Jump to content

Opieka medyczna podczas rozwodu i po nim

Recommended Posts

Szanowni Bracia,

W ostatnim czasie spotkałem się / doznałem nowego sposobu na utrudnianie życia Ojcom (pewnie sztuczka stara jak świat, ale dla mnie coś nowego). Nowy Fortel to odebranie dostępu do opieki medycznej w ramach programów płatnych przez zakład pracy byłej. Dodatkowo jak się okazało, dzieci zgłoszone za czasów przed rozwodem w ramach opieki NFZ do prywatnego operatora. Obecnie dzięki działaniom byłej i opłacaniu składek prywatnych ja nie posiadam dostępu do lekarza POZ ani do dokumentacji medycznej. 

Niby dostęp jest bo można pójść na recepcje albo dzwonić na infolinię, ale faktycznie jak tylko coś zostanie umówione to Pani może sobie to anulować w swojej aplikacji

Operator umywa ręce i twierdzi, że zawsze na wniosek przyznają dostęp, a druga strona może sobie go odebrać poprzez zmianę hasła w każdym momencie.

Jestem na etapie pisania skargi i pozwu przeciwko dużej korporacji medycznej i jeśli ktoś z Braci spotkał się z takim trickiem to proszę o wiadomość prywatną to może w pozwie zawrę więcej szczegółów.

Przeciwko byłej wniosek do Sądu rodzinnego o zaprzestanie naruszania prawa.

• Sad 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.