Jump to content

Od afery do afery

Recommended Posts

Wiem Ameryki tu nie odkryję. Tak sobie ostatnio pomyślałem przy okazji dronów. W mediach wrze, wszędzie rozbijają wlot dronów na atomy. Co wleciało, jak wleciało, dlaczego zniszczyło dach itp;) No i w tym natłoku informacji gdzieś ujrzałem stary artykuł odnośnie afery z KPO "jacht na swoim". Aktualnie cisza... Zero informacji czy kogoś pociągnięto do odpowiedzialności, czy komuś wstrzymano pieniądze, czy ktoś musiał je zwrócić. Zapewne odpowiedź na każde z tych pytań brzmi NIE. Jednym słowem było głośno i nic z tego nie wynikło. Z dronami będzie podobnie do czasu nowej "afery". I tak to się toczy w Polsce od zarania dziejów. Chyba, że macie inne zdanie.

• Like 2

56 minut temu, ManBehindTheSun napisał(a):

Wiem Ameryki tu nie odkryję. Tak sobie ostatnio pomyślałem przy okazji dronów. W mediach wrze, wszędzie rozbijają wlot dronów na atomy. Co wleciało, jak wleciało, dlaczego zniszczyło dach itp;) No i w tym natłoku informacji gdzieś ujrzałem stary artykuł odnośnie afery z KPO "jacht na swoim". Aktualnie cisza... Zero informacji czy kogoś pociągnięto do odpowiedzialności, czy komuś wstrzymano pieniądze, czy ktoś musiał je zwrócić. Zapewne odpowiedź na każde z tych pytań brzmi NIE. Jednym słowem było głośno i nic z tego nie wynikło. Z dronami będzie podobnie do czasu nowej "afery". I tak to się toczy w Polsce od zarania dziejów. Chyba, że macie inne zdanie.

To samo w ostatnim czasie było z podrzucaniem imigrantów i strajkiem rolników, szumu od groma, jak się to skończyło i jak sytuacja wygląda nie wiadomo do dziś.

• Like 2

4 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a):

To samo w ostatnim czasie było z podrzucaniem imigrantów i strajkiem rolników, szumu od groma, jak się to skończyło i jak sytuacja wygląda nie wiadomo do dziś.

Ale Nawrocki został prezydentem, to jest ważne. :) 

6 godzin temu, ManBehindTheSun napisał(a):

Chyba, że macie inne zdanie.

OczywikX.

Fajnie* się czyta ludzi którzy konfrontują reality vs televizornia.

Nabijanie piany niczym afera KARTOFLANA  na Białorusi.

Co to zmieniło???

.....hleeeba i igrzysk?

Nie może być, za proste.

4 warstwy farby aby murek się nie rozpadł.

Dzieci w przedszkolu wesoło jadą bonanzą za traktorem.

Szybka z pleXy  pomiędzy pasażerami przy kaszelku globalku.....wzdłuż wozu dostawczego.

Zamykamy atomowe, robimy węglowe.

Tia.....państwo z kartonu to widzieli chyba w cartoooon niet WARk. 

W polo m tanie łazanki.

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.