Jump to content

Recommended Posts

Jak w temacie 

Jaka była największa różnica wieku z kobietami jakimi byliście, spaliście? Zarówno w dobrą jak i mniej dobrym kierunku, co? 

Piszcie. 

Na początek... Jestem koneserem roczników, wymyliłem sobie wszystkie zaczynając od 76 do 2000,ale na latach 80 ma trochę niedoborów....nie do 87 idzie ok potem różnie, a u Was? 

Opiszcie swoje spostrzeżenia. 

Poszczególne roczniki różnią się od siebie? 

Chauteau Bogolais 2025 winobranie, może kiedyś przejdzie do historii 

Zapraszam do dyskusji! 

Jedziemy! 

Edited by Lenno

Najwięcej, 9 lat młodsza.

Najmniej, 2 lata młodsza.

Pisze o ostatnich LTR.

Można się domyśleć.

Która została moją żoną.

Od pewnej różnicy wieku.

Wedle moich doświadczeń, powyżej 12/13/14 lat.

Zaczyna się mniejszy czy większy problem z komunikacją.

Wynikającą z różnic pokoleniowych.

I to już widoczny.

Mam kolegę z podstawówki.

Żaden chad.

Trzecia żona.

Młodsza o 25 lat.

Można? Można.

Choć w towarzystwie robimy sobie z Rafsona podśmie_ujki.

Że niedługo zacznie się koło liceów kręcić.

Jak go najdzie na opcję nr 4.

Od jakiegoś czasu w związku z prawie 11 lat młodszą, a przed związkiem to był zwykle predział 8-12 lat młodsze. Jestem już w na tyle sędziwym wieku, że najatrakcyjniejsze dziewczyny są już ode mnie kilkanaście lat młodsze, więc te 8 lat to takie rozsądne minimum. Aczkolwiek jedna z najfajniejszych dziewczyn jakie poznałem w ostatnich latach była młodsza tylko o 5 lat, ale gdy się poznaliśmy miała 29 - teraz nie wiem jak się trzyma, bo to było 3 lata temu.

Aczkolwiek zauważam, że ageism postępuje i wiele 2x latek kręci nosem na taką różnicę wieku. Apki randkowe to strata czasu o ile nie oszukuje się z wiekiem, bo większość z tych dziewczyn ma ustawiony filtr na maks 5 lat starszych gości.

4 godziny temu, VanBoxmeer napisał(a):

Apki randkowe to strata czasu o ile nie oszukuje się z wiekiem, bo większość z tych dziewczyn ma ustawiony filtr na maks 5 lat starszych gości

Apki ogólnie, to raczej tylko dla top facetów mają sens, albo dla tych którzy są dobrzy w fotografię, i potrafią utworzyć profil tak, by budził zainteresowanie, robił dobre wrażenie, ale jednocześnie nie wyglądał na robiony z dużym wysiłkiem (np. płatny fotograf) lecz wyglądał na spontaniczny. Mi trochę szkoda czasu na to, aczkolwiek testuję apki.

Gdzie te młodsze poznajecie, Panowie? 

Bo ja mam do nich taki codzienny-niewymuszony dostęp w zasadzie w pracy/środowisku zawodowym, dobrze mi się z nimi rozmawia, fajne interakcje, ale jestem bardzo profesjonalny i poza delikatny flirt nie wychodzę nigdy, cenię swoją pozycję i nie podbijam do lasek w pracy. Swoją drogą to gdy przez jakiś czas nie umawiam się z nikim, to taka "stonowana" postawa przy laskach z pracy, daje zły nawyk w zachowaniach do lasek poza pracą, pierwsze wyjście po jakimś czasie, jest trochę takie nijakie, poważne, nieseksualne 

• Like 1

20 hours ago, Margrabia.von.Ansbach said:

Mam kolegę z podstawówki.

Żaden chad.

Trzecia żona.

Młodsza o 25 lat.

Można? Można.

Seryjny monogamista znaczy się. 

Jakoś słabo kapujący. 

Dwie Ex nie nauczyły go, że to nie ta droga? 

Co ma w małżeństwie czego nie może mieć poza nim? 

A jeszcze jeśli dzieci to trzeba mieć dużo kasy na alimenty. 

• Like 3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.