b4ry Posted June 29, 2025 Share Posted June 29, 2025 @GallAnnonim999 A Ty przypadkiem nie miałeś robić cyfrowego detoksu i przestać korzystać z mediów społecznościowych? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiat Posted June 29, 2025 Share Posted June 29, 2025 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GallAnnonim999 Posted June 30, 2025 Author Share Posted June 30, 2025 W dniu 29.06.2025 o 11:24, niemlodyjoda napisał(a): @GallAnnonim999 chłopie Ty chcesz ją peklować czy wysrać się na nią emocjonalnie bo dostając taką wiadomość laska raczej myśli, że chodzi Ci o to drugie....??? Poukładaj sobie najpierw we łbie zanim bierzesz się za laski. Racja, racja do tego głupie rzeczy p[pisałem na Messengerze chwile potem, daję sobie siana, i tak nic z tego nie będzie wgl miałem jej sie zapytać o kawę na wyjście walę to jeszcze bardziej będę cierpiał, zero socjałów nic tylko praca dom i rozwój !!!, chyba źle robię ż ekażdy jej post lajkuje serduszkami 23 godziny temu, krzy_siek napisał(a): Poza tym że cały post autora sprawia wrażenie, że to troll, to pytanie jaki portal umożliwia sprawdzenie, kto odwiedzał profil? Facebook i Instagram tutaj odpada. Czemu uważasz że troll 23 godziny temu, krzy_siek napisał(a): Widząc że ktoś wyświetla Twoją rolkę, to też nie do końca sugeruje, że on Cię obserwuje. Na facebooku przynajmniej to działa tak, że uruchamiasz pierwszą rolkę/relację (np. z profilu miasta) i potem automatycznie kolejne się przełączają, spośród profili jakie masz w znajomych lub obserwowanych. Możesz natomiast zobaczyć kogo masz w znajomych lub w obserwujących, ale to tylko tyle, widzisz że ktoś kliknął "dodaj do znajomych" lub "obserwuj", a nie możesz ocenić że ktoś Cię regularnie "podgląda". Portalom nie opłaca się tak konfigurować aby widzieć kto Cię klika, bo to wygeneruje mniejszy ruch, mniejsze wyświetlenia reklam itd. Ale na Tiktoku widzi kto wchodzi na profil, sam sprawdzałem, u siebie a ja wchodziłem codziennie w sumie dalej to robię i kurde to jest dziwne, bo nic nie dodaje od tego czas, jak mi napisała, a ja się coraz bardziej nakręcam myslę bardziej o Niej 21 godzin temu, wolnystrzelec napisał(a): Może być tak, że laska lubi sobie przeglądać, kto wyświetla jej story. Podbija jej to samoocenę. Swoich znajomych pewnie w miarę kojarzy. A tu co jakiś czas wyskakuje @GallAnnonim999, z którym w sumie średnio się zna i choćby dlatego pyta, co go tam sprowadza. Ona wie że coś do niej czuję, no parę lat temu spotykaliśmy się i na tych spotkaniach były gesty z jej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
facundo Posted June 30, 2025 Share Posted June 30, 2025 Jeśli Twój każdy założony tu temat jest prawdziwy i to co opisujesz jest zgodne z rzeczywistością to wyjście jest to tylko jedno.. Terapia i to jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy_siek Posted June 30, 2025 Share Posted June 30, 2025 (edited) 3 godziny temu, GallAnnonim999 napisał(a): na Tiktoku @GallAnnonim999 jesteś pełnoletni? edit: dobra teraz widzę po innym temacie że to oficjalnie, troll. trzymajta się choolera jasna! Edited June 30, 2025 by krzy_siek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
facundo Posted June 30, 2025 Share Posted June 30, 2025 5 godzin temu, krzy_siek napisał(a): @GallAnnonim999 jesteś pełnoletni? edit: dobra teraz widzę po innym temacie że to oficjalnie, troll. trzymajta się choolera jasna! O choooooleraaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts