zuckerfrei Posted November 13 Share Posted November 13 Material tv Polsat. Nic nowego. Ale ruszył mnie bezczelny komentarz prowadzącej na koniec materiału. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted November 13 Share Posted November 13 Cholera a ja dałem to w Tinder, badoo itp temacie .. 😞 chłop szukał miłości prawdziwej a trafił na szmatę .. kurwa. Szmata zawsze pozostanie szmatą 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RealLife Posted November 13 Share Posted November 13 Dobre, dobre. Gościowi oczy tak cipą zarosły że już nie wiedział co łyka. Jednak suplementy inaczej wyglądają niż kawałki tabletek. Laska zdradzała, wyłudziła kredyt, próbowała z premedytacją zabić mężczyznę przez otrucie żeby dostać odszkodowanie z polisy, czyli miała inne podejście do życia Mocno niefortunne podsumowanie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted November 16 Share Posted November 16 Wobec kobiety w takiej samej sytuacji komentarz byłby zupełnie inny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted November 18 Share Posted November 18 (edited) Tylko facet może być tak naiwny że na etapie poznawania robi polisę na panią z bękartem. Pewnie chciał jej pokazać jak mu zależy, a pani go prawie na wieczny spoczynek odesłała dla srebrników. Niewiarygodny wręcz poziom naiwności. No ale pamiętajcie jak wasza kobieta przypomni wam o suplementach to wiedz że coś się dzieje... 😆 Edited November 18 by smerf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts