ManBehindTheSun Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 Wiem Ameryki tu nie odkryję. Tak sobie ostatnio pomyślałem przy okazji dronów. W mediach wrze, wszędzie rozbijają wlot dronów na atomy. Co wleciało, jak wleciało, dlaczego zniszczyło dach itp;) No i w tym natłoku informacji gdzieś ujrzałem stary artykuł odnośnie afery z KPO "jacht na swoim". Aktualnie cisza... Zero informacji czy kogoś pociągnięto do odpowiedzialności, czy komuś wstrzymano pieniądze, czy ktoś musiał je zwrócić. Zapewne odpowiedź na każde z tych pytań brzmi NIE. Jednym słowem było głośno i nic z tego nie wynikło. Z dronami będzie podobnie do czasu nowej "afery". I tak to się toczy w Polsce od zarania dziejów. Chyba, że macie inne zdanie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 24 minuty temu, ManBehindTheSun napisał(a): jacht na swoim Wczoraj słyszałem wypowiedź minister, że jachty pływają, więc zarabiają i jest dywersyfikacja, więc jest ok. Tylko jeden nie pływa i to już nie jest ok. Ogólnie w Polsce po staremu, PiS na pewno obieca, że to rozliczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 56 minut temu, ManBehindTheSun napisał(a): Wiem Ameryki tu nie odkryję. Tak sobie ostatnio pomyślałem przy okazji dronów. W mediach wrze, wszędzie rozbijają wlot dronów na atomy. Co wleciało, jak wleciało, dlaczego zniszczyło dach itp;) No i w tym natłoku informacji gdzieś ujrzałem stary artykuł odnośnie afery z KPO "jacht na swoim". Aktualnie cisza... Zero informacji czy kogoś pociągnięto do odpowiedzialności, czy komuś wstrzymano pieniądze, czy ktoś musiał je zwrócić. Zapewne odpowiedź na każde z tych pytań brzmi NIE. Jednym słowem było głośno i nic z tego nie wynikło. Z dronami będzie podobnie do czasu nowej "afery". I tak to się toczy w Polsce od zarania dziejów. Chyba, że macie inne zdanie. To samo w ostatnim czasie było z podrzucaniem imigrantów i strajkiem rolników, szumu od groma, jak się to skończyło i jak sytuacja wygląda nie wiadomo do dziś. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 Pojawiła się afera to POsłuszne pacynki ją rozdmuchały. Tyle. To pewnie ci sami co ich wujek Bajden podsypywał przez lata ze środków CIA tfuu... USAID. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 Skromne 5 mln za 11 rolek na yt? A takich "społecznie potrzebnych akcji" nasi rządzący inicjują co roku setki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doler Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 Pora się obudzić. 90% tego świata to są przekręty, mniejsze i większe a największe są u szczytu władzy, polityki, biznesu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 4 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a): To samo w ostatnim czasie było z podrzucaniem imigrantów i strajkiem rolników, szumu od groma, jak się to skończyło i jak sytuacja wygląda nie wiadomo do dziś. Ale Nawrocki został prezydentem, to jest ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 20, 2025 Share Posted September 20, 2025 6 godzin temu, ManBehindTheSun napisał(a): Chyba, że macie inne zdanie. OczywikX. Fajnie* się czyta ludzi którzy konfrontują reality vs televizornia. Nabijanie piany niczym afera KARTOFLANA na Białorusi. Co to zmieniło??? .....hleeeba i igrzysk? Nie może być, za proste. 4 warstwy farby aby murek się nie rozpadł. Dzieci w przedszkolu wesoło jadą bonanzą za traktorem. Szybka z pleXy pomiędzy pasażerami przy kaszelku globalku.....wzdłuż wozu dostawczego. Zamykamy atomowe, robimy węglowe. Tia.....państwo z kartonu to widzieli chyba w cartoooon niet WARk. W polo m tanie łazanki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted September 21, 2025 Author Share Posted September 21, 2025 Zwracam honor. Wczoraj Bosak został o to zapytany na jednym z kanałów informacyjnych na YT. Okazuje się, że znaleziono błędy w aż 6 wnioskach:) Czy klub swingersow był wśród nich nie powiedzieli;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts