Jump to content

Biedaki bez mieszkań chcą związków? Kobiecych wymagań ciąg dalszy

Iceman84PL

Recommended Posts

Kobiety podnoszą kolejną poprzeczkę wymagań.

Według kobiet, mężczyzna XXI wieku musi być wysoki, przystojny, ze statusem/pozycją, pieniędzmi, samochodem powyżej 50K

wartości, stawać na przysłowiowym kutasie, umieć tańczyć, chodzić na siłownię, ubierać się elegancko, ogarniać maxlooking, 

być pewnym siebie, ale także posiadać własne mieszkanie.

Mężczyzna na wynajmie, ze współlokatorami to dla nich nieudacznik, przegryw, o mieszkaniu z rodzicami nie wspominając.

O wspólnym kredycie na mieszkanie nie chcą słyszeć, to ty jako mężczyzna masz to ogarniać. Kobiety nie chcą przygarniać

mężczyzn do siebie, tym bardziej robić za sprzątaczkę, jeżeli w ogóle tak owe mieszkanie posiadają😏

Rady od kobiet są jasne, mężczyźni weźcie się do pracy nad sobą, bo one nie będą chciały z wami relacji.

Jednak mężczyźni rozumieją, że to kwik kobiet, którym grunt zaczyna się osuwać pod nogami, bo nie mają już stabilizacji,

bezpieczeństwa, kontroli, więc za każdym razem próbują mężczyznom dowalić, wyśmiać, upokorzyć.

I co młode padawany życia dalej chętni na podrywanie rodaczek, które wami gardzą, nie szanują?

Świat klaunów🤡 

• Like 18
  • Thanks 2
  • Haha 4

Ja już dawno się z tym pogodziłem, że mężczyzna "musi" wszystko, a w zamian dostaje bardzo mało. Większość samic obecnie przejawia transakcyjne podejście do związków. Szybkie sondowanie sytuacji zawodowej i materialnej. Mam wrażenie, że wcześniej tego nie było i w ostatnich latach wraz z wystrzeleniem hipergamii do się zaostrzyło. Cóż mam powiedzieć. Znak czasu. 

Kilka lat temu szeroko pojęta sytuacja materialna też była ważna, ale bez przesady. Teraz te oczekiwania są tak wypierdolone, że naprawdę na to wszystko szkoda strzępić ryja. Ciekawe ile z tych "julczysk" jest w stanie zaoferować co jest jakąś podstawą relacji romantycznej - mowa o "uczuciu", bo naprawdę jak samice chcą iść w tą stronę to pozostaje dollpill, bo co taka ma mieć do zaoferowania?

Umówmy się. Social media i żyd kręcący korbą tak ustawia tę grę. Pogadajcie na żywo wśród otoczenia nawet. Wcześniej o relację było prościej, bo ten pędzący konsumpcjonizm czy materializm nie był na aż tak wysokim poziomie.

• Like 9

Pamiętajcie, że przeciętne, realne wynagrodzenie w Polsce jest na poziomie 4K, mieszkanie za to to koszt 500 tyś. zł.

Tak naprawdę bez kredytu czy spadku po kimś, przeciętny zjadacz chleba nie ma szans na własny kąt. 

Co do kobiet, żadnego zaskoczenia, one zawsze traktowały relacje jak biznes. Same owych mieszkań nie posiadają,

a wymagają tego o mężczyzn, w kraju, gdzie człowiek jest niewolnikiem za miskę ryżu. 

Sprane mózgi kobiet propagandą mediów głównego ścieku zbierają swoje żniwo.

XXI wiek będzie kiedyś opisywany w historii jako czas samotności i podziałów damsko-męskich. 

• Like 16

1 minutę temu, Iceman84PL napisał(a):

Pamiętajcie, że przeciętne, realne wynagrodzenie w Polsce jest na poziomie 4K, mieszkanie za to to koszt 500 tyś. zł. Tak naprawdę bez kredytu czy spadku po kimś, przeciętny zjadacz chleba nie ma szans na własny kąt. 

Co do kobiet, żadnego zaskoczenia, one zawsze traktowały relacje jak biznes. Same owych mieszkań nie posiadają, a wymagają tego o mężczyzn, w kraju, gdzie człowiek jest niewolnikiem za miskę ryżu. 

Sprane mózgi kobiet propagandą mediów głównego ścieku zbierają swoje żniwo. XXI wiek będzie kiedyś opisywany w historii jako czas samotności i podziałów damsko-męskich. 

Bo to zostało tak rozpędzone ten chory materializm i konsumpcjonizm, że nie ma miejsca na nic pomiędzy. Jest pęd na jakieś Bali czy inne krainy, gdzie Mokebe Dindu macha 30cm fujarą i gra na bębnie na plaży, mieszkania-apartamenty, chaty z idealnie przystrzyżonym trawnikiem, elewacje i kostki w modzie. A to wszystko dokładnie jakbyś właśnie instangrama przejrzał od jakiś cwelebryty czy innego profilu z zasięgami co wyznacza trendy. Normalność, przeciętność? Zapomnij. To jest już tak zjebany ten pęd, że się odechciewa wszystkiego. I mówimy tutaj o rzeczach materialnych co umówmy się, to jakiś drobny procent korposiów będzie stać na te "wystawniejsze" życie. Co ma właśnie powiedzieć taki zwykły operator na produkcji, kierowca na piekarni, kasjer z marketu? Powszechna pogarda jest dla przeciętności i uważam, że tutaj utknęliśmy. Takie coś powinno być karane, że pani w szkole powie, że kopanie rowów, albo sprzątanie to coś złego i złe skończenie. Złe skończenie to jest magik bądź uzależnienia, albo w pierdlu z pękniętym odbytem, bo zamarzyło się chłopcowi bycie gangusem i gnojenie innych przeciętniaków. Tutaj trzeba działać bo od tej strony system jest ustawiony na powszechną pogardę, ale dla tych co są cholernym kręgosłupem tego systemu. 

Dlatego wypinać się trzeba możliwie najbardziej na to co nam się siłowo montuje już od młodego by tworzyć jeszcze bardziej zaciskający się opresyjny system (tak, jedna z wielu warstw matriksa) 

• Like 10
  • Thanks 1

2 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

ale także posiadać własne mieszkanie.

Mężczyzna na wynajmie, ze współlokatorami to dla nich nieudacznik, przegryw, o mieszkaniu z rodzicami nie wspominając.

O wspólnym kredycie na mieszkanie nie chcą słyszeć, to ty jako mężczyzna masz to ogarniać. Kobiety nie chcą przygarniać

mężczyzn do siebie, tym bardziej robić za sprzątaczkę, jeżeli w ogóle tak owe mieszkanie posiadają😏

Pusty śmiech ogarnia :D

Chyba po to, aby za niedługi czas wyjebać misia z jego mieszkania i przejąć to mieszkanie, jak misiu zrobi dzieci i się znudzi pańci. Bardzo pomocna będzie tu ustawa (ustawka??) "mieszkanie za pomówienie".

• Like 5

Ale z drugiej strony można mieć do nich pretensje, że są kobietami i mają swój imperatyw, że podświadomie szukają mężczyzny, który zapewni im bezpieczeństwo?

To w sumie lepsze jest niż np. wzrost czy twarz, na którą mężczyzna nie ma wplywu, a wymaganie wlasnościowego mieszkania oczywiście jest dużym wymaganiem, ale jest realne.

A autor kanalu ma takie pretensjonalne podejście do świata jakby narzekal, że trawa jest zielona. No to jest redpill czy go nie ma? Dziwimy się dalej, że kobiety są hipergamiczne i chcą wybrać jak najlepszą partię na ojca dziecka, które będzie nosić przez 9 miesięcy? Chlop narzeka na to, że kobiety są kobietami i nie liczy się dobre serduszko. Mamy 2025 rok - dla każdego powinno być oczywiste, że to jest ostatnie co ma znaczenie.

Pod zasloną feminizmu w naszym spoleczeństwie kryje się realny świat gdzie kobiety są kobietami i mają swój podświadomy kompas szukania mężczyzny. Tak samo dla chlopa nie ma znaczenia czy kobieta dobrze zarabia - liczy się wygląd, mlodość, plodność. 

Sorry za brak Alt + l.

Edited by Strusprawa1
  • Like 2
  • Haha 1

Przypominam że wymagania są tylko dla Polaka cebulaka bo w sieci pełno jest ogłoszeń jak polskie witaminki szukają roboty dla mokkebe który tak samo jak one jest dobry bo jest bo się taki urodził. 

Zresztą z chęcią poczytałbym artykuł o najbardziej niebezpiecznym stworzeniu we wszechświecie to jest o Polaku cebulaku który musi przepraszać że żyje i płacić za to w dolarach. Od typowej witaminki słyszy że ona nie jest pewna ona się boi ona ma problemy z zaufaniem została skrzywdzona inne trele morele. Tymczasem ta sama witaminka dla czarnego księcia złodziei na wstępie wypala z tekstem że ma okres ale może ją wziąć w drugą dziurę zresztą ona tak woli. Normalnie jak w kapitanie bombie. Siostra Sebka która nie tylko opierdalała kiełbachy kosmitom ale im nawet za to płaciła. Kolejny raz Grubas Walaszek wyprzedził swoje czasy.

Ostatnio miałem taką sytuację że laska podbiła do mnie sama tylko dlatego że przyjechałem motocyklem. Miała chłopaka. Cały czas o nim gadała. Mimo tego postawiła mi drinka. I żeby nie było że to jakiś pasztet tylko 25-letnia zgrabna blondynka. Powiem szczerze w tej sytuacji najbardziej zdziwiło mnie to że ona mnie praktycznie nie znała. Nie wiedziała kim jestem. Pierwszy raz  na oczy widziała. W ogóle ją to nie obchodziło a liczył się tylko ten motocykl. Bajki o dobrym serduszku to sobie można wsadzić. Dla faceta takiego jak ja. Biednego brzydala z zadupia. Który przez całe życie musiał się zmagać z nienawiścią kobiet za sam fakt istnienia. Było to porażające uczucie. Tak się zastanawiam czy staranie się o kobietę w ogóle ma jakiś sens. Bo albo to zainteresowanie od początku jest albo go nie ma. Reszta to tłumaczenie.

Edited by Tarnawa
  • Like 17
  • Thanks 2

14 minut temu, Strusprawa1 napisał(a):

można mieć do nich pretensje, że są kobietami i mają swój imperatyw, że podświadomie szukają mężczyzny, który zapewni im bezpieczeństwo?

Nie można. Ale trzeba zapytać - co dają w zamian?

Mężczyzna zapewnia byt, a co w zamian oferuje kobieta? Kiedyś wychowywała dzieci i dbała o dom. A spróbuj teraz od nich oczekiwać czegoś podobnego - "nie jestem służącą!!", "zachciało się patriarchatu!". Nawet obiadu nie ugotuje, bo nie chce/nie potrafi.

Na chuj taki układ.

• Like 13

Co do tej "wojny damsko męskiej" w Internecie, to mam dwie refleksje.

- Na ile jest to przejaskrawione, przez fakt że na pewnych profilach gromadzą się w większości, ludzie pokrzywdzeni, czasem zwichrowani? Tak zwane, "selection bias".

- Z kolei może ludzie w realnym świecie nie wylewają takich żali nie dlatego, że są bardziej normalni, tylko dlatego, że wyłącznie w Internecie dają upust swoim prawdziwym emocjom i poglądom?

• Haha 1

1. Przyjąć warunki gry w PL i próbować coś ugrać starając się o coś co jest znacznie przewartościowanie,

2. Zabrać swoje geny z puli i żyć realnym MGTOW,

3. Emigracja i szukanie kobiety gdzie indziej, gdzie ma się większe szanse.

Edited by niemlodyjoda
  • Like 10

Jako, że jestem osobą, która ma gdzie mieszkać i nie jest to wynajem chciałbym zauważyć, że ja już się z paniami nie umawiam od dawna, ponieważ żadna nie posiada minimum 150 metrowego domu na sporej działce, do którego mogłbym się wprowadzić i za jakiś czas zacząć w nim jeszcze ladniej pachnąć. Także szanujmy się i miejmy także swoje wymagania XD

• Like 8
  • Thanks 2

13 minut temu, Krugerrand napisał(a):

Jako, że jestem osobą, która ma gdzie mieszkać i nie jest to wynajem chciałbym zauważyć, że ja już się z paniami nie umawiam od dawna, ponieważ żadna nie posiada minimum 150 metrowego domu na sporej działce, do którego mogłbym się wprowadzić i za jakiś czas zacząć w nim jeszcze ladniej pachnąć. Także szanujmy się i miejmy także swoje wymagania XD

Ale dlaczego na końcu XD?

Sam będąc w powyższej sytuacji celowałbym w panie z domem na obrzeżach lub prowincji jako odskoczni od miejskiego zgiełku...

Jeszcze kilka ciekawostek odnośnie rynku matrymonialnego i społeczeństwa:

1. Młodzi ludzie wolą rozmawiać z IA niż z rodzicami i rówieśnikami:

Eksperci obawiają się, że wraz z szybkim rozwojem technologii AI może zmienić sposób, w jaki kształtują się relacje międzyludzkie, oraz pogłębić kryzys samotności i nasilić problemy ze zdrowiem psychicznym młodych – podała agencja AP.

https://cyfrowa.rp.pl/technologie/art42749661-nowy-nalog-wsrod-mlodych-psycholodzy-bija-na-alarm-po-szokujacym-raporcie

2. Coraz więcej mężczyzn korzysta z czatbotów do randkowania / sextingu tu przykłady:

https://gdprinfo.eu/pl/najlepsze-aplikacje-chatbotow-dla-wirtualnych-dziewczyn-rewolucja-w-wirtualnym-towarzystwie

3. Coraz mniej mężczyzn uprawia seks:

https://news.iu.edu/live/news/26924-nearly-1-in-3-young-men-in-the-us-report-having-no

4. Jak chcecie wiedzieć jak to się skończy obejrzyjcie sobie ten film:

Her” – film z 2003 roku - Samotny pisarz zapoznaje się z nowo zakupionym systemem operacyjnym, który ma zaspokoić wszystkie jego potrzeby.

https://www.filmweb.pl/film/Ona-2013-646395

Więc po prostu trzeba się zaznajomić z tym jak jest i zdecydować co robić, a nie robić cały czas to samo i oczekiwać innych rezultatów.

Edited by niemlodyjoda
  • Like 11
  • Sad 3

15 minut temu, niemlodyjoda napisał(a):

Her” – film z 2003 roku - Samotny pisarz zapoznaje się z nowo zakupionym systemem operacyjnym, który ma zaspokoić wszystkie jego potrzeby.

Przypominam że zanim główny bohater zaczął flirtować z komputerem to próbował flirtować z prawdziwymi kobietami w tym taką jedną która w trakcie rozmowy mu powiedziała a teraz mnie będziesz dusił martwym kotem. Po czymś takim to każdy by wybrał komputer.

• Like 1

27 minut temu, niemlodyjoda napisał(a):

2. Coraz więcej mężczyzn korzysta z czatbotów do randkowania / sextingu tu przykłady:

https://gdprinfo.eu/pl/najlepsze-aplikacje-chatbotow-dla-wirtualnych-dziewczyn-rewolucja-w-wirtualnym-towarzystwie

Z ciekawości wszedłem żeby zobaczyć jak to wygląda z tego 1 czyli https://herahaven.com/#tr&campaign_id=1&ref_id=234&sub1=26jrpsc.1.l9u3 .

Ja pierdole jakich ja czasów dożyłem że AI rozmawia lepiej niż żywa kobieta? co prawda czat jak apce randkowej a nie w realu no ale wiecie o co mi chodzi.

Co prawda za długo nie pogawędziłem bo darmowy limit wyskoczył no ale ......

To jest dramat kurwa 

Edited by bassfreak
  • Like 5

3 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Kobiety podnoszą kolejną poprzeczkę wymagań.

Nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni. :)

Żadna nowość.

Według kobiet, mężczyzna XXI wieku musi być wysoki, przystojny, ze statusem/pozycją, pieniędzmi, samochodem powyżej 50K

wartości, stawać na przysłowiowym kutasie, umieć tańczyć, chodzić na siłownię, ubierać się elegancko, ogarniać maxlooking, 

być pewnym siebie, ale także posiadać własne mieszkanie. 

No dobra, wiadomo że kobiety są hipergamiczne, a faceci są tylko ich narzędziami.

Każdy kto ma mózg i nie myśli główką a głową rozumie że demografia jest jaka jest, a młodych kobiet jest ostry niedobór.

Jest nadpopyt na baby i niestety to oznacza że każda baba znajdzie chłopa, a chłop nie ma szans.

Dlatego ostatnio wyśmiewam gadki o patlofarstwie - nie dlatego że to popieram, ale dlatego że typowy facet NIE MA innych opcji.

Poza tym - to one są nagrodą a nie my, bo tak nas urządziła kultura, społeczeństwo i demografia, jak się nie spełnia wymogów to niestety znajdą na kogoś lepszego na twoje miejsce.

To samo jest z rynkiem pracy - możesz sobie gadać, mieć papiery itd. i co z tego jak pracy nie ma? I to samo mamy tutaj.

Współczesne kobiety są jak współcześni pracodawcy - je nie obchodzi skąd, jak i kiedy - masz mieć JUŻ TERAZ.

Cytat

Kobiety chcą intymności w relacjach a mieszkanie z współlokatorami to zaprzeczenie tego, co z tego że jakaś laska zgodzi się z tobą zadawać jak nie macie gdzie tego robić?

Do hotelu na każde bara bara? XD no właśnie.

Baby mimo umysłu roju nie są głupie, są bardzo pragmatyczne i je nie interesuje że mieszkania są drogie itd. masz jej to zapewnić bo taka jest nasza rola, i można z tym walczyć gadać o równouprawnieniu ale instyktu nie oszukasz i tyle. Baba by to zaakceptowała taki stan rzeczy że to ona ma ogarniać, musiałoby jej zależeć - a czemu ma jej zależeć kiedy do wyboru ma masę lepszych spermiarzy?

Kobietom zależy tylko na chadach, i kolorowych a od innych mają wymogi, i takie są realia, dlatego nie chcą pełnić swoich ról bo nie są zainteresowane je odgrywać dla przegrywa p0laka zakolaka, mimo że same wyglądają jak tragedio komedia.

Rady od kobiet są jasne, mężczyźni weźcie się do pracy nad sobą, bo one nie będą chciały z wami relacji.

A co? Sądzisz że to one za przegrywów będą robić? No daj spokój XD

Jesteśmy tylko narzędziami, a one wybierają te najlepsze. i tyle.

Jednak mężczyźni rozumieją, że to kwik kobiet, którym grunt zaczyna się osuwać pod nogami, bo nie mają już stabilizacji,

bezpieczeństwa, kontroli, więc za każdym razem próbują mężczyznom dowalić, wyśmiać, upokorzyć.

Bzdura, na każdą kobietę jest zbyt, tylko nie chadów.

Kapitan państwo zawsze je uratuje więc gadanie o braku stabilizacji można sobie włożyć.

Zawsze znajdzie się spermiarz który je przygarnie.

I co młode padawany życia dalej chętni na podrywanie rodaczek, które wami gardzą, nie szanują?

Świat klaunów🤡 

No cóż, ja odpuściłem, choć czasem kusi.

Każda baba chce faceta od wszystkiego, tak samo jak my.

Tylko że obecnie to baby rozdają karty, a tylko od nas zależy czy przysiądziemy do tej nieuczciwej gry czy jednak odpuścimy.

Bo nic więcej z tym nie zrobimy.

• Like 7

Spoko, ale mając więcej mieszkań niż potrzebuję, ale nie mając "gry" nadal jestem na straconej pozycji. Więc nie przesadzajmy. Majątek niewiele da jak nie masz dobrej bajery i zajebiście mocnej psychiki... Jak to było w jakimś filmie ;) 

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.