Jump to content

Dobry wieczór wszystkim

Recommended Posts

Cześć!

W nawiązaniu do jednego z działów w rezerwacie : Kobiecy kącik "kulturalny", film, teatr, Muzyka, książki, "pasje", "zainteresowania". 

Być może kiedyś obydwoje się dowiemy skąd ten cudzysłów 🙂

Dobry wieczór! 

Nie przewidziałam takiego obrotu sprawy.

Dobry wieczór, w takim razie , wszystkim bez pasji i zainteresowań, a także bez 'pasji' i 'zainteresowań'.

Chociaż, być może, akurat te drugie masz?🧐 Bo nie wspomniałeś.

11 minut temu, Ksanti napisał(a):

O ktoś nowy na forum,

to elitarne grono premium

: )

W gruncie rzeczy to ja tu taka nowa wcale nie jestem. Tylko odzywam się od niedawna. I w tym niedawnym odzywaniu się zdążyłam zarobić 2 niezbywalne punkty. Nie wiem jeszcze czym są te punkty, pewnie jakieś punkty hańby. Czy Coś.

Edited by PaniGrażyna

12 minut temu, PaniGrażyna napisał(a):

Nie wiem jeszcze czym są te punkty, pewnie jakieś punkty hańby. Czy Coś.

Typowa laska jest typowa. Nie wie gdzie jest i po co i czy są jakieś zasady czy nie, ale dla niej na pewno nie bo ma cycki i cipę. Mimo, że regulamin stoi jak trzeba tam gdzie ma stać i zapoznać z nim się warto. Pewnie w życiu prywatnym podpisuje umowy ich nie czytając, a potem się dziwi, że problemy, tylko zawsze jakiś tępy męski podnóżek w postaci zbawiciela się znajdzie, aby wyratować. Ale moment, przecież zawsze można zgrywać ofiarę, losu tym bardziej:

Przecież ona jest z rezerwatu dzikich stworzeń.

Edited by Krugerrand
  • Like 1

No no. Tak jest właśnie jak szanowny pan powiedział. 

Cheers.

A tak swoją drogą.

Wiesz, że stwierdzenie ' na chuj dążysz temat' jest ogólnie znanym tekstem kulturowym, podniesionym do rangi cytatu z internetu, w bardzo dużym uproszczeniu : 'mema'?

Bądźmy dorośli. Wiedźmy co się dzieje. Nie zgrywaj głupka 

Edited by PaniGrażyna

Na prawdę myślisz , że do poszukiwania męskiego zainteresowania wybrałabym akurat to forum?

A zaraz potem:

Dzięki za zainteresowanie

:D

Grażka, kogo Ty chcesz oszukać...

6 minut temu, PaniGrażyna napisał(a):

a wiesz co robi słowo 'ale' z pierwszą częścią zdania? 

Nie wiem ☺️

Poproszę o obszerne wyjaśnienia😉

Edited by Brat Jan

Co przed 'ale' nie ma znaczenia, jest tylko formą złagodzenia sedna sprawy, a sedno sprawy jest takie, że nie ma takiej potrzeby.

A obszerniej to jest faktycznie taki efekt psychologiczny, że informacja usłyszana jako ostatnia wydaje się najważniejsza, wykorzystuje się ten efekt np w 'kanapce krytyki'. Też opowiedzieć?

Edited by PaniGrażyna

13 minut temu, PaniGrażyna napisał(a):

sedno sprawy jest takie, że nie ma takiej potrzeby.

I dlatego, że nie masz potrzeby męskiej atencji odpowiadasz każdemu na jego post już drugi dzień z rzędu :D

Teraz Grażka żeby nie wyjść na atencjuszkę przestanie pisać na jakiś czas😉

Edited by Brat Jan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.