leom2012 Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 To teraz wypadałoby, żeby dziewucha napisała jakąś książkę o życiu z Robertem. Na pewno fajnie się sprzeda, troszkę kaski jej wpadnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 24 minuty temu, leom2012 napisał(a): To teraz wypadałoby, żeby dziewucha napisała jakąś książkę o życiu z Robertem. Na pewno fajnie się sprzeda, troszkę kaski jej wpadnie. a żeby ludzie nie zapomnieli, raz na tydzień wrzuci hasztag #metoo(manka) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 (edited) 1 godzinę temu, Krugerrand napisał(a): prostytutkami Skąd tyle agresji? Sex workerka! 1 godzinę temu, leom2012 napisał(a): książkę Na pewno już są oferty, od danego środowiska. I pewno trzyma je w folderze: Robert jak coś odjebie. Najgorętsze w Jej wypowiedziach jest to, luźny cycat: nie wiecie jak wyglądało życie z Robertem, widzicie ułamek na social. Przecież to rozumie „się samo przez się” w którą stronę to może iść… Dupy to trzeba wiedzieć gdzie dać, Robuś, bez gumki dziś, pozwalam Ci - zjebac sobie ze mną życie, cieszysz się? Edited June 19, 2025 by zuckerfrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 7 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): dziś, pozwalam Ci - zjebac sobie ze mną życie, cieszysz się? No całkiem ciekawe podejście. Wielu tu i poza narzeka, że nie mogą znaleźć baby/dziewczyny.......taborety. Potem plują jadem jakie one to złe. Płaczą jak to ich system wydymał na alimenty/majątek. Ci co przerobili wincj piszoooom o TWOJA KOLEJ. RETURN(0). NAJBARDZUEJ mnie rozpierdala jak dzielą/pilnuja/ojojają czyjś chajs.... do którego nic im. Ojjio jaka strata, ale go zrobiła, teraz będzie żyć* na czyimś statusie/kapuście jak królewna. 100% rozwodniczek chodzi po mieście i napierdalają. DO OKOŁA MNIE SAME KRÓLEWNY Z chajsem oraz rzyciem na wyjębongo hajlive. ....A nie, wirtualne google się popsuły. Nie widzę. A dobra.....przecież się musiały pochować bo ja idę. Rocket Sience. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 (edited) 26 minut temu, Tornado napisał(a): 100% rozwodniczek chodzi po mieście i napierdalają. DO OKOŁA MNIE SAME KRÓLEWNY Z chajsem oraz rzyciem na wyjębongo hajlive. ....A nie, wirtualne google się popsuły. Nie widzę. A dobra.....przecież się musiały pochować bo ja idę. Rocket Sience. @Tornado możesz bardziej wyjaśnić ten fragment? @Tornado ja tam do Burneiki nic nie mam, sam się dorobił pieniędzy i jego sprawa co z tymi pieniędzmi robi.. Ostatnio mam kilka swoich przemyśleń na temat związków, małżeństw itp. i dochodzę do wniosku, że kobiety po prostu kalkulują komu dać dupy, to jest tak proste A że system rozwodowy jest krzywdzący to już kwestia wtórna W swoim otoczeniu mam kilka rozwódek ale niestety bez dzieci, więc nie sądzę żeby miały hajlajf zapewniony przez beta providera.. zwykłe pracujące kobiety, ale na bank kalkulowały komu dać dupy już na wstępie @Tornado powiedz mi jak to jest z tym powiedzeniem 'teraz Twoja kolej' - zgadzasz się z tym czy nie? Chciałbym poznać Twoje zdanie na temat 😊 Edited June 19, 2025 by rkons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted June 19, 2025 Share Posted June 19, 2025 2 godziny temu, rkons napisał(a): możesz bardziej wyjaśnić ten fragment? Tu niema co wyjaśniać. Bicie piany i klepanie się po pleckach. ....Jedyne rodziny które się nie rozpadły(obecne czasy) to facet zarabia, ona generalnie pilnuje domu(kura domowa).....opcjonalnie miała faceta z odzysku. Teraz się go trzyma jak łysego za włosy. W pozostałych przypadkach działa ZASADA: świetej komuni rozwodowej. Gdyż ponieważ, że starsXyzna bierze w opiekę giermków A natura lubi mieszaną pulę genów. Teorie o erzmusach można wsadzić w Koszalin, gdyż około 1000km jest dystansem innej jurysdykcji czyli nowym zbiorem genów. Tu kierunek ma dwustronny przepływ. 2 godziny temu, rkons napisał(a): A że system rozwodowy jest krzywdzący to już kwestia wtórna Nie jest. Faceci dla własnej zguby ZAPOMNIELI o funkcji 'wiano'. Nie trzeba szukać daleko w 'chłopach' było opisane. Zresztą w potopie tyż masz. Oleńka jak konie na targu była zapisana wraz z majątkiem Jędrusiowi. Laka....B.Prusa Brak podstaw do dalszej dewagacji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts