RealLife Posted December 1, 2025 Share Posted December 1, 2025 Dla tych co napalają się na latynoski. Kobiety w Kolumbii same nie podchodzą. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Jak ktoś nie gustuje w Tajskich Azjatkach to tu jest mega tanio. Z tym, że trzeba się użerać z naciągaczami na zwykłych ulicach. Zapewne w kurortach jest ok. @Mosze RedTy kiedyś byłeś. Obejrzyj w wolnej chwili, jak Twoim zdaniem zmieniła się Kuba, Hawana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 23, 2025 Share Posted December 23, 2025 8 godzin temu, Brat Jan napisał(a): Jak ktoś nie gustuje w Tajskich Azjatkach to tu jest mega tanio. Z tym, że trzeba się użerać z naciągaczami na zwykłych ulicach. Zapewne w kurortach jest ok. @Mosze RedTy kiedyś byłeś. Obejrzyj w wolnej chwili, jak Twoim zdaniem zmieniła się Kuba, Hawana? Mam mieszane uczucia odnośnie gościa, obejrzałem over 10 odcinków i gość wydaje się spoko, fajny materiał m.in. z Medellin (Kolumbia) gdzie laska ostrzega przed grubymi akcjami i wyciąganiem hajsu w wersji hard. Tutaj na Kubie - popłynął przy wymianie hajsu - za 100$ dostał = hmm 2$? Tak doświadczony łeb powinien wyczuć to wcześniej (swoją drogą mocną zesrał się o ten scam). Druga sprawa, że nie miał alternatywnego internetu, gdzie dzisiaj masz wiele opcji nawet na skromne 1-2 gb w formie esim. Drugi SCAM - to wyjebali go pierwszego dnia na cenie drinków, później o kolejne 100 dolców. Klasyka, sam się na to dałem robić w Tunezji, Maroko i Egipcie za małolata, ale tam było na 2-3 dolary. Finalnie dalej go sporadycznie śledzę i dałbym mocne 8/10 za różnorodność, szczerość i takie normalne podejście, delikatnie boli mnie jego sprzedaż suplementów, ale z drugiej strony robi to nawet dosyć subtelnie w porównaniu do innych "gwiazd". Zaskakujące te wtopy za scamami, ale mógł być "zmęczony". Jako alternatywa dla płatków śniegu i innych pizdeuszy = 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 23, 2025 Share Posted December 23, 2025 15 godzin temu, Spokojnie napisał(a): Tutaj na Kubie - popłynął przy wymianie hajsu - za 100$ dostał = hmm 2$? Tak doświadczony łeb powinien wyczuć to wcześniej (swoją drogą mocną zesrał się o ten scam). Druga sprawa, że nie miał alternatywnego internetu, gdzie dzisiaj masz wiele opcji nawet na skromne 1-2 gb w formie esim. Drugi SCAM - to wyjebali go pierwszego dnia na cenie drinków, później o kolejne 100 dolców. Klasyka, sam się na to dałem robić w Tunezji, Maroko i Egipcie za małolata, ale tam było na 2-3 dolary. Może z grubsza biorąc taki miał być scenariusz? Czymś widzów trzeba przyciągnąć. Tak samo jak inni robiący Indie, zawsze musi być smród, śmieci i slamsy. A jest gość Piotr Koń, który aktualnie exploruje Płw Indyjski na rowerze i pokazuje faktyczne życie tubylców i np prowincja to nie są góry śmieci ani slamsy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Jak oceniacie jego SMV? Wiele kobiet pisze mu w kom, że ma "kurwiki w oczach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 31 minut temu, Brat Jan napisał(a): Jak oceniacie jego SMV? Myślę, że ma wysokie, ogólnie jego pewność siebie, styl, podejście do świata/życia (oceniając jego kanał). Trochę mi ten obraz zamazał się po wywiadach na innych kanałach, np. Tutaj też jego inny obraz w sytuacji stresującej, mimo, że próbuje coś tam zagrywać, to jednak widać wiele w mowie ciała: Ja osobiście bym mu dał mocne 7/10, myślę że ma powodzenie u kobiet mimo wieku. Mam wrażenie, że mógłby trochę podnieść swoje SMV, ale tego nie robi (bo czuje się swobodnie i naturalnie tam gdzie jest). Nie obejrzałem wszystkich jego odcinków, ale część lasek które podrywał, czy zagadywał = straszne kapiszony (dla mnie), np. tutaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 (edited) @Spokojnieobaj wrzuciliśmy to samo video Mówi w nim to co i wielu z nas na forum, że człowiek nie jest istotą monogamiczną. Nie wiedziałem, że startował do Dody 😲 Mimo jej chamskiego ataku w miarę zachował swój styl i nie dał się wyprowadzić z równowagi. 22 minuty temu, Spokojnie napisał(a): ale część lasek które podrywał, czy zagadywał = straszne kapiszony (dla mnie), np. tutaj Naebany łapał się tych, które go chciały w danym dniu w danym klubie. Zapewne, gdyby przebywał dłużej to miałby czas wyłuskać z lokalnego ryneczku jakieś bardziej sensowne towary. Edited December 25, 2025 by Brat Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted December 26, 2025 Share Posted December 26, 2025 (edited) Nie czaję jego tak mocno negatywnego W dniu 22.12.2025 o 17:28, Brat Jan napisał(a): Jak ktoś nie gustuje w Tajskich Azjatkach to tu jest mega tanio. Z tym, że trzeba się użerać z naciągaczami na zwykłych ulicach. Zapewne w kurortach jest ok. @Mosze RedTy kiedyś byłeś. Obejrzyj w wolnej chwili, jak Twoim zdaniem zmieniła się Kuba, Hawana? Zacytuję sam siebie. Z ciekawości przejrzałem Bado i zaskoczyła mnie tak duża ilość zgrabnych i ładnych panien 19-25 lat z Hawany. A przecież wg Jacoba tam nie ma netu, a ogólnie to jest embargo i nie można tak łatwo uzyskać łącza z Kubą. A jakoś apka działa... Edited December 26, 2025 by Brat Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 11 Share Posted January 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadul Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Następny fejm-podróżnik, którego światowe peregrynacje orbitują wokół dup i "patrzcie, jak tu niebezpiecznie i ekstremalnie, a ja tam byłem, aj, jaki ja zajebisty". Co do Mołdawii - Bulwar Stefana Wielkiego to jeden wielki wybieg, a kobiety są zjawiskowe. Oczywiście to już nie te śliczne dziewczęta, jakie widywało się tam na wioskach jeszcze 10-15 lat temu - globalizacja i tam wjechała, z dawnego czaru niewiele zostało, teraz jest insta-uroda. Mołdawia też już jest skurwiona, ale miejscowi mężczyźni są wciąż bardzo zaściankowi i zazdrośni - i nie boją się być asertywni wobec nazbyt pyszałkowatych zachodniaków. Edited January 12 by dziadul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted March 8 Share Posted March 8 Chyba jakaś nowa seria... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted March 14 Share Posted March 14 W dniu 23.12.2025 o 17:42, Brat Jan napisał(a): Może z grubsza biorąc taki miał być scenariusz? Czymś widzów trzeba przyciągnąć. Albo magia chwili. Ci uliczni "czarodzieje" potrafią człowiekiem zakręcić. Już nie pamiętam kto, ale jakiś gość co pracował w wywiadzie, opowiadał, jak raz w życiu dał się rzymianinowi na ulicy zbajerować. Opchnął mu kurtkę z ceraty, a jak ją kupował to skórą pachniała. Sam się z siebie śmiał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts