Dowódca plutonu Posted March 30, 2025 Share Posted March 30, 2025 (edited) Siema ludziska. Wiem, że to nie temat tak gorący jak przyszła wojna Konduminium rosyjsko-niemieckiego pod żymiańskim zarządem powierniczym z caratem ale film warty obejrzenia. Do zobaczenia na kompanii 🤣😙😙😙 Panie Kapralu szeregowy Krasulak melduje, że wykonałem zadanie... 🤣🤣🤣 Edited March 30, 2025 by Dowódca plutonu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 30, 2025 Share Posted March 30, 2025 10 godzin temu, Dowódca plutonu napisał(a): że wykonałem zadanie... 🤣🤣🤣 Ciekawy kanał, autor ma masę też innych , ciekawych filmów na kanale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 15, 2025 Share Posted April 15, 2025 Świetna analiza. Już wcześniej oglądałem. Też polecam. Śmiałem się z tego, że pasażerowie dostawali polecenie, żeby jedli lekkostrawne potrawy, bo po pierdnięciu tam dosłownie w środku robiła się mgła xD 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted April 29, 2025 Author Share Posted April 29, 2025 Jest druga część. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 30, 2025 Share Posted April 30, 2025 @Dowódca plutonu obejrzałem. Jak zwykle idiotyzm właściciela gówno firemki ponad prawem, logiką, nauką, ostrzeżeniami profesjonalistów, naturą. Bo on tak chce i tak będzie xD Szkoda, że ten właściciel sam nie implodował w tej trumnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted April 30, 2025 Author Share Posted April 30, 2025 4 minuty temu, mac napisał(a): że ten właściciel sam nie implodował w tej trumnie. Inpolodował właśniew tej trumnie. Ale szkoda pozostałych członków załogi. Stokton Rasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted April 30, 2025 Share Posted April 30, 2025 (edited) 21 minut temu, mac napisał(a): @Dowódca plutonu obejrzałem. Jak zwykle idiotyzm właściciela gówno firemki ponad prawem, logiką, nauką, ostrzeżeniami profesjonalistów, naturą. Bo on tak chce i tak będzie xD Szkoda, że ten właściciel sam nie implodował w tej trumnie. Implodował. Tam jest jeszcze jeden wątek. O ile często słyszy się, że kapitalizm i chęć zysku popchnęła właściciela do tak nieodpowiedzialnych kroków, mało kto jakoś nie wspomina, że kilka miesięcy przed katastrofą świętowano w firmie przyjęcie nowych pań inżynierek. Stare szowinistyczne pryki nie były otwarte na innowacje właściciela i nie chcieli projektować jego pomysłów. Miały jeszcze zdjęcie jak pokazują "gest kozakiewicza" w nawiązaniu do historycznego plakatu. One teraz pokażą, zdjęcie wrzucone po wywaleniu wszystkich mężczyzn z działu badań i rozwoju. Edited April 30, 2025 by Piter_1982 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted April 30, 2025 Share Posted April 30, 2025 9 minut temu, Piter_1982 napisał(a): Miały jeszcze zdjęcie jak pokazują "gest kozakiewicza" w nawiązaniu do historycznego plakatu. One teraz pokażą, zdjęcie wrzucone po wywaleniu wszystkich mężczyzn z działu badań i rozwoju. Co za przypadek O.o A material Sci-Funa śledzę i uważam, że jest świetny jakkolwiek samego twórcy nie darzę specjalną sympatią to niektóre materiały doceniam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted April 30, 2025 Author Share Posted April 30, 2025 14 minut temu, Spellman71 napisał(a): material Sci-Funa śledzę i uważam, że jest świetny jakkolwiek samego twórcy nie darzę specjalną sympatią to niektóre materiały doceniam. A co znacie się prywatnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted April 30, 2025 Share Posted April 30, 2025 1 minutę temu, Dowódca plutonu napisał(a): A co znacie się prywatnie? Powiedzmy, że mamy wspólnych znajomych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts