Jump to content

Onlyfansiary vs Tradwife czyli zderzenie dw贸ch 艣wiat贸w kobiet  

16 members have voted

1. 1. Czy golizna kobiet i sprzedawanie jej to uprzedmiotowienie?

• Tak
      14
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      0
  2. 2. Czy zarabianie cia艂em przez kobiety i naci膮ganie m臋偶czyzn jest moralne?

• Tak
      2
    • Nie
      12
    • Nie mam zdania
      2
  3. 3. Pytanie do kobiet, jakim modelem jeste艣?

• Rozwi膮z艂y szon
      3
    • Tradwife
      2
    • Co艣 pomi臋dzy
      7
  4. 4. Pytanie do m臋偶czyzn, jaki model preferujesz?

• Rozwi膮z艂y szon
      1
    • Tradwife
      7
    • Co艣 pomi臋dzy
      4

Recommended Posts

Ciekawa... By膰 mo偶e mi臋dzy tradsin膮 a psycholoszk膮.聽

Niebieska platforma, tinder jest prostytucj膮 bez prostytucji.聽

Nie trzeba narusza膰 bezpo艣redniej fizyczno艣ci, by korzysta膰/dostawa膰 gratfikacj臋 ze swojej seksualno艣ci.聽

艢wiat jest jaki jest.聽

Troch臋 z艂agodnia艂am w os膮dzie atrakcyjnych kobiet, kt贸re imaj膮 si臋 takimi rzeczami, bo...

Maj膮 w zasi臋gu 艂atwy hajs bez uwidoczniania swojej twarzy, facet nawet ich nie dotknie, a kasa jaka艣 wpadnie.聽

Wiadomo - Internet te偶 nie jest anonimow膮 "latarni膮".聽

Kurde, jak mo偶na obecnie m艂odej, atrakcyjnej dziewczynie zareklamowa膰 sensowniejsze warto艣ci?聽

Jak jest kumata, z dobrego domu, to mo偶e w trakcie dobrych studi贸w dorabia膰 na kamerkach...聽 I b.dobry zaw贸d b臋dzie i na teraz szybki hajs te偶, z kt贸rego mo偶na za jaki艣 czas zrezygnowa膰...

Chyba prostytucja z opisu Dostojewskiego w "Zbrodni i Karze" przedstawia najgorsz膮 stron臋 protytucji.聽

M艂oda dziewusia za chleb dla m艂odszego brata daje si臋 rozdziewiczy膰 w jakie艣 uliczce...

Obecnie atrakcyjne panie zapewne prostytuuj膮 si臋 dla drogiego flakonu perfumu, czy dla serii kosmetyk贸w za tysiaka.聽

Co nie zmienia faktu, 偶e s膮 jakie艣 ludzkie 艣miecie, kt贸re porywaj膮 m艂ode dziewczyny i zabieraj膮 je do jaki艣 obskurnych melin w Europie.聽

• Like 1

Widzia艂am co kobiety robi膮 w internetach.

Widzia艂am co te偶 m臋偶czy藕ni w nich robi膮.

Kurcze, nie jestem obeznana w tych tematach, niby wiedzia艂am co to znaczy of, a tu nie chodzi nawet o pokazanie ty艂ka czy kawa艂ka cycka, tu wje偶d偶aj膮 grube tematy.

To nie na moj膮 psychike. Jedno i drugie, czyli osoby zarabiaj膮ca i p艂ac膮ca.聽 Nie wiem co gorsze.

A film obejrze, po weekendzie.

• Like 1

@DOHC聽Ka偶dy si臋 praktycznie uprzedmiotawia. Status, maj膮tek, wygl膮d, seksapil, umiej臋tno艣ci, gospodarno艣膰 - to idzie na rynek, jak organy.聽

Kiedy co艣 zrobili艣cie (pytanie retoryczne) tak naprawd臋 w 100% dla siebie, bez poczucia, 偶e nie zyskacie/stracicie kompletnie w czyich艣 oczach.聽

To jest ludzkie uzale偶nienie - zobaczy膰 swoje odbicie w duszy drugiego cz艂owieka.聽

Zawsze znajdzie si臋 jaki艣 kupiec poszczeg贸lnych cech, co mi do tego.聽

• Like 1

13 minut temu, Amperka napisa艂(a):

Ka偶dy si臋 praktycznie uprzedmiotawia. Status, maj膮tek, wygl膮d, seksapil, umiej臋tno艣ci, gospodarno艣膰 - to idzie na rynek, jak organy

Wydaje mi si臋, 偶e troch臋 rozpieszczasz poj臋cia.馃

13 minut temu, Amperka napisa艂(a):

Kiedy co艣 zrobili艣cie (pytanie retoryczne) tak naprawd臋 w 100% dla siebie, bez poczucia, 偶e nie zyskacie/stracicie kompletnie w czyich艣 oczach.聽

To jest ludzkie uzale偶nienie - zobaczy膰 swoje odbicie w duszy drugiego cz艂owieka.

Ciekawe. My艣l臋, 偶e ma to troch臋 zwi膮zek z za艂o偶onym niedawno przeze mnie tematem, w kt贸rym nieskromnie czekam na Tw贸j punkt widzenia.馃槢

• Like 1

11 godzin temu, Kiroviets napisa艂(a):

Ciekawe. My艣l臋, 偶e ma to troch臋 zwi膮zek z za艂o偶onym niedawno przeze mnie tematem, w kt贸rym nieskromnie czekam na Tw贸j punkt widzenia.馃槢

Zbieram my艣li w Twoim temacie. Napisz臋 Ci w wolnej chwili tak膮 analiz臋, 偶e b臋dziemy mogli razem przew贸d doktorski otworzy膰. B臋dzie nauczana w podr臋cznikach aktualnie obowi膮zuj膮ca szko艂a berli艅ska i nasz nowy nurt - szko艂a ma艂opolska przy wsp贸艂pracy z zagranicznymi piwnicami.聽

@zuckerfrei聽Cienka linia. Jeden lizak wieczorem na lepszy sen i mo偶na szybko sie stoczy膰

• Haha 1

@Amperka聽czekam nieskromnie zatem z niecierpliwo艣ci膮.馃榾

Jest jeszcze szansa, 偶e obroni臋 prac臋, zyskam ten mityczny status i dzi臋ki Tobie zapekluj臋.馃槀馃槀

14 godzin temu, Amperka napisa艂(a):

@DOHC聽Ka偶dy si臋 praktycznie uprzedmiotawia. Status, maj膮tek, wygl膮d, seksapil, umiej臋tno艣ci, gospodarno艣膰 - to idzie na rynek, jak organy.聽

To jest ludzkie uzale偶nienie - zobaczy膰 swoje odbicie w duszy drugiego cz艂owieka.聽

Zawsze znajdzie si臋 jaki艣 kupiec poszczeg贸lnych cech, co mi do tego.聽

W zesz艂ym roku zrobi艂em 8000km samotnie motocyklem po Afryce, i pewnie ponad 20 000km po Europie sam czy z dziewczyn膮. Na swoje social media wrzuci艂em... 2 zdj臋cia w relacje, par臋 post贸w na tematycznych grupach podr贸偶nik贸w. Kobiety zrobi膮 wi臋kszy fejm na imprezie w speluno.聽

Zobacz na swoje znajome - ile z nich poka偶e sw贸j namalowany obraz, upieczone ciasto, efekt swojej pracy a ile poka偶e pr贸偶ne selfie, cycki, dupy, auta, wycieczki itd?

Edited by DOHC
  • Like 2
  • Thanks 2

4. Pytanie do m臋偶czyzn, jaki model preferujesz

- cz艂owiecze艅stwo

1. Czy golizna kobiet i sprzedawanie jej to uprzedmiotowienie?

• 聽- I tak i nie.
  • 2. Czy zarabianie cia艂em przez kobiety i naci膮ganie m臋偶czyzn jest moralne?

• - wszyscy zarabiamy cia艂em, natomiast naci膮ganie kogokolwiek jest aktem niemorlanym.
    • 3. Pytanie do kobiet, jakim modelem jeste艣?

• T- 1000 :D

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.