patryk230582 Posted October 18, 2025 Author Share Posted October 18, 2025 Mogę spróbować ale finalnie zrobi je pewnie i tak PapGen 12 minut temu, Martinez napisał(a): A mozesz zrobic dodatkowe badania w innym labie? Rozważam to by mieć 101% pewności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 6 minutes ago, patryk230582 said: Mogę spróbować ale finalnie zrobi je pewnie i tak PapGen Rozważam to by mieć 101% pewności Zwykle warto "trust your guts", ale mysle ze sprawa jest tak powazna ze moze lepiej miec, jak piszesz 101% jakby JAKIMS cudem okazalo sie ze to jakas pomylka w labie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 W dniu 17.10.2025 o 18:42, patryk230582 napisał(a): Mysia Pysia gryzie paznokcie Pewnie jak dziecko zaczęło rosnąć to zauważyłeś że jakieś nie podobne... w tym kraju to chyba połowa rodzinek Adamsów każde dziecko inne... same Cuda Bilogiczne. 😆 Brawo za odwagę większość woli nie sprawdzać. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 6 minutes ago, smerf said: w tym kraju to chyba połowa rodzinek Adamsów każde dziecko inne... same Cuda Bilogiczne. 😆 Dlatego trzeba opuscic Polske i leciec do Tajlandii, tam nikt nikogo nie zdradza, bo dzieci sa podobne do siebie (bylem i widzialem) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 1 godzinę temu, thyr napisał(a): Pamietam jak w czasie scamdemi wracalem z Rygi do domu . Czekalem na test do 9pm . Dzwonie do lab i pytam sie gdzie do curvy nedzy wyniki bo z ranca mam wylot . Okazalo sie ze zgubili ale moga mi przyslac wynik neg. 🙃 Grubo... @patryk230582jak jest możliwość to oprócz powtórzenia tego zrobiłbym też czy ona jest matką. To wykluczyłoby ewentualną pomyłkę szpitalną. Bo to, że Twoja mogła się puścić nie oznacza w 100%, że od razu zaszła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk230582 Posted October 18, 2025 Author Share Posted October 18, 2025 (edited) 28 minut temu, Brat Jan napisał(a): Grubo... @patryk230582jak jest możliwość to oprócz powtórzenia tego zrobiłbym też czy ona jest matką. To wykluczyłoby ewentualną pomyłkę szpitalną. Bo to, że Twoja mogła się puścić nie oznacza w 100%, że od razu zaszła. Pomyłkę szpitalną wykluczono bo obaj synowie są rodzeństwem, w 100% zgodność jest. Właśnie oglądałem wyniki badań 10ty raz i zrozumiałem, że Lab popełnił błąd. Moje próbki były na papierowym zleceniu oznaczone następująco: A ) Wymaz - ojciec B ) Mikroslad łyżeczka syn C ) Mikroslad widelec syn w wyniku z laba jest: A ) Mikroslad B ) Mikroslad C ) Wymaz To totalnie odwraca interpretację słowną wyniku 😵💫😵💫 co za debile Edited October 18, 2025 by patryk230582 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 Czyli pomyłka? Do sądu o odszkodowanie za ubytek na zdrowiu spowodowany silnym stresem... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 52 minuty temu, patryk230582 napisał(a): Pomyłkę szpitalną wykluczono bo obaj synowie są rodzeństwem, w 100% zgodność jest. Właśnie oglądałem wyniki badań 10ty raz i zrozumiałem, że Lab popełnił błąd. Moje próbki były na papierowym zleceniu oznaczone następująco: A ) Wymaz - ojciec B ) Mikroslad łyżeczka syn C ) Mikroslad widelec syn w wyniku z laba jest: A ) Mikroslad B ) Mikroslad C ) Wymaz To totalnie odwraca interpretację słowną wyniku 😵💫😵💫 co za debile No to sprawdź to dobrze, żeby nie było, że jednak fałszywy alarm bo skutki mogą być nie odwracalne. Nie wiem jak sobie z tym radzisz bo to jak dostać w japę kowadłem. Dodatkowo jeszcze zamieszanie z lab, rollercoster piękny. Tak czy siak ciężko coś doradzić nie mając doświadczenia w tego typu sprawach. Najważniejsze mieć 100% pewności jaki by ten wynik nie był i nie robić nerwowych ruchów, choć to nie łatwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 Popatrzcie, jak można przez swoje niepoważne decyzję i dawanie dupy zepsuć w odstępie czasu życie trzem osobą... Jaką zasraną egoistką trzeba być ... Kurwa miodowe lata były bo pan był nieświadomy... To jest oszustwo gdzie nie ma żadnych konsekwencji, ona wyleje krokodyle łzy jak szambo wybije ( jak ty jej powiesz że wiesz ) i najśmieszniejsze jest to że jak zdecydujesz o rozwodzie to ty zostaniesz hujem w oczach innych... Rodziny przyjaciół... A ona biedna bo przecież... Jest tylko biedna niewinna kobieta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzichu_Wawa Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 29 minut temu, Jorgen Svensson napisał(a): No to sprawdź to dobrze, żeby nie było, że jednak fałszywy alarm bo skutki mogą być nie odwracalne. Jak w tym dowcipie/sucharze. Sąsiad mówi do sąsiada. Wiesz Piotr rozmawialiśmy ostatnio z żoną, że wolelibyśmy żebyś nas nie odwiedzał. Piotr zaintrygowany pyta: "stary, ale co się stało, o co chodzi". Sąsiad odpowiada. "Wiesz ostatnio jak u nas byłeś to zginął mój portfel" Piotr cały zmieszany w szoku wydusił z siebie "ale chyba nie myślicie że to ja?" Sąsiad na to: "no nie...bo portfel się znalazł na drugi dzień....ale wiesz.....niesmak pozostał". Dobrze że autor nie wystawił walizek żonie, bo też "niesmak by pozostał" pewnie 😉 1 godzinę temu, Brat Jan napisał(a): zrobiłbym też czy ona jest matką. To wykluczyłoby ewentualną pomyłkę szpitalną. Znacie tą klasykę którą kobiety wciskają naiwnym facetom ", że ojcem nie jest ten co spłodził, ale ten co wychował". Zawsze gdy słyszę coś takiego to właśnie odpowiadam "to super, rozumiem że Ty nie miałabyś nic przeciw temu żeby Ci dziecko podmienili na porodówce, bo przecież ważne kto wychował a nie kto urodził"... Jakoś od razu temat umiera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted October 18, 2025 Share Posted October 18, 2025 https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-02-08/od-lat-probuje-uniewaznic-ojcostwo-nie-pomogly-wyniki-testu-dna/ jak już taki temat wyszedł to różne cuda w sieci można znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calltoaction Posted October 20, 2025 Share Posted October 20, 2025 W dniu 18.10.2025 o 20:15, patryk230582 napisał(a): Moje próbki były na papierowym zleceniu oznaczone następująco: A ) Wymaz - ojciec B ) Mikroslad łyżeczka syn C ) Mikroslad widelec syn w wyniku z laba jest: A ) Mikroslad B ) Mikroslad C ) Wymaz To totalnie odwraca interpretację słowną wyniku 😵💫😵💫 co za debile Gdzie tu błąd bo chyba średnio rozumiem. Możesz coś więcej napisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts