Jump to content

7 tysięcy dolarów za chwalenie Izraela i bagatelizowanie umierających z głodu dzieci, masowe mordowanie ludzi i atak na konwoje humanitarne

Recommended Posts

Dzieje się straszna rzecz na naszych oczach. 

Ciężko mi uwierzyć, że za 7 tysięcy dolarów można sprzedać sumienie, duszę. Ludzie robią świństwa za mniejsze sumy, nawet za darmo, ale się ukrywają, a ci zostają sławni, pokazują się. 

I jak mamy się przebić z prawdziwymi informacjami, skoro ja mam ledwo na opłaty i życie, skoro kłamcy nas okradający, mają wszystko? Ludziom się nawet nie chce dać lajka, plusika, wszystko niech inni za nich zrobią, a ci inni czekają na tych pierwszych.

Tamci o siebie nawzajem dbają, ci co się bronią chronią tylko własny zadek. Niebawem będą ETS-y, wyrwą dzieciaki na front na Ukrainie i będzie wrzask żeby ktoś coś robił... ale nikt nie odpowie.

• Like 11
  • Thanks 2

• Marek Kotoński changed the title to 7 tysięcy dolarów za chwalenie Izraela i bagatelizowanie umierających z głodu dzieci, masowe mordowanie ludzi i atak na konwoje humanitarne

Ludzie za pieniądze zrobią WSZYSTKO — nie wszyscy ale duża większość. Moim zdaniem teraz żeby się przebić informacyjnie trzeba tworzyć coś zupełnie unikalnego bo klikaczy za kasę albo chociaż za obietnice pieniędzy są całe masy.

Edited by smerf
  • Like 1

Nie moja wojna, a muzułmanom współczuć nie będę zważywszy, że oni przy pierwszej lepszej okazji wzięliby nas w niewolę, porwali nasze kobiety, zniszczyli nasze miasta i zniszczyli naszą kulturę. Połowa ludności Gazy to dzieci. Dzietność jest tam przeogromna. Kto robi dzieci przy takich warunkach? 

Izrael to nie moja bajka, nie moje państwo, ale nie można im zaprzeczyć, że potrafią dbać o swoje interesy i mają idealny nacjonalizm - parcie w naukę trudnych rzeczy, startupy, wojsko przygotowujące także do realnego życia biznesowego, wszyscy sąsiedzi się ich boją, maja najbardziej wpływowe lobby w USA… bierzmy z nich przykład.

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 2

24 minuty temu, Strusprawa1 napisał(a):

bierzmy z nich przykład 

Nie wydaje mi się, by Polacy skorzystali inspirujac się metodami  współczesnych nazistów. Wielkiej wartości dodanej w tym nie dostrzegam. Podobnie jak na współpracy z obecnymi elitami Izraela, do cna przeżartymi okikofobicznymi obsesjami.

Edited by Obliteraror
  • Like 7

Ostatnio czytalem gdzies w mediach ze oficerowie idf wchodza sobie jak do siebie na obrady pentagonu to i pewnie maja distep do drukarki 

16 minut temu, Obliteraror napisał(a):

Nie wydaje mi się, by Polacy skorzystali inspirujac się metodami  współczesnych nazistów. 

Az z ciekawosci wszedlem na jego post ( ma u mnie ignora ) i dziwie sie Markowi ze go jeszcze nie wyjebal na zbity pysk 

Edited by thyr
  • Like 1

15 minut temu, thyr napisał(a):

Ostatnio czytalem gdzies w mediach ze oficerowie idf wchodza sobie jak do siebie na obrady pentagonu to i pewnie maja distep do drukarki 

Ta syjonistyczna hydra na nie tylko dostęp do tego, żeby drukarka robiła "fruuu" w USA, ale mają kontrolę nad podąża pieniądza i systemem długu na którym jest oparty współczesny  nowoczesny (niewolniczy) system finansowy w większości krajów tak zwanego wolnego świata. 

Nie chce pisać za dużo, bo i tak moja wojaczka klawiaturowa jest bezskuteczna, a coraz bardziej zbliżam się do tego żeby odwiedzili mnie smutni panowie. 

15 minut temu, thyr napisał(a):

Ta syjonistyczna hydra na nie tylko dostęp do tego, żeby drukarka robiła "fruuu" w USA, ale mają kontrolę nad podąża pieniądza i systemem długu na którym jest oparty współczesny  nowoczesny (niewolniczy) system finansowy w większości krajów tak zwanego wolnego świata. 

Nie chce pisać za dużo, bo i tak moja wojaczka klawiaturowa jest bezskuteczna, a coraz bardziej zbliżam się do tego żeby odwiedzili mnie smutni panowie. 

• Like 2

2 godziny temu, Strusprawa1 napisał(a):

bierzmy z nich przykład.

Nie sądzę by wybrani byli dobrym przykładem.

Praktycznie z każdego państwa na tej planecie, w historii tego świata byli wyrzucani.

Nawet tak spokojna Japonia miała ich dość, więc jest coś na rzeczy.

Historia wybranych to wieczne matactwa, szwindle, przekupstwa.

Tam gdzie się znajdowali, wygaszali wszystko co było związane z miejscowym ludem.

To co robią obecnie w strefie Gazy przechodzi ludzkie pojęcie, dokonują jawnego ludobójstwa na niewinnych, 

a sprzedajny świat, a raczej zachód się temu przygląda.

Co do celebrytów już dawno pokazali, że wystarczy odpowiednia suma, a się skundlą dla systemu.

Tfu na nich, mam nadzieje, że karma ich dopadnie.

• Like 10

To stara izraelska taktyka, tzw. hasbara, o czym zresztą mowa na tym filmie. Pisałem już o tym niedawno na forum, że nawet ambasada Izraela w Polsce puszczała spoty propagandowe. I to w dodatku naprawdę żenujące. Najpierw oskarżali w nich ONZ o to, że blokuje pomoc humanitarną i dostawy żywności do Strefy Gazy, a potem twierdzili, że w Gazie w ogóle nie ma głodu. Przecież jedno drugiemu przeczy. O tych manipulacjach pisze się już od lewicy do prawicy. Przykład z Krytyki Politycznej:
https://krytykapolityczna.pl/swiat/izrael-propaganda-spoty-onz-glod-gaza/

• Like 2

33 minuty temu, Iceman84PL napisał(a):

Praktycznie z każdego państwa na tej planecie, w historii tego świata byli wyrzucani.

Tam gdzie się znajdowali, wygaszali wszystko co było związane z miejscowym ludem.

To co robią obecnie w strefie Gazy przechodzi ludzkie pojęcie, dokonują jawnego ludobójstwa na niewinnych, 

Co do celebrytów już dawno pokazali, że wystarczy odpowiednia suma, a się skundlą dla systemu.

To co się tam dzieje naturalnie woła o pomstę do nieba i naród tzw. wybrany jest imo omyłkowo tak nazwany, nie wiadomo w sumie czemu. Jest też druga strona medalu, Palestyńczycy w tej materii zdają się być nie lepsi. Nawet arabskie kraje nie chcą przyjmować uchodźców z Palestyny, przypadek? Nie sądzę. 

Kilka krajów wyciągnęło do nich rękę, a oni zamiast tę rękę szanować to mniej więcej tak: 

- w Jordanii próbowali obalić państwo, 

- w Egipcie doprowadzili do przewrotu, 

- w Libanie przyczynili się do wojny domowej.

Po przyjęciu do siebie są z nimi same problemy, nie szanują zasad i prawa obowiązującego w danym kraju. My przecież też to skądś już znamy po przyjęciu naszych "braci" ze wschodu, tylko póki co skala i intensywność tych działań nie jest jeszcze aż tak widoczna, ale to przecież jeszcze nie koniec.

Ergo, stara życiowa zasada wydaje się sprawdzać w każdym przypadku: Masz miękkie serce, musisz mieć twardą dupę. 

• Like 1

Gdyby nie siedem zakończonych wojen przez Donalda Trumpa (tak on sam twierdzi), który przez to ma chętkę na pokojowego Nobla, sam zgłosiłby pewnie do tej nagrody samego Benjamina Netanjahu za pokojowe rozwiązanie kwestii palestyńskiej i żadne międzynarodowe trybunały karne wysyłające za nim szkalujące go listy gończe w tym by nie przeszkodziły. W takich czasach przyszło nam żyć.

• Like 3

3 godziny temu, Obliteraror napisał(a):

Nie wydaje mi się, by Polacy skorzystali inspirujac się metodami  współczesnych nazistów. Wielkiej wartości dodanej w tym nie dostrzegam. Podobnie jak na współpracy z obecnymi elitami Izraela, do cna przeżartymi okikofobicznymi obsesjami.

Wiesz, że wielu Syjonistów, którzy zakładali państwo Izrael, to byli Polacy (obywatele Rzeczpospolitej  wyznania mojżeszowego). 

Raport z ośrodków, prowadzonych przez Izrael. Zeznają również żołnierze Izraela, o torturach na Palestyńczykach:

Edited by Piter_1982
  • Like 3

3 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

1. Przetrwali 

2. De facto rządzą światem i są na czele gdy chodzi o odkrycia naukowe oraz gigantów technologicznych)
3. Stworzyli państwo na pustyni gdzie stawiają nowoczesne firmy oraz rozpychają się łokciami.

4. Stworzyli nowoczesny nacjonalizm, który daje wysoką dzietność, pchanie ku rozwojowi technologicznemu, wspiera rodziny, buduje i broni oraz daje sens ludziom. 

Jak można po tym nie brać przykładu po tym? 

Mam żal do Dmowskiego, że był de facto częścią tej polskiej matryrologii gdzie opierał swoje podejście do obywatela, geopolityki i nacjonalizmu bardziej personalistycznie. Dopiero Jan Stachniuk wiedział, że jeśli naród chce istnieć, to musi być silny, musi stawiać interes grupy ponad wszystko w KAŻDYM przejawie:
a) ekonomicznym
b) demograficznym
c) prorodzinnym

d) kulturowym (napierającym na naukę trudnych rzeczy - zmagających do dyskusji i krytycznego myślenia)

I to wpisał w "Człowieczeństwo i kultura" oraz w "Droga rewolucji kulturowej w Polsce" (dostępnej za darmo w internecie).

@niemlodyjoda często postujesz ostatnio "Wbrew Cenzurze", to ja także zapostuję ich jedyny dobry film:

5 godzin temu, thyr napisał(a):

Az z ciekawosci wszedlem na jego post ( ma u mnie ignora ) i dziwie sie Markowi ze go jeszcze nie wyjebal na zbity pysk 

Wiem, że tego nie przeczytasz, ale inni przeczytają - masz rację. Niech to forum stanie się grupą krakających tak samo srok bez krytycznego zdania, bez dyskusji - po prostu ludzi mających to samo zdanie na każdy temat. Myślę, że to jest zajebista opcja. xD

5 godzin temu, Obliteraror napisał(a):

Chodzi mi o branie garściami to co dobre. Nie musimy miażdżyć swoich wrogów, choć w tym przypadku ciężko mi stwierdzić czy wróg pierwszy nie zaatakował, a potem beczał jak dostał lanie. Obydwie strony są wrogie Polsce więc trzeba patrzeć z góry bez osądzania i nie wtrącania się. 

Izrael zbudował nowoczesne państwo na pustyni, Żydzi to mocno wykształcony mądry naród tworzący wartość dodaną w kwestii technologicznej, dodatkowo nie ginący jak w sumie wszystkie inne państwa nowoczesne na świecie (wraz z Rosją, Chinami i USA). Może ta obsesja ich, nienawiść do innych, zapatrzenie w siebie, obsesja na rozwoju i przetrwaniu jest odpowiedzią jak jako grupa przetrwać w obecnym świecie. Muzułmanie mają coś podobnego, ale tak nie odkrywają się z tym.

Arabowie mieliby więcej szans z Żydami gdyby przez setki lat nie dochodziło do kazirodczych związków, przez co ich średnie IQ zmalało i liczba wprost nie przekłada się na jakość.

• Like 4
  • Thanks 1

6 godzin temu, Strusprawa1 napisał(a):

Nie moja wojna, a muzułmanom współczuć nie będę Połowa ludności Gazy to dzieci. Dzietność jest tam przeogromna. Kto robi dzieci przy takich warunkach? 

Zwłaszcza, że to są w większości uchodźcy z wojny 1948 roku...

6 godzin temu, Strusprawa1 napisał(a):

zważywszy, że oni przy pierwszej lepszej okazji wzięliby nas w niewolę, porwali nasze kobiety, zniszczyli nasze miasta i zniszczyli naszą kulturę.

Przykładem jest perła Lewantu Bejrut. Napływający Palestyńczycy rozwalili ogólnie cały Liban.

Dlatego nie chce ich żadne arabskie państwo.

3 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a):

naród tzw. wybrany jest imo omyłkowo tak nazwany, nie wiadomo w sumie czemu.

Sami sie tak nazwali i narzucili to reszcie świata.

@Kespert?

Za pieniądze lud się podli, za pieniądze ksiądz się modli. 7 tysięcy dolarów to niezła kasa za pisanie komentarzy. 

1 godzinę temu, Brat Jan napisał(a):
4 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a):

Sami sie tak nazwali i narzucili to reszcie świata.

Przecież to proste. Naród wybrany przez Jahwe (Boga), który w pewnym momencie przestał mieć konkurentów. Po części dzięki chrześcijaństwu i islamowi. 

• Like 2
  • Confused 1

5 godzin temu, Jorgen Svensson napisał(a):

Wybrany w jakimś celu, sami się tak określili, bo na pewno nie wybrany przez Boga.

Naród, który tyle doświadczył, powinien dawać przykład, nieść pokój, nadzieję, pomagać.

Jednak oni wybrali inną drogę, drogę zła, a może dostali takie zadanie, bo ktoś jeszcze jest nad nimi?

• Like 3
  • Thanks 1

Godzinę temu, Magos Dominus napisał(a):

Za pieniądze lud się podli, za pieniądze ksiądz się modli. 7 tysięcy dolarów to niezła kasa za pisanie komentarzy. 

.

Ci co maja duze zasiegi przewaznie maja zidiocialych odbiorcow ktorzy i tak lykaja kazde gowno ktore plynie mainstreamem . Te 7k to chyba jakas przyneta dla wywrotowcow aby sobie sami strzelili w kolano . 

Godzinę temu, Magos Dominus napisał(a):

Przecież to proste. Naród wybrany przez Jahwe (Boga), 

Wszystko sie zgadza , tylko ze tego z ciemnej strony mocy .

• Like 1

Panowie, raz się weźmie 7 tysięcy, to już się jest ich i wcale już takie kwoty lecieć nie muszą. Odmówisz kolejnej akcji "ocieplającej" wizerunek, jak kogoś znów będą mordować? Ktoś to ogłosi, YouTuber staje się publicznie odpowiednikiem folksdojcza.  Zleceniodawcy mogą zabić, albo na początek mocno pobić. Jesteś ich do końca swojego życia. Wyjściem jest tylko samobójstwo oraz rozesłany wcześniej list, jak wrabiają ludzi, ale do tego trzeba mieć resztki honoru - takim się nawet nie proponuje współpracy.

• Like 4

7 tysięcy? 
Robisz kurs z SAP Extended Warehouse Management
https://www.udemy.com/course/sap-extended-warehouse-management/

Robisz certyfikat: https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-extended-warehouse-management-in-sap-s-4hana

Aplikujesz: https://nofluffjobs.com/pl/job/sap-ewm-consultant-antal-kerkrade-cvfllm3f

Cyk, zarabiasz 60 000 zł miesięcznie. 

A tu żeby dla Żydków się upadlać podczas gdy można produktywną pracę dla Holendrów i Niemców robić.

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.