Jump to content

Moja dziewczyna bardzo często opowiada anegdoty, historię o swoich byłych

kkdante

Recommended Posts

Ostatnio zauważyłem że moja dziewczyna często jak jesteśmy we dwójkę opowiada historię z różnych akcji, które miała ze swoimi byłymi. 

Historię o tym jak była traktowana w poprzednich związkach, szczególnie w tym ostatnim ( wtedy kiedy miała chłopaka o 4 lata starszego od niej), kiedy jej były chłopak stwierdził że nie jest już dla niego fizycznie atrakcyjna. Ona bardzo często jak jesteśmy razem wspomina to i widzę że podchodzi do tego emocjonalnie a jesteśmy już parą od 8 miesięcy a z tym chłopakiem zerwała z 10 miesięcy temu i wtedy się działy u niej takie akcje z jej byłym.

Albo wspomina często chwilę jak była z tym facetem, który był o 20 lat starszy od niej. Bardzo mile wspomina jak była z nim na wakacjach w egzotycznym kraju. Jaki lot był super, że na pokładzie samolotu dostała śniadanie i obiad, że w tym kraju było super.My też byliśmy na wspólnych wakacjach, mogłaby sobie już darować opowiadania historii ze swoim byłym. Albo historię o tym, że ten starszy facet bardziej kochał swoje dzieci z poprzednich związków niż ją. (z tym nie mogła się pogodzić)

Nie wiem czy to normalne jak kobieta o tym wszystkim mówi mi. Jak źle była traktowana w poprzednim związku lub jak jej było fajnie na wakacjach z byłym. No rozumiem powiedzieć o tym raz czy dwa, ale ona mi z często o tym mówi, temat o tym jak źle była traktowana w poprzednim związku podnosi średnio raz na półtora tygodnia, przytaczając przy tym historię z byłym jak ją źle traktował. Bardzo często powtarza mi te same historię.

Już mnie to powoli wkurwia, jesteśmy razem z 8 miesięcy a ciągle mowi o swoich byłych. Rozumiem powiedzieć to raz, dwa razy ale żeby tak ciągle. Kiedyś nawet się rozpłakała przy mnie opowiadając o tym facecie, dla którego przestała być atrakcyjna fizycznie. Z dwa razy pomyliła moje imię z imieniem jej byłego. Nie wiem czy ze mną coś jest nie tak? Mam wrażenie że ona porównuje mnie ze swoimi byłymi, podlegam ciągłej weryfikacji.

• Haha 4
  • Sad 1

14 minutes ago, Atanda said:

Kolejny temat o tym samym....

Albo troll albo prawdziwy cuckold z krwi i kości. 

Z pewnością ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo wszystkie potrzebne porady dostał w poprzednich tematach.

• Like 5

16 minut temu, Moriente napisał(a):

Albo troll albo prawdziwy cuckold z krwi i kości. 

Z pewnością ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo wszystkie potrzebne porady dostał w poprzednich tematach.

Moderacja powinna dać mu przerwę od forum.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 1

13 minutes ago, kkdante said:

Nie jestem trollem, bardziej cuckoldem

Podeślij zdjęcia swojej, możemy się złapać na jakiś trójkącik albo typowy cuckold.

Ja ogarniam temat a Ty siedzisz w fotelu i oglądasz. 
Będziesz mógł nagrać a po wszystkim pocałować ją w czółko.

• Like 3
  • Haha 1
  • Sad 1

Powinieneś z nią o tym porozmawiać.  Zasugerować jej, aby spotkała się z byłym i wyjaśniła tą sprawę. Ty w tym czasie grzecznie zaczekaj na nią w domku, zadbaj o romantyczną kolację, nastrój, wino, świece itp...

;)

Edited by Szczery Człowiek
  • Haha 7

Nie jesteś dla niej topowym facetem, ale nie chce być sama. Alpha widow? Jesteś wyborem z rozsądku albo jako otarcie łez - wybacz za brutalność. Ja bym nie potrafił tak funkcjonować, ciągle przemyślać, wahać się a jednak tkwić w tym. To jest jakiś rodzaj masochizmu? Jeśli nie, to stawiasz jasno granicę: tamto już było, teraz jesteś ze mną, ostatni raz mi o tym gadasz albo kończymy. 

• Like 2

3 godziny temu, kkdante napisał(a):

Ostatnio zauważyłem że moja dziewczyna często jak jesteśmy we dwójkę opowiada historię z różnych akcji, które miała ze swoimi byłymi. 

Abstrahując czy trollujesz czy nie...

Jeśli laska gada o byłych to Cię nie szanuje. Jeśli Ty na to pozwalasz, to też się nie szanujesz. Jej manipulacja, shit test aby wzbudzić w Tobie zazdrość jest na niskim poziomie i takie rzeczy zadusza się w zarodku: "skoro tak dobrze było, to czemu z nim nie jesteś?", "po co o tym gadasz, jak tęsknisz to zadzwoń do niego" itp. Nie polecam też wchodzić w te gierki i gadać o swoich byłych.

• Like 4

Może nic się w jej życiu nie dzieje innego? Czy tam nie działo. 

Więc ogólnie to nie ma nic innego do powiedzenia, bo zawswze była na przyczepkę do jakiegoś faceta. Faceta którą ją zabawiał, woził, organizował, więc nie powie nic bez faceta. 

• Like 2

32 minuty temu, Spokojnie napisał(a):

Jeśli laska gada o byłych to Cię nie szanuje. Jeśli Ty na to pozwalasz, to też się nie szanujesz. Jej manipulacja, shit test aby wzbudzić w Tobie zazdrość jest na niskim poziomie i takie rzeczy zadusza się w zarodku: "skoro tak dobrze było, to czemu z nim nie jesteś?", "po co o tym gadasz, jak tęsknisz to zadzwoń do niego" itp. Nie polecam też wchodzić w te gierki i gadać o swoich byłych

W ounktozna się rozejść.

@niemlodyjoda, @Śnieżnobiały, @Moriente OP wcale nie musi być trollem. Po prostu żyje w głębokim blue pillu, gdzie powrót do stanu bycia singlem oznacza porażkę na miarę bankructwa firmy którą budował od zera przez 20l. Efekt disco polo i rad wujków Staszków z wąsami.🤷

Edited by Kiroviets
  • Like 5

Do pewnego stopnia gada bo autor pozwala.

Jeśli lala ma nieposprzątane w mózgu po poprzednich facetach to jedyne do czego się nadaje to do bzykania.

Cokolwiek zrobisz z marzeniami nie wygrasz.

Rozwiązanie psychologiczne jest takie, o ile warto je zastosować, że skoro pamięta złych gości co ją oleli to trzeba być jeszcze gorszym gościem.

Wtedy będzie pamiętać ciebie.

• Like 1

Kolejny temat o tym samym🤦‍♂️

Stosujesz pewien rodzaj bumpingu czyli podbijania tematów i sprawiania by były widoczne,

wyświetlane wyżej na liście aktywnych tematów.

Poza tym to zwyczajny trolling skoro wcześniej miałeś mówione by już więcej takich tematów nie zakładać.

Myślę, że odpoczynek od forum dobrze Ci zrobi.

4 godziny temu, kkdante napisał(a):

Już mnie to powoli wkurwia, jesteśmy razem z 8 miesięcy a ciągle mowi o swoich byłych. Rozumiem powiedzieć to raz, dwa razy ale żeby tak ciągle. Kiedyś nawet się rozpłakała przy mnie opowiadając o tym facecie, dla którego przestała być atrakcyjna fizycznie. Z dwa razy pomyliła moje imię z imieniem jej byłego. Nie wiem czy ze mną coś jest nie tak? Mam wrażenie że ona porównuje mnie ze swoimi byłymi, podlegam ciągłej weryfikacji.

Poprzednim razem Ci pisałem, żebyś ją zostawił, ona ciebie nie szanuje.

Jak kobiecie zależy na mężczyźnie to milczy i nie opowiada o byłych.

Chłopie ogarnij się😏

• Like 10
  • Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.