Jump to content

Patostreamer ajemge1

Recommended Posts

Widziałem jak @kenobi wrzucił link do kolejnego patostreamera Jakuba "ajemge1" i obejrzałem kilka nagrań przewijając.

Dobrze rozumiem, że to jakiś biseks patostreamer, do którego widzowie zakładają na niego konta na Tinderze, Badoo i przysyłają kobiety i gejów?

Z tego co widziałem, jedzie na dobrej twarzy i popularności. Samice, jak słyszą że stream i jest popularny przychodzą i podają swoje socjal media, żeby zwiększyć zasięgi. Nie przeszkadza im, że dostają łatkę szona i jednorazówki. Część już na wizji zaczyna gre wstępną, inne trzeźwe albo pijane zostają na noc. Wygląda na dużo kobiet z parciem na szkło, borderline, zaburzonych, nimfomanki, itd. 

Tak nisko upadły p0lki, że za wystąpienie na patostreamie, tyle z nich w różnym wieku chce dać dupy i pochwalić się tym na wizji?

Z jednej strony to nie etyczne, z drugiej widzę, że Kuba z widzami lubi obnażać zachowania takich jednorazówek.

https://kick.com/ajemge1

https://wykop.pl/wpis/80425357/czyzby-jakub-wtyklo-znany-jako-ajemge1-mial-proble

50bcea5583f08889a91341f1c6c2ae57cad3b8b2 maxresdefault.jpg preview-480x272.jpg GgoeUoLWkAAZLuZ.jpg

3b4052265f6493e3122f924f94fbf5d75d3c1e72

• Like 4

49 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Dobrze rozumiem, że to jakiś biseks patostreamer, do którego widzowie zakładają na niego konta na Tinderze, Badoo i przysyłają kobiety i gejów?

Widziałem kiedyś kilka shotów na X z akcji u niego, jakoś odbiłem się od tego, ale obecnie czasem zerknę na moment na kick co robi albo odpalę jakiś shot na yt.

Na zasadzie "niby człowiek się brzydzi, ale oczu oderwać nie można." W małych dawkach, bo w większych szybko czuję znużenie takim contentem.

On gada różne głupoty odnośnie swojej osoby, a co do tych typiar które przychodzą, to często widzowie zapraszają mu je, mając na tinderze zdjęcie jakiegoś modela

czy innego chada, i zdarzają się awantury z tego powodu.

A poza takimi przypadkami, myślę, że część tych, które do niego przychodzą, wcześniej były z nim ugadane i za $ robią zamieszanie na tym streamie.

56 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Z jednej strony to nie etyczne,

Niby zawsze po wejściu informuje, że jest stream, ale mówi coś w stylu "streamujemy z chłopakami minecrafta, parenaście osób to ogląda" bla bla bla, co jest oczywistym przekłamaniem.

• Like 1

Oglądam go teraz. Dobra rozrywka, bo interesuję się interakcją między ludźmi.

To chyba nie fair, że niektórych wizerunki są streamowane bez ich zgody.

Poza tym chyba nic złego nie robią?

Z dziewczyn mi się taka jedna spodobała co tyłkiem zaświeciła,

bo miała krótką spódniczkę, w płaszczu przyszła, na seks oczywiście, ale po chwili się ulotniła.

To był taki klimat randki na seks.

• Like 2

Posted (edited)

Znów spojrzałem, co to tam się odwala to są jaja. Wpadają tez onlyfansiary i typowe kobiety z portali randkowych, czyli z silnymi zaburzeniami psychicznymi. 

Ta gruba myślała że będzie peklowana przez przystojniaka, wygląda na połączenie borderline z dwubiegunówką. Odpaliła się od 2:40 min i zaczęły się jazdy, na przemian śmiech, płacz, agresja. Z przyznaniem na koniec, że ma problemy psychiczne. Gość ma przy sobie gaz na takie przypadki. 

https://vodziki.top/#ajemge1 07-04-2025 00:00

Takie psychopatki mogą narobić niezłego smrodu, jeżeli nie są nagrywane. Zgłaszać na policję, że zostały wykorzystne, odurzone, zgwałcone, pobite.

Edited by Morfeusz
  • Thanks 1

17 godzin temu, Morfeusz napisał(a):

Takie psychopatki mogą narobić niezłego smrodu, jeżeli nie są nagrywane. Zgłaszać na policję, że zostały wykorzystne, odurzone, zgwałcone, pobite.

Ja bym się bał dać do loda żeby zębami mi nie nadgryzła.:D

• Haha 1

W dniu 18.04.2025 o 00:31, kenobi napisał(a):

To chyba nie fair, że niektórych wizerunki są streamowane bez ich zgody.

Informuje na wejściu, że leci lajw, wiele samic zostaje, inne udają cnotliwe albo nie chcą, żeby znajomi i chłopak dowiedzieli się i wychodzą.

Trochę taki Redpillak z gościa, pokazuje prawdziwe oblicze młodych współczesnych p0lek, które wbijają od razu na rżnięcie do obcego przystojnego gościa z neta. 

• Like 2

Posted (edited)
6 godzin temu, Takahashi napisał(a):

Ten gościu jest przystojny według was?

Nie znam się ale sadząc po gębie i ilości chętnych z tindera, to na tą młodzieńczą twarz sporo samic leci.

Kolejna z pozoru cicha myszka, zajmująca się dziećmi, oceniła go na 10/10. Wygadała się, że ma chłopaka widząc, że jest na streamie ale i tak przyszła, licząc na peklowanie. Gdy widownia pocisnęła jej za bycie ku*wą, wychodziła już tyłem nie odwracając się nawet na chwilę do kamery. :lol:

https://vodziki.top/#ajemge1 14-04-2025 19:58

Trochę źle go oceniłem, robi dobrą robotę, pokazując prawdziwą naturę kobiet.

Edited by Morfeusz
  • Like 2

11 godzin temu, Takahashi napisał(a):

Ten gościu jest przystojny według was?

Tak.

Szczupła sylwetka, twarz też powyżej średniej.

Ładny uśmiech.

• Like 2

Posted (edited)
1 godzinę temu, Takahashi napisał(a):

Mi się wydaje, że laski lecą na niego przez jego fejm

Niektóre nie wiedzą, że streamuje, a i tak część zostaje. Również te mające chłopaków i mężów. Proszą o wyłączenie, chowają się za ścianą, proponują spacer albo że wrócą jak skończy streamować, że zostaną na noc, itp. 

Moim zdaniem wygląd, trochę bajery, mieszkanie na nowym, drogim osiedlu. Niektórym mówi, że jest programistą IT, itp.

Edited by Morfeusz
  • Like 2

9 godzin temu, Takahashi napisał(a):

Urodę ma przeciętna.

Chadem ze szczęką nie jest, ale jest "ładnym chłopakiem". Nie pamiętam jak to z angielska się pisało, ale tacy też mają powodzenie.

• Like 2

9 godzin temu, Takahashi napisał(a):

Mi się wydaje, że laski lecą na niego przez jego fejm. Urodę ma przeciętna.

Wygląda ok. 

Dobrą gadkę ma i empatycznie do nich podchodzi. Aczkolwiek widzę u niego sporo inwestycji w przemysł wielorybniczy....

• Like 2

Ja pierdole ten typ wygląda co najmniej przeciętnie może delikatnie wyżej że baby lecą na patusów XDDD ja przy nim jestem giga chadem 🤣 taka sama sytuacja jak z pasutem ten typ też urodą nie grzeszy ale jest patusem.

Nie wiem może wychodzi na że ja jestem zbyt przystojny jak na polskie warunki i dlatego baby się boją na mnie patrzeć? nawiązując do tego https://braciasamcy.pl/index.php?/topic/43267-na-mnie-się-nie-patrz-czyli-negatywne-zachowanie-p0lek-na-spojrzenia-kontakt-wzrokowy-uśmiech-polaków/&do=findComment&comment=1094950

Edited by bassfreak
  • Like 1
  • Haha 1

12 minut temu, bassfreak napisał(a):

co najmniej przeciętnie może delikatnie wyżej

7 do 7.5. Uwydatnione kości jarzmowe, brak zakoli.

Niemniej myślę, że trafniejsza będzie tu ocena @DOHC.🤔

• Like 3

Jak on jest 7 to ja 30 XDDD

On ma mało dymorficzną twarz wygląda jak chłopczyk

23 lata wygląda jak 15 latek

270507753873-streamer-ajemge1-oficjalnie

To jest 8/9 więc jak ten typ z tematu ma być 7.5? xd

j76padktgft91.jpg

Edited by bassfreak

• Iceman84PL changed the title to Patostreamer ajemge1

@bassfreak myślę, że mimo wszystko młode laski będą właśnie wolały typ pierwszy "pretty boy" jako emanacje młodości, podobnie masz z kultem idoli k-pop, to jak z tym memem gdzie Wojak sobie zrobił kratkę oraz bicki i zamiast zbierać zainteresowanie młodych Julek to zebrał atencję od ich matek.

Edited by Ksanti
  • Like 1

Posted (edited)

@cst9191 Akcje z nimfomanką Wiktorią z Tindera widziałem. Przyszła na bzykanie, nie przeszkadzał jej stream, rozmawiała z widzami. Po alkoholu i bajerze tak się nakręciła, że sama na streamie zaczęła go obmacywać i siebie. Rozkręcona włożyła jego łapę w kroczę i strzelał jej palcówkę. Nie wiadomo, czy nie ćpała też czegoś wcześniej.

Akcja od ok. 2:36 min nagrania odtwarzanego przez Streamwish: https://vodziki.top/#ajemge1 07-04-2025 23:58

2 godziny temu, bassfreak napisał(a):

On ma mało dymorficzną twarz wygląda jak chłopczyk

23 lata wygląda jak 15 latek

Chadem nie jest, ale taki chłopięcy wygląd na wiele szonów z Tindera jak widać wystarcza.

Edited by Morfeusz
  • Like 1

11 godzin temu, Kiroviets napisał(a):

7 do 7.5. Uwydatnione kości jarzmowe, brak zakoli.

Niemniej myślę, że trafniejsza będzie tu ocena @DOHC.🤔

Hehe myślę że gościu nie jest chadem, źle też nie jest, ale jaka by nie była, to jednak sława robi swoje. Bez tego wyniki byłyby zupełnie inne we współczesnych realiach. 

Co do atrakcyjności ajmege należałoby zacząć od jego profilu na tinderku.

Jakie ma zdjęcia, a podobno wstawił nie swoje. Opis, w jaki sposób pisze  z laskami po matchu.

Bo przede wszystkim to decyduje, że do niego idą.

A laski jak już przyszły/przyjechały i są nastawione na fajną zabawę z fajnym kolesiem to trochę szkoda im się wycofywać.

Sporo też decyduje w jak dużym mieście jest. Im większe tym wyższe prawdopodobieństwo, że będzie więcej chętnych.

• Like 1

Posted (edited)

Tinderówa przyszła tak nagrzana, że u obcego gościa od razu chciała pod prysznic przed r*chaniem. Jak usłyszała, że jest na lajwie i może zobaczyć to jej chłopak, mąż, znajomi, ludzie z pracy, błyskawiczna ewakuacja.

Ciekawe jakie zdjęcie chada było na Tinderze, że tak biegła aż się zgrzała 😂

Ciężarówka ma męża ale woli czarnych od Polaków i nie uznaje wierności. Shot z live:

Edited by Morfeusz
  • Like 1
  • Haha 2

3 godziny temu, Morfeusz napisał(a):

Ciekawe jakie zdjęcie chada było na Tinderze, że tak biegł

Właśnie, ma ktoś podgląd do jego profilu?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.