Jump to content

SCI FUN - Titan

Recommended Posts

Siema ludziska. 

Wiem, że to nie temat tak gorący jak przyszła wojna Konduminium rosyjsko-niemieckiego pod żymiańskim zarządem powierniczym z caratem ale film warty obejrzenia. 

Do zobaczenia na kompanii 🤣😙😙😙

Panie Kapralu szeregowy Krasulak melduje, że wykonałem zadanie... 🤣🤣🤣

Edited by Dowódca plutonu
  • Like 4

• 3 weeks later...

Świetna analiza. Już wcześniej oglądałem. Też polecam. Śmiałem się z tego, że pasażerowie dostawali polecenie, żeby jedli lekkostrawne potrawy, bo po pierdnięciu tam dosłownie w środku robiła się mgła xD

• Like 1
  • Haha 3

• 2 weeks later...

@Dowódca plutonu obejrzałem. Jak zwykle idiotyzm właściciela gówno firemki ponad prawem, logiką, nauką, ostrzeżeniami profesjonalistów, naturą. Bo on tak chce i tak będzie xD Szkoda, że ten właściciel sam nie implodował w tej trumnie. 

21 minut temu, mac napisał(a):

@Dowódca plutonu obejrzałem. Jak zwykle idiotyzm właściciela gówno firemki ponad prawem, logiką, nauką, ostrzeżeniami profesjonalistów, naturą. Bo on tak chce i tak będzie xD Szkoda, że ten właściciel sam nie implodował w tej trumnie. 

Implodował. Tam jest jeszcze jeden wątek. O ile często słyszy się, że kapitalizm i chęć zysku popchnęła właściciela do tak nieodpowiedzialnych kroków, mało kto jakoś nie wspomina, że kilka miesięcy przed katastrofą świętowano w firmie przyjęcie nowych pań inżynierek. Stare szowinistyczne pryki nie były otwarte na innowacje właściciela i nie chcieli projektować jego pomysłów.  

a2KL4YY_700bwp.webp

Miały jeszcze zdjęcie jak pokazują "gest kozakiewicza" w nawiązaniu do historycznego plakatu. One teraz pokażą, zdjęcie wrzucone po wywaleniu wszystkich mężczyzn z działu badań i rozwoju. 

250px-We_Can_Do_It!.jpg

Edited by Piter_1982
  • Like 1
  • Sad 1

9 minut temu, Piter_1982 napisał(a):

Miały jeszcze zdjęcie jak pokazują "gest kozakiewicza" w nawiązaniu do historycznego plakatu. One teraz pokażą, zdjęcie wrzucone po wywaleniu wszystkich mężczyzn z działu badań i rozwoju. 

Co za przypadek O.o

A material Sci-Funa śledzę i uważam, że jest świetny jakkolwiek samego twórcy nie darzę specjalną sympatią to niektóre materiały doceniam.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.