Jump to content

Ona chyba czekała, na odpowiedni moment, żebym napisał czemu

Recommended Posts

Chyba, źle odpisałem

Ona

Co ty mnie tak ciągle podglądasz ? 😂 Ja napisałem Hej,

Masz rację – zauważyłaś i nie będę ściemniał. Faktycznie miałem ostatnio trochę za dużo wolnego (urlop robi swoje 😅), więc częściej niż zwykle zerkałem, czy nie wrzuciłaś czegoś nowego. Jeśli zrobiło się przez to niezręcznie – serio, przepraszam. Nie miałem żadnych złych intencji, nie chcę też, żeby została między nami jakaś zła krew. Biorę to na klatę i ustawiam się do pionu 💪

Pisałem już wcześniej, że się odezwę – tylko muszę jeszcze ogarnąć tę moją mgłę mózgową (brain fog), bo to mi póki co najbardziej przeszkadza.

No i tyle. Jak coś, możesz mnie opieprzyć, nie obrażę się 😄 Trzymaj się ciepło!

chyba źle coś napisałem tak??, nie napisałem jak miły gość??

Godzinę temu, GallAnnonim999 napisał(a):

nie napisałem jak miły gość??

Napisałeś.

To nie ma już większego znaczenia co poszło w eter do niej. Kwestia tego by być tym facetem, który nie musi wejść na forum by pytać się o takie coś. I, żeby nie było to nie jest proste do wyleczenia, z tego względu że główne skrzypce gra wstyd a ścislej mówiąc toksyczny wstyd.

Masz rację – zauważyłaś i nie będę ściemniał. Faktycznie miałem ostatnio trochę za dużo wolnego (urlop robi swoje 😅), więc częściej niż zwykle zerkałem, czy nie wrzuciłaś czegoś nowego. Jeśli zrobiło się przez to niezręcznie – serio, przepraszam. Nie miałem żadnych złych intencji, nie chcę też, żeby została między nami jakaś zła krew. Biorę to na klatę i ustawiam się do pionu 💪

Nie ma sensu się tłumaczyć i ściemniać.

Można by było napisać: "Tak faktycznie zerkałem na Twój profil, ponieważ zastanawiałem się czy nie zaprosić Cię na kawę". Cała reszta i te tłumaczenie to lipa tak naprawdę. Jesteś facetem i nie masz za co przepraszać jak Ci jakaś tam babka spodobała. Krew została rozlana, ponieważ z Twojej strony trochę ukazałeś się jako petent a nie jako ktoś "równy" owej damie. 

Pisałem już wcześniej, że się odezwę – tylko muszę jeszcze ogarnąć tę moją mgłę mózgową (brain fog), bo to mi póki co najbardziej przeszkadza.

Nie ma sensu pisać kobiecie jak na moje, że masz jakąś dżunglę mózgową. Tak to kobieta może pisać, bo jej jest wybaczone/wybaczane. U Ciebie nie ma mgły mózgowej nawet jak ją masz i większą trzy razy od jej własny mgławicy.

Dajesz kobiecie pozwolenie by Cię mogła opieprzyć za to, że się nią zainteresowałeś?

Rozumiem, że Ci wpadła w oczy ale w ten sposób nie wzbudzisz sympatii jak na moje. Od siebie polecam by jednak temat bardziej przestudiować i zająć sie tą nieszczęśną dysfunkcją, z którą sam walczę. Natomiast co Ci mogę podpowiedzieć to to, że im więcej z tego gówna wyjdziesz to zauważysz, że mogłeś wprawiać kobiety w pewne bardzo duże zakłopotanie tego typu zachowaniami, nie mówiąc o tym, że one są nieatrakcyjne. 

Trzymaj się Panie Anonimie i nie poddawaj. Tyko pamiętaj by choć troszkę coś robić z tym paradygmatem. 

Edited by SzatanK
  • Like 2

Na forum od 2021 roku...

11 godzin temu, GallAnnonim999 napisał(a):

tylko muszę jeszcze ogarnąć tę moją mgłę mózgową (brain fog), bo to mi póki co najbardziej przeszkadza.

Typie już w innym temacie Ci to napisałem, ale może teraz dotrze. NIE MÓW KOBIETOM TAKICH RZECZY!

• Like 4

Jeśli zrobiło się przez to niezręcznie – serio, przepraszam. Nie miałem żadnych złych intencji, nie chcę też, żeby została między nami jakaś zła krew. Biorę to na klatę i ustawiam się do pionu

XD aż smiechłem w głos. 

Brawo.

Moim zdaniem super napisałeś, tak trzymać. Myślę, że po takich tekstach jest twoja na wieki. Laski lecą na takie klimaty, zresztą całe forum o tym jest. Widać, że wyciągnąłeś kwintesencję! P.S. czy robisz jakieś indywidualne konsultacje? Ile za godzinę? 

Zdjęcie nie powiązane.

image.jpg

• Like 4

Przepraszam się tylko jak się coś złego zrobi... A nie za to że istnieje. 

Nigdy nikomu nie daje się przyzwolenia na

" opieprzenie" - stawiasz się bardzo nisko w tej sytuacji

Po co ty piszesz babie o problemach swoich? Jak ma być twoja psiapsiula i macie tylko gadać to tak, jeszcze rozumiem żeby pół miasta wiedzialo ale jak masz ją pukać to był zły pomysł bo ona teraz będzie kazać puknąć ci się w czoło.. niestety 

W dniu 28.06.2025 o 09:55, Magos Dominus napisał(a):

Na forum od 2021 roku...

Typie już w innym temacie Ci to napisałem, ale może teraz dotrze. NIE MÓW KOBIETOM TAKICH RZECZY!

Właśnie ja mówię, ponieważ nie ma innego tematu do rozmowy :(, ale zaczynam studiować od dzis książkę nie miły facet 

19 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

Właśnie ja mówię, ponieważ nie ma innego tematu do rozmowy :(

Każdy temat jest dobry ale nie twoje/ nasze męskie problemy chyba że powiesz że możesz mieć problemy finansowe bo zainwestowałes 3 mln w akcję i nie wiesz czy wyciągniesz 6 czy zostaną ci 2. Nie zauważyłeś że z kobietami gada się o pierdolach a nie o poważnych sprawach bo one zwyczajnie w świecie nie mają nic mądrego do powiedzenia? One uwielbiają jak skupiamy się na nich, na ich WIELKICH problemach rangi gdzie jest nemo.....Skup się na sobie, na wyglądzie na mindsecie a zdziwisz się ile to co pomoże w relacjach... 

13 minut temu, Dzingolo napisał(a):

Każdy temat jest dobry ale nie twoje/ nasze męskie problemy chyba że powiesz że możesz mieć problemy finansowe bo zainwestowałes 3 mln w akcję i nie wiesz czy wyciągniesz 6 czy zostaną ci 2. Nie zauważyłeś że z kobietami gada się o pierdolach a nie o poważnych sprawach bo one zwyczajnie w świecie nie mają nic mądrego do powiedzenia? One uwielbiają jak skupiamy się na nich, na ich WIELKICH problemach rangi gdzie jest nemo.....Skup się na sobie, na wyglądzie na mindsecie a zdziwisz się ile to co pomoże w relacjach... 

Aha, czyli jak jej pierdoliłem o tej jebanej mgle mózgowej to miała to w dupie, tak ??, trzeba tak rozmawiać z tymi gadzinami zeby wzbudzać w nich emocje, np napisała Czemu  Ty mnie tak ciągle obserwujesz, to mogłem odpisać, a patrzę czy jesteś grzeczna tak ?? już lepiej ??

@GallAnnonim999 chłopie Ty chcesz ją peklować czy wysrać się na nią emocjonalnie bo dostając taką wiadomość laska raczej myśli, że chodzi Ci o to drugie....???

Poukładaj sobie najpierw we łbie zanim bierzesz się za laski.

Edited by niemlodyjoda

26 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

Aha, czyli jak jej pierdoliłem o tej jebanej mgle mózgowej to miała to w dupie, tak ?

Tak bo to nie jej problem.

27 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

, np napisała Czemu  Ty mnie tak ciągle obserwujesz, to mogłem odpisać, a patrzę czy jesteś grzeczna tak ?? już lepiej ??

Lepiej

Tylko weź pod uwagę, że to nie jest kwestia wyuczenia się jakichś tekstów, którymi będziesz udawał „fifarafa”. Ty masz taki być naturalnie. A skoro każdy jeden tekst musisz konsultować tutaj, to znaczy, że jeszcze nie jesteś. Zbuduj mental i wygląd na początek. Mniej lasek, więcej działania.

Kobiecie się nie tłumacz, nie przepraszaj za byle co, nie dawaj przyzwolenia na strofowanie Ciebie i o zgrozo nie opowiadaj o jakichś problemach z łbem. Takie coś możesz EWENTUALNIE robić, gdy jesteście w długim wspierającym związku, w którym jesteś silny, szanowany i ona chce w Ciebie inwestować. Wtedy RAZ NA JAKIŚ CZAS możesz pokazać wrażliwszą stronę. Podkreślam - RAZ NA JAKIŚ CZAS. Chłopie, szanuj się, to podstawa relacji i życia. 

• Thanks 1

W dniu 27.06.2025 o 22:31, GallAnnonim999 napisał(a):

Co ty mnie tak ciągle podglądasz

Poza tym że cały post autora sprawia wrażenie, że to troll, to pytanie jaki portal umożliwia sprawdzenie, kto odwiedzał profil? Facebook i Instagram tutaj odpada.

8 minut temu, krzy_siek napisał(a):

jaki portal umożliwia sprawdzenie, kto odwiedzał profil? Facebook i Instagram tutaj odpada.

Rolki/stories na Facebooku/Messengerze i Instagramie chociażby. Może nie ma jej w znajomych, a wyświetla się jej jako oglądający. 

Przeproś ją, że żyjesz masakra jakaś. To już lepszy gość co pisze "fajna dupeczka" niż takie poniżanie się spaliłeś to do końca i zapomnij bo ona już na pewno to zrobiła.

Kurde, tyle lat na forum, a dalej jesteś uniżony i przepraszasz, że żyjesz a zaraz sobie dasz nas*ać do mordy i będziesz mówił, że to czekolada. 

Aż nie chce się wierzyć, że jesteś chwilę przed 40tką. Wydaje się, jakbyś wchodził w okres dojrzewania w wieku lat 12. Miałeś diagnozowane jakieś lekkie upośledzenie ? Bo nie chce mi się kopać w archiwum...

Odmówię za Ciebie różaniec, jak pomoże to dobrze, jak nie to też nie zaszkodzi. 

Edited by Spellman71
  • Like 1

39 minut temu, wolnystrzelec napisał(a):

Rolki/stories na Facebooku/Messengerze i Instagramie chociażby. Może nie ma jej w znajomych, a wyświetla się jej jako oglądający. 

Widząc że ktoś wyświetla Twoją rolkę, to też nie do końca sugeruje, że on Cię obserwuje. Na facebooku przynajmniej to działa tak, że uruchamiasz pierwszą rolkę/relację (np. z profilu miasta) i potem automatycznie kolejne się przełączają, spośród profili jakie masz w znajomych lub obserwowanych. Możesz natomiast zobaczyć kogo masz w znajomych lub w obserwujących, ale to tylko tyle, widzisz że ktoś kliknął "dodaj do znajomych" lub "obserwuj", a nie możesz ocenić że ktoś Cię regularnie "podgląda".

Portalom nie opłaca się tak konfigurować aby widzieć kto Cię klika, bo to wygeneruje mniejszy ruch, mniejsze wyświetlenia reklam itd.

Edited by krzy_siek

Godzinę temu, krzy_siek napisał(a):

Widząc że ktoś wyświetla Twoją rolkę, to też nie do końca sugeruje, że on Cię obserwuje. Na facebooku przynajmniej to działa tak, że uruchamiasz pierwszą rolkę/relację (np. z profilu miasta) i potem automatycznie kolejne się przełączają, spośród profili jakie masz w znajomych lub obserwowanych.

Może być tak, że laska lubi sobie przeglądać, kto wyświetla jej story. Podbija jej to samoocenę. Swoich znajomych pewnie w miarę kojarzy. A tu co jakiś czas wyskakuje @GallAnnonim999, z którym w sumie średnio się zna i choćby dlatego pyta, co go tam sprowadza.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.