PaniGrażyna Posted November 9, 2025 Author Share Posted November 9, 2025 (edited) Tak, z uprzejmości. Kobietom też odpowiem jak się pojawią. Ale faktem jest, że mężczyźni często nadinterpretują uprzejmość kobiet. Pozwolisz, że na tym zakończymy naszą rozmowę, unikniemy w ten sposób dalszych nadinterpretacji. Edited November 9, 2025 by PaniGrażyna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 1 minutę temu, PaniGrażyna napisał(a): Pozwolisz, Nie pozwolę. Nudzi mi się aktualnie więc będę się udzielał... 11 godzin temu, Krugerrand napisał(a): Typowa laska jest typowa. Nie wie gdzie jest i po co i czy są jakieś zasady czy nie, ale dla niej na pewno nie bo ma cycki i cipę. Mimo, że regulamin stoi jak trzeba tam gdzie ma stać i zapoznać z nim się warto. Skoro się udzieliłeś czemu nie zablokowałeś tematu niezgodnego z regulaminem? Przecież przywitalnia dla pań jest tu https://braciasamcy.pl/index.php?/forum/150-przedstaw-się/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 12 godzin temu, PaniGrażyna napisał(a): Dobór emotikonek przypadkowy? Czy mam poszukiwać sensu? Ten kawał mięsa mnie martwi. W sensie że jesteś vege czy 44 minuty temu, PaniGrażyna napisał(a): Ale faktem jest, że mężczyźni często nadinterpretują uprzejmość kobiet 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 54 minuty temu, Brat Jan napisał(a): Skoro się udzieliłeś czemu nie zablokowałeś tematu niezgodnego z regulaminem? Ponieważ nie dość, że sam się tu udzielasz najbardziej ze wszystkich, to jeszcze na dodatek nam tego nie zgłosiłeś XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 Wątek zamykam z racji tego, że jest to tylko przywitalnia. Rezerwatka łaskawie, w końcu się przywitała, czym wypełniła regulamin😏 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts