Jump to content

Mąż Ukrainki

Recommended Posts

Witam,

Od dziecka miałem małe grono kolegów, a żonę poznałem przez internet, a teraz jak mam rodzinę to nie mam znajomych, a dodatkowo mam jeszcze Żonę Ukrainkę to ludzie mają jakąś blokadę przez to do Nas, bo ludzi to nie interesuje że ma braci na froncie i że wspiera Ukraińców na wojnie.

Sam prowadzę legalną firmę, w prowadzeniu której pomaga mi Moja Ukraińska Żona. Chodzę na siłownię i zaprowadziłem Synka na angielski (teraz mają wakacje w szkole językowej), ale teraz wszyscy siedzą w telefonach to mam blokadę żeby zagadywać do ludzi.

Chciałbym poznać jakiś znajomych co mają dzieci w wieku podobnym do moich dzieci, ale do tego niestety nie ma programów typu Badoo, to nie mam już pomysłu co mam robić.

Jestem w jacht klubie, ale tam nikt nie pływa tylko wszyscy piją, a ja pić nie lubię to już więcej nie mam pomysłów gdzie szukać znajomych. Żona jest towarzyska, ale ma koleżanki singielki to ostatnio poszedłem z Nimi na dyskotekę to podrywali ją obcy faceci to wolał bym też z Nią chodzić, ale jako jedyny facet to słabo. 

• Iceman84PL changed the title to Mąż Ukrainki

Witamy.

Proponuje w tym dziale nie rozwodzić się nad tematem a jedynie ograniczyć się do przywitania.

Swoją historię przedstaw w dziale świeżakownia.

Kolejna sprawa, nie dawaj na końcu zdania kropki w tytule tematu.

Wstaw również avatar, kłania się regulamin, który zaakceptowałeś rejestrując się,

także przestrzegaj zasad tu panujących.

• Like 4

Witaj.

W dniu 13.06.2025 o 21:46, Prywaciarz napisał(a):

Od dziecka miałem małe grono kolegów, a żonę poznałem przez internet, a teraz jak mam rodzinę to nie mam znajomych, a dodatkowo mam jeszcze Żonę Ukrainkę to ludzie mają jakąś blokadę przez to do Nas, bo ludzi to nie interesuje że ma braci na froncie i że wspiera Ukraińców na wojnie.

Strzelam, że mieszkasz w małej miejscowości? 

Chciałbym poznać jakiś znajomych co mają dzieci w wieku podobnym do moich dzieci, ale do tego niestety nie ma programów typu Badoo, to nie mam już pomysłu co mam robić.

Przeważnie ludzie poznają się w szkołach, znam dziesiątki takich przykładów, że na wywiadówkach/spotkaniach szkolnych rodzice się integrują. 

już więcej nie mam pomysłów gdzie szukać znajomych

Jakieś hobby poza żeglowaniem i siłką? Z doświadczenia wiem, że w wielu miastach organizowane są akcje społeczne - poszukaj na facebooku/www. Czy to pomaganie, czy sprzątanie terenów zielonych.

To samo ze sportami, grup biegowych i rowerowych to w nawet na małych wioskach ludzie się organizują, facebook jest tutaj na wagę złota.

Jak wygląda u Ciebie smal talk? Potrafisz zagadać ekspedientkę w sklepie czy fryzjerką podczas usługi? 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.