Jump to content

Do niezobaczenia :)

Recommended Posts

Dobra, nie chcecie usunąć mi konta to nie. W dupie mam w sumie :) 

Co  mogę napisać wam na pożegnanie chłopcy.  Na pewno jest tu was  trochę fajnych i wartościowych i wam życzę wszystkiego dobrego, ale większość to przegrywi, incele i koniobijce, i do nich to piszę - o fajnej kobiecie możecie pomarzyć, stąd ten mizoginizm, jaki wyziera z waszych smętnych postów. Sami wybieracie sobie jakieś blachary i pustaki, byle duże cyce miały a potem zdziwko, że w chuja was robią i traktują jak bankomat. Żeby mieć podjazd do wartościowej, ogarniętej laski, trzeba sobą coś reprezentować. Co taki jeden z drugim ptyś może zaoferować kobiecie na poziomie, ktora świetnie daje sobie radę w życiu i nie potrzebuje misia do ogarniania? Dobre ruchanko?  Za mało. Do tego fiuta musi być jeszcze przyklejony fajny facet a nie przegryw, ktory naczytał sie redpillowych farmazonów i kozaczy w necie! Sami sobie wybieracie kobiety a potem narzekacie, że są chujowe. Jak gust chujowy to czego oczekiwać 😄
Adieu!

• Thanks 2
  • Haha 7
  • Sad 2

7 godzin temu, gladia napisał(a):

Dobra, nie chcecie usunąć mi konta to nie. W dupie mam w sumie :) 

Takich lubię. Jesteś na jakieś forum, coś Ci nie pasuje, opuszczasz, nie wchodzisz, nie logujesz się i zapominasz. Ale nie, to musi być rytuał, komisyjne usunięcie konta. I obowiązkowo jako wyprawka suchy prowiant na drogę. Atencjusz pełną gęba, musicie wszyscy wiedzieć że znikam, piszcie, może zrobię łaskę i zostanę jak mnie przekonacie. Mental mały Kazio, obrażony w piaskownicy. 

• Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 1

14 minut temu, Lucky Luke napisał(a):

Atencjusz pełną gęba, musicie wszyscy wiedzieć że znikam, piszcie, może zrobię łaskę i zostanę jak mnie przekonacie. Mental mały Kazio, obrażony w piaskownicy. 

W końcu typowa baba XD 

ale większość to przegrywi, incele i koniobijce, i do nich to piszę - o fajnej kobiecie możecie pomarzyć, stąd ten mizoginizm, jaki wyziera z waszych smętnych postów.

XD

Adieu!

images?q=tbn:ANd9GcQlvoyLrNONvZ0k84vu__4Q5FIKxNA97NWkZw&s

• Like 3
  • Haha 6

Posted (edited)

Przyganiał kocioł garnkowi. Nie dostrzega widać hipokryzji w swoim wywodzie :). Kobiecie na poziomie wolno widać ocenić i siebie (że jest na poziomie) i faceta (czy jest na jej poziomie). A nam, z łaski twojej, wolno oceniać ciebie o kobieto na poziomie (samozwańcza)? Nie? O tym m.in. jest to forum.

Edited by I1ariusz
  • Like 6

Zamiast godnie, z szacunkiem się pożegnać, jak dojrzały, dorosły człowiek, ty wylewasz wiadro pomyj, żali, frustracji. Słabe to zachowanie. 

Pokazujesz prawdziwy obraz osoby, kobiecej natury, która nie może zaakceptować faktów, prawdy, którą mężczyźni zaczynają poznawać. 

Ty i tobie podobne kobiety myślały, że całe życie mężczyźni będą niewolnikami i służącymi na Wasze skinienie😏🤦‍♂️😆

Dlatego jest ten znienawidzony Red pill, który mężczyznom otwiera szeroko oczy, a którego kobiety i słabi mężczyźni się boją, bo skończy się źródełko i prawdziwi mężczyźni zakręcą kranik. 

Żegnamy i nie pozdrawiamy. 

Na naszym forum nie potrzeba trolli, frustratów, ludzi złych, mających animozje do tych, którzy śmieli coś powiedzieć, napisać, przekazać. 

Niech dotrze do ciebie, że każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, uzewnetrznić się, a to, że się z czymś nie zgadzasz to twój problem. 

Jak to mawiają cytat. "Psy szczekają karawana jedzie dalej". 

• Like 12
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.