Jump to content

Bolesna tajemnica i prośba o radę?

Recommended Posts

Poważne oskarżenia nie poparte żadnymi dowodami. Historia sie nie klei, ale wzbudza od poczatku negatywne emocje do byłego twojej pamci- i tak ma wzbudzać, ona cel osiagnęła. 

Bądzmy poważni takie rzeczy nie są puszczane plazem przez ofiary ... Jebał ja w dupe a teraz ona daje tobie bez problemu? Moze to nie byl gwalt a jej fantazja? 

Jezeli jej sie krzywda stala rzeczywiscie powinna to zglosić- mozesz to zasugerowac i obserwuj reakcje ( taki shittest) 

• Like 1
  • Thanks 1

• Iceman84PL changed the title to Bolesna tajemnica i prośba o radę?
W dniu 30.05.2025 o 13:15, Kardrab napisał(a):

ona żeby nie pokazać się rodzinie w takim stanie, na szybko wynajęła mieszkanie i powiedziała że to definitywny koniec. Przyjechał porozmawiać i po swoje rzeczy do tego wynajętego mieszkania i tam ja brutalnie zgwałcił analnie.

To jest jeszcze bardzo ciekawe. Wynajęła mieszkanie, żeby od niego uciec i przewiozła do niego jego rzeczy, żeby "oprawca" któregoś pięknego dnia mógł sobie po nie przyjechać i odebrać??

• Thanks 4

Sytuacja wyjaśniona, została oddelegowana z kwitkiem tak szybko jak dostała swoje dni, żeby nie mogła mnie szantażować rzekomą ciążą. Oczywiscie ze swoje zachowania tłumaczyła przeszłością, jej “przejściami” … etc. Zrobiła ze mnie białego rycerza, łykałem jak pelikan bo przecież jak drobna istotka 155 cm i o przesłodkim głosie może komuś zrobić krzywdę ? Zanim ją wywaliłem niespodziewanie z hukiem z domu, nagrałem całą rozmowę i ciągnąłem ją za język aż sama zaczęła się gubić. Na nagraniu wyraźnie słychać jak kłamie, Zacina się, długo składa zdania. Mam 15 minut nagrania jak przeczy sama sobie, kompletnie nic nie trzyma się kupy. Okazało się że najprawdopodobniej razem tam mieszkali, bo wątpię żeby uciekając przed swoim oprawcą, magicznie znalazły się tam jego rzeczy (?) no bo skąd.. 😂 Szkoda mi się rozpisywać i tłumaczyć bo mam to już za sobą. Jedynie co, to codziennie mam telefon i między wierszami sugerowane żebym Broń Boże nigdy nikomu nie mówił o jej traumie …. Bo ona to tak przeżyła i biedna ma to już za sobą… 😂 a dodatkowo to że ona nikomu nie powiedziała że się rozstaliśmy (w każdym momencie możemy się zejść i nikt się nie dowie) W domyśle oczywiście, gdyby coś takiego wyszło to mogłaby grubo beknąć za tak bezpodstawne oskarżenia wobec, jak podejrzewam, całkiem normalnego gościa. Ciekawe co wymyśli na mnie dla następnego 😉 Dziękuję za wsparcie i za wyciągnięcie z matrixa. Nigdy więcej nie chcę tam trafić ponownie. 

• Like 5

Powie ze byleś huj i jej nie kochałes a ona biedna całe zycie ci oddała wraz z odwłokiem, a ty wykorzystałeś i porzuciłes biedulkę ....

Tylko na forum ci uwierzą, bo tutaj wiemy ze ładna buźka, cycki i dupa nie znaczy że ktoś ma morale lub jest poprostu dobrym człekiem..

Edited by Dzingolo
  • Like 1

W dniu 30.05.2025 o 14:28, Kardrab napisał(a):

z białym rycerzem nigdy nie miałem nic wspólnego 😂

7 godzin temu, Kardrab napisał(a):

Zrobiła ze mnie białego rycerza,

Heh.

7 godzin temu, Kardrab napisał(a):

Ciekawe co wymyśli na mnie dla następnego 😉

Pewnego dnia dostaniesz wpierdol, bo "zgwałciłeś ją analnie". 

• Like 1
  • Haha 2

• 1 month later...
On 6/3/2025 at 7:45 PM, Magos Dominus said:

Heh.

Pewnego dnia dostaniesz wpierdol, bo "zgwałciłeś ją analnie". 

Tak na przyszłość, trzeba zostawić takie sprawy dla odpowiednich służb, gdyż można sobie narobić bałaganu w życiu.

Piszę to dlatego, że sam byłem karmiony takimi historiami,a później się okazywało, że kolejnym razem dawała doopy temu "gwalcicielowi" dobrowolnie.

Tak więc Panowie, nie nakręcać się,a takie sprawy niech pani zgłasza tam gdzie trzeba.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.