Jump to content

Za mały penis, poprzednie miała większe

Recommended Posts

[Rozmiar penisa ] [rozpalone seksualnie laski] 

Czołem Panowie .
Z racji na wstydliwość tematu pisze jako anonimowy . Poznałem fajną laskę, można powiedzieć że nawet materiał na coś więcej , tylko problem leży w sferze seksualnej . Poprzedni jej chłopak mocno ją szmacil w łóżku i miał naprawdę duży sprzęt . Moje rozmiary są lekko powyżej średniej , ale nie są gigantyczne . Do tego jest ona mocno rozpalona seksualnie . Może spokojnie i ma chęć po 4 razy dziennie . Ja nie mam aż takich potrzeb plus dziewczyna jest bardzo szczera . Mówi że wkręciła się we mnie, że jej się podobam itp, ja dyktuje warunki w tej rekacji , ale mówi że seks z dużym członkiem i grubym daje jej inne doznania . Musze się przyznać że cisnąłem ten temat, bo chciałem wiedzieć co ona ma w głowie . Mówi, że były miał problem by w nią wejść , ale potem ostro się grzmocili i że miała duże orgazmy. Ja problemu z wejściem nie mam, ona też dochodzi , ale ciezko mi powiedzieć jak mocno. Zapewnia mnie, że jest super, ale boję się że w dłuższej perspektywie może jednak mieć chęć na seks z większymi członkami . Jestem dużo bardziej ogarniętym i przystojniejszym facetem od jej byłych, no ale ten temat niestety mnie martwi . Czy mieliście może podobne laski ? 
Czy jak będę się sprawdzał w roli faceta to nie będzie Myśleć o tych większych penisach ? 
Poprzednie laski ,które miałem były mniej rozpalone i generalnie zadowolone z seksu ze mną , zakochiwały się po czasie .

Nie jest to czasami post jakiegoś trolla? ;)

Jak masz chłopie sprzęt powyżej średniej, a nie masz murzyńskiej pały, to problem jest w głowie kobiety. Nie jest to Twój problem, nie masz mikro penisa. Jak kobieta ma potrzeby tak duże oraz potrzebuje wielkiego członka do penetracji, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest nimfomanką, a to nie jest dobry materiał na dłuższy związek. Prędzej czy później jej dzikie rządze podparte nieodpartą hucią na cimcirimci skończą się na tym, że odbędzie stosunek seksualny z innym mężczyzną. Ona Cię tym zrani, chłopie. Będziesz skrzywdzony. 

Uciekaj czym prędzej 🙄 

• Like 4

3 godziny temu, mattycash napisał(a):

Poznałem fajną laskę, można powiedzieć że nawet materiał na coś więcej ,

ale mówi że seks z dużym członkiem i grubym daje jej inne doznania

Mówi, że były miał problem by w nią wejść , ale potem ostro się grzmocili i że miała duże orgazmy.

Laska, która na dzień dobry Ci umniejsza nie jest dobrym materiałem na coś więcej, uwierz mi.

Można byłoby to uznać za shit test, ale jeśli mnie laska powiedziałaby coś takiego to w tym samym momencie spuściłbym ją w kiblu.

• Like 4

Nie nie, to nie troll. Podobno ten były konkretnie ją szmacił, no i miał grubszego od mojego . Ona miała tylko 4 przede mną , ogólnie jest prostą szczerą dziewczyną więc wierzę jej, że to co mówi to prawda . Ja jestem dużo przystojniejszy i ogarnięty bardziej od niego , więc wiem że to co mówi może byc prawdą bo się jej podobam ALE jednak na stałe to obawiam się że może przypominać jak to było z tym większym . Miałem laski które mi mówiły że mam dobry sprzęt, więc tutaj musiałem mieć niefart . 

23 minuty temu, mattycash napisał(a):

Podobno ten były konkretnie ją szmacił, no i miał grubszego od mojego

No to zacznij ją szmacić inaczej, np w stylu bdsm, fisting i nie ograniczaj się do 1 dziurki skoro ona tak to lubi.

Edited by Brat Jan

7 godzin temu, mattycash napisał(a):

Może spokojnie i ma chęć po 4 razy dziennie . Ja nie mam aż takich potrzeb plus dziewczyna jest bardzo szczera

7 godzin temu, mattycash napisał(a):

Mówi, że były miał problem by w nią wejść , ale potem ostro się grzmocili i że miała duże orgazmy.

Kukold is coming.

@Kirovietsjakie są tu wytyczne szkoły berlińskiej?

• Haha 2

Kiedyś czytałem o tajwańskim milionerze, który sobie wszczepił czarnego penisa - 30 cm bydlaka. Twoja dziewczyna po jednym razie zapomniałaby o bylym

https://www.thatsnonsense.com/taiwanese-man-gets-12-inch-penis-transplant-fact-check/

ah to fake story… ale jakie prawdziwe!

Edited by Strusprawa1
  • Haha 1

• Marek Kotoński changed the title to Za mały penis, poprzednie miała większe
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.