Jump to content

Czy są jeszcze "zdrowe" (względnie normalne) kobiety?

bernevek

Recommended Posts

Ja sobie nie wyobrażam czy to w LTR czy nawet FWB nie mieć o czym gadać z laską. Jeszcze mi się nie zdarzyło coś takiego, chociaż jedna była pretendentką do kilku nagród pod względem nieogarnięcia, ale jak się pociągnie za język, to mają swoje zdanie. Jeśli facet jest świadomy, że kobiety bardziej emocjonalne niż logiczne, to też mu łatwiej poruszać się w kwestii prowadzenia rozmów. 

egrerg.png

Apropo tego, że jest bardzo mało normalnych ogarniętych kobiet (z czym się zgadzam), to jednak teraz stanę po ich stronie. Bo sam byłem indoktrynowany przez społeczeństwo i dopiero po 36 latach zrozumiałem transakcyjność związków, zasady gry itp. poznając Redpill. Tak samo kobiety w dzisiejszych czasach - od małolata są bombardowane w szkołach, social mediach takim gównem, że naprawdę niewiele z nich może się wyłamać z tego ścieku jednocześnie nie być odrzuconym (a sami wiemy, jak potrzeba przynależności do grupy zwłaszcza za małolata jest ważna). 

Są jeszcze normalne laski z zasadami i wartościami, ale są one mniejszością. Na szczęście łatwo odsiać te pierdol%niętę czy zwichrowane przez życie, zaburzone i uszkodzone, bo same się tym afiszują. 

Kiedyś wybierając laskę do związku - głównym (jak nie jedynym argumentem) było SMV. Od jakiegoś czasu zmieniłem swoje oczekiwania i przykładowo naturalna laska z niższym SMV jest przeze mnie korzystniej postrzegana niż ta która musi ładować tonę tapety każdego dnia (w ogóle miałem taki przypadek kiedyś, że laska która się malowała na co dzień vs jak wieczorem zmywała cały makijaż = wieczorem czy tam rano bez tapety podobała mi się najbardziej. Ale niestety przez swoją niską samoocenę nie potrafiła tego zmienić i dzień w dzień ładowała szpachlę pod korek).

Dzisiaj patrzę szerzej na relacje, jednym z głównych punktów które sprawdzam to wyznawane wartości oraz to czy są zbieżne z moimi. Nie wyobrażam sobie też laski słabej w łóżku (kiedyś miałem taką kłodę, chociaż plusem było to, że mogłem z nią robić co chciałem :P). Jeśli laska nie umie gotować, czy ogarniać prania (patrz dzisiejsze małolaty) to też XD. Relacja powinna być oparta na partnerstwie, a nie ratowaniu się nawzajem. Jeśli ktoś wierzy, że weźmie na LTR uszkodzoną piękność 8/10 i ją naprawi to powodzenia...

Ogólnie podsumowując przydługi elaborat - z moich obserwacji = są normalne laski, mają niższe SMV od tego które kiedyś było dla mnie podstawowym wyznacznikiem, są najczęściej starsze (niestety) od tych które kręcą mnie najbardziej. Jeśli szukamy świadomie, a nie na chybił trafił - będzie trudniej, ale jak się już trafi - to będzie łatwiej.  

• Like 6

45 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

@Maurycy czy Twoja panna lubi w czoko? Pytam poważnie, bez beki. 

Optymalnie panna nie powinna wiedzieć czy lubi i być niechętna.

Lampki kontrolne to:

- łatwo się zgodziła

- szybko się rozluźniła i rozwarła 

- ma orgazm za pierwszym razem

gdy się zapaliły, nieszczęśliwie były na pewno znaczy więcej lub tez jest szonem z przebiegiem jak mercedes beczka

46 minut temu, Spokojnie napisał(a):

Jeśli laska nie umie gotować, czy ogarniać prania (patrz dzisiejsze małolaty) to też XD. 

jedną masz z głowy "Krystyna Janda nie zawraca sobie głowy domowymi obowiązkami. "Nie zmywam, nie piorę, nie sprzątam, nie gotuję" 😃

• Haha 2

1 minutę temu, Drago napisał(a):

jedną masz z głowy "Krystyna Janda nie zawraca sobie głowy domowymi obowiązkami. "Nie zmywam, nie piorę, nie sprzątam, nie gotuję" 😃

Ją skreśliłem wcześniej z uwagi że jest poważnie chora psychicznie 😉 Ale teraz ją jeszcze bardziej wykreślam :P 

• Like 1

13 minut temu, JedeNzNich napisał(a):
Godzinę temu, zuckerfrei napisał(a):

@Maurycy czy Twoja panna lubi w czoko? Pytam poważnie, bez beki. 

Optymalnie panna nie powinna wiedzieć czy lubi i być niechętna.

Lampki kontrolne to:

- łatwo się zgodziła

- szybko się rozluźniła i rozwarła 

- ma orgazm za pierwszym razem

gdy się zapaliły, nieszczęśliwie były na pewno znaczy więcej lub tez jest szonem z przebiegiem jak mercedes beczka

Tu Cię zmartwię.

Maurycy ma panne z kraju muzułmańskiego, a tam praktykowane jest być dziewicą do ślubu.

Więc jak panna chce "dać" to daje w czoko.

Więc różnie to może być z tymi muzułmankami...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.