Jump to content

Co kobieta może dziś dać mężczyźnie, żeby chciał zostać?

Recommended Posts

2 minuty temu, Blondyneczka napisał(a):

Drugą młodość 😌🎀

Niezłe ogłoszenie matrymonialne tylko napisz ile masz lat żeby się nie okazało, że to ty szukasz 2 albo trzeciej młodości żeby potencjalni zainteresowani nie mieli zdziwka XD 

Edited by niemlodyjoda
  • Haha 3

Godzinę temu, Brat Jan napisał(a):

....pod przysłowiową latarnię?:D

Myślałem że tylko ja mam takie skojarzenia nieskromne 

" Przy drodze stała podwózki nie chciała 

Jagoda nie miała, grzybów nie miała ".

😀

Edited by Patton
  • Haha 1

Możesz spojrzeć na to jak chcesz. Zależy czego w życiu potrzebujesz i jakie masz oczekiwania. 

Są i takie związki „by rachunki były na pół” i znam takie przypadki, są bo są bo taniej wynajem na dwa podzielić. 

Wielu mężczyzn decyduje się na związek bo chodzi im o seks a  czas leci i w końcu orientują się, że są w długiej relacji być może z jakąś przyszłością. 

Ewentualnie chcą mieć kompana na życie, to dotyczy obu stron. Poznają się za małolata i idą razem przez życie. Razem kończą szkołę, wchodzą w dorosłość. Spoiwo takiego związku jest silne i nie do złamania, jeśli są dograni charakterami to będą mieć fajne, udane wspólne życie. 

Najważniejsza jednak jest rodzina i to jest jedyna rzecz którą kobieta da mężczyźnie i mężczyzna sam czy z kolegą nie przeskoczy tematu. Kobieta urodzi dziecko. Jeśli jest mądra, życiowa : stworzy dom do którego z chęcią będziesz wracać. 

To również dotyczy kobiety, kobieta bez mężczyzny nie spłodzi dziecka. 

Jesteśmy więc na siebie skazani jeśli chcemy założyć rodzinę, cała reszta to tylko kwestia wyborów. 

• Like 5

W dniu 28.09.2025 o 07:05, Brat Przemysław napisał(a):

Ładnie napisane ale obawiam się ze między 35 a 45 rozwalisz rodzinę i będziesz inna osoba niz teraz. Wszystko przed Tobą.

Tu masz to dobrze wyjasnione:

Obejrzałem ten filmik, już uśmiechając się :) Jest sprawiedliwość :) Wyższa, niż polskie czy inne sądy rodzinne i ich wyroki :) To świadomość, że samotność, starość, brzydota, choroby i na końcu śmierć nieuchronnie nadchodzą do takiej głupiej kobiety. Powoli, dzień po dniu, ale nieuchronnie :) I ona (one) zaczyna(ją) sobie zdawać z tego sprawę. Po rozwaleniu wszystkiego dobrego, co ją(je) spotkało na wcześniejszych etapach życia, kiedy już jest za późno na cokolwiek. Do nas, silnych mężczyzn też, ale my ulepieni jesteśmy z innej gliny :) I dlatego to akceptujemy, przyjmujemy z godnością i możemy jeszcze coś dobrego dla nas z tego wyciągnąc :) Trzymajmy się, chopy :) Na pohybel głupim babom :) 

• Like 5

10 minut temu, AT91SAM7S256 napisał(a):

Na pohybel głupim babom

Zasadniczo raczej wszystkie sa w specyficzny sposób głupie i przez to wg mnie nie zdają sobie sprawy holistycznie ze swojego położenia więc jakby nie było, sa szczęśliwsze od mezczyzn.

Główny problem mezczyzn jest taki ze suka ewolucja tak zaprogramowała nas ze potrzebujemy seksu a kobiety niekoniecznie, otrzymały taka rekompensate mniejszej siły fizycznej aby kontrolować samców. Obchodzą sie bez seksu szczegolnie w późniejszym wieku (z wyjątkiem tego ostatniego zrywu zeby w swojej próżności cos sobie próbować udowodnić, jak juz napisałem, niewiele rozumiawszy). No i wiadomo w okresie rujki bo tu tez je ewolucja pcha do prokreacji. 

W dniu 28.09.2025 o 07:05, Brat Przemysław napisał(a):

Ładnie napisane ale obawiam się ze między 35 a 45 rozwalisz rodzinę i będziesz inna osoba niz teraz. Wszystko przed Tobą.

Tu masz to dobrze wyjasnione:

Oglądałem ten film z tydzień temu na innym kanale . To jest wypisz wymaluj opis mojej żony w wieku 46 lat  po 20 latach małżeństwa . Jak mogło zerwać beret to jest nie do opisania. Normalnie nie poznajesz myszki jak jakiś  obcy człowiek na  haju.

• Like 1

W dniu 9.10.2025 o 17:30, Drago napisał(a):

Oglądałem ten film z tydzień temu na innym kanale . To jest wypisz wymaluj opis mojej żony w wieku 46 lat  po 20 latach małżeństwa . Jak mogło zerwać beret to jest nie do opisania. Normalnie nie poznajesz myszki jak jakiś  obcy człowiek na  haju.

Określenie "ryczące czterdziestki" od wielu lat opisuje to zjawisko... 

• 4 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.