Prywaciarz Posted June 13 Share Posted June 13 Witam, Od dziecka miałem małe grono kolegów, a żonę poznałem przez internet, a teraz jak mam rodzinę to nie mam znajomych, a dodatkowo mam jeszcze Żonę Ukrainkę to ludzie mają jakąś blokadę przez to do Nas, bo ludzi to nie interesuje że ma braci na froncie i że wspiera Ukraińców na wojnie. Sam prowadzę legalną firmę, w prowadzeniu której pomaga mi Moja Ukraińska Żona. Chodzę na siłownię i zaprowadziłem Synka na angielski (teraz mają wakacje w szkole językowej), ale teraz wszyscy siedzą w telefonach to mam blokadę żeby zagadywać do ludzi. Chciałbym poznać jakiś znajomych co mają dzieci w wieku podobnym do moich dzieci, ale do tego niestety nie ma programów typu Badoo, to nie mam już pomysłu co mam robić. Jestem w jacht klubie, ale tam nikt nie pływa tylko wszyscy piją, a ja pić nie lubię to już więcej nie mam pomysłów gdzie szukać znajomych. Żona jest towarzyska, ale ma koleżanki singielki to ostatnio poszedłem z Nimi na dyskotekę to podrywali ją obcy faceci to wolał bym też z Nią chodzić, ale jako jedyny facet to słabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted June 13 Share Posted June 13 Witamy. Proponuje w tym dziale nie rozwodzić się nad tematem a jedynie ograniczyć się do przywitania. Swoją historię przedstaw w dziale świeżakownia. Kolejna sprawa, nie dawaj na końcu zdania kropki w tytule tematu. Wstaw również avatar, kłania się regulamin, który zaakceptowałeś rejestrując się, także przestrzegaj zasad tu panujących. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted June 15 Share Posted June 15 W dniu 13.06.2025 o 21:46, Prywaciarz napisał(a): Jestem w jacht klubie, Wklej proszę awatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted June 17 Share Posted June 17 Witaj. W dniu 13.06.2025 o 21:46, Prywaciarz napisał(a): Od dziecka miałem małe grono kolegów, a żonę poznałem przez internet, a teraz jak mam rodzinę to nie mam znajomych, a dodatkowo mam jeszcze Żonę Ukrainkę to ludzie mają jakąś blokadę przez to do Nas, bo ludzi to nie interesuje że ma braci na froncie i że wspiera Ukraińców na wojnie. Strzelam, że mieszkasz w małej miejscowości? W dniu 13.06.2025 o 21:46, Prywaciarz napisał(a): Chciałbym poznać jakiś znajomych co mają dzieci w wieku podobnym do moich dzieci, ale do tego niestety nie ma programów typu Badoo, to nie mam już pomysłu co mam robić. Przeważnie ludzie poznają się w szkołach, znam dziesiątki takich przykładów, że na wywiadówkach/spotkaniach szkolnych rodzice się integrują. W dniu 13.06.2025 o 21:46, Prywaciarz napisał(a): już więcej nie mam pomysłów gdzie szukać znajomych Jakieś hobby poza żeglowaniem i siłką? Z doświadczenia wiem, że w wielu miastach organizowane są akcje społeczne - poszukaj na facebooku/www. Czy to pomaganie, czy sprzątanie terenów zielonych. To samo ze sportami, grup biegowych i rowerowych to w nawet na małych wioskach ludzie się organizują, facebook jest tutaj na wagę złota. Jak wygląda u Ciebie smal talk? Potrafisz zagadać ekspedientkę w sklepie czy fryzjerką podczas usługi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted June 19 Share Posted June 19 Cześć 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts