Rocco Posted December 1 Share Posted December 1 https://plejada.pl/newsy/maciej-rybus-rozwiodl-sie-z-zona-to-dla-niej-zostal-w-rosji/egm2g7l Małżeństwo to zawsze tylko biznes dla kobiety, nie zapominajcie! 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 1 Share Posted December 1 Im wygodniej tym bardziej roszczeniowo. Ja nieraz jak widziałem piłkarzy i ich kobiety to już podświadomie czułem że jest coś nie halo... Nie halo.. takie to wszystko pod publikę. Ostatnio załatwiałem sprawy zawodowe z jednym gościem, podpisywaliśmy umowę i on mówi do mnie coś że dziewczyna... Po chwili zmienił na narzeczona. Gość prowadzi firmę, auto jakieś lepsze i mi z takim wyjechał tekstem. Ciekawe czy będzie intercyza, czy będąc bystrym w biznesie do ślubu z narzeczoną podejdzie też biznesowo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted December 1 Share Posted December 1 A podobne te wschodnie karyny są takie inne niż wszystkie i kochają prawdziwie. 🤡 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epiktet Posted December 1 Share Posted December 1 1 minutę temu, BumTrarara napisał(a): A podobne te wschodnie karyny są takie inne niż wszystkie i kochają prawdziwie. 🤡 wschodnie to dopiero lubią monetę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) Godzinę temu, Dzingolo napisał(a): Ostatnio załatwiałem sprawy zawodowe z jednym gościem, podpisywaliśmy umowę i on mówi do mnie coś że dziewczyna... Po chwili zmienił na narzeczona. Gość prowadzi firmę, auto jakieś lepsze i mi z takim wyjechał tekstem. Ciekawe czy będzie intercyza, czy będąc bystrym w biznesie do ślubu z narzeczoną podejdzie też biznesowo Miałem podobne uczucie zniesmaczenia. Wystawiłem auto na sprzedaż. Matka z magnesem na 🥩🥩. 3 krotnie rozmowa z potencjalnym klientem kończyła się " dobra passa nie, kuuurła muszę to z żonOM / narzeczoną przedyskutować i się odezwę".🤮🤮🤮 Jak nietrudno się domyślić - kontakt się urwał. "Później zaczął przychodzić częściej. Na lunche, na kolacje, po treningu. Przychodził tak długo, aż mu nie dałam numeru telefonu" Jeśli chodzi o " kopaczy " to mam pewną ( na razie tylko) teorię, że ten płat/ sfera mózgu odpowiedzialne za koordynację psychomotoryczną pozwalającą im na zwinne ruchu na boisku są bardziej rozwinięte kosztem innego ośrodka odpowiedzialnego za logiczne myślenie. Edited December 1 by Kiroviets 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocco Posted December 1 Author Share Posted December 1 Żal mi chłopa, wyruchała go bez wazeliny, mimo że tak się poświęcił. Oby jak najwięcej mężczyzn wyciągnęło z tego naukę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 1 Share Posted December 1 Ślub był rosyjski? Czy tam też baba dostaje więcej niż facet w sądzie ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted December 1 Share Posted December 1 44 minuty temu, Kiroviets napisał(a): Jeśli chodzi o " kopaczy " to mam pewną ( na razie tylko) teorię, że ten płat/ sfera mózgu odpowiedzialne za koordynację psychomotoryczną pozwalającą im na zwinne ruchu na boisku są bardziej rozwinięte kosztem innego ośrodka odpowiedzialnego za logiczne myślenie. To nawet jest udowodnione. Młodzian jak jest sportowcem albo ma inny talent np. matematyczny zaczyna przebywać poza "normalną" grupą rówieśniczą na czym zaczynają kuleć inne umiejętności. W różnym stopniu. Ludzie traktują np. takiego 15 latka z talentem jak kogoś dorosłego, on stara się podgonić, jak wszystko idzie gładko to się prześlizguje. Było kilka wręcz żenujących (dla prowadzących) wywiadów z 15 letnią Igą jak próbowali, z nią rozmawiać jak z dorosłą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) @Rocco żadna nauka nie zostanie wyciągnięta, nic się nie zmieni.. Mam juz 37 lat i widzę wśród znajomych coraz większą głupotę, ona dotyka każdego bez względu na IQ, wszystko ma związek z temperamentem - mam na myśli głównie rozwody z dziećmi w tle. Nie wiem jak bardzo trzeba być głupim żeby pakować się w małżeństwo w dzisiejszych czasach, nie mam pojęcia jaki plan na małżeństwo mogą mieć ludzie, którzy decydują się je zawrzeć, za każdym razem jestem zdziwiony jak słyszę, że któryś z moich znajomych się rozwodzi. W Warszawie rozpada się 50% małżeństw, ciekawe jaki % małżeństw jest nieszczęśliwych a nie mogą się rozstać z przyczyn np. hipotecznych.. Piłkarze.. chyba nie bez przyczyny mówi się o nich, że do najinteligentniejszych to oni nie należą, zarabiają kupę siana więc przyciągają gold diggerki, nic nowego Masz kolejny przykład - Gortat - kupa siana na koncie, a gosc nie zna tabliczki mnożenia.. Edited December 1 by rkons 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 1 Share Posted December 1 Małpo czy jak skończy się banknot… ^ | | HIT NA LATO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maurycy Posted December 1 Share Posted December 1 @rkons zgadzam się w 100% z tym co napisałeś. Skala rozwodów w dzisiejszych czasach jest oszałamiająca, a i tak nie mamy całego przekroju, bo część osób jest ze sobą w związku ze względu na pewne zobowiązania - czy to dzieci, którym nie chcą niszczyć dzieciństwa, czy to kredyt hipoteczny, czy to strach przed komentarzem bliskich. Ze swojego otoczenia mam następujące przemyślenia: 1) Sporo kobiet +/- 30 lat bierze "kogo popadnie", bo to jest już ostatni dzwonek. Jak mają być szczęśliwe, skoro nie trafiły na tego "wymarzonego"? Przykład, laska z którą spotykałem się 4 lata temu - widziałem ostatnio że dodaje zdjęcia z jakimś gościem. No ale coś mi nie pasowało - zdjęcia z daleka, jakieś takie nie wyraźne, bez pokazywania twarzy faceta. No i się okazało, że nie ma się po prostu czym chwalić 😅 Tzn. jest się czym chwalić (że jest się w końcu w związku), ale nie ma się czym chwalić w kontekście partnera, więc zdjęcia nie wyraźne. Ona nie jest w 100% zadowolona z bycia w związku z nim, bo wolałaby przystojniejszego i majętniejszego i z lepszą pozycją społeczną, ale musi wziąć to, co na rynku zostało. 2) Sporo znajomych facetów jest nie szczęśliwych w związkach długoterminowych - zrobili dziecko, kobiety się roztyły, nie pracują, a oni sami pracują w pracy której nie lubią za niskie pieniądze, mając całą rodzinę na utrzymaniu. Często uciekają w alkohol, nie mogąc znieść życia. 3) Kobiety, które mają facetów mniej zarabiających wypominają im, że nie mają życia, na które zasługują. Bo jej koleżanki jadą na Malediwy i do Dubaju i mąż/chłopak sponsoruje. A one biedne siedzą w domu, bo na wyjazdy nie ma pieniędzy. Media społecznościowe takie jak Instagram tylko nakręcają tendencję posiadania przystojnego oraz bogatego partnera. A laska, która nie znalazła takiego partnera, to się po prostu sfrajerzyła (jakby dla wszystkich taki partner był dostępny 😅). 4) Kobiety mają poczucie nieskończonego wyboru. Faktycznie może tak być do pewnego wieku - w miarę ładna dziewczyna w wieku 23-28 lat może przebierać w facetach jak w ulęgałkach. Problem polega na tym, że w wieku +/- 30 lat, ten wybór się kończy, bo jest mniej dostępnych facetów na rynku, ale im dalej się wydaje, że mogą przebierać. Potem kończy się na znalezieniu "byle kogo" żeby być z kimś w związku, żeby wstydu nie było przed rodziną i znajomymi. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) 10 minut temu, Maurycy napisał(a): 1) Sporo kobiet +/- 30 lat bierze "kogo popadnie", bo to jest już ostatni dzwonek. Jak mają być szczęśliwe, skoro nie trafiły na tego "wymarzonego"? Przykład, laska z którą spotykałem się 4 lata temu - widziałem ostatnio że dodaje zdjęcia z jakimś gościem. No ale coś mi nie pasowało - zdjęcia z daleka, jakieś takie nie wyraźne, bez pokazywania twarzy faceta. No i się okazało, że nie ma się po prostu czym chwalić 😅 Tzn. jest się czym chwalić (że jest się w końcu w związku), ale nie ma się czym chwalić w kontekście partnera, więc zdjęcia nie wyraźne. Ona nie jest w 100% zadowolona z bycia w związku z nim, bo wolałaby przystojniejszego i majętniejszego i z lepszą pozycją społeczną, ale musi wziąć to, co na rynku zostało I to są właśnie te słynne przypadki (opisywane przez 40+/ 80 IQ typów zarzucających m.in mi zniekształcenia poznawcze) tych sub5 z atrakcyjnymi babkami, którzy nie słyszeli o Black pill' u, więc nie wiedzieli, że może nie skleić i spróbowali.😎 Edited December 1 by Kiroviets 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) @Maurycy ciekawe obserwacje masz.. Hipergamia w Polsce ma się bardzo dobrze, ja nie biorę się za kobiety 30+, nie wyobrażam sobie sponsorować projektu 'rodzina' jakiejś kobiecie przed ścianą, nie ma szans, nie te czasy, nie z tą wiedzą.. 😉 Śmieszy mnie to parcie kobiet na zagraniczne wycieczki, ciekawe jakie oszczędności posiadają te same kobiety, które tak chętnie i często podróżują @Kiroviets blackpill to fakt, nie rozumiem bicia piany na forum z tego powodu - święta trójca ruchania to: looks, money, status - w tej kolejnosci - nie rozumiem co tu więcej rozkminiać Przydałby się jakiś post od @Tornado, dawno nie czytałem jego opinii wymagających dekodera.. 😊 Edited December 1 by rkons 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 1 Share Posted December 1 46 minut temu, Maurycy napisał(a): Kobiety, które mają facetów mniej zarabiających wypominają im, że nie mają życia, na które zasługują. Bo jej koleżanki jadą na Malediwy i do Dubaju i mąż/chłopak sponsoruje. A one biedne siedzą w domu, bo na wyjazdy nie ma pieniędzy. Media społecznościowe takie jak Instagram tylko nakręcają tendencję posiadania przystojnego oraz bogatego partnera. A laska, która nie znalazła takiego partnera, to się po prostu sfrajerzyła (jakby dla wszystkich taki partner był dostępny 😅). To jest prawdziwe raczysko. Zresztą lecąc do Azji, po co drewno do lasu wozić? 💁 50 minut temu, Maurycy napisał(a): Potem kończy się na znalezieniu "byle kogo" żeby być z kimś w związku, żeby wstydu nie było przed rodziną i znajomymi. Tu mam ciekawą obserwację. Będąc ostatnio u koleżanki, pokazywała mi swoje konto na jakiś portalu randkowym (nie badoo i nie tinder - coś angielskiego jak mniemam) co dziwne było dużo facetów z kaloryferami - coś w typie podstarzałych przystojnych surferów z Australii. Na ile były to realne profile/zdjęcia wyglądu obecnego - nie wiem, ale są tak zwane ciacha wśród 40+. Tych profilów było sporo. Zdaje się, że ten portal gromadził singli służb mundurowych czyli słabość mojej psapsi - strażak. 🧑🚒 Taka formę kiedy ma się 40+ ciężko utrzymać. 59 minut temu, Maurycy napisał(a): Często uciekają w alkohol, I widzę to co dnia… Fajnie wyszła (jego ex-żona) na tym zdjęciu jak trzyma go za twarz. Osobiście nigdy takiego zdjęcia bym nie opublikował. Myślałem, że jakaś typową moskiewską blondi miał. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stary_Niedzwiedz Posted December 1 Share Posted December 1 2 godziny temu, Kiroviets napisał(a): Jeśli chodzi o " kopaczy " to mam pewną ( na razie tylko) teorię, że ten płat/ sfera mózgu odpowiedzialne za koordynację psychomotoryczną pozwalającą im na zwinne ruchu na boisku są bardziej rozwinięte kosztem innego ośrodka odpowiedzialnego za logiczne myślenie. To są młode chłopaki. Zwykle "wyględni", bo w formie fizycznej. Często zarabiają nieprzyzwoicie dużo jak na swój wiek i rozsądek. Często siano przewraca im w głowie. I to combo przyciąga kobiety. Nie zawsze - że to dyplomatycznie ujmę - najwyższych lotów. Dodajmy do tego to, że kariera piłkarska trwa - relatywnie - krótko. I czasem kończy się z dnia na dzień kontuzją. A wtedy rzeka hajsu z dnia na dzień wysycha. Kobiety te - jak to kobiety - są "zawsze za swoim mężczyzną, na dobre i na złe". Dopóki jest to dla nich korzystne. Wizerunkowo, finansowo, czy jak tam bądź. A jak się korzyści kończą, to nagle pani stwierdza, że nachuj jej to przezwycięża swój strach i decyduje się zerwać te obrzydliwe kajdany toksycznego związku, w jakim siłą ją ten bydlak trzymał . Tu mamy tego modelowy przykład. Pan przestał zarabiać, no to "kuniec miłości, nara". Nie on pierwszy, nie ostatni. W kontekście "kopaczy" czekam tylko na nadciągający coraz większymi krokami największy skandal rozwodowy w PL, czyli wielkie pierdolnięcie, jakim uraczy nas pani Anna Stachurska. Pani Stachurska, - którą oczywiście wszyscy doskonale znamy - robi wspaniałą karierę i wszystko co ma w życiu osiągnęła sama, swoją ciężką pracą i wysiłkiem. A ma wiele. I miałaby jeszcze więcej, gdyby nie była ciemiężona przez swojego obrzydliwego męża, który na jej plecach robił - pożal się borze szumiący - "karierkę" (bo to przecież nie jest żadna kariera) kopiąc się po czole. Pasożyt jebany. Żeby chociaż jakieś nazwisko znane miał, jak pani Stachurska. Bo bądźmy szczerzy - czy ktoś kojarzy takie nazwisko jak "Lewandowski"? W odróżnieniu od marki samej w sobie, jakim jest nazwisko STACHURSKA? A w ogóle to jak on ją bił, wymuszał kopulację, przemocował ekonomicznie i w ogóle... A ona tylko chciała odrobiny odpoczynku. Realizować się w tańczeniu baciatki, skoro zmusił ją do porzucenia błyskotliwej kariery sportowej i wepchnął w rolę kury domowej i kelnerki na bankiecie życia, przy którym ucztował ten piłkarzyk. Tak będzie. Nie zmyślam. Popcorn już mam pod ręką, piwerko się mrozi, bo "pożal się borze kopacz po czole" już dobiega końca "karierki". 2 godziny temu, Kiroviets napisał(a): "Później zaczął przychodzić częściej. Na lunche, na kolacje, po treningu. Przychodził tak długo, aż mu nie dałam numeru telefonu" Też rykłem jak to przeczytałem 🙂 3 godziny temu, BumTrarara napisał(a): A podobne te wschodnie karyny są takie inne niż wszystkie i kochają prawdziwie. 🤡 Kobieta jest kobietą bez względu na szerokość geograficzną. Oczywiście - pewne tematy będą w niewielkim stopniu zmienne zależnie od wychowania/otoczenia, ale ustawienia bazowe są niezmienne. 2 godziny temu, Dzingolo napisał(a): Ślub był rosyjski? Czy tam też baba dostaje więcej niż facet w sądzie ? Tu chłop jest ujebany po samą dupę. Bo co, będzie fikał, jak jest praktycznie w 100% zależny od tego pokurwiałego "państwa"? Obywatelstwa RACZEJ nie ma (jakby miał, to zaraz zgarną go w kamasze), z ich pktu widzenia jest obywatelem wrogiego państwa, a tu chlipie ichnia obywatelka, matka dzieciom. I gdzie pójdzie po sprawiedliwość? Do Sztrasburga? Biczplis... Koleś wystawiony na strzał jak kaczka na strzelnicy. Zasiał wiatr -> zebrał burzę. Ostatni gwizdek do spierdalania stamtąd miał na początku wojny. Wybrał miękką kolaborację "bo rodzina", no to ma 😆 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 1 Share Posted December 1 (edited) 15 minut temu, Stary_Niedzwiedz napisał(a): Ostatni gwizdek do spierdalania stamtąd miał na początku wojny. Ciekawe, czy pluje siebie w brodę, pamiętam jak jechano po nim w Polsce za to. Ciekawe, czy ma wobec niej podkulony ogon teraz, czy jest wojna. I Chuj, dzieci będzie widział raz na I TU UWAGA: RUSKI ROK, jeśli w ogóle. Nie zazdroszczę. Edited December 1 by zuckerfrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stary_Niedzwiedz Posted December 1 Share Posted December 1 4 minuty temu, zuckerfrei napisał(a): Ciekawe, czy pluje siebie w brodę, pamiętam jak jechano po nim w Polsce za to. "Moja myszka stoi za mną murem!" Cóż. Tyle wiemy, na ile nas sprawdzono. Być może już wtedy wiedział, że jest #wdupie, ale grał jeszcze w tą grę, licząc, że rozejdzie się po kościach? W końcu "specjalna operacja wojskowa, 3 dni, górą tydzień, mordo". Do tego drugie dziecko rocznik 2021, więc PONIEKĄD logiczne, że nie robił rewolucji. Potem był już ujebany po jaja, bo - mniej-bardziej świadomie - spalił mosty w PL (wizerunek!), wytransferować siana nie mógł (sankcje), w międzyczasie propozycje zawodowe się skończyły - może merytorycznie, może politycznie, no i myszka odpaliła protokół "ja spierdalam". Wiele kwestii jest niewiadome, a z perspektywy ciepłego kurwidołka w PL możemy dużo gadać. "Analiza wsteczna zawsze skuteczna". Tym niemniej -> wpierdolił się mocno. I tu współczucie. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 2 Share Posted December 2 57 minut temu, Stary_Niedzwiedz napisał(a): że rozejdzie się po kościach? Szkoda, że nie miał świadomości, że te spawy nigdy nie rozchodzą się po kościach. (Jeśli tak było.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 2 Share Posted December 2 4 godziny temu, Stary_Niedzwiedz napisał(a): To są młode chłopaki. Zwykle "wyględni", bo w formie fizycznej. Często zarabiają nieprzyzwoicie dużo jak na swój wiek i rozsądek. Często siano przewraca im w głowie. I to combo przyciąga kobiety. Nie zawsze - że to dyplomatycznie ujmę - najwyższych lotów. Dodajmy do tego to, że kariera piłkarska trwa - relatywnie - krótko. I czasem kończy się z dnia na dzień kontuzją. A wtedy rzeka hajsu z dnia na dzień wysycha. Znam osobiście jednego piłkarza z topki, dokładnie taki schemat: poniżej 18 roku życia duża kasa - ludzie po 30 nie potrafią sobie z tym poradzić, a co dopiero małolat. Dwa - to właśnie ich podejście do życia, wówczas na pełny wyjebaniu, jest hajs to balujemy w opór. Często piłkarze nie grzeszą też rozumem = są łatwi do owinięcia = laski lubią to Teraz się trochę pozmieniało, są agenci, jest większa świadomość zagrożeń, kontrola nad hajsem i ewentualne inwestycje na przyszłość, także tych przypałów jest coraz mniej, ale jakże spektakularne. Ale kobiety z racji swojej natury - będą krążyć i sępić. Swoją drogą przypomniało mi się X lat temu wielki turniej tenisowy w moim mieście, wieczorem odbywały się imprezy towarzyszące, często gęsto można było spotkać wielu zawodników. Przy głównym wejściu z 10-12 tak odwalonych lasek, jakby jakiś pokaz modelingu był. Haj$ bejbe. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedeNzNich Posted December 2 Share Posted December 2 (edited) 8 godzin temu, Kiroviets napisał(a): Jeśli chodzi o " kopaczy " to mam pewną ( na razie tylko) teorię, że ten płat/ sfera mózgu odpowiedzialne za koordynację psychomotoryczną pozwalającą im na zwinne ruchu na boisku są bardziej rozwinięte kosztem innego ośrodka odpowiedzialnego za logiczne myślenie. Oczywiście, spójrzmy na małpy Motoryka tiptop, a pomimo że się rodzimy w stosunku do tych Naczelnych zdecydowanie upośledzeni, przewyższamy je zdolnościami poznawczymi po czasie. Oczywiście pisze to z perspektywy białego człowieka północy, bo z badan wiadomo iż ta reguła nie dotyczy wszystkich obszarów planety zamieszkiwanej przez nas. @Rocco Oby jak najwięcej mężczyzn wyciągnęło z tego naukę. Niestety każdy z osobna musi zostać przeorany, z cudzego niewiele się wynosi zwłaszcza za młodu. Obecnie myszkę musi być stać na mnie(czyli się utrzymuje i pokrywa 60% kosztów wspólnych bo generuje większe koszta na mediach) , nie wyobrażam sobie dołożyć do mokrej kieszonki centa. Edited December 2 by JedeNzNich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocco Posted December 2 Author Share Posted December 2 Wynajem "miłości" 24/7 to baaaaaardzo droga "usługa" 😛 To niesamowite jak wielu z Nas nie potrafi zidentyfikować niejawnych dziwek i dopiero kiedy taka go wykorzysta, rozumie swój mega życiowy błąd, ale wtedy już jest za późno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calltoaction Posted December 2 Share Posted December 2 5 godzin temu, Spokojnie napisał(a): Znam osobiście jednego piłkarza z topki, dokładnie taki schemat: poniżej 18 roku życia duża kasa - ludzie po 30 nie potrafią sobie z tym poradzić, a co dopiero małolat. Dwa - to właśnie ich podejście do życia, wówczas na pełny wyjebaniu, jest hajs to balujemy w opór. Często piłkarze nie grzeszą też rozumem = są łatwi do owinięcia = laski lubią to Teraz się trochę pozmieniało, są agenci, jest większa świadomość zagrożeń, kontrola nad hajsem i ewentualne inwestycje na przyszłość, także tych przypałów jest coraz mniej, ale jakże spektakularne. Ale kobiety z racji swojej natury - będą krążyć i sępić. Swoją drogą przypomniało mi się X lat temu wielki turniej tenisowy w moim mieście, wieczorem odbywały się imprezy towarzyszące, często gęsto można było spotkać wielu zawodników. Przy głównym wejściu z 10-12 tak odwalonych lasek, jakby jakiś pokaz modelingu był. Haj$ bejbe. Mój znajomek trenuje drugi zespół piłkarzy jednego klubu z extraklasy. Głównie łebki 15-18lat. Z tego co opowiadał to oni mają tyle DMów, że ciężko wybrać i to często rozpierdala kariery na poczatku ich trwania. Takie laski to już mają pewnie know how jak ograć takiego pana piłkarza. Na moje to -> znajdujesz takiego, żeby można było coś pogadać i szybko lecisz z nim bez gumy -> dziecko + ślub bo wypada -> doisz ile się da + robisz kariere na insta jako fit kasia,ania, cooking by żaneta itp -> chłop kończy kariere albo zaczyna grać w okręgówce, dla ciebie to red flag, że w związku źle się dzieje -> szukasz innego z wyższej ligi i mówisz ex, że nie wiesz co czujesz -> znajdujesz innego + rozwód & alimenty na mnie i dziecki bo wymagają wszystkiego co najlepsze -> jak masz młode lata to powtarzasz kółko. Koniec konców konczysz jako 50latka z 6 dzieci i alimentami na poziomie paru krajowych + masz kariere na insta i udzielasz rad jak się powinno tworzyć trwałe relacje oparte na zaufaniu i godności xD 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocco Posted December 2 Author Share Posted December 2 Ja pierdolę, ile jeszcze facetów wjebie się w układ sponsor - dziwka, bo za młodu ktoś im powie że tak wygląda "miłość" i w to uwierzą??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maVen Posted December 2 Share Posted December 2 Od dnia kiedy to zeszliśmy z drzewa nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Szkoda tylko że większość z nas tą bolesną lekcje dostaje tracąc wszystko. Może i kasę można odrobić tak mówią ale tracimy najcenniejszy zasób nasz czas i zdrowie a tu wraz z wiekiem nasze możliwości się kurczą. Nie uwierzę w żadne medialne pierdzenie że wiek to tylko cyfra i życie zaczyna się po ... i tak dalej. Ten piłkarz im szybciej się ogarnie tym lepiej ale wiadomo jak jest. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 2 Share Posted December 2 Jak by tak wyłączyć biologiczny imperatyw ruchania bab to w sumie po co nam one? Dla dzieci ktoś powie, ale już mam się nie chce, to zostajemy sami dla siebie ( tak egoistycznie jak one są same dla siebie ) i w tym momencie powinno się żyć lepiej. Tylko wiemy że biologia to nie elektryka i nie wyłączymy tego bezpiecznika, co jedynie możemy go zdławić. Te koło będzie się kręcić. Miłość, zdrada, emocje, pierdo lamento , dzieci, rozwody, śluby aż do usranej śmierci 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts