Jump to content

Recommended Posts

Moja dziewczyna przede mną miała 5 chłopaków. Jeden był zdecydowanie straszy od niej i jest bardzo bogaty, drugi był bardzo umięśniony i wysportowany i bardzo wysoki, trzeci był z bardzo bogatej i zamożnej rodziny i dwóch  innych z ktorymi była średnio po 6 miesięcy w związku.

Tymczasem ja nie jestem ani bogaty, ani z zamożnego domu, ani umięśniony i wysportowany. Moja laska mówi że ze mną czuje się najlepiej i czuję ze mną najbliższą więź. Czym to może być spowodowane, że czuje ze mną więź?, ona zbliża się 30-stki. 

Wyskakala sie na bogatych cootasach teraz chce spokoju i odpoczynku od tych niedobrych  emocji 🙃.Nie wiem czy tu trolujesz ale jesli nie to bijac sie z takimi myslami ona szybko  sie toba znudzi . Sabotujesz ta relacje , man  😎.

• Like 1

Godzinę temu, kkdante napisał(a):

Moja dziewczyna przede mną miała 5 chłopaków. Jeden był zdecydowanie straszy od niej i jest bardzo bogaty, drugi był bardzo umięśniony i wysportowany i bardzo wysoki, trzeci był z bardzo bogatej i zamożnej rodziny i dwóch  innych z ktorymi była średnio po 6 miesięcy w związku.

Tymczasem ja nie jestem ani bogaty, ani z zamożnego domu, ani umięśniony i wysportowany. Moja laska mówi że ze mną czuje się najlepiej i czuję ze mną najbliższą więź. Czym to może być spowodowane, że czuje ze mną więź?, ona zbliża się 30-stki. 

Po przeczytaniu wszystkich Twoich tematów to musisz sobie najpierw zrobić porządek w głowie zanim zaczniesz wchodzić w relacje z kobietami bo wpadniesz w jakąś depresję, czy coś, a każdą relacje zasabotujesz swoim brakiem pewności siebie.

Tu Cię boli że miała kilku bolców.
Tam Cię boli że nosi jakieś oksy co dostała w prezencie.
Jeszcze w trzecim jęczysz, że jeden był wyjątkowo bogaty.

Jak Ci któraś z tych rzeczy przeszkadza ( a widać, że wszystkie Cię gryzą) to weź sobie daj spokój z tą laską, zaoszczędzisz zdrowia sobie i jej.

• Like 3

10 minut temu, thyr napisał(a):

Wyskakala sie na bogatych cootasach teraz chce spokoju i odpoczynku od tych niedobrych  emocji 🙃.Nie wiem czy tu trolujesz ale jesli nie to bijac sie z takimi myslami ona szybko  sie toba znudzi . Sabotujesz ta relacje , man  😎.

Nie trolluje naprawdę miała takie związki, ja jestem niedoświadczonym mężczyzna przed nią miałem tylko jedna kobiete, a ona miała całkiem sporo grono adoratorów 

1 godzinę temu, kkdante napisał(a):

ona zbliża się 30-stki. 

Chyba sobie odpowiedziałeś.

40 minut temu, thyr napisał(a):

.Nie wiem czy tu trolujesz

Godzinę temu, Drago napisał(a):

Może trollingiem bo to już trzeci temat o tym samych

On nam udowadnia, że piguły to deluzja.😂

1 godzinę temu, kkdante napisał(a):

Moja laska mówi że ze mną czuje się najlepiej i czuję ze mną najbliższą więź. Czym to może być spowodowane, że czuje ze mną więź?, ona zbliża się 30-stki. 

Być może widzi że rokujesz na ojca... a tamci chcieli tylko się pobawić. Jest koło 30 a to ostatni gwizdek na dziecko. Ostrego rżnięcia i drogich prezentów, wycieczek nie potrzeba, bo to już miała. Teraz czas się ustatkować z kimś spokojnym do czasu aż jej coś nie odbije.

• Like 1
  • Thanks 1

7 minut temu, smerf napisał(a):

Być może widzi że rokujesz na ojca... a tamci chcieli tylko się pobawić. Jest koło 30 a to ostatni gwizdek na dziecko. Ostrego rżnięcia i drogich prezentów, wycieczek nie potrzeba, bo to już miała. Teraz czas się ustatkować z kimś spokojnym do czasu aż jej coś nie odbije.

I to jest najlepszy I najbardziej merytoryczny komentarz. 

Dziewucha pobujala sie z wysokimi/wysportowanymi/bogatymi goscmi, tylko ze kazdy ja kopnal w dupe, wiec szuka spokojnego, ogarnietego goscia wiec do akcji wchodzisz Ty.

Osobiscie, zakonczylbym ta relacje. Nie lubie dojadac po poprzednikach...

• Like 2
  • Thanks 2

5 godzin temu, kkdante napisał(a):

Może czas ją goni, bo dzieci trzeba rodzić, a w wieku 20 lat wydawało jej się, że ma dużo czasu.

Zobaczyła jednego, drugiego i trzeciego faceta — z żadnym nie mogła normalnie żyć.

Teraz jest z Tobą.

Wiesz co się dla kobiety liczy? Liczy się dla niej jak ONA SIĘ CZUJE z Tobą.

Zatem jeśli z Tobą się czuje najlepiej, to pewnie mówi prawdę.

Ale dbaj o siebie, pilnuj swojej kariery zawodowej, rozwijaj się, bądź silnym mężczyzną — w sensie abyś nie wszedł pod jej pantofel, czyli osobne finanse, niezależna praca, trochę twojego własnego świata, bez objawiania słabości, które pokonać i tak musisz sam.

7 godzin temu, kenobi napisał(a):

Zatem jeśli z Tobą się czuje najlepiej, to pewnie mówi prawdę.

Tak, ale w tym momencie. To znaczy TERAZ czuje się najlepiej. To wcale nie oznacza, że z poprzednimi było gorzej/źle. 

To nie jest logiczna wypowiedź na zasadzie porównania.

Pamiętajmy też, że tego typu słowa są interesowne - np. podbudowują ego u drugiej strony, zachęcają do dalszego starania itd.

13 godzin temu, kkdante napisał(a):

Czym to może być spowodowane, że czuje ze mną więź?, ona zbliża się 30-stki. 

Zamiast tyle analizować po prostu działaj dalej. 

Nie wiem ile jesteście razem, ale to po latach wyjdzie czy faktycznie czujecie się dobrze w swoim towarzystwie i potraficie przetrwać.

8 godzin temu, Alex76 napisał(a):

Tak, ale w tym momencie. To znaczy TERAZ czuje się najlepiej. To wcale nie oznacza, że z poprzednimi było gorzej/źle. 

To nie jest logiczna wypowiedź na zasadzie porównania.

Pamiętajmy też, że tego typu słowa są interesowne - np. podbudowują ego u drugiej strony, zachęcają do dalszego starania itd.

Moze z biznesmentem czuła się dobrze, ale jak seks padł, to ją odstawił na boczny tor.

A traz ona ma 29 lat i autor wątku jest jedyną dobrą perspektywą.

Mimo wszystko uważam, żę ona prawdę mówi, że teraz (tak... teraz...) czuje się z nim najlepiej ze wszystkich.

Tylko w wieku 40 lat ona może zarabiać bardzo, bardzo dobrze jako to chirurg,

a inżynier budownictwa mniej, i ten brak balansu może sprawić, że jej inni mężczyźni zaimponują.

W dniu 29.05.2025 o 16:28, kenobi napisał(a):

Mimo wszystko uważam, żę ona prawdę mówi, że teraz (tak... teraz...) czuje się z nim najlepiej ze wszystkich.

To w pewnym sensie jest prawda, ale tak samo jest w życiu. Trudno nam sobie odzwierciedlić stopień emocji, radości z jakiegoś starego wydarzenia, za to nowe jest świeże i daje spory impuls. Zatem to tylko skrajnie subiektywne, a dopiero po dłuższym czasie widać czy faktycznie tak jest. Oprócz samego uczucia jest jeszcze jego trwałość. I częściej to drugie nam mówi więcej.

W dniu 28.05.2025 o 18:22, kkdante napisał(a):

Po co wogole pytać o takie rzeczy kobietę? 

Zadając takie pytanie jakiejkolwiek kobiecie stawiasz się w niższej pozycji. 

Na zasadzie, że się boję o to, że oni byli lepsi. 

Skoro ona teraz z Tobą jest to znaczy, że coś w Tobie widzi. 

Co? Nie wiem. Kobiety mają swoją intuicję. 

Takimi pytaniami i przemyśleniami nie pchasz tej relacji do przodu. 

Skup się na pozytywnych rzeczach. 

Skup się na byciu lepszym facetem. 

Skup się na realizowaniu męskich fundamentów. 

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.