Scorpius Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Kolejny przykład jakie to są kobiety urwa.. To jest dramat. https://tvn24.pl/polska/egzekucja-polskiego-profesora-w-grecji-wczesniej-mu-grozono-przemek-sie-bal-st8566372?fbclid=IwY2xjawLsQYhleHRuA2FlbQIxMQABHsExicPEqtsrFWlzDTHoHyTXfescOBi9FtyuRR7zVBC1jXaDZRUU4HGT8TKs_aem_O9tBsV2MLp9qG_u3GkIMHA 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 No ale nie tylko kobiety zlecają zabójstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Pozostaje mieć nadzieję, że greckie sądy nie są tak skukoldziałe i nie dostanie 5l z możliwością wyjścia po 2ch. Artykuł na stronie tefałenu z wnioskiem/ morałem między wierszami " p0lki może i okradają i alienują, ale przynajmniej nie mordują exów". Zachowanie bialorycerza cytując klasyka "to jest dramat k***a". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Brakuje wątku w artykule sprzed 2 tygodni: Cytat Funkcjonariusze przesłuchiwali byłą żonę profesora - grecką ekonomistkę przez osiem godzin - poinformował portal Newsit. Z jej zeznań wynikało, że poznała Polaka około 10 lat temu w USA, gdzie wówczas studiowała. Mieli oni również dzieci. Kobieta twierdzi jednak, że ich znajomość w pewnym momencie stała się "koszmarem". Według doniesień greckich dziennikarzy Polak podobno był bowiem uzależniony od alkoholu i miał stawać się agresywny wobec swojej rodziny. W efekcie para rozstała się sześć lat temu i od tamtej pory między byłymi partnerami trwały rozprawy sądowe dotyczące ich dzieci, nad którymi opiekę sprawowała do tej pory kobieta, która po rozstaniu wróciła do Grecji. Źródło: szmatławiec Zabrakło też tego wątku: Cytat Według serwisu 9 maja Przemysław Jeziorski złożył wniosek o zakaz zbliżania się żony w Sądzie Najwyższym Hrabstwa Alameda w Kalifornii. W uzasadnieniu profesor napisał między innymi, że 43-letnia kobieta sprawiła, że bał się o swoje życie. Sąd jednak ten wniosek odrzucił. Okazało się to brzemienne w skutkach. Mam nadzieję, że śledczym uda się ustalić prawdę i winni poniosą konsekwencje. Tutaj z greckiego podwórka: Cytat Greckie media donosiły, że Dounias przyznał się do morderstwa, twierdząc, że to Michelidaki był jego pomysłodawcą. Prawniczka Michelidakiego powiedziała jednak CNN, że zaprzecza jakiemukolwiek udziałowi w morderstwie. oraz Cytat Kilka tygodni przed morderstwem Michelidaki opublikowała na Facebooku wygenerowany przez sztuczną inteligencję obraz przedstawiający mężczyznę w garniturze, wyglądającego na nieszczęśliwego i otoczonego pieniędzmi, kontrastujący z uśmiechniętym mężczyzną trzymającym wędkę i tulącym syna. Otagowała Douniasa i napisała: „Kiedy zdajesz sobie sprawę, że wybrałaś najlepszego tatę dla swoich dzieci”, najwyraźniej chwaląc się, że zastąpiła Jeziorskiego. Źródło zdjęć - klik. Ciekawe, że tam się nie pierd%lą w tańcu i dają twarze bez zamazywania oraz podają pełne nazwiska. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Gruba spawa. Tego będzie co raz więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Biedna kobietka, niczemu nie zawiniła. To źli mężczyźni ją zmanipulowali. Trzeba ją koniecznie oczyścić z zarzutów. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 2 minuty temu, Spokojnie napisał(a): Ciekawe, że tam się nie pierd%lą w tańcu i dają twarze bez zamazywania oraz podają pełne nazwiska. W Polsce jest juz fioł na punkcie anonimowości - widac komuś na tym bardzo zależy. W USA, jak napisałeś sie nie pierdziela i wg mnie dobrze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Szkoda, że nie ma KŚ dla takich bestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 13 minut temu, Brat Przemysław napisał(a): W Polsce jest juz fioł na punkcie anonimowości - widac komuś na tym bardzo zależy. W USA, jak napisałeś sie nie pierdziela i wg mnie dobrze. Dla mnie zwyroli powinni normalnie pokazywać full i podpisywać z imienia i nazwiska. Ale tutaj miałbym zastrzeżenie - po prawomocnym wyroku, bo równie dobrze można zrobić komuś przypadkowo kuku, kto później może okazać się niewinny. Inna kwestia to trzymania takich śmieci w więzieniach na nasz koszt, przecież to jakaś totalnie poje$bana akcja. To jest chore, że bardziej dba się o prawa takich zwyroli niż normlanych obywateli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Oczywiście przydupas wykonał zlecenie. Dla swojej królewny. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 4 minuty temu, I1ariusz napisał(a): Oczywiście przydupas wykonał zlecenie. Dla swojej królewny. Pewno polerowała berło jak trzeba. Starsza już kobieta zrobiła sobie z MŁODSZEGO typa niezłego sługusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 11 minut temu, zuckerfrei napisał(a): Pewno polerowała berło jak trzeba. Starsza już kobieta zrobiła sobie z MŁODSZEGO typa niezłego sługusa. Teraz mu dupsko wypolerują w pierdlu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Pojade troche naszym berlinskim profesorem . Ta laska bardzo przecietna 3/10 goscie conajmniej o 2,3 klasy wyzej . Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Za plecami każdego kukolda popełniającego przestępstwo stoi kobieta, która go do niego podżegała. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 2 minuty temu, thyr napisał(a): Pojade troche naszym berlinskim profesorem . Ta laska bardzo przecietna 3/10 goscie conajmniej o 2,3 klasy wyzej . Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac . Masz umalowaną, bo przy aresztowaniu wypadła gorzej Niektórym taka specyficzna grecka uroda pasuje. Osobiście - laska nie w moim typie 3/10 też bym dał max. Inna kwestia - na razie jest podejrzana w sprawie, ja bym się wstrzymał z wyrokami mimo, że wszystko wskazuje, że działali wspólnie i w porozumieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 25 minut temu, Spokojnie napisał(a): Dla mnie zwyroli powinni normalnie pokazywać full i podpisywać z imienia i nazwiska. Z tego co gdzieś czytałem, to na Kubie tak robią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 4 minuty temu, Spokojnie napisał(a): Masz umalowaną, bo przy aresztowaniu wypadła gorzej @Spokojnie ten na zdjęciu na samym dole to nowy gmach, dobrze skleiłem? Ja myślałem że naszych rodaków pod względem kukoldztwa nikt już nie przebije.🤦😛😉 Wojownik MMA po iluś tam latach samorozwoju.🤮😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 30 minut temu, Kiroviets napisał(a): @Spokojnie ten na zdjęciu na samym dole to nowy gach, dobrze skleiłem? Ja myślałem że naszych rodaków pod względem kukoldztwa nikt już nie przebije.🤦😛😉 Wojownik MMA po iluś tam latach samorozwoju.🤮😂 Dokładnie tak, ten podejrzany o zabójstwo. Właśnie też jestem w szoku... Coś czuję, że w tej sprawie jeszcze wyjdzie parę perełek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 22, 2025 Share Posted July 22, 2025 Godzinę temu, thyr napisał(a): Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac Usta. Godzinę temu, Spokojnie napisał(a): Masz umalowaną, Wyjątkowo nie ruchałbym, strzelam, że jest królową fellatio i miłości greckiej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 23, 2025 Share Posted July 23, 2025 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 31, 2025 Share Posted July 31, 2025 Deja vu. 2017 rok. W skrócie: laska wyrywa bogatego ziomka, cel prosty i jasny - dziecko. Poroniła chyba 7 razy, ale w końcu się udało. Mission complete. Sypialnia off. Rozwód, ale madka zgłasza do szeryfa, że została zgwałcona. Robią badania, testy = wynik jednoznaczny, mężczyzna jest lepszym ojcem, niż ona maDką. Opieka 50/50 + maDka musi oddać część hajsu po podziału majątku (za dom). Madka spotyka na strzelnicy byłego żołnierza i opowiada, że jej były to przemocowiec itp. i żeby nastraszył jej byłego męża. Zwabiają ziomka w pułapkę, dostaje kilka strzałów i walczy o życie. Wyroki: Kobieta 26 lat, sprawca 50 lat. Schematy, schematy... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts