Jump to content

Dobry :)

gladia

Recommended Posts

W dniu 21.04.2025 o 20:02, gladia napisał(a):

Jest tu opcja usunięcia konta czy po wsze czasy zostaje?

Dlaczego chcesz usunąć konto ? Najlepsze forum w jakim byłem zapisany, dużo merytoryki, najróżniejsze tematy.

• Like 1

W dniu 24.04.2025 o 19:39, Druid napisał(a):

Dlaczego chcesz usunąć konto ?

Zapewne brak atencji😏

Zauważ, że rezerwatki tylko po to tu przychodzą, gdy nie dostają tego czego chcą odchodzą.

Tematy w rezerwacie też tylko robione pod atencje i emocje.

Czyli jak zwykle chcą brać, nic dawać od siebie.

Typowa kobieca natura.

• Like 2
  • Haha 1

W dniu 26.04.2025 o 19:55, Iceman84PL napisał(a):

Zauważ, że rezerwatki tylko po to tu przychodzą, gdy nie dostają tego czego chcą odchodzą.

Ciekawe, nigdy tego nie śledziłem.

Posted (edited)
W dniu 24.04.2025 o 19:39, Druid napisał(a):

Dlaczego chcesz usunąć konto ? Najlepsze forum w jakim byłem zapisany, dużo merytoryki, najróżniejsze tematy.

Bo od lat już tu nic nie piszę, więc po co ma wisieć? Forum jak forum, dla jednych ok, dla innych chujowe.

W dniu 26.04.2025 o 19:55, Iceman84PL napisał(a):

Zapewne brak atencji😏

Tematy w rezerwacie też tylko robione pod atencje i emocje.

Czyli jak zwykle chcą brać, nic dawać od siebie.

Typowa kobieca natura.

Och, jak mnie przejrzałeś. Już uwielbiam cię misiu za tę przenikliwość :) Ale nie będziemy razem, wybacz :)

Edited by gladia
  • Haha 1

16 godzin temu, gladia napisał(a):

Już uwielbiam cię misiu za tę przenikliwość :) Ale nie będziemy razem, wybacz :)

Zostałeś zmieciony w tej nierównej walce przez chadów milionerów targających po 300kg żelastwa.😅

17 godzin temu, gladia napisał(a):

Forum jak forum

Polecam, żebyś tak zrobił, nie logował się wogule, jak będziesz chciał coś napisać to wówczas wtedy zaloguje się, według mnie to jest najlepsze forum męskie w Polsce i nie tylko jeśli chodzi o tematy "męskie".

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.