ManBehindTheSun Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 Wczoraj przyszło mi oglądać piękny obraz naszego społeczeństwa. Byłem sobie nad jeziorem. Z racji tego, że jest to spory zbiornik wodny pływa po nim sporo różnorakiego sprzętu motorowodnego. Na jednej z wąskich zatok odbywał się trening kajakarzy (dzieciaki +- 10 lat plus trener, czesto tam pływają bo jest otoczony lasem i nie ma fali). Nagle zza "zakretu" słyszę basik i wyłania się duża motorówka do wakeboardu. Trener przez megafon prosi grzecznie "panowie macie całe jezioro proszę zawróćcie jeśli to nie problem" Co mu odpowiedzieli nie wiem ale wpłynęli na luzaku mając w dupie, że obok uczą się pływania małe dzieci. Efektów nie muszę opisywać bo kto taki sprzęt widział wie jaką falę wytwarza. Przepłynęli do końca zatoki zawrócili i odpłynęli w siną dal (kilku młodych typków plus chyba dwie dupeczki). I tak sobie pomyślałem dokąd ten świat zmierza;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 Przecież wczoraj piździało w chuj, kto wtedy dzieci uczy pływać. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 To kwestia ludzi, nie Polakow jako takich. Z resztą nawet nie wiadomo czy to byli Polacy. Ja tez raczej surowo oceniam to spoleczenstwo ale ma co przesadac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemlodyjoda Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 (edited) 20 minut temu, EmseyXYZY napisał(a): Przecież wczoraj piździało w chuj, kto wtedy dzieci uczy pływać. Ważne że narracja się klei a fakty już nie muszą Nawet gorzej dla faktów XD Edited October 2, 2025 by niemlodyjoda 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted October 2, 2025 Author Share Posted October 2, 2025 Panowie Polska może i nie jest duża ale bywa tak, że w jednym kącie piździ a w drugim ciut mniej:D Tak czy inaczej trenują chyba, że to jakaś grupa karłów;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 (edited) Nie wiem czy to trolling nie jest, ale myslalem osobiscie ze narzekanie na jakies slabe zachowania (wystepujace na calym swiecie i w okolicach) i nazywanie je "typowo polskim)" to raczej domena mentalnych Januszy +50 co to w dupie byli i gowno widzieli. Myslalem ze jak ludzie pojezdzili po swiecie i zobaczyli troche swiata to zmadrzeli, ale jak widac jednak nie xD Edited October 2, 2025 by Martinez 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżnobiały Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 (edited) Wg moich ustaleń byli to ob. Ukrainy, część mówiła tylko po rosyjsku. Mieli krzyczeć, że są górą, a Nawrocki zabiera im niepracującym, a bawiącym się imigrantom 800+ tylko w styczniu i na 4 dni lutego. W tym roku będą się dalej rozbijać za nasze. Jak nam się nie podoba to możemy jechać na zmywak do Anglii albo na szparagi do Niemiec. Krzyczeli też, że w Polsce rozpoczęto ekschumacje członków UPA, a ekschumacji polskich ofiar UPA na Ukrainie nie będzie. Potem mieli też wyrzucić plastikowe butelki do wody. Edited October 2, 2025 by Śnieżnobiały 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted October 2, 2025 Author Share Posted October 2, 2025 11 minut temu, Martinez napisał(a): Nie wiem czy to trolling nie jest, ale myslalem osobiscie ze narzekanie na jakies slabe zachowania (wystepujace na calym swiecie i w okolicach) i nazywanie je "typowo polskim)" to raczej domena mentalnych Januszy +50 co to w dupie byli i gowno widzieli. Myslalem ze jak ludzie pojezdzili po swiecie i zobaczyli troche swiata to zmadrzeli, ale jak widac jednak nie xD No bo jeszcze rozumiem tych gości, gdyby ten chłop po ukraińsku ich poprosił i na złość by mu wodę zamieszali. Ale, że swój swojemu to pojąć nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 (edited) 9 minutes ago, ManBehindTheSun said: No bo jeszcze rozumiem tych gości, gdyby ten chłop po ukraińsku ich poprosił i na złość by mu wodę zamieszali. Ale, że swój swojemu to pojąć nie mogę. Czyli np: jak widzisz newsa ze w Nowym Jorku ktos kogos zabil to tez pojac nie mozesz? Ze ludzie robia zle rzeczy? I nawet czasem w obrebie swojej wlasnej nacji? Lepiej to ogarnij mordo bo swiat Cie bedzie zaskakiwal i nadwyrezy Ci aparat kognitywny. Edited October 2, 2025 by Martinez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts