Pietryło Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Przepraszam, jeśli zły dział, ale nic mnie tak dzisiaj delikatnie mówiąc nie wkurwiło. W innym temacie zostało wspomniane to założę nowy. Co tu dużo komentować: https://stacja7.pl/z-kraju/felek-mogl-zyc-zabito-go-zastrzykiem-w-serce-w-9-miesiacu-ciazy-w-szpitalu-w-olesnicy/ https://www.gosc.pl/doc/9208578.Felek-mogl-zyc-Prokuratura-bada-smierc-dziecka-zabitego-w-37 Może Panowie spojrzycie chłodnym okiem i czegoś nie wiem, ale mam wrażenie że zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. https://youtu.be/YWdrayPRoKc?si=8j4OvgE7lhDlSGAs Edited April 17 by Pietryło 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 17 Share Posted April 17 Pisałem już kiedyś, że w USA aborcję kobiety świętują, spotykają się, dają sobie prezenty. Może nam się wydawać, że to jest ekstremalny przypadek, ale czy aborcja w dowolnym momencie nie jest dokładnie tym samym? Oczywiście, że jest. Kobiety zabijają swoje nienarodzone dzieci, a ludzina poddaje klasyfikacji, czy bardziej, czy może mniej zabiła. Dla mnie to tylko kolejny argument za tym, że żyjemy w piekle. Ludzie to synonim demonów. Tyle. O czym tu dalej mówić i co tu dalej komentować. 16 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemlodyjoda Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) "Postęp" Panie "postęp". Świat postępu, a nie zacofani barbarzyńcy. Nie pasujesz Pan mentalnie do "Nowego Wspaniałego Świata". Pani Doktor ma przecież taki człowieczy i ludzki wygląd twarzy: No i najgorsze, ten oszołom Braun: Jeśli chcesz wiedzieć jaka będzie przyszłość, wyobraź sobie but depczący ludzką twarz, wiecznie! George Orwell, 1984 - Może zaszkodziła ci jakaś potrawa? - zapytał Bernard. Dzikus skinął głową. - Owszem, jadłem cywilizację. Aldous Huxley, Nowy wspaniały świat Edited April 17 by niemlodyjoda 13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietryło Posted April 17 Author Share Posted April 17 2 minuty temu, mac napisał(a): Pisałem już kiedyś, że w USA aborcję kobiety świętują, spotykają się, dają sobie prezenty Do zaorania taki naród. Jeszcze aborcji dokonała jakaś żydówka ateistka... Może ktoś lepiej zna sprawę, ale tam chyba aktywiści nakłonili matkę na aborcję. Ponoć szpital w Łodzi oferował cesarkę i leczenie. 4 minuty temu, mac napisał(a): Ludzie to synonim demonów Patrząc na to wszystko czasem czuję wstręt do siebie, że należę do gatunku ludzkiego. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted April 17 Share Posted April 17 9 minut temu, niemlodyjoda napisał(a): "Postęp" Panie "postęp". Świat postępu, a nie zacofani barbarzyńcy. Nie pasujesz Pan mentalnie do "Nowego Wspaniałego Świata". W sumie w obozach śmierci dzieci również uśmiercano poprzez zastrzyk (fenol) w serce. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted April 17 Share Posted April 17 Mówi się o problemie dzietnosci gdzie ja widzę w ankietach że dla młodych kobiet współcześnie temat nr 1 polityczny to właśnie aborcja! One mają w glowie jak tu nie rodzic a nie jak rodzic. Im dłużej żyje tym mam kobiety coraz bardziej za stworzenia z piekła rodem, prosto z piekła. 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted April 17 Share Posted April 17 Taki właśnie mamy klimat. Dzieci zabijać i emerytów też zabijać. Na życzenie 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) To, że lekarzy nazywa się chamami w kitlach nie jestem zdziwiony i coraz mniej dziwię się, że nazywa także mordercami w kitlach. Z forumowego punktu widzenia obserwując tę sprawę widzę tę "lekarkę" na pierwszym planie, gdzieś tam pojawia się matka, a zupełnie brakuje tu ojca. Jakby Felek powstał ot tak z niczego. Jak zwykle w rzekomym piekle kobiet nie ma ojca dziecka, ale pewnie w pewnym momencie gdyby Felek żył pojawiłby się portfel ojca. Edited April 17 by Krugerrand 9 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RabarbaR Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Absurdem jest,iż jedyną przesłanką do uśmiercenia tego człowieka,była opinia psychiatry. Mamusia nie czuła się na siłach by zaopiekować się wymagającym dzieckiem. Pomimo,że przez 9 miesięcy rozwijało się pod jej sercem. Nie. Nieprawdą jest ,że chlopiec zmarłby zaraz po porodzie. Przeżyłby wiele,wiele lat i z pewnością wyrósłby na lepszego człowieka niz te bestie. Od tego są instytucje i masa ludzi dobrej woli by takie życie ocalić. Dać mu szanse. Reasumując trzy? kobiety postanowiły "zabawić się w Pana Boga". Postanowiły odebrać życie bezbronnej istocie i żadna z nich nie poniesie za to konsekwencji. No może poza matką,która zapewne nie ucieknie od nocnych koszmarów i wyrzutów sumienia. To barbarzyństwo w najczystszej postaci! Najsmutniejsze jest to,że one się tym szczycą i dopiero rozkręcają. 😕 Edited April 17 by RabarbaR 9 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) 15 minut temu, RabarbaR napisał(a): Najsmutniejsze jest to,że one się tym szczycą i dopiero rozkręcają. 😕 Moim zdaniem nikt się nie rozkręca i nie ma żadnej drogi do jakiegoś celu. Po prostu kobiety pokazały prawdziwą twarz, dzięki wsparciu ideologicznemu. To już było w ich naturze. Wystarczyło delikatnie popchnąć, a globalne połączenie umożliwiło przejrzenie tej demonicznej twarzy. Inaczej mówiąc. Kobiety nie trzeba specjalnie kusić, żeby zrobiła coś niewybaczalnego. Ona już to w sobie miała i przed tymi ideologiami i aktualną modą. Jeden z najstraszniejszych obrazów współczesnego świata to mężczyźni błagający kobiety przed klinikami aborcyjnymi, żeby nie zabijały dziecka, bo on wychowa i opłaci wszystko, a one i tak zabijają. I nie ma prawa na to, nie ma żadnych służb, ludzie stoją obojętnie i chuj, niech się dzieje. I tak. Dobrze zauważyłeś. Czerpią z tego satysfakcję. Dostają emocjonalnego kopa i zawsze znajdą sobie grupę wsparcia. Cope wleci i nie ma koszmarów, ale piękne sny. Jak to ona dobrze zrobiła, błogosławiona. Zawsze zostaje przeniesienie całej winy na mężczyznę, zrzeczenie się odpowiedzialności, bo to on zrobił. Czysta klasyka od początku trwania tego zjebanego gatunku. Edited April 17 by mac 10 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RabarbaR Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Otóż rozkręcają się. Nieustannie przesuwając akceptowalną granice dehumanizacji i zbydlęcenia ludzkich postaw. Nie uznając świętości życia jako absolutnej i nadrzędnej wartości. Eutanazja o ktorej decyduje konował... Proszę bardzo. Już wkrótce u Ciebie w mieście. 😌 Edited April 17 by RabarbaR 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Kto tym calym cyrkiem steruje , skad idzie kasa na promocje patologii . Kobiety to tylko narzedzie w ich rekach . Jeszcze do niedawna cwaniactwo hamerykanskie lozylo kase na te wszystkie fundacje oglupiania europejskiego biorobota . Odkad zastapiono dziadka z demencja trumpem zrobilo sie bardziej bezczelnie bo bedziemy sami za to gowno placic . Edited April 17 by thyr 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 17 Share Posted April 17 @RabarbaR skoro można takie granice przesuwać to znaczy, że nigdy nawet nie istniały w prawdziwym tego słowa rozumieniu. Ludzina czekała tylko na okazję, żeby pokazać swoją prawdziwą twarz. W idealnym świecie po zwolnieniu takiej blokady nikt by przez nią i tak nie przeszedł, bo by miał prawo naturalne w sobie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted April 17 Share Posted April 17 44 minuty temu, Pietryło napisał(a): żydówka ateistka Jak można być jednocześnie żydówką, a więc wyznawać judaizm i ateistką? Pani lekarz nie ma sobie nic do zarzucenia, bo aborcję zalecił psychiatra, nie jej specjalizacja, ona tylko zrobiła swoje. W Oświęcimiu też mieli tylko rozkazy. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted April 17 Share Posted April 17 Będą Nam wmawiać bzdury typu do 12 tygodnia ciąży, będą powoływać się na zagrożenie życia matki itp. A życie to szybko zweryfikuje, jak będzie trzeba to zabiją w 7 czy 9 miesiącu ciąży. Po porodzie też i jakoś to wytłumaczą. Zauważcie, że sprawa właściwie to przechodzi bez większego echa jak na skalę tego co się stało. Ile to ja się już nasluchalem teorii, że przed 12 tygodniem ciąży to jeszcze nie dziecko, teraz też coś wymyśla że w 9 miesiącu to worek. @niemlodyjoda trzeba iść na 2 turę wyborów! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietryło Posted April 17 Author Share Posted April 17 4 minuty temu, Magos Dominus napisał(a): Jak można być jednocześnie żydówką, a więc wyznawać judaizm i ateistką? Nie mam pojęcia. Sama się chyba tak zatytułowała. 7 minut temu, mac napisał(a): W idealnym świecie po zwolnieniu takiej blokady nikt by przez nią i tak nie przeszedł, bo by miał prawo naturalne w sobie. Tylko, że mimo wszystko to nie jest 100% ludzi. Bardzo wysoki procent, ale nie 100%. Im durniejsza jednostka tym propaganda łatwiej wchodzi. Czyżby ludzie npc, bez duszy? Generalnie muszę się przejść chyba bo im więcej o tym wszystkim czytam i myślę tym coraz bardziej ciężki uj chcę mnie strzelić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martius777 Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Lewica nawet proponowała tak zwaną postnatalną aborcje do 1 roku życia... Widzieliście opinie o Gizeli Jagielskiej? Edited April 17 by Martius777 11 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted April 17 Share Posted April 17 Godzinę temu, Brat Przemysław napisał(a): Mówi się o problemie dzietnosci gdzie ja widzę w ankietach że dla młodych kobiet współcześnie temat nr 1 polityczny to właśnie aborcja! 68 proc. Polek w wieku 18-45 lat nie chce lub nie wie, czy chce powiększyć rodzinę. Pranie łbów przynosi efekty. Trzeba mieć też świadomość , że liczba urodzeń mimo, że była najniższa od 1945 roku wyniosła 252 tys. Przy 896 wykonanych legalnych aborcji. ( tak wiem jakieś nielegalne itp ale na czymś się trzeba oprzeć ) dane za rok 2024. Według mnie to aborcja jest wykorzystywana do walki politycznej przez obie strony. Lewica próbuje się czymś odróżnić od reszty spamu politycznego to drze mordę aborcja aborcja bo podatek 70 % dla najbogatszych nie jest tak medialny choć również jest jakże atrakcyjną propozycją mega mózgów. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted April 17 Share Posted April 17 Ciekawe co Madzia Biejat by odpowiedziała, w czasie debaty na pytanie: "Czy stan zdrowia, wpływa na prawo do życia?" bo do tego ten przypadek się sprowadza. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted April 17 Share Posted April 17 art. 927 §2 Kodeksu cywilnego: „Dziecko już poczęte może być spadkobiercą, jeżeli urodzi się żywe.” Co to oznacza? Dziecko poczęte, ale jeszcze nienarodzone (nasciturus) jest traktowane jakby już się urodziło – warunkowo. Dziedziczenie staje się skuteczne tylko wtedy, gdy dziecko urodzi się żywe. Jeśli dziecko urodzi się martwe, nie dochodzi do dziedziczenia. ---- A pani Gizela to lekarka niezłomna, niesie kaganek postępu i jest przez to prześladowana przez ciemnogród. (oczywiście ironizuję) Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Przyszedł czas w historii szeroko pojętego Zachodu, że największymi sprawcami zbrodni są właśnie kobiety. Są w dużej mierze za: nielegalną emigracją, aborcją, eutanazją, rozdystrybuowaniem dóbr, zrównaniem wszystkich bez względu na potencjał i możliwości, niszczeniem więzi rodzinnych i ról damsko-męskich, całkowitym wyuzdaniem, szerzeniem ideologii genderowej, generowaniem domów samotnych matek, osłabianiem, demonizowaniem i marginalizowaniem płci męskiej, domniemaniem winy w sprawach przestępstw przeciw kobietom itd. P.S. Nie uznaję przy tym kobiet za z gruntu złe czy bardziej złe od mężczyzn. Po prostu kultura i obecna cywilizacja wzmacnia i promuje to, co w kobietach najgorsze. Dopowiem jeszcze: jestem w sumie i tak zdziwiony, że kobiety nie są jeszcze gorsze. To jak się u nich wzmacnia postawę realnego nazizmu i komunizmu względem mężczyzn kazałoby przypuszczać, że będzie bardzo źle. Nadal w tym świecie preferencyjnego traktowania ich płci i czci wobec ich ciała zdumiewa, że można znaleźć relatywnie atrakcyjne kobiety, które są zdolne do jakiejś refleksji. Mało tego, ale jednak. Edited April 17 by I1ariusz 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted April 17 Share Posted April 17 Jedna rzecz jest jeszcze zastanawiajaca, gdzie był/jest ojciec? Może nieznany, a może wręcz zadowolony i już swoją lubą odebrał ze szpitala? W przypadku słynnej "Pani Joanny" z Krakowa też o ojcu cisza. Za chwilę będzie kolejne "przesunięcie granicy" czyli nawet jął dziecko zdrowe a matka "nie czuje się na siłach wychować", to można nawet w 9 miesiecu, albo po porodzie do zsypu w szpitalu wyrzucić z odpadami. Sytuacja tej lekarki jest prosta, dopóki rządzi Tusk, jest wolna. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted April 17 Share Posted April 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted April 17 Share Posted April 17 33 minuty temu, Lucky Luke napisał(a): Jedna rzecz jest jeszcze zastanawiajaca, gdzie był/jest ojciec? Może nieznany, a może wręcz zadowolony i już swoją lubą odebrał ze szpitala? Nie znasz hasła "Moja macica Twoje alimenty " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 17 Share Posted April 17 Warto obejrzeć całe zajście: Warto spojrzeć na jej twarz, wyraz twarzy. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts