Jump to content

Wyjazdy dla singli

Recommended Posts

1 godzinę temu, Dzingolo napisał(a):
2 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Zobacz jakie to jest upokarzające dla tych mężczyzn, skoro kobieta musi się porobić, by w ogóle

zechciała podejść, zagadać, czy w ostateczności zmotywować się do kopulacji😏

To nie jest tak, po alkoholu jesteś ponoć prawdziwym sobą, tak mówił mój dziadek.

Ja po olkoholu, wiele lat temu, obściskiwałem się ze średnią, trochę grubawą laską na imprezie. Czy to dlatego, że "byłem sobą" a to "bycie sobą" w moim przypadku oznacza pociąg do mniej atrakcyjnych kobiet? - Nie. Po prostu po alko, mniej przejmowałem się reputacją i reakcjami otoczenia. A taka się akurat sama nawinęła więc bezwysiłkowo wziąłem co było.

1 godzinę temu, Maurycy napisał(a):

looksmaxing

Otóż to. Ja ciekaw jestem czy wszyscy którzy są negatywnie nastawieni, spróbowali poprawić z wyglądu to co da się poprawić. Zobaczylibyście, jak ludzie (nie tylko kobiety) potrafią zupełnie inaczej Was traktować, gdy zaczniecie wyglądać lepiej.

Wiadomo nie każdy będzie mieć modelki, ale każdy, według mnie, może sobie pomóc.

Ten mocno nieatrakcyjny z 0 kobiet podskoczy do, powodzenia u mniej lub średnio atrakcyjnych.

Średnio atrakcyjny facet, podskoczy do randkowania ze średnimi lub lekko powyżej średnimi kobietami.

Mężczyzna lekko powyżej przeciętnej, po looxmaxingu może zacząć mieć zainteresowanie u atrakcyjniejszych kobiet 6-7/10 itd.

Generalnie, poprawa wyglądu = możliwość randkowania/związku z bardziej atrakcyjnymi kobietami niż to było możliwe wcześniej.

No i już na Forum pisałem, ale wszystko co obserwujecie w mediach to jest przejaskrawiona rzeczywistość opisana tak, by budzić ruch w sieci, dyskusję, wyświetlenia. Np. kobieta nagrywa rolkę że faceci w Polsce są nieatrakcyjni i ma multum komentarzy że dzisiaj się babom przewróciło w dupach i że randkują tylko modele itd., a ona niekoniecznie tak myśli, tylko sobie chciała nabić komentarze i zasięgi.

Tak naprawdę to w takich kwestiach rynku damsko-męskiego to mają prawo wypowiadać się wyłącznie mężczyźni, którzy randkowali z wieloma kobietami (lub próbowali), mieli seks (lub próbowali), mieli związki( lub próbowali). Bo mam wrażenie, że wypowiadają się głównie Ci, którzy NIE PRÓBOWALI niczego z wymienionych a opierają się na obrazie pokazywanym przez media internetowe i na swojej rezygnacji.

2 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

zaakceptować jakie zasady gry panują w relacjach damsko-męskich

Looxmaxing właśnie, wynika z tej akceptacji. Akceptujesz jak wygląda gra i grasz podług tego albo się poddajesz i narzekasz lub zajmujesz się czymś innym, mając i tak poczucie braku

Edited by krzy_siek
  • Like 3

W dniu 27.07.2025 o 16:28, Takahashi napisał(a):

Jak wy się czujecie z takim podbijanie do kogoś w kawiarni, na ulicy czy na jakimś evencie? Dla mnie to trochę niezręczne.

Ja też się stresuję przed podejściem w dzień, ale dziewczyny za dnia więcej wybaczają i nigdy nie zostałem potraktowany nieuprzejmie, natomiast w klubie kilka razy wypita laska rzucała we mnie wyzwiska albo jej najebany gach chciał mi zajebać, bo nie zauważyłem, że miała na czole napisane, że jest zajęta.

Po stokroć wolę zaczepiać za dnia. Kobiety o tym często marzą, żeby je zaczepił jakiś ciekawy mężczyzna (oczywiście najlepiej, żeby to był mega przystojny milioner). Pragną historii prawie jak z komedii romantycznej. Ja nie jestem bardzo przystojny, ale mogę podobać się kobietom, takie 6.5-7/10 (87kg przy 180cm wzrostu, ale nie łysieje i ubieram się lepiej niż 95% ludzi na ulicach) mam sukcesy w podrywaniu za dnia i każdemu to bardzo polecam. 

Na przestrzeni lat zauważyłem, że aplikacje randkowe coraz bardziej się radykalizują, w necie wojna płci rozbujana na całego przez co mężczyźni już praktycznie w ogóle nie podrywają kobiet, więc „próg wejścia” jest tak nisko, jak nigdy dotąd.  

Edited by LSD
  • Like 1
  • Thanks 1

3 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Otóż to. Ja ciekaw jestem czy wszyscy którzy są negatywnie nastawieni, spróbowali poprawić z wyglądu to co da się poprawić. Zobaczylibyście, jak ludzie (nie tylko kobiety) potrafią zupełnie inaczej Was traktować, gdy zaczniecie wyglądać lepiej.

Wiadomo nie każdy będzie mieć modelki, ale każdy, według mnie, może sobie pomóc

Byczq, ale Ci, którym looksmaxing miałby pomóc zastosowali go zanim to pojęcie zostało zdefiniowane. 

I żeby nie było - nie neguję tego, tylko śmieszy mnie to Wasze podniecanie się looksmaxingiem jakbyście odkryli koło na nowo.

3 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Tak naprawdę to w takich kwestiach rynku damsko-męskiego to mają prawo wypowiadać się wyłącznie mężczyźni, którzy randkowali z wieloma kobietami (lub próbowali), mieli seks (lub próbowali), mieli związki( lub próbowali). Bo mam wrażenie, że wypowiadają się głównie Ci, którzy NIE PRÓBOWALI niczego z wymienionych a opierają się na obrazie pokazywanym przez media internetowe i na swojej rezygnacji.

A obserwacje otoczenia?

Wielokrotnie na forum wielu userów ( głównie w świeżakowni) sugerowało autorowi wątku zerwanie z alko czy dragami, gdy autor takiego wątku wspomniał o takim problemie. Z tego co mi wiadomo - nie ta tutaj ( chyba) certyfikowanego terapeuty uzależnień. Więc?

32 minuty temu, LSD napisał(a):

87kg przy 180cm wzrostu, ale nie łysieje i ubieram się lepiej niż 95% ludzi na ulicach) mam sukcesy w podrywaniu za dnia i każdemu to bardzo polecam. 

Bo te teksty o wzroście to zwykła decyzja. Piszę to jako wzrostak właśnie.😏

1 godzinę temu, Pocztowy napisał(a):

gnije z czytania tych postów xd. Z każdego wynika, że jestem odpadem genetycznym.

To nie czytaj, po co się denerwować.

4 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Każdy ma prawo do wypowiadania się, uzewnętrzniania, to, że się z czymś nie zgadzasz lub patrzysz z innej perspektywy,

nie znaczy, że twoi adwersarze nie mają doświadczenia życiowego, także na polu relacji damsko-męskich.

• Like 1

4 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Ja po alkoholu, wiele lat temu, obściskiwałem się ze średnią, trochę grubawą laską na imprezie. Czy to dlatego, że "byłem sobą" a to "bycie sobą" w moim przypadku oznacza pociąg do mniej atrakcyjnych kobiet? - Nie. Po prostu po alko, mniej przejmowałem się reputacją i reakcjami otoczenia. A taka się akurat sama nawinęła więc bezwysiłkowo wziąłem co było.

I gitara mogło być gorzej 

Och Ziuta dziś życie me przegrane jest
Przegrane jest przez jedną noc
Och Ziuta naprawdę nie wiem jak się pozbyć
Jak się pozbyć ciebie stąd
Urodę świnki Piggy masz
Wagą przewyższasz nawet ją
We śnie mnie straszy twoja twarz
A wszystko to przez jedną noc
Och Ziuta ja wiem że nie ma brzydkich kobiet
Tylko wina czasem brak
Lecz Ziuta gdy wytrzeźwieje człowiek
Wtedy inny gust ma inny smak
Godzinę temu, LSD napisał(a):

Na przestrzeni lat zauważyłem, że aplikacje randkowe coraz bardziej się radykalizują

One generalnie służą do trzepania kasy w pierwszej kolejności.  

• Haha 1

Zostawię tutaj dwa hasła 

Jak masz pieniądze, to możesz być brzydki

Kto wybrzydza, ten nie pekluje 

Kobiety oczywiście szukają najlepszej opcji. W ich młodym wieku jest to uroda samca. Później często jego portfel.

• Like 1

Niedawno byłem na rejsie. Było nas 4: dwie laski i dwóch facetów (ja i skipper, starszy facet). Te dwie laski na mnie leciały, było pełno podtekstów (aż stało się to żenujące) i tylko zepsuło mi wyjazd. Co zrobić, gdy nie masz ochoty wchodzić w bliższe znajomości, bo wiesz, że zawsze będzie to ze strony kobiety pchane w kierunku związku (na co przecież nie mam ochoty). Ja chętnie bym podziałał ale wiem, że zawsze się kogoś krzywdzi (czasami siebie) co nie jest fajne. 

• Like 2

3 godziny temu, Kiroviets napisał(a):

Byczq, ale Ci, którym looksmaxing miałby pomóc zastosowali go zanim to pojęcie zostało zdefiniowane. 

No, nie bardzo. Zobacz, ilu facetów jest zaniedbanych, otyłych lub z nadwagą, źle ubranych itd. Większość z nich, nie była wcześniej dobrze ubrana i zrobiona na siłowni, więc skąd mają wiedzieć, czy, jak to ujałeś "looksmaxing miałby im pomóc"

3 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):
6 godzin temu, krzy_siek napisał(a):

ak naprawdę to w takich kwestiach rynku damsko-męskiego to mają prawo wypowiadać się wyłącznie mężczyźni, którzy randkowali z wieloma kobietami (lub próbowali), mieli seks (lub próbowali), mieli związki( lub próbowali). Bo mam wrażenie, że wypowiadają się głównie Ci, którzy NIE PRÓBOWALI niczego z wymienionych a opierają się na obrazie pokazywanym przez media internetowe i na swojej rezygnacji.

Każdy ma prawo do wypowiadania się, uzewnętrzniania, to, że się z czymś nie zgadzasz lub patrzysz z innej perspektywy,

nie znaczy, że twoi adwersarze nie mają doświadczenia życiowego, także na polu relacji damsko-męskich.

OK, sorry źle to ująłem, miałem na myśli to, że bardziej realny obraz opiszą osoby mające realne doświadczenie, wiadomo każdy ma prawo pisać i dyskutować.

Ugłem offtop trochę, wróćmy do tematu, @castillo20 jak podboje?

1 godzinę temu, krzy_siek napisał(a):

zaniedbanych, otyłych lub z nadwagą, źle ubranych itd. Większość z nich, nie była wcześniej dobrze ubrana i zrobiona na siłowni, więc skąd mają wiedzieć, czy, jak to ujałeś "looksmaxing miałby im pomóc"

Bo na przykład tutaj na forum masz userów robiących wyniki na dolce czy w maratonach, wyglądających a i tak klapa.

Mam wrażenie że wy się z tym próbujecie "pozycjonować". Jeszcze należy porównać typowego Mirka z average Jorenem czy klausem, którzy mają na to wyje**nr a efekt ten sam lub lepszy.

• Like 1

W dniu 13.08.2025 o 21:27, castillo20 napisał(a):

z 5 kobiet starszych okolice 45-50

Dziwnie długo milczy... Podejrzewam, że forumowy Chad @castillo20 został po alkoholu podstępem zwabiony do pokoju pań 45-50. Teraz leży przywiązany do łóżka, karmiony Sildenafilem i wykorzystywany przez ogół trzeźwiejących "Cougarzyc". Z powodu zbyt małej liczby Chadów i Mokebe w stosunku do zapotrzebowania ;)

two-aggressive-cougar-women-corner-260nw

Edited by Morfeusz
  • Haha 9

46 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Dziwnie długo milczy... Podejrzewam, że forumowy Chad @castillo20 został po alkoholu podstępem zwabiony do pokoju pań 45-50. Teraz leży przywiązany do łóżka, karmiony Sildenafilem i wykorzystywany przez ogół trzeźwiejących "Cougarzyc". Z powodu zbyt małej liczby Chadów i Mokebe w stosunku do zapotrzebowania ;)

two-aggressive-cougar-women-corner-260nw

Jak to mawiają "stara beka najlepiej kisi" XD

Z drugiej strony ktoś to musi obrabiać :D 

Żeby tylko tak się to nie skończyło:

Edited by niemlodyjoda
  • Haha 6

@Morfeusz przynajmniej alimentów nie będzie musiał płacić.😉

Z drugiej strony to pocieszenie w stylu " pSZynajmniej bomby nie spadajO".😆

2 minuty temu, niemlodyjoda napisał(a):

Jak to mawiają "stara beka najlepiej kisi" XD

Aż przypomniał mi się taki motoryzacyjny youtuber o osobliwym nicku " Złomnik". W sumie content podobny.🤣

Edited by Kiroviets
  • Haha 6

1 godzinę temu, Kiroviets napisał(a):

Aż przypomniał mi się taki motoryzacyjny youtuber o osobliwym nicku " Złomnik". W sumie content podobny.🤣

Ciekawe jak tam @castillo20 i jego "zabawa w złombol" :D

Na razie trzyma nas w napięciu (albo "złombole" jego trzymają, i nie puszczają)

• Like 2

Nie ma się co dziwić, że na takich wyjazdach są zwykli goście. Zgodnie z prawidłami matematyki i biologi chady zgarniają 95 % babonów z rynku. W zgodzie z powyższym nie muszą się umawiać na wyjazdy dla singli aby coś poznać. Pewnie mając ochotę w drodze po bułki do sklepu są w stanie zgarnąć więcej kontaktów jak przeciętniak w ciągu życia🤔

• Like 3

Mam "nie potwierdzone" informacje, że forumowy Chad @castillo20 milczy, ponieważ przebywa w jednym z podłudzkich pustostanów, więziony przez porywaczki identyfikowane jako "mature, cugar". ;) Może być odurzany sildenafilem łączonym z innymi specyfikami i dość mocno wycieńczony.

Proponuję związanie forumowowego oddziału "Samcy-combat", w celu zlokalizowania i odbicia chada z rąk nie wyżytych oprawczyń. Zanim dojdzie do zajechania kolegi i możliwego trwałego uszczerbku na zdrowiu oraz traum.

36708

Przed rozwiązaniem siłowym, rozważam pertraktacje z przetrzymującymi go cugarzycami. Z propozycją wymiany wykończonego już chada na kilka kotów, wielkie czarne dildo, Proseco i kilogram kremu na zmarszczki. ;)

@castillo20 Jeżeli to przeczytasz, daj proszę jakiś znak, że wszystko ok. Czy to fałszywe informacje i możesz naświetlić co się stało, kiedy dojdziesz do siebie? ;)

Edited by Morfeusz
  • Haha 9

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.