gladia Posted April 21 Share Posted April 21 Jest tu opcja usunięcia konta czy po wsze czasy zostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted April 22 Share Posted April 22 Musisz się zgłosić dla ich, do moderacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 23 Share Posted April 23 Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 24 Share Posted April 24 W dniu 21.04.2025 o 20:02, gladia napisał(a): Jest tu opcja usunięcia konta czy po wsze czasy zostaje? Dlaczego chcesz usunąć konto ? Najlepsze forum w jakim byłem zapisany, dużo merytoryki, najróżniejsze tematy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted April 26 Share Posted April 26 W dniu 24.04.2025 o 19:39, Druid napisał(a): Dlaczego chcesz usunąć konto ? Zapewne brak atencji😏 Zauważ, że rezerwatki tylko po to tu przychodzą, gdy nie dostają tego czego chcą odchodzą. Tematy w rezerwacie też tylko robione pod atencje i emocje. Czyli jak zwykle chcą brać, nic dawać od siebie. Typowa kobieca natura. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 3 Share Posted May 3 W dniu 26.04.2025 o 19:55, Iceman84PL napisał(a): Zauważ, że rezerwatki tylko po to tu przychodzą, gdy nie dostają tego czego chcą odchodzą. Ciekawe, nigdy tego nie śledziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladia Posted May 7 Author Share Posted May 7 (edited) W dniu 24.04.2025 o 19:39, Druid napisał(a): Dlaczego chcesz usunąć konto ? Najlepsze forum w jakim byłem zapisany, dużo merytoryki, najróżniejsze tematy. Bo od lat już tu nic nie piszę, więc po co ma wisieć? Forum jak forum, dla jednych ok, dla innych chujowe. W dniu 26.04.2025 o 19:55, Iceman84PL napisał(a): Zapewne brak atencji😏 Zauważ, że rezerwatki tylko po to tu przychodzą, gdy nie dostają tego czego chcą odchodzą. Tematy w rezerwacie też tylko robione pod atencje i emocje. Czyli jak zwykle chcą brać, nic dawać od siebie. Typowa kobieca natura. Och, jak mnie przejrzałeś. Już uwielbiam cię misiu za tę przenikliwość Ale nie będziemy razem, wybacz Edited May 7 by gladia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted May 8 Share Posted May 8 16 godzin temu, gladia napisał(a): Już uwielbiam cię misiu za tę przenikliwość Ale nie będziemy razem, wybacz Zostałeś zmieciony w tej nierównej walce przez chadów milionerów targających po 300kg żelastwa.😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 8 Share Posted May 8 17 godzin temu, gladia napisał(a): Forum jak forum Polecam, żebyś tak zrobił, nie logował się wogule, jak będziesz chciał coś napisać to wówczas wtedy zaloguje się, według mnie to jest najlepsze forum męskie w Polsce i nie tylko jeśli chodzi o tematy "męskie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts