Jump to content

Onlyfansiary vs Tradwife czyli zderzenie dwóch światów kobiet  

18 members have voted

1. 1. Czy golizna kobiet i sprzedawanie jej to uprzedmiotowienie?

• Tak
      15
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      1
  2. 2. Czy zarabianie ciałem przez kobiety i naciąganie mężczyzn jest moralne?

• Tak
      2
    • Nie
      14
    • Nie mam zdania
      2
  3. 3. Pytanie do kobiet, jakim modelem jesteś?

• Rozwiązły szon
      3
    • Tradwife
      2
    • Coś pomiędzy
      9
  4. 4. Pytanie do mężczyzn, jaki model preferujesz?

• Rozwiązły szon
      1
    • Tradwife
      7
    • Coś pomiędzy
      6

Recommended Posts

Ciekawa... Być może między tradsiną a psycholoszką. 

Niebieska platforma, tinder jest prostytucją bez prostytucji. 

Nie trzeba naruszać bezpośredniej fizyczności, by korzystać/dostawać gratfikację ze swojej seksualności. 

Świat jest jaki jest. 

Trochę złagodniałam w osądzie atrakcyjnych kobiet, które imają się takimi rzeczami, bo...

Mają w zasięgu łatwy hajs bez uwidoczniania swojej twarzy, facet nawet ich nie dotknie, a kasa jakaś wpadnie. 

Wiadomo - Internet też nie jest anonimową "latarnią". 

Kurde, jak można obecnie młodej, atrakcyjnej dziewczynie zareklamować sensowniejsze wartości? 

Jak jest kumata, z dobrego domu, to może w trakcie dobrych studiów dorabiać na kamerkach...  I b.dobry zawód będzie i na teraz szybki hajs też, z którego można za jakiś czas zrezygnować...

Chyba prostytucja z opisu Dostojewskiego w "Zbrodni i Karze" przedstawia najgorszą stronę protytucji. 

Młoda dziewusia za chleb dla młodszego brata daje się rozdziewiczyć w jakieś uliczce...

Obecnie atrakcyjne panie zapewne prostytuują się dla drogiego flakonu perfumu, czy dla serii kosmetyków za tysiaka. 

Co nie zmienia faktu, że są jakieś ludzkie śmiecie, które porywają młode dziewczyny i zabierają je do jakiś obskurnych melin w Europie. 

• Like 1

Widziałam co kobiety robią w internetach.

Widziałam co też mężczyźni w nich robią.

Kurcze, nie jestem obeznana w tych tematach, niby wiedziałam co to znaczy of, a tu nie chodzi nawet o pokazanie tyłka czy kawałka cycka, tu wjeżdżają grube tematy.

To nie na moją psychike. Jedno i drugie, czyli osoby zarabiająca i płacąca.  Nie wiem co gorsze.

A film obejrze, po weekendzie.

• Like 1

@DOHC Każdy się praktycznie uprzedmiotawia. Status, majątek, wygląd, seksapil, umiejętności, gospodarność - to idzie na rynek, jak organy. 

Kiedy coś zrobiliście (pytanie retoryczne) tak naprawdę w 100% dla siebie, bez poczucia, że nie zyskacie/stracicie kompletnie w czyichś oczach. 

To jest ludzkie uzależnienie - zobaczyć swoje odbicie w duszy drugiego człowieka. 

Zawsze znajdzie się jakiś kupiec poszczególnych cech, co mi do tego. 

• Like 1

13 minut temu, Amperka napisał(a):

Każdy się praktycznie uprzedmiotawia. Status, majątek, wygląd, seksapil, umiejętności, gospodarność - to idzie na rynek, jak organy

Wydaje mi się, że trochę rozpieszczasz pojęcia.🤔

13 minut temu, Amperka napisał(a):

Kiedy coś zrobiliście (pytanie retoryczne) tak naprawdę w 100% dla siebie, bez poczucia, że nie zyskacie/stracicie kompletnie w czyichś oczach. 

To jest ludzkie uzależnienie - zobaczyć swoje odbicie w duszy drugiego człowieka.

Ciekawe. Myślę, że ma to trochę związek z założonym niedawno przeze mnie tematem, w którym nieskromnie czekam na Twój punkt widzenia.😛

• Like 1

11 godzin temu, Kiroviets napisał(a):

Ciekawe. Myślę, że ma to trochę związek z założonym niedawno przeze mnie tematem, w którym nieskromnie czekam na Twój punkt widzenia.😛

Zbieram myśli w Twoim temacie. Napiszę Ci w wolnej chwili taką analizę, że będziemy mogli razem przewód doktorski otworzyć. Będzie nauczana w podręcznikach aktualnie obowiązująca szkoła berlińska i nasz nowy nurt - szkoła małopolska przy współpracy z zagranicznymi piwnicami. 

@zuckerfrei Cienka linia. Jeden lizak wieczorem na lepszy sen i można szybko sie stoczyć

• Haha 1

14 godzin temu, Amperka napisał(a):

@DOHC Każdy się praktycznie uprzedmiotawia. Status, majątek, wygląd, seksapil, umiejętności, gospodarność - to idzie na rynek, jak organy. 

Zawsze znajdzie się jakiś kupiec poszczególnych cech, co mi do tego. 

W zeszłym roku zrobiłem 8000km samotnie motocyklem po Afryce, i pewnie ponad 20 000km po Europie sam czy z dziewczyną. Na swoje social media wrzuciłem... 2 zdjęcia w relacje, parę postów na tematycznych grupach podróżników. Kobiety zrobią większy fejm na imprezie w speluno. 

Zobacz na swoje znajome - ile z nich pokaże swój namalowany obraz, upieczone ciasto, efekt swojej pracy a ile pokaże próżne selfie, cycki, dupy, auta, wycieczki itd?

Edited by DOHC
  • Like 2
  • Thanks 2

4. Pytanie do mężczyzn, jaki model preferujesz

- człowieczeństwo

1. Czy golizna kobiet i sprzedawanie jej to uprzedmiotowienie?

•  - I tak i nie.
  • 2. Czy zarabianie ciałem przez kobiety i naciąganie mężczyzn jest moralne?

• - wszyscy zarabiamy ciałem, natomiast naciąganie kogokolwiek jest aktem niemorlanym.
    • 3. Pytanie do kobiet, jakim modelem jesteś?

• T- 1000 :D 
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.