zuckerfrei Posted July 13, 2025 Share Posted July 13, 2025 Piliście? Wydaje mi się, że produkt zniknął z półek sklepowych. Jest u Was lokalnie? Nasze polskie Hennessy xd. Tęsknię. W ogóle nasz przemysł wyrobów wyskokowych się zjebał, lubuski, żołądkowa… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleofas Posted July 13, 2025 Share Posted July 13, 2025 Jest wybór, ale trzeba szukać w niszowych sklepach. Jak ktoś lata z Wawy, to sporo różnych lokalnych trunków jest w Baltonie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted July 13, 2025 Share Posted July 13, 2025 4 godziny temu, zuckerfrei napisał(a): Tęsknię. W ogóle nasz przemysł wyrobów wyskokowych się zjebał, lubuski, żołądkowa… Wiele marek choć nie wszystko to już obcy kapitał niestety. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPakal1 Posted July 13, 2025 Share Posted July 13, 2025 Ostatnio w barku doszukałem się 0,5 l. Balsamu, rocznik 2006. Trzymać dalej czy wypić? 😀 Ale się uchował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted July 13, 2025 Share Posted July 13, 2025 Ja myślałem po tytule że to jakiś krem... Wchodzę patrzę a tu o alko..🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts