Jump to content

Recommended Posts

Cześć, dziś 21.10.2025r mija mi  rok na forum. 

Chciałem bardzo podziękować twórcom forum za takie miejsce w internecie, w którym niby jest wszystko ale drugiego takiego miejsca nie znalazłem. Chciałem podziękować użytkownikom za wiele cennych życiowo wpisów, za dzielenie się swoimi problemami ale też radościami. Bardzo wiele dała mi lektura postów, bardzo fajnie było brać udział w dyskusjach gdzie w obecnych czasach nawet takie tematy nie są poruszane. Bardzo dziękuję wam wszystkim.

Mam nadzieję że moja obecność tutaj również przyczyniła się do rozwoju was drodzy bracia, że któryś wpis był wstanie zmotywować do działania,do szukania siebie lepszego.

Co mogę dalej powiedzieć.. Następny rok, następne wyzwania. 

Wiedza tutaj zawarta nie jest kolorowa jak lewactwo, wiedzą tutaj zawarta jest bardzo prawdziwa. Czy po przyjęciu RP i lekturze forum żyje się mi lepiej? Tak i nie. Tak z tego względu że uważam gorzką prawdę zawsze lepszą od słodkiego kłamstwa i nie, bo to boli że chcąc się z kimś związać zawiera się dosłownie transakcję a nie bezinteresowną miłość która od najmłodszych lat karmią nas w zakłamanej telewizji...

Poleciłem, kilku osobom forum, ale nie sądzę że się tutaj zalogowali, znalezienie tego forum to też pewna dojrzałość i doświadczenie życiowe z kobietami.. ból i problemy każą nam szukać pomocy i tutaj jest taka pomoc, taki zimny kubel wody czeka.

Jak wiemy prysznic zimną wodą nie jest przyjemny ale wybudza !

Chciałbym zakończyć wpis jednym z moich ulubionych cytatow od " musisz wiedzieć" notabene pewnie również użytkownika tego forum: "szanuj siebie i wymagaj od życia bo życie będzie wymagać od ciebie" 

Dziękuję i pozdrawiam 

Dzingolo

• Like 20

W dniu 23.10.2025 o 15:02, EmseyXYZY napisał(a):

A co do musisz wiedzieć jestem ciekawy jak wygląda.

Jakkolwiek by wyglądał nie ważne, ważne że wie co gada a gada z sensem. 

Edited by Dzingolo

W dniu 21.10.2025 o 06:12, Dzingolo napisał(a):

Poleciłem, kilku osobom forum, ale nie sądzę że się tutaj zalogowali

Mam podobnie. Znam kilka osób, które zostały zranione, zdradzone. Poleciłem im chociaż jedną książkę, która mogłaby w znaczący sposób zmienić ich dotychczasowe podejście, ale nie chcą wyjść z matrixa. Ich podejście w tym temacie: ,,to zła kobieta była, następna taka nie będzie''. Nie wiedzą, że powtórzą schemat. Powtarzają znowu te same błędy. 

• Like 1

11 minut temu, SCSB napisał(a):

Ich podejście w tym temacie: ,,to zła kobieta była, następna taka nie będzie''. Nie wiedzą, że powtórzą schemat. Powtarzają znowu te same błędy.

Ja bardzo głośno mówię w pracy i w życiu ( po redpilu ) że baba do garów i do wyra  na noc,  do innego się nie nadaje... Oburzenie ze strony facetow jak i kobiet. Jak widzę jak paniusie nie radzą sobie z presją w pracy( zarządzają ) na zasadzie przepchnij na kogoś innego ( tak samo jak potrafią robić w życiu ) i przeinaczają fakty ... To mi się rzygać chce...   Jak mówię o tym w pracy to się śmieją ze mnie...  Tak samo jak ostatnio usłyszałem że on ufa żonie bezgranicznie... I co tutaj więcej powiedzieć? Łapy lecą...

• Like 2

10 minut temu, Dzingolo napisał(a):

Tak samo jak ostatnio usłyszałem że on ufa żonie bezgranicznie... I co tutaj więcej powiedzieć? Łapy lecą...

Jak zona jest brzydka jak noc to mozna takiej w ciemno zaufac . 🙃

Forum nie jednemu otworzyło oczy, pokazało świat, który dla nieświadomych ludzi jest niewidoczny,

nieakceptowalny, bo trzeba zmierzyć się z lękami, traumami, słabościami, zaakceptować pewien stan rzeczy.

Co dalej każdy zrobi z tą wiedzą, informacjami, rozwiązaniami swoich problemów, należy tylko i wyłącznie do niego.

My tylko tutaj nakreślamy sprawy, które dzieją się wokół nas, gdzie system, społeczeństwo próbuje ukrywać, by

zrobić z jednostek niewolników i służących. 

Nie ma co również na siłę przekonywać kogoś, dzielić się, bo można narobić sobie wrogów.

Ludzie żyją w wyimaginowanym świecie fantazji i urojeń, a zetkniecie się z prawdą wywoła gniew, agresję

w stosunku do tych, którzy byli w ich mniemaniu posłańcami złych wiadomości.

Kto ma trafić na forum, ten trafi i znajdzie swoje miejsce.

Nie powiedziane jest także, że bytność tutaj sprawi, że dana osoba się zmieni, czegoś nauczy.

Ludzie są różni, ci otwarci na wsparcie, zmiany pójdą ze swoim życiem do przodu, jednak są i byli tacy, 

którzy nic z tym nie robią i dalej są w czarnej D.

Przykład skrajnego Analconda, który powielał w sposób nieprawdopodobny blackpilla, wszystko wypierał,

gdzie jego jedynym celem było zakiszenie ogórka. Odszedł z forum i teraz jest beta kundelkiem w związku 

z samotną matką. Nie chciał słuchać i skończył tam, gdzie dawno ludzie przewidzieli.

Cóż forum jest miejscem terapeutycznym, gorzką prawdą jest to, że tylko ty sam możesz sobie pomóc i czeka 

na ciebie praca latami w różnych obszarach życia, by dojść do w miarę normalnego poziomu funkcjonowania.

Kto to rozumie i przetrwa będzie za jakiś czas zbierał owoce swojej pracy.

59 minut temu, Dzingolo napisał(a):

Ja bardzo głośno mówię w pracy i w życiu ( po redpilu ) że baba do garów i do wyra  na noc,  do innego się nie nadaje... Oburzenie ze strony facetow jak i kobiet. Jak widzę jak paniusie nie radzą sobie z presją w pracy( zarządzają ) na zasadzie przepchnij na kogoś innego ( tak samo jak potrafią robić w życiu ) i przeinaczają fakty ... To mi się rzygać chce...   Jak mówię o tym w pracy to się śmieją ze mnie... 

Nie rzucaj pereł przed świnie.

Wiedza o relacjach damsko-męskich, systemie, społeczeństwie, co dzieje się na tym wypizdowie kosmicznym,

jest tylko i wyłącznie dla ciebie. Ludzie jako ogół to szara masa, nastawiona na konsumpcjonizm, dla pieniędzy

zrobią dosłownie wszystko. To niewolnicy i służący systemowi, oni nie chcą zmian, bo zmiany są bolesne, wolą

uzależniać się od używek, leków, zamiast pracować nad sobą.

Jedynym sensem, celem ich życia jest znalezienie baby czy chłopa😏

A później czar pryska, bo jeden żebrak od drugiego czegoś chciał, a ten nie spełnił oczekiwań.

Jak wchodzisz między wrony, to kracz jak one.

Sam szelmowski uśmiech wystarczy, spojrzenie z politowaniem, gdy słyszysz od jednej z drugim bzdury,

o których próbują Ci mówić lub przekonywać do swoich racji.

To naprawdę działa, ich miny są bezcenne, gdy opanowany człowiek, ze świadomością, nie łykający ich bzdur,

śmieje się lub daje do zrozumienia, że raczej nic o życiu nie wiedzą.

Pomagać wpierw sobie, a później dopiero ewentualnie patrzeć na innych.

Jednak to nie jest twoje zadanie by uświadamiać uśpionych, skoro im dobrze w śmietniku, w którym obecnie są.

• Like 8

Witam ja swoją rocznice będe miał w przyszłym roku, a i tsk sporo mi pomogło.

Początkowo szukałem informacji o relacji z samotnymi matkami (kuzynka chciała mnie z taką swatać) ale dzięki bogu nic nie wyszło i tak wa odnalałem,

Przeczytałe wiele inf. na temat maturbacji , rozwoju zawodowego i osobistego dało mi to wiele do zrozumienia, jest to jedyne forum jaki przedlądam. Wiele jeszcze w życiu przedemną ale z bracia samcy napewno będzie mi lżej

• Like 1

4 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Pomagać wpierw sobie, a później dopiero ewentualnie patrzeć na innych.

Jednak to nie jest twoje zadanie by uświadamiać uśpionych, skoro im dobrze w śmietniku, w którym obecnie są.

Tak, ale wydaje mi się że zawsze chociaż raz jak masz osobę co ci chociaż trochę zależy na jej losie wspomnieć o forum, o prawdzie. Postrzegane jest to zazwyczaj tak jak ja bym spadł z choinki. Ja jednak wiem że próbowałem komuś pomóc, co on z tymi informacjami zrobi to już nie mam wpływu. 

4 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Nie rzucaj pereł przed świnie.

Ja po prostu mówię głośno to co myślę bo sam wiesz że nieraz nie da się inaczej, szczególnie jak słuchać się tyle nieświadomych ludzi.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.