Jump to content

Moja partnerka nie ma zupełnie ochoty na seks

super_mario

Recommended Posts

Moja partnerka w ogóle nie ma ochoty na seks. Może raz w miesiącu a i tak się nie angażuje. NIe wiem co się stało bo kiedyś tak nie było.  Zastanawiam się czy sam nie powinienem obniżyć swojego libido. Co robić?

6 minut temu, super_mario napisał(a):

Zastanawiam się czy sam nie powinienem obniżyć swojego libido. Co robić?

Obciąć!

Najlepiej na sposób chiński - bao.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

Najprościej spytać pannę czy ostatnio na coś nie choruje, bo choroby potrafią odebrać chęć na seks.

Jeśli nie jest chora i nawet nie wyjaśni sytuacji czy przyczyny braku libido to po prostu skończyła się wersja demo/motylki zdechły w jej brzuszku/szantażuje dupą bo chce coś uzyskać/ma nowego bolca.

Wtedy szukasz innej.

• Like 8

28 minut temu, super_mario napisał(a):

Moja partnerka w ogóle nie ma ochoty na seks. Może raz w miesiącu a i tak się nie angażuje. NIe wiem co się stało bo kiedyś tak nie było.  Zastanawiam się czy sam nie powinienem obniżyć swojego libido. Co robić?

1. Jak długo jesteście razem?

2. Ona ma tendencje do depresji, ciężkich okresów w życiu, stresów?

3. Nie ma seksu nie ma zwiakzu. 

Nie trać czasu na tę relacje. 

• Like 4

42 minuty temu, super_mario napisał(a):

Moja partnerka w ogóle nie ma ochoty na seks.

To może być błędne założenie. Spróbuj to tak zobaczyć

Moja partnerka w ogóle nie ma ochoty na seks ze mną. Może ma z kimś innym?

Rozmawiałeś z nią o tym?

• Like 4

Jeśli uzewnętrzniasz się przed swoją kobietą, zwierzasz się. Jesteś emocjonalny i się wzruszasz. Robisz wszystko co każe, jesteś na każde jej skinienie. Jeśli masz swoje zdanie, ale takie jakie ona chce......

To pora radykalnie zmienić tryb życia. Ponieważ nawet jeśli zmienisz partnerkę, to następna po pewnym czasie będzie się zachowywać tak samo. 

Chyba że jest pierdolnięta ale to już inna para kaloszy.

• Like 2

1 hour ago, super_mario said:

Może raz w miesiącu

I

1 hour ago, super_mario said:

Zastanawiam się czy sam nie powinienem obniżyć swojego libido.

Serio?

Po pierwsze to powinieneś podać więcej szczegółów, jeżeli oczekujesz poważnej odpowiedzi.

Po drugie, raz na miesiąc i to w dodatku od niechcenia, to nawet w długim związku po okresie demo jest poniżej normy.

• Like 1

Godzinę temu, super_mario napisał(a):

Moja partnerka w ogóle nie ma ochoty na seks

Tak bywa, różne są baby, zestarzała sie (niekoniecznie, że niby każda bolec na boku czy druga pizda w domu).

Godzinę temu, super_mario napisał(a):

Zastanawiam się czy sam nie powinienem obniżyć swojego libido

Ja na ten przyklad zamknąłem interes. Gra się jak przeciwnik (i rozdanie) pozwala. Raczej nic z tym nie zrobisz - z tego co czytałem to jest to nie do przeskoczenia procz wymiany (jak masz mozliwosc i chec) to wtedy nowa przynajmniej przez okres demo się będzie coś starała 🙂

Dwa lata temu tez przyszedłem tutaj z podobnym problemem. Brat @mac miał rację to tylko kawałek cipy i nie ma sie co dla niej zabijac. Olej temat zajmij sie sobą a sama przyjdzie bo jej system rozwali. Jeśli nie jest na coś chora to znaczy ze ma za dobrze i pewnie sie czuje albo jest nowa gałąź. Ja mam teraz spokój, wie ze kupczenie dupa sie skończyło. Spokoj i opanowanie 😀 

• Like 1

Dziwne, że nikt jeszcze nie zasugerował Ci iść do terapeŁty, gdyż wk*w spowodowany świadomością trzymania darmozjada pod dachem może świadczyć o traumie z dzieciństwa i innych deficytach.😁

• Haha 5

Nosz kurwa mać, Mario - nawet awatar pokazuje włoskiego hydraulika, co z Ciebie za hydrauik - nie ma takiej rury, której się nie da odetkać. Zrób robotę dobrze, żeby jej ciekło Tylko na Twój widok! 

• Haha 3

Już to kiedyś przerabiałem. Musisz:
1. Lepiej zarabiać/pokazać status

2. Sprawić by poczuła się zazdrosna

3. Musi pokazać, że bardziej dbasz o siebie, rozwijasz się i lekko bardziej masz ją w D. 

Edited by Strusprawa1
  • Like 1

3 godziny temu, super_mario napisał(a):

Zmartwie Cię ale na 99% partnerka nie ma ochoty na sex z Tobą. Ile jesteście razem?

• Like 1

Widzę że przeważają tu młodzi ruchacze z błędem poznawczym. Baba ma cipe dla 2 powodów- rozmnażania się oraz manipulacji. Kropka. Ten pierwszy powod to także zdrady, karuzela etc - poszukiwanie materiału genetycznego czyli baba reaguje na wygląd etc. Jeśli baba jest poza możliwością rozrodu (obojętnie czy fizjologicznie czy mentalnie) oraz nie potrzebuje manipulować bo czuje się bezpiecznie (ma kasę, dach nad głową, prace) to poza nielicznymi przypadkami wyuczonego radzenia sobie z napięciem- cipa jest bezużyteczna, z biegiem czasu zarasta (to nie zart).

• Like 5

1. Znudziłeś się, jesteś dla niej dobrym bankomatem, wie, że nie odejdziesz, ma Cię w garści, po co się więc starać? Kobiety zazwyczaj nie mają takiej ochoty na keks jak mężczyźni. Więcej w ich kontaktach łóżkowych gry, urabiania, a mniej chęci. Jak jest nawet chęć, to potem też zanika.

2. Jest inny bolec i stosunek z Tobą to jak zdrada. Jeszcze nie ma drugiego jelenia złapanego do końca i siedzi z Tobą. Wiele takich historii na forum.

3. Kobieta jest starsza i hormony jej się zmieniły, nie ma ochoty na keks. Ale to zazwyczaj bliżej 50-tki.

Stawiam na pierwsze, najczęstsza przyczyna. Nie zmieniaj siebie, swojego libido, bez sensu. To ona jest problemem. Raczej mała szansa, że się zmieni, wypaliło się i koniec. Choć czasami chyba były na forum tematy, że chłopaki potrafili "naprawić" związek.

Czy ta kobieta robi ci jedzenie? Czy jest miła i czuła dla ciebie, czy cię szanuje kiedy jesteście razem i wśród ludzi. Czy dała, chce dać ci dzieci? A może zwyczajnie tylko z ciebie ciągnie ile się da, starając się ograniczać do minimum to co wnosi w związek.

W mojej ocenie jeśli będziesz to ciągnął, będziesz miał jak to jest w większości związków w PL, pogodzisz się z byciem dostarczycielem dóbr i:

1. Przejdziesz w tryb mnicha.

2. Zaprzyjaźnisz się Renią Rączkowską i sprośnymi filmami ze smartfona.

3. Będziesz poznawał okoliczne dziewczyny dające "miłość" za pieniądze.

Kobiety trzeba szanować, ale niech one też nas szanują. Ja bym taki związek "rozwiązał".

• Like 4

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.