Dowódca plutonu Posted March 30 Share Posted March 30 (edited) Siema ludziska. Wiem, że to nie temat tak gorący jak przyszła wojna Konduminium rosyjsko-niemieckiego pod żymiańskim zarządem powierniczym z caratem ale film warty obejrzenia. Do zobaczenia na kompanii 🤣😙😙😙 Panie Kapralu szeregowy Krasulak melduje, że wykonałem zadanie... 🤣🤣🤣 Edited March 30 by Dowódca plutonu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 30 Share Posted March 30 10 godzin temu, Dowódca plutonu napisał(a): że wykonałem zadanie... 🤣🤣🤣 Ciekawy kanał, autor ma masę też innych , ciekawych filmów na kanale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted Tuesday at 05:41 AM Share Posted Tuesday at 05:41 AM Świetna analiza. Już wcześniej oglądałem. Też polecam. Śmiałem się z tego, że pasażerowie dostawali polecenie, żeby jedli lekkostrawne potrawy, bo po pierdnięciu tam dosłownie w środku robiła się mgła xD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts