PaniGrażyna Posted November 7 Share Posted November 7 W szczególności kobietom-rezerwatkom, mającym 'pasje' i 'zainteresowania', ale również mężczyznom, mającym pasje i zainteresowania. Pozdrawiam was serdecznie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted November 8 Share Posted November 8 Część, dlaczemu dałaś '' dla rezerwatek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 Cześć! W nawiązaniu do jednego z działów w rezerwacie : Kobiecy kącik "kulturalny", film, teatr, Muzyka, książki, "pasje", "zainteresowania". Być może kiedyś obydwoje się dowiemy skąd ten cudzysłów 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiderMen Posted November 8 Share Posted November 8 Dobry wieczór, ode mnie meżczyzny bez pasji i zainteresowań 🫡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 Dobry wieczór! Nie przewidziałam takiego obrotu sprawy. Dobry wieczór, w takim razie , wszystkim bez pasji i zainteresowań, a także bez 'pasji' i 'zainteresowań'. Chociaż, być może, akurat te drugie masz?🧐 Bo nie wspomniałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedeNzNich Posted November 8 Share Posted November 8 Witaj, Grażyna. Oczywiście podróże te bliższe i dalsze? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 Cześć! Mówisz o podróżach, czy wycieczkach? Bo wycieczki owszem, bliższe i dalsze, ale podróże to aktualnie tylko na pole kapusty. Albo kapustnych, bliższe prawdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted November 8 Share Posted November 8 No Elunia!👊🌋🥩🐆👑🔥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 Cześć! Dobór emotikonek przypadkowy? Czy mam poszukiwać sensu? Ten kawał mięsa mnie martwi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted November 8 Share Posted November 8 O ktoś nowy na forum, to elitarne grono premium : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 (edited) 11 minut temu, Ksanti napisał(a): O ktoś nowy na forum, to elitarne grono premium : ) W gruncie rzeczy to ja tu taka nowa wcale nie jestem. Tylko odzywam się od niedawna. I w tym niedawnym odzywaniu się zdążyłam zarobić 2 niezbywalne punkty. Nie wiem jeszcze czym są te punkty, pewnie jakieś punkty hańby. Czy Coś. Edited November 8 by PaniGrażyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted November 8 Share Posted November 8 (edited) 12 minut temu, PaniGrażyna napisał(a): Nie wiem jeszcze czym są te punkty, pewnie jakieś punkty hańby. Czy Coś. Typowa laska jest typowa. Nie wie gdzie jest i po co i czy są jakieś zasady czy nie, ale dla niej na pewno nie bo ma cycki i cipę. Mimo, że regulamin stoi jak trzeba tam gdzie ma stać i zapoznać z nim się warto. Pewnie w życiu prywatnym podpisuje umowy ich nie czytając, a potem się dziwi, że problemy, tylko zawsze jakiś tępy męski podnóżek w postaci zbawiciela się znajdzie, aby wyratować. Ale moment, przecież zawsze można zgrywać ofiarę, losu tym bardziej: Przecież ona jest z rezerwatu dzikich stworzeń. Edited November 8 by Krugerrand 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 (edited) No no. Tak jest właśnie jak szanowny pan powiedział. Cheers. A tak swoją drogą. Wiesz, że stwierdzenie ' na chuj dążysz temat' jest ogólnie znanym tekstem kulturowym, podniesionym do rangi cytatu z internetu, w bardzo dużym uproszczeniu : 'mema'? Bądźmy dorośli. Wiedźmy co się dzieje. Nie zgrywaj głupka Edited November 8 by PaniGrażyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted November 8 Share Posted November 8 No czesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 8 Author Share Posted November 8 Cześć 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 9 Share Posted November 9 Cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 9 Author Share Posted November 9 Witaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 9 Share Posted November 9 PaniGrażynka chyba weszła w fazę owulacji i zatęskniła za męskim zainteresowaniem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 9 Author Share Posted November 9 Na prawdę myślisz , że do poszukiwania męskiego zainteresowania wybrałabym akurat to forum? Nie mam owulacji, ledwo skończyłam się wykrwawiać. Dzięki za zainteresowanie, ale nie ma takiej potrzeby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted November 9 Share Posted November 9 @Brat Jan a dodatkowo na zimę koty też by chciały trochę odpocząć : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 9 Share Posted November 9 12 minut temu, PaniGrażyna napisał(a): Na prawdę myślisz , że do poszukiwania męskiego zainteresowania wybrałabym akurat to forum? A zaraz potem: 12 minut temu, PaniGrażyna napisał(a): Dzięki za zainteresowanie Grażka, kogo Ty chcesz oszukać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 9 Author Share Posted November 9 3 minuty temu, Brat Jan napisał(a): A zaraz potem: Grażka, kogo Ty chcesz oszukać... a wiesz co robi słowo 'ale' z pierwszą częścią zdania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 9 Share Posted November 9 (edited) 6 minut temu, PaniGrażyna napisał(a): a wiesz co robi słowo 'ale' z pierwszą częścią zdania? Nie wiem ☺️ Poproszę o obszerne wyjaśnienia😉 Edited November 9 by Brat Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniGrażyna Posted November 9 Author Share Posted November 9 (edited) Co przed 'ale' nie ma znaczenia, jest tylko formą złagodzenia sedna sprawy, a sedno sprawy jest takie, że nie ma takiej potrzeby. A obszerniej to jest faktycznie taki efekt psychologiczny, że informacja usłyszana jako ostatnia wydaje się najważniejsza, wykorzystuje się ten efekt np w 'kanapce krytyki'. Też opowiedzieć? Edited November 9 by PaniGrażyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 9 Share Posted November 9 (edited) 13 minut temu, PaniGrażyna napisał(a): sedno sprawy jest takie, że nie ma takiej potrzeby. I dlatego, że nie masz potrzeby męskiej atencji odpowiadasz każdemu na jego post już drugi dzień z rzędu Teraz Grażka żeby nie wyjść na atencjuszkę przestanie pisać na jakiś czas😉 Edited November 9 by Brat Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts