Jump to content

Nie zaproszenie na wyjazd rodzinny

Recommended Posts

Rodzina mojej dziewczyny w tym roku zarezerwowała na 4 dni chatkę w Bieszczadach, zaproszenia zostały wysłane rok temu do członków jej rodziny, jeszcze się wtedy z moja dziewczyna nie znaliśmy. Miała ona wtedy chłopaka, który został zaproszony na ten wyjazd. W między czasie rozstali się. Poznala mnie i teraz jesteśmy parą. 

Przechodząc do sedna, ja nie zostałem zaproszony na ten wyjazd, nie jadę tam. Pomimo że cały czas jest miejsce wolne dla jej byłego na ten wyjazd.

Jak myślicie, martwić się o to, czy jest to podejrzane że nie zostałem zaproszony? Napiszcie proszę Wasze przemyślenia. Z dziewczyna planujemy się zaręczyć i wziąć w przyszłym roku ślub.

• Haha 10

Nie martw się, ale ... ciężko wyciągać wnioski z tak krótkiego opisu.

Oni wiedzą, że spotyka się z tobą? Poznałeś ich. Ile była z poprzednim chłopakiem i czy on się z nimi spotykał? 

Ile macie lat?

Raczej poważnie zastanów się nad ślubem, a nie dlaczego nie bierze cię na wyjazd. 

Nie chcę być złym prorokiem przy tak skąpych informacjach, ale to wygląda, że z braku laku i @kkdante dobry. Chłopak się zakochał, może jakiś fajny prezent, albo wyjazd zafunduje. Jak nie ma lepszej opcji to można przecież spędzić czas z takim frajerem fajnym chłopakiem. Nic mu w sumie nie obiecuję. 

• Like 4

Świeży temat, to jeszcze nie jesteś w rodzinie najprawdopodobniej. Jeszcze się nie ułożyło rodzince w głowie, że jest już nowy. (Rodzina, rodzice też ludźmi) Ja bym się nie przejmował. 

Natomiast jak za 15 dwunasta by mnie zaprosili to bym odmówił. 

Kładź na to chuj czym, Ty się przejmujesz. 

• Like 7

1 minutę temu, Piter_1982 napisał(a):

Nie martw się, ale ... ciężko wyciągać wnioski z tak krótkiego opisu.

Oni wiedzą, że spotyka się z tobą? Poznałeś ich. Ile była z poprzednim chłopakiem i czy on się z nimi spotykał? 

Ile macie lat?

Raczej poważnie zastanów się nad ślubem, a nie dlaczego nie bierze cię na wyjazd. 

Tak jej rodzice i znajomi wiedzą że sobą chodzimy, poznałem jej rodziców i najbliższą rodzinę i znajomych, z poprzednim chłopakiem była 1,5 roku i ten chłopak też spotkał się z jej rodzicami.

Mamy po 28 lat.

Skoro tamten został zaproszony rok temu to co się dziwisz. Ja bym pojechał ją zwieść na to spotkanie, a może jej były przyjedzie to się poznacie. 

Niezła rodzinka. 

Wpadaj na Teneryfe , jak tez masz wolne - ja te wakacje zaklepalem jeszcze zanim w ogole wiedzialem ze ty istniejesz ( mozesz jej tak powiedziec)  . Totalny przypadek ale moze przeznaczenie ma poczucie humoru .  
A tak na powaznie twoj mindset lezy i kwiczy . 

• Like 3

Czekaj,

w tym roku rezerwowali domek, jak ona już była z tobą i dla niego tam jest miejsce 😂.

@zuckerfrei - podziwiam twój radar antytrolowy. 

Albo rodzinka jest p..., albo ty masz sieczkę zamiast mózgu. To twój pierwszy związek? Bo naprawdę nie wiem co tu się dzieje?

Sorki wcześniej nie skojarzyłem twojego wątku, twoja laska była poprzednio w związku z bogatym gościem?

1. może boi się, że jak się nachlasz to będziesz chciał z kuzynostwem realizować fantazje cuckold

2.może gość kupował im prezenty/miał fajne auto i dlatego jest nadal mile widziany.

Wcześniej pisałeś, że rzucił ją po kilku miesiącach, teraz że byli ze sobą 1,5 roku. Weź się zastanów chwilę, o co chcesz zapytać. Jeszcze lepiej zastanów się czego chcesz!!! 

Potraktuj to poważnie: jeśli piszesz to na poważnie, robisz za koło zapasowe i w najbardziej optymistycznym wariancie skończysz jako betabankomat. I nie ma to nic wspólnego z tym co ona planuje/jej relacjami z rodziną/ twoim stanem majątkowym. Daj sobie spokój z wchodzeniem w poważne związki zanim nie posprzątasz łba i kuwety. Chyba, że chcesz zalać formę, dać się zapiąć w kierat i obudzić się za 20 lat, z myślą: jak mogłem sam sobie tak spie... życie???

Kończę z karmieniem trolla chyba, że zamierzasz się zmienić. Szkoda czasu. Kolejny, który znalazł inną niż wszystkie, a my nie znamy i nie rozumiemy jego historii. 

ps. zapytałeś ją czemu cię nie zaprosiła? Może nie chce cię stawiać w niekomfortowej sytuacji? W ogóle rozmawiacie na temat relacji z rodziną między sobą, czy zakładasz, że jakoś magicznie się coś wydarzy i zacznie się porozumiewać telepatycznie po odpowiedni długim czasie?

ps2. uprawiacie seks?

Edited by Piter_1982
  • Like 3

Kolejny temat z serii uniwersum twojej dziewczyny😏🤦‍♂️

Jeżeli zawracasz sobie głowę takimi bzdurami to niestety, ale mental u ciebie leży i kwiczy.

Podtrzymuje to co wcześniej Ci pisałem, ta kobieta nie nadaje się na partnerkę życiową.

Dostajesz mase przesłanek, czerwonych flag, a dalej popełniasz błędy jak nowicjusz.

Ucz się i wyciągaj wnioski.

• Like 9

Nie znam Twoich innych historii (a ewidentnie są, skoro @Iceman84PL rzucił wyżej to co rzucił) ale ta, jest kompletne bezsensowna do oceny.

Możliwości jest masę a oto kilka z nich:

1. Już jednego zaprosili i zdążył się rozstać z Twoją kobitą, więc nie chcą Cię zapraszać, bo możesz być następny nim wyjazd się odbędzie.

2. Być może rodzina jest bardzo zgrana a tamtego zaprosili z grzeczności. Chłopa nie ma, grzeczność skończona, nie chcą obcej osoby i zrobią sobie tylko wyjazd rodzinny.

3. Poznali Cię i Cię nie znają dobrze jeszcze albo poznali Cię na tyle, że nie chcą mieć SKOPANEGO wyjazdu.

4. Pierdyliard innych rzeczy.

Co do zasady, Twoja dziewczyna z tego co rozumiem jest gościem. Może nie chce interweniować, może była jakaś rozmowa i argumenty "za" powiedziały, że nie ten wyjazd (może wkrótce albo za rok będzie kolejny).

Ludzie mają swoje życia, problemy i plany. Wkładanie siebie w nich to w moim odczuciu forma egoizmu. Nie myślałbym nad tym za dużo, tylko zanotował swoje obawy i z czasem, gdy dojdzie do różnych interakcji i innych dopasowywał. 

Dziś nie masz nawet 10% informacji. Jak to mawia klasyk, ruchaj, obserwuj i odpowiedz sama Ci się wysunie. Ale nie dziś, więc zanotuj, obserwuj i żyj jakby nic się nie działo.

• Like 1

6 godzin temu, Piter_1982 napisał(a):

Wcześniej pisałeś, że rzucił ją po kilku miesiącach, teraz że byli ze sobą 1,5 roku. Weź się zastanów chwilę, o co chcesz zapytać. Jeszcze lepiej zastanów się czego chcesz!!! 

Potraktuj to poważnie: jeśli piszesz to na poważnie, robisz za koło zapasowe i w najbardziej optymistycznym wariancie skończysz jako betabankomat. I nie ma to nic wspólnego z tym co ona planuje/jej relacjami z rodziną/ twoim stanem majątkowym. Daj sobie spokój z wchodzeniem w poważne związki zanim nie posprzątasz łba i kuwety. Chyba, że chcesz zalać formę, dać się zapiąć w kierat i obudzić się za 20 lat, z myślą: jak mogłem sam sobie tak spie... życie???

Kończę z karmieniem trolla chyba, że zamierzasz się zmienić. Szkoda czasu. Kolejny, który znalazł inną niż wszystkie, a my nie znamy i nie rozumiemy jego historii. 

ps. zapytałeś ją czemu cię nie zaprosiła? Może nie chce cię stawiać w niekomfortowej sytuacji? W ogóle rozmawiacie na temat relacji z rodziną między sobą, czy zakładasz, że jakoś magicznie się coś wydarzy i zacznie się porozumiewać telepatycznie po odpowiedni długim czasie?

ps2. uprawiacie seks?

Z bogatym gościem była przez kilka miesięcy, a z ostatnim swoim byłym była z półtora roku w sumie miała 6 chłopaków.

Nie zapytałem się czego mnie nie zaprosiła, jej rodzice oczekują że jej przyszły sieć będzie bogaty i bardzo wysoki powyżej 190 cm, ja nie jestem tak wysoki i nie jestem bogaty, też jestem introwertykiem i nie jestem przebojowy.

Nie uprawiamy seksu, czekamy żeby to zrobić po slubie

• Haha 5

Godzinę temu, kkdante napisał(a):

Z bogatym gościem była przez kilka miesięcy, a z ostatnim swoim byłym była z półtora roku w sumie miała 6 chłopaków.

...

Godzinę temu, kkdante napisał(a):

Pozdro600 🤣

Chłopie, ratuj się. Może obraz się na nią, że na wakajki cię nie zabrała i z nią zerwij jako pretekst jeśli inaczej nie potrafisz 

21 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

Troll jak chuj. Do wyjebania z platformy. 

Ja dopuszczam promil prawdopodobieństwa, że gość ma zero, naprawdę zero doświadczenia i oczekuje magicznej rady dzięki, której ogarnie zawodniczkę.

@kkdante to się nie zdarzy. To jakbyś chciał grać w lidze mistrzów, bo poprosiłeś o kilka rad Lewandowskiego. Nawet jakby cała drużyna stanęła przed tobą i przez weekend Ci opowiedziała szczerze o swoich najlepszych sztuczkach, prędzej na pysk byś padł niż zagrał dobry mecz. Tu tak samo, interakcje międzyludzkie to w dużej mierze umiejętności, a nie wiedza. Rozumiesz różnicę? 

Moim zdaniem ewakuacja i to natychmiastowa. Nie masz najmniejszych szans. Przy jej doświadczeniu i twoim nastawieniu, wynik będzie podobny jakbym wszedł na ring z Pudzianowskim. Jeszcze skończysz w sądzie albo przygnieciony poczuciem winy. Daj sobie spokój. 

Nie wiem czy mieszkacie razem czy nie. Zaplanuj ewakuację jak będzie na wyjeździe jak nie potrafisz inaczej. Zabierz rzeczy, zadzwoni, powiedź lub nawet smsa wyślij: przemyślałem, nasza relacja to nie jest to czego szukam i widzę, że to się nie zmieni. Krótko, brutalnie. Sobie i jej zrobisz przysługę. Zadbaj o to, żeby zabrać od niej rzeczy i oddać jej. Jak nawet jakaś kasę stracisz przy okazji, to i tak mniej niż będą koszty jak tego nie przerwiesz. Trzeba przeciąć ten wrzód.

ps. To żaden wstyd zerwać przez smsa, nie słuchaj głupot. Jak masz się rozpłakać albo zmięknąć to tym bardziej. Obejrzyj perseusza Gonciarza na yt, to zobaczy jaką sieczkę z mózgu kobiety potrafią robić facetom. 

• Thanks 1

7 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Podtrzymuje to co wcześniej Ci pisałem, ta kobieta nie nadaje się na partnerkę życiową.

Wydaje mi się że może być odwrotnie laska jest ok nawet jak przechodzona po nie wiadomo ilu a kolega się wali bo go przerasta niskie poczucie własnej wartości i chęć wypalenia się lub podbudowania dobrym słowem. Ja zaczynam tak to widzieć 

10 godzin temu, kkdante napisał(a):

Z dziewczyna planujemy się zaręczyć i wziąć w przyszłym roku ślub.

Nie czekaj do przyszłego roku tylko załatw to tu i teraz.

I wtedy całkowicie legalnie wjedziesz tam na pełnej bez zaproszenia.

28 lat...jprdl

3 godziny temu, kkdante napisał(a):

Ze wcześniejszymi gośćmi robiła kamasutrę, a z tobą dopiero po ślubie i to tylko po bożemu będzie 😆 Jeśli nie jesteś trolem to szczerze współczuje mentalu i poziomu naiwności.

11 godzin temu, kkdante napisał(a):

Rodzina mojej dziewczyny w tym roku zarezerwowała na 4 dni chatkę w Bieszczadach, zaproszenia zostały wysłane rok temu 

Wysłali zaproszenia bez rezerwacji? 

3 godziny temu, kkdante napisał(a):

Aha. 
W sumie to nie wiem czym się przejmujesz. Wyobraź sobie, że na tym wyjeździe będzie ją ruchał jakiś wysoki, bogaty facet z wielkim kutasem. 

Jeśli twoja dziewczyna ma dobre stosunki ze swoją rodziną i z ludźmi, z którymi wyjeżdża, to z szacunku do niej powinni cię zaprosić, albo ona z szacunku do ciebie powinna ci to miejsce załatwić.

Może tak było, ale twoja dziewczyna powiedziała, że w sumie to chuj z tobą?

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że wszystkie absurdalne tematy "z twistem" (zaręczyny/ślub czy inne sztampowe motywy) są zakładane przez nowe konta? Czy to jakiś trolling?

Swoją drogą, raz też nie zostałem zaproszony na imprezę firmową mojej dziewczyny. Zrobiłem jej o to aferę, to powiedziała, że niby nie można było brać osób towarzyszących. W sumie i tak się rozstaliśmy kilka miesięcy później, ale niesmak pozostał.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.