Jump to content

Kobiety i ich działania

Recommended Posts

Pozostaje mieć nadzieję, że greckie sądy nie są tak skukoldziałe i nie dostanie 5l z możliwością wyjścia po 2ch.

Artykuł na stronie tefałenu z wnioskiem/ morałem między wierszami " p0lki może i okradają i alienują, ale przynajmniej nie mordują exów".

Zachowanie bialorycerza cytując klasyka "to jest dramat k***a".

• Like 2

Brakuje wątku w artykule sprzed 2 tygodni: 

Cytat

Funkcjonariusze przesłuchiwali byłą żonę profesora - grecką ekonomistkę przez osiem godzin - poinformował portal Newsit. Z jej zeznań wynikało, że poznała Polaka około 10 lat temu w USA, gdzie wówczas studiowała. Mieli oni również dzieci. Kobieta twierdzi jednak, że ich znajomość w pewnym momencie stała się "koszmarem". Według doniesień greckich dziennikarzy Polak podobno był bowiem uzależniony od alkoholu i miał stawać się agresywny wobec swojej rodziny. W efekcie para rozstała się sześć lat temu i od tamtej pory między byłymi partnerami trwały rozprawy sądowe dotyczące ich dzieci, nad którymi opiekę sprawowała do tej pory kobieta, która po rozstaniu wróciła do Grecji. Źródło: szmatławiec

Zabrakło też tego wątku:

Cytat

Według serwisu 9 maja Przemysław Jeziorski złożył wniosek o zakaz zbliżania się żony w Sądzie Najwyższym Hrabstwa Alameda w Kalifornii. W uzasadnieniu profesor napisał między innymi, że 43-letnia kobieta sprawiła, że bał się o swoje życie. Sąd jednak ten wniosek odrzucił. Okazało się to brzemienne w skutkach.

Mam nadzieję, że śledczym uda się ustalić prawdę i winni poniosą konsekwencje. 

Tutaj z greckiego podwórka:

Cytat

Greckie media donosiły, że Dounias przyznał się do morderstwa, twierdząc, że to Michelidaki był jego pomysłodawcą. Prawniczka Michelidakiego powiedziała jednak CNN, że zaprzecza jakiemukolwiek udziałowi w morderstwie.

oraz

Cytat

Kilka tygodni przed morderstwem Michelidaki opublikowała na Facebooku wygenerowany przez sztuczną inteligencję obraz przedstawiający mężczyznę w garniturze, wyglądającego na nieszczęśliwego i otoczonego pieniędzmi, kontrastujący z uśmiechniętym mężczyzną trzymającym wędkę i tulącym syna. Otagowała Douniasa i napisała: „Kiedy zdajesz sobie sprawę, że wybrałaś najlepszego tatę dla swoich dzieci”, najwyraźniej chwaląc się, że zastąpiła Jeziorskiego.

100395643-14914517-image-a-33_1752755152

agia-paraskeyh.webp

100395637-14914517-image-a-34_1752755657

Źródło zdjęć - klik. Ciekawe, że tam się nie pierd%lą w tańcu i dają twarze bez zamazywania oraz podają pełne nazwiska.

• Like 6

2 minuty temu, Spokojnie napisał(a):

Ciekawe, że tam się nie pierd%lą w tańcu i dają twarze bez zamazywania oraz podają pełne nazwiska.

W Polsce jest juz fioł na punkcie anonimowości - widac komuś na tym bardzo zależy. W USA, jak napisałeś sie nie pierdziela i wg mnie dobrze. 

• Like 3

13 minut temu, Brat Przemysław napisał(a):

W Polsce jest juz fioł na punkcie anonimowości - widac komuś na tym bardzo zależy. W USA, jak napisałeś sie nie pierdziela i wg mnie dobrze. 

Dla mnie zwyroli powinni normalnie pokazywać full i podpisywać z imienia i nazwiska. Ale tutaj miałbym zastrzeżenie - po prawomocnym wyroku, bo równie dobrze można zrobić komuś przypadkowo kuku, kto później może okazać się niewinny. Inna kwestia to trzymania takich śmieci w więzieniach na nasz koszt, przecież to jakaś totalnie poje$bana akcja. To jest chore, że bardziej dba się o prawa takich zwyroli niż normlanych obywateli. 

• Like 1

Pojade troche naszym berlinskim profesorem . Ta laska bardzo przecietna 3/10 goscie conajmniej o 2,3 klasy wyzej . Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac . 

• Like 2

2 minuty temu, thyr napisał(a):

Pojade troche naszym berlinskim profesorem . Ta laska bardzo przecietna 3/10 goscie conajmniej o 2,3 klasy wyzej . Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac . 

100395639-14914517-Nadia_Michelidaki_43_

Masz umalowaną, bo przy aresztowaniu wypadła gorzej :P

Niektórym taka specyficzna grecka uroda pasuje. Osobiście - laska nie w moim typie :D 3/10 też bym dał max. 

Inna kwestia - na razie jest podejrzana w sprawie, ja bym się wstrzymał z wyrokami mimo, że wszystko wskazuje, że działali wspólnie i w porozumieniu. 

4 minuty temu, Spokojnie napisał(a):

Masz umalowaną, bo przy aresztowaniu wypadła gorzej :P

@Spokojnie ten na zdjęciu na samym dole to nowy gmach, dobrze skleiłem? Ja myślałem że naszych rodaków pod względem kukoldztwa nikt już nie przebije.🤦😛😉

Wojownik MMA po iluś tam latach samorozwoju.🤮😂 

• Confused 1

30 minut temu, Kiroviets napisał(a):

@Spokojnie ten na zdjęciu na samym dole to nowy gach, dobrze skleiłem? Ja myślałem że naszych rodaków pod względem kukoldztwa nikt już nie przebije.🤦😛😉

Wojownik MMA po iluś tam latach samorozwoju.🤮😂 

Dokładnie tak, ten podejrzany o zabójstwo.

Właśnie też jestem w szoku...

Coś czuję, że w tej sprawie jeszcze wyjdzie parę perełek.

• Haha 1

Godzinę temu, thyr napisał(a):

Doprawdy nie wiem jakie ona miala atuty aby ich wybzykac

Usta. 

Godzinę temu, Spokojnie napisał(a):

Masz umalowaną,

Wyjątkowo nie ruchałbym, strzelam, że jest królową fellatio i miłości greckiej. 

• Haha 1

• 2 weeks later...

Deja vu.

2017 rok. W skrócie: laska wyrywa bogatego ziomka, cel prosty i jasny - dziecko. Poroniła chyba 7 razy, ale w końcu się udało. Mission complete. Sypialnia off. Rozwód, ale madka zgłasza do szeryfa, że została zgwałcona. Robią badania, testy = wynik jednoznaczny, mężczyzna jest lepszym ojcem, niż ona maDką. Opieka 50/50 + maDka musi oddać część hajsu po podziału majątku (za dom). Madka spotyka na strzelnicy byłego żołnierza i opowiada, że jej były to przemocowiec itp. i żeby nastraszył jej byłego męża. Zwabiają ziomka w pułapkę, dostaje kilka strzałów i walczy o życie. Wyroki: Kobieta 26 lat, sprawca 50 lat. 

Schematy, schematy... 

• Like 3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.