Chcni Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 Godzinę temu, SilentAssassin napisał(a): Chlopy nie umieja w te klocki w polandzie i to jest glowny problem. Nie będę zaprzeczał, bo jest w tym trochę prawdy, ale skończmy z tą ginocentryczną narracją i kukoldztwem, którego pełno na każdym kroku i od którego chce się rzygać. Przynajmniej niech to forum będzie wolne od tego gówna. Czy Polki są mistrzyniami flirtu i czy same zachęcają swoją mową ciała do jakichkolwiek interakcji? Czy może dzisiaj większość z nich, tak jak i społeczeństwa ogółem są otępiałymi i odmóżdżonymi smartfonowymi zombie? Każdy raczej odpowie na te pytania bez zawahania i odpowiedź będzie jednoznaczna. 18 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lxdead Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 Zróbcie przewrót, pogońcie ten polskojęzyczny nierząd i osadźcie mnie na Wawelu, dajcie koronę a z miejsca nakaże budowę potężnej Arki i wszystkie te zwierzęta puści się w niej przez Bałtyk do Szwecji w ramach wdzięczności za potop. Drugim moim dekretem będzie wprowadzenie programu „Azjatka+”, który umożliwi imigrację do Polski jedynie osobnikom o chromosomie XX w przedziale wiekowym 18-30. Przy 2gim dziecku i podstawowej znajomosci języka Polskiego obywatelstwo od ręki. Przydomek Wspaniały możecie mi przydzielić zaraz po objęciu tronu 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 38 minut temu, Martius777 napisał(a): Dla tych nowych użytkowników forum co nie skumali. Na tym forum była pewna barwna postać o nicku Analconda. Analconda jest jak Lenin. Wiecznie żywy. Żywy w pamięci użytkowników choć odszedł z forum kilka lat temu. Najlepsza praca była na temat szczęki chada. Ta wryła się w pamięć na zawsze i jak widzę foty żelusi to słyszę w głowie wykład o szczękach chada. Pisał ciekawe "wykłady" na temat blackpilla i o mrocznej stronie naszych witaminek co wolą zagranicznych chłopów. Jest na portalu plusujemy. Obecnie jest internowany w Rzeszy niemieckiej, ale ma telefon i czasami wrzuca swoje przemyślenia lub racje żywnościowe jakie kradnie innym obozowiczom xD 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 11 minut temu, lxdead napisał(a): Zróbcie przewrót, pogońcie ten polskojęzyczny nierząd i osadźcie mnie na Wawelu, dajcie koronę a z miejsca nakaże budowę potężnej Arki i wszystkie te zwierzęta puści się w niej przez Bałtyk do Szwecji w ramach wdzięczności za potop. Drugim moim dekretem będzie wprowadzenie programu „Azjatka+”, który umożliwi imigrację do Polski jedynie osobnikom o chromosomie XX w przedziale wiekowym 18-30. Przy 2gim dziecku i podstawowej znajomosci języka Polskiego obywatelstwo od ręki. Przydomek Wspaniały możecie mi przydzielić zaraz po objęciu tronu 2 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemlodyjoda Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 Godzinę temu, thyr napisał(a): Niedlugo zostanie ojcem , ponoc wszyscy jestesmy zaproszeni na bejbi szaler . Tylko żeby "Gender Party" nie skończyło się tak: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentAssassin Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 (edited) 2 godziny temu, Chcni napisał(a): Nie będę zaprzeczał, bo jest w tym trochę prawdy, ale skończmy z tą ginocentryczną narracją i kukoldztwem, którego pełno na każdym kroku i od którego chce się rzygać. Przynajmniej niech to forum będzie wolne od tego gówna. Podrywanie w dobry sposob nigdy nie bedzie kukoldztwem czy innym przymilaniem się. To są inne światy Edited April 9, 2025 by SilentAssassin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 (edited) 22 godziny temu, Krugerrand napisał(a): Auto tylko na minimum 50k w złotówkach, inaczej jesteś biedak. Daj spokój człowieku, mój kuzyn chad ma taką pewną francę, taką narzeczoną chodzi z nią kilka lat. Przez ten cały czas na spotkaniach rodzinnych itd. Do mnie nigdy ani "cześć" ani "pocałuj się w dupę" jakbym jej jakąś krzywdę zrobił xD Ot typowa julka, rozumiem że brak genów to postawa do braku szacunku do mojej osoby.... (podejście rodem śmiecia któremu tylko dzięki dobremu ciału miała farta w życiu... ale mniejsza z tym) No i pewnego dnia przyjeżdżam do kuzyna, mówię "cześć" itd. ona dalej popatrzyła na mnie jak na intruza XD Mina niezadowolenia w uj! XD Rozmawiam z kuzynem co tam itd. Gadka szmatka, mówię do niego że rozglądam się powoli za samochodem tak koło 70k zł. Po chwili gadki, kuzyn poszedł po coś tam z domu, i zostałem na chwilę, już miałem wyjść za nim, bo co będę biedne dziewczę moją "parszywą" osobą stresował... jeszcze coś sobie ubzdura... a ona nagle się uśmiecha i sama zagaduje jakby w ogóle moja osoba nagle ją zainteresowała.... Takie nagłe zmiana nastawienia bo USŁYSZAŁA że mam kasę XD Śmiechu warte. Albo i nie, to dla mnie żenujące w uj. Wieczne szukanie drugiej gałęzi, za garść pieniążków nagle z śmiecia awansuję na potencjalnego beta bankomat... jak kupowałem kilka lat temu tańszy samochód to dalej byłem w jej oczach śmieciem XD a teraz jak chce kupić coś trochę lepszego to od razu rośnie ranga człowiek z śmiecia XD albo i jednak śmiechu warte XD z łzami zażenowania xD I takie julki mamy na rynku - one same nic nie mają, a jak wysępią od chłopa to od razu awans społeczny, i każdy poniżej to robak, chociaż sama bez tego chłopaka to by była pyłem XD Śmiechu warte. 22 godziny temu, Krugerrand napisał(a): Nie zapominajmy o wzroście. Jak masz te 25 lat to już ok. dwóch metrów wzrostu mieć powinieneś. To są przeważnie wymagania liliputów, które w szpilkach mają maks 160 cm wzrostu. Kompleksy leczone partnerem. A jak śmiesznie taka para wygląda.... XD baby mało że się nie wywrócą z pół metrowych szpilek xD A jak gościa boli kręgosłup XD Śmiechu warte. A najbardziej się śmieję z tych zdesperowanych imbecyli +185 cm którzy biorą takie krasnoludki. One niech szukają równych sobie, a nie szukają wzrostaków.... 6 godzin temu, Chcni napisał(a): Nie będę zaprzeczał, bo jest w tym trochę prawdy, ale skończmy z tą ginocentryczną narracją i kukoldztwem, którego pełno na każdym kroku i od którego chce się rzygać. Przynajmniej niech to forum będzie wolne od tego gówna. IMO To forum na początku promowało kulkodztwo bo promowało "zmienianie siebie by mieć panienki" ale od jakiś 3 lat w raz z rosnącą popularnością blackpilla (przez rosnącą spiralę wymagań p0lek) ta narracja się zmieniła. 6 godzin temu, Chcni napisał(a): Czy Polki są mistrzyniami flirtu i czy same zachęcają swoją mową ciała do jakichkolwiek interakcji? Wiesz co? P0lki są żałosne z prowadzeniem filtru, zwłaszcza kiedy im zależy, od nas wymagają idealnych scenariuszy i tekstów by nas nie wyśmiać a same piszą jakby były nie wiem... ubogie intelektualnie. Ale tak to jest jak się wychowało w myśli, że każdy facet będzie prowadził filtry XD. Chady nie muszą mieć żadnych umięjętności, bo p0lki same będą prowadzić i dążyć do seksu. One wymagają pajacerki i szekspira od przegrywów, by ostatecznie i tak ich wyśmiać i olać. Śmiechu warte. 6 godzin temu, Chcni napisał(a): Czy może dzisiaj większość z nich, tak jak i społeczeństwa ogółem są otępiałymi i odmóżdżonymi smartfonowymi zombie? Każdy raczej odpowie na te pytania bez zawahania i odpowiedź będzie jednoznaczna. Narkomani dopaminy, a kobiety są jeszcze bardziej na to podatne, bo nie tylko piorą sobie mózg, ale też zaczynają wymagać życia jak z obrazków instagrama, mimo że niby wiedzą że to fałsz i obłuda - ty samcze masz jej to dowieść albo zejdź jej z oczu! 4 godziny temu, SilentAssassin napisał(a): Podrywanie w dobry sposob nigdy nie bedzie kukoldztwem czy innym przymilaniem się. To są inne światy Jeśli kobieta sama wysyła sygnały to podrywanie (wielka rzadkość) nie będzie kukoldztwem bo facet nie musi się poniżać - wszak sam zostaje zaproszony do filtrowania. Jeśli jednak (co niestety jest normą) kobieta czeka aż sam książę chadów zacznie ją podrywać i facet podchodzi i próbuje - to jest kukoldem bo się poniża na dzień dobry, i zwykle nasze witaminki mówią "spierd....", "won", "mam chłopaka"... Normalnych singielek nie ma. Ogólnie moja reakcja na dzisiejsze podejście i mentalność p0lek: Edited April 9, 2025 by Zły_Człowiek 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 11 minut temu, Zły_Człowiek napisał(a): I takie julki mamy na rynku - one same nic nie mają, a jak wysępią od chłopa to od razu awans społeczny, i każdy poniżej to robak, chociaż W punkt. Z moich obserwacji mijasz 100 wypasionych aut prowadzonych przez kobiety - 90 z nich będzie kopiuj wklej jesli chodzi o stylizacje - jak byś mijał klony. U facetów tak się to w oczy nie rzuca wg mnie. A u babonów wsiada nie do swojej bryki i nagle królowa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 4 godziny temu, SilentAssassin napisał(a): Podrywanie w dobry sposob nigdy nie bedzie kukoldztwem czy innym przymilaniem się. To są inne światy A czy ja napisałem coś takiego? Kukoldztwem jest zwalanie całej winy i odpowiedzialności za obecny stan rzeczy na mężczyzn. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 (edited) 38 minut temu, ManBehindTheSun napisał(a): W punkt. Z moich obserwacji mijasz 100 wypasionych aut prowadzonych przez kobiety - 90 z nich będzie kopiuj wklej jesli chodzi o stylizacje - jak byś mijał klony. U facetów tak się to w oczy nie rzuca wg mnie. A u babonów wsiada nie do swojej bryki i nagle królowa. I dlatego chłop nie powinien nigdy kupować czegokolwiek droższego p0lkom, by bardziej bolał upadek jak fiknie. Żeby miała za dużo do stracenia (co niestety rozwijające prawo zaczyna uniemożliwiać) i co najmniej 2 razy pomyślała zanim sięgnie po nową gałąź XD Jak słyszę od takich lasek 20-24 lat "chłopak mi kupił samochód" to zastanawiam się jaki to musi być cuckold XD Wiecie co mnie śmieszy? Jak one uważają że są takie wielkie panie, a jakoś nie potrafią przyznać że wszystko dostały za free, a dokładniej mówiąc za tyłek. Jakoś nie potrafią ogarnąć że jakby nie ten tyłek to by były poziomem robaków którymi tak gardzą.... I nie widzę by to dziewczyny były skłonne do kupowania drogich prezentów swoim chłopakom (chyba że chad XD) Gdyby nie te prezenty i fora od facetów to by gunwo miały, a za pomocą prezentów nagle budują ego, mentalność rodu słoików ze wsi, a po przeprowadzce wielkie księżne XD Edited April 9, 2025 by Zły_Człowiek 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 48 minut temu, ManBehindTheSun napisał(a): A u babonów wsiada nie do swojej bryki i nagle królowa Moja koleżanka z lat dzieciństwa jezdzi furami za 200-300k jak nie wiecej? Bylo mi przykro jak jej ukochanego zamkneli do pierdla ( handel to ciezki kawałek chleba) chlebem nie handlował xd. Ot taka historia.. teraz chyba wyszedł bo znów inne auto 🤭 15 minut temu, Zły_Człowiek napisał(a): Wiecie co mnie śmieszy? Jak one uważają że są takie wielkie panie, a jakoś nie potrafią przyznać że wszystko dostały za free, a dokładniej mówiąc za tyłek. Ech czego tu oczekwiać, kręcą dupa bo mogą i to działa czysty pragnatyzm z ich strony, a do tego przyjemnie jak ktoś kogo " pokochała" ją tam smyra. Pokochała z miłości a nie dla pieniędzy rzecz jasna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 8 godzin temu, Husquarna napisał(a): Obecnie jest internowany w Rzeszy niemieckiej, ale ma telefon i czasami wrzuca swoje przemyślenia lub racje żywnościowe jakie kradnie innym obozowiczom xD Powiem szczerze, jakie to jest żałosne w jego wykonaniu😏 Chory psychicznie człowiek, który chciał się zaćpać jakimiś prochami, wylądował po raz kolejny w psyhiatryku, gdzie walczy na stołówce o lepsze bułki czy dodatkowe porcje marmolady😆🤦♂️ Godzinę temu, Chcni napisał(a): Kukoldztwem jest zwalanie całej winy i odpowiedzialności za obecny stan rzeczy na mężczyzn. Dokładnie. Jednak znajdą się tacy, którzy jak zwykle winy w całym upatrują w mężczyznach, bo brak im luzu, obycia czy umiejętności podrywania. Do głowy im nawet nie dochodzi myśl, że z kobietami przez ostatnie lata, dekady, źle się porobiło. 13 godzin temu, niemlodyjoda napisał(a): Czego Wy chcecie bronić? Świata i społeczeństwa w którym jesteście ludźmi "drugiej" jak nie "trzeciej" kategorii? Biały heteroseksualny facet o ile nie jest właśnie tym wspomnianym czadem to społeczny wół roboczy oraz wkładka mięsna do munduru a co ma w zamian? Singloza? XD Chłopaki jeszcze żyją nadzieją😁 Może te wdówki po idiotach, którzy się poświęcą na froncie ukraińskim im skapną? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 30 minut temu, Iceman84PL napisał(a): Chłopaki jeszcze żyją nadzieją😁 Może te wdówki po idiotach, którzy się poświęcą na froncie ukraińskim im skapną? I tu bym uważał bo można zostać kolejnym szczęśliwym żonkosiem w drodze na front. I dla Panci kolejne odszkodowanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 34 minuty temu, Iceman84PL napisał(a): Powiem szczerze, jakie to jest żałosne w jego wykonaniu😏 Chory psychicznie człowiek, który chciał się zaćpać jakimiś prochami, wylądował po raz kolejny w psyhiatryku, gdzie walczy na stołówce o lepsze bułki czy dodatkowe porcje marmolady😆🤦♂️ Życie renomowanego profesora chadologii nie jest łatwe, nawet on czasem nie jest w stanie poskromić brzemienia wiedzy oraz rosnących cen zupek chińskich. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadul Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 Godzinę temu, Iceman84PL napisał(a): znajdą się tacy, którzy jak zwykle winy w całym upatrują w mężczyznach, bo brak im luzu, obycia czy umiejętności podrywania. Mężczyznom brak luzu, bo żyją w feudalnym kołchozie i zapieprzają na tę resztę, która baluje i może sobie pozwolić na bycie luzaczkiem. Niemniej idąc na podryw, trzeba umieć się sprzedać. Tak jak podczas rozmowy o pracę. W tej chwili pańcie są jak rozpieszczeni pracodawcy. Na twoje miejsce jest dziesięciu innych. Polak jest w swoim kraju elementem łatwo zastępowalnym. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 14 minut temu, dziadul napisał(a): W tej chwili pańcie są jak rozpieszczeni pracodawcy. Na twoje miejsce jest dziesięciu innych. Polak jest w swoim kraju elementem łatwo zastępowalnym. I dlatego nie warto nawet się starać bo niemożliwością jest stworzenie sensownej relacji, kiedy kobiety mają przewagę + dodatkowe handicapy + mogą zaginać zasady w każdym momencie. Podczas gdy facet jest na straconej pozycji.... Ta gra jest skrajnie nieuczciwa, i niewarta zawracania głowy. I tak samo nie chodzi się żebrać o pracę kiedy król januszexu tylko ci grozi, a w zasadzie nic w zamian nie daje, poza toksyczną atmosferą. Niech więc ci "pracodawcy" szukają idealnych "pracowników" a w zasadzie niewolników. Na szczęście są alternatywy np. założenie własnej działalności albo wyjazd z kraju XD 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernal Dopamine Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 Różne rzeczy mi się śniły... różnej maści monstra, tragiczne wydarzenia, wojny, katastrofy, ale tylko raz miałem koszmar z prawdziwego zdarzenia. Sen się zaczął w momencie, w którym stałem na ślubnym kobiercu z jakąś p0lką, której nijak nie kojarzyłem z paszczy. Ksiądz kazał powtarzać słowa przysięgi, a mi się kłębiły myśli typu "kto to do chuya jest ? co z intercyzą ? jak żle jest ? mam z nią bombla, wspólny kredyt ?" milion pytań we łbie, a ksiązulo pyta " czy bierzesz za żonę..." niby tylko sen, a czułem jak mi serce mało z klatki nie wyskoczy. Właśnie skazałem się na niewolnictwo w postaci zawarcia związku małżeńskiego z przedstawicielką najbardziej wrednej żeńskiej nacji na całej kuli ziemskiej (a pewnie i we wszechświecie albo i nawet w całym multiwersum) jaką są dobrze nam znane p0lskie witaminki. Obudziłem się cały zlany potem i podziękowałem sile wyższej, że to tylko sen. Jestem ateistą, ale w tym momencie poczułem taką potrzebę, bo singloza to dla mnie prawdziwe błogosławieństwo. Może tak niektórzy umarli przez sen ? przyśnił się ślub z polskim babonem i serducho nie wytrzymało. U mnie mogło być podobnie, ale serce jeszcze młode to jakoś dało radę. 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżnobiały Posted April 9, 2025 Share Posted April 9, 2025 (edited) @Infernal Dopamineidź spać, w nocy masz zbyt odjechane teksty, chcesz, żebym się udusił ze śmiechu: D @Zły_Człowiek sensownie i z intelektem piszesz. Nie jesteś głupi, ale fatalizm wjechał Ci do głowy na maksa. Jeśli tu potrafisz z takim kunsztem pisać, to posiadasz wystarczający intelekt, żeby zainteresować jakąś witaminkę. One to lubią, masz potencjał. Jesteś młody z perspektywami zarobkowymi. Wielu chciałoby mieć takie karty. Sytuacja nie jest najlepsza, ale da się grać, trzeba zejść z wymagań i brać choćby cokolwiek. Edited April 9, 2025 by Śnieżnobiały 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 @Infernal Dopamine to jakaś nieprzepracowany trauma z dzieciństwa i styl unikający.😂 1 godzinę temu, Śnieżnobiały napisał(a): ale da się grać, trzeba zejść z wymagań i brać choćby cokolwiek Weź to Ty, ale 20 metrów i tak dalej z takimi radami. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 8 godzin temu, dziadul napisał(a): Mężczyznom brak luzu, bo żyją w feudalnym kołchozie i zapieprzają na tę resztę, która baluje i może sobie pozwolić na bycie luzaczkiem. Niemniej idąc na podryw, trzeba umieć się sprzedać. Tak jak podczas rozmowy o pracę. W tej chwili pańcie są jak rozpieszczeni pracodawcy. Na twoje miejsce jest dziesięciu innych. Polak jest w swoim kraju elementem łatwo zastępowalnym. Można powiedzieć że dzisiejszy rynek matrymonialny przypomina rynek pracy z lat 90-siątych XX w. :). Pracodawców z czasem "ustawiła" do pionu możliwość legalnej emigracji i pracy na zachodzie. Co ustawi nasze rodzime paszynki? :). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser203 Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 (edited) 18 godzin temu, thyr napisał(a): Niedlugo zostanie ojcem , ponoc wszyscy jestesmy zaproszeni na bejbi szaler . Nie żartujesz? Wypluł blackpilla dzięki uroczej Himalajki? 18 godzin temu, Husquarna napisał(a): Jest na portalu plusujemy. To już wiemy gdzie wielbiciele jego naukowych prac muszą udać się po autograf Edited April 10, 2025 by Martius777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 2 godziny temu, Martius777 napisał(a): Nie żartujesz? Wypluł blackpilla dzięki uroczej Himalajki? Również mnie to ciekawi czy le profesore zaliczył bazę, ale trochę lipa żyć w celibacie całe życie, aby potem zrobić jeden złoty strzał, to idealny scenariusz przygotowany dla bety z perspektywy przechodzonej panny - czyżby szewc w dziurawych butach chodził? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 2 godziny temu, Martius777 napisał(a): Nie żartujesz? Wypluł blackpilla dzięki uroczej Himalajki? Byly tu linki z plusujemy , tam chlop zdaje relacje ze swojego universum . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT91SAM7S256 Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 21 godzin temu, lxdead napisał(a): Zróbcie przewrót, pogońcie ten polskojęzyczny nierząd i osadźcie mnie na Wawelu, dajcie koronę a z miejsca nakaże budowę potężnej Arki i wszystkie te zwierzęta puści się w niej przez Bałtyk do Szwecji w ramach wdzięczności za potop. Drugim moim dekretem będzie wprowadzenie programu „Azjatka+”, który umożliwi imigrację do Polski jedynie osobnikom o chromosomie XX w przedziale wiekowym 18-30. Przy 2gim dziecku i podstawowej znajomosci języka Polskiego obywatelstwo od ręki. Przydomek Wspaniały możecie mi przydzielić zaraz po objęciu tronu OK, ale warunek - uchylisz też KRiO i wprowadzisz rzeczywistą (!!) równość mężczyzn i kobiet wobec prawa w Polsce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted April 10, 2025 Share Posted April 10, 2025 W dniu 9.04.2025 o 12:31, SilentAssassin napisał(a): Chlopy nie umieja w te klocki w polandzie i to jest glowny problem. Poludnie Europy pomimo swojego syfu ma ten luz i to nie jest wyświechatny slogan. Chocby typ kebabab na promenadzie krecił on ma wyjebane. Polak nie. Polak sie spali.Obecnie czesto mi sie zdarza rozmawiac z dupami 20+ maks 25 i naprawde jesli troche bardziej podpytac to single 30 lat prowadza "bajere" w sposob w ktory nawet szkod komentować. One same widzą, nawet dajac szanse jemu na zaprezentowanie, ze z tej mąki nie ukręcimy chlebka. To jest wiedza ktora na pewnym etapie zycia musi byc zglebiona. Ok, fajnie masz kariere hajsy migtow srigtow, ale social skill jest must have. I nie, nie jestes introwertykiem😅 Znowu te mity i deluzje. Owszem, jest margines społeczny, dresy, kryptobankruci, gołodupce i inni. Sam spędzam ostatnie lata w różnych krajach, i nie zgadzam się z powyższym. Ewentualnie mogę się zgodzić, że ludzie na południu (ludzie, kobiety i mężczyźni) mają więcej luzu, przez więcej słońca i mniej stresu. I zdecydowanie za granicą interakcje z kobietami są zdecydowanie inne. Mój komentarz odnośnie interakcji z innymi kobietami: https://plusujemy.pl/news/67ef01e28f87651330798bf9?notificationId=67ef035c8f87651330798c06&fromCommentId=67ef035c8f87651330798c05 Ooo i szajzbukowe żydostwo usunęło film, ale opinie są. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts