Jump to content

Braun publicznie, przed Sądem, czyta co niektórzy rabini sądzą o Słowianach (eliminacja) i tych, którzy się z żydami ożenili (likwidacja gdy już żydzi wygrają)

Recommended Posts

Linia obrony przeprowadzona nienagannie. Braun pokazuje że żydzi nas nienawidzą i mają się za o wiele lepszych, więc honorowanie ich świąt wśród Słowian jest czymś nienormalnym.

Bardzo ciekawe jak oskarżyciele się do tego odniosą, przecież to są realne słowa przywódców duchowych żydów, nie można im zaprzeczyć. Powiedzą że to wyrwane z kontekstu?

• Like 8
  • Thanks 5

Dobry materiał. Zapewne też mówił o tym czym jest to święto, że to rocznica militarnego zwycięstwa nad Grekami itd. gdzie przelano brutalnie dużo krwi. Sądy w Polin wyrokują jak chcą, ale tu mają trudnego przeciwnika, który będzie się odwoływał, a raz już zagraniczne sądy przyznały mu rację. 

W sumie władze robią Braunowi dobrą reklamę i pozwalają na zapoznanie społeczeństwa z ciekawymi informacjami.

Żydzi gardzą innymi, uważają siebie za lepszych. To widać też w kontakcie z nimi, nie tylko w cytowanych zapisach.

Są też fajni Żydzi czy Izraelczycy, pozytywni wobec innych z dobrym sercem. Jednak indoktrynacja jakiej doznają poprzez religie i aparat państwowy, czyni dużą część osobami z poczuciem wyższości i nienawiści do innych, szczególnie Polaków. Jak się oni dowiadują, to w Polsce jako pierwszej wprowadzono obowiązek noszenie gwiazdy Dawida na ręce, Polacy zbudowali obozy zagłady i stanowili tam obsługę, byli tez sąsiadami palącymi w stodołach.

• Like 4

@Śnieżnobiały może też w razie czego, ułaskawi go Pan Prezydent? 

Ludzie źli nienawidzą dobrych bez powodu - np. widząc jak Polacy się narażali, ukrywając żydów którzy przed wojną nimi gardzili i nie raz wykorzystywali, jasno widzą w tym świetle życzliwości, jaką są ciemną otchłanią. 

Ponoć "na zachodzie" już głośno jest o tym procesie, sporo ludzi się dowie o żydach, co nimi kieruje jak się uśmiechają (nie wszyscy, wiadomo), oraz jakie bagno jest w Polsce.

• Like 3

Samo celebrowanie chanuki przez polityków rządzących w Polsce, pokazuje dobitnie kto ma władzę nad nimi.

Niestety po II wojnie Polska została przejęta przez wybranych, którzy Polakom od 80 lat gotują fatalny los.

Oczywiście wcześniej relacje wybranych z Polakami od 600 lat były nie najlepsze. Ciekawe dlaczego?

Skoro nawet z Japonii, czyli kraju najbardziej przyjaznego, wybrani zostali wyrzuceni. Wszyscy mają ich dość.

Braun jest niewygodny tak samo jak Jaszczur, który nie cacka się z nimi.

Obaj panowie głośno mówią jak jest, jak ludzie są przez wybranych okłamywani, oszukiwani.

Stąd są atakowani, ośmieszani, mają nieprzyjemności, bo śmieli się postawić.

Kolejna sprawa, mają wpływ na społeczeństwo, a to jest dla nich niewygodne, bo goj się dowie, że jest gojem.

Wybrani boją się prawdy, bo pryśnie mit o narodzie aniołków pokoju, którymi wcale nie są.

Każdy widzi co robią z ludźmi w Gazie, a świat dalej milczy, nie reaguje, by ich powstrzymać.

Polaków nienawidzą za to, że jako jedyni im pomagaliśmy, narażając się na niebezpieczeństwo.

Oni nie mogą pogodzić się z tym jak goje bez duszy byli mądrzejsi, przewidywali, znaleźli rozwiązanie problemów,

a oni nie, gdzie jeszcze na swoich donosili, wydawali w ręce okupanta.

Wracając do Brauna, bardzo dobre przygotowanie, któraś tam na sali nie wytrzymała presji i próbowała zrobić imbę, jednak się nie udało.

Najważniejsze, info poszło w świat, niech się niesie, niech ludzie zobaczą, dowiedzą się, kto to są tak naprawdę wybrani.

Braun dobitnie wyjaśnił, że idą po Polaków, Słowian, a on im tylko stoi na drodze i przeszkadza w planach.

• Like 4
  • Thanks 1

Prezydent go nie ułaskawi. Na jednym ze spotkań Braun wspominał, że był chyba jedynym z kandydatów na prezydenta który nie został zaproszony przez Nawrockiego na spotkanie (chyba w pałacu, dobrze nie pamiętam). 

Ja raczej spodziewam się, że teraz będą próbować utajnić proces aby ten nie zamienił się w sąd nad Chabad Lubawicz, kto jest kim i jakie są ich wpływy. Błędem z ich strony była jawność procesu. Prawdopodobnie już tego żałują i myślą nad pretekstem, który pozwoliłby im na utajnienie rozprawy. Przewiduję jakąś prowokację ze strony jakiejś postronnej osoby, np mało znanego reportera lub coś podobnego. 

Edited by Roman Ungern von Sternberg
  • Like 2

Ten film co podał @zuckerfrei  mocno niszczy, wręcz zalewa beznadzieją.

O wielu osobach dochodziły słuchy, o ukraińskim bodnarze też. Ale kilka minut filmiku zbierającego wiele rzeczy do kupy to jak obuchem w łeb.

Jednoznacznie to tłumaczy, że ta podległość ukrainie i żydom to nie skrajna głupota i naiwność, tylko to że wielu decydentów i przedstawicieli "elit" jest polakami tylko z paszportu i nazwiska.

Chociaż i tak jest mi cięzko sobie wyobrazić, ze jako dzieci tych potomków, jednak urodzili się czesto w Polsce, koledzy kolezanki polacy, twój język to polski, a jednak podejmujesz decyzje i działania antypolskie mieszkając i tak całe życie w Polsce i rodząc swoje dzieci, którzy stają się Polakami. Jakie to musi być smutne, sprzeczne i ostatecznie niszczące w środku..

Nie umiem mieć totalnie wyjebane jak to niektórzy określają, bo w innym duchu zostałem wychowany, ale widząc coraz więcej o historii i sytuacji czuję tylko złość bo sytuacja jest nie do odratowania, a na pewno ja mam na to znikomy wpływ choćbym resztę życia na to poświęcił. Jak z matrixem, redpillem, czy lepiej mieć świadomość i unosić cięzką prawdę, czy może jednak nie drążyć.

• Like 3

O ile Braun ma sporo racji  to nie ma co popadać w skrajność z drugiej strony.

@Marek Kotoński on mówi konkretnie o Chabad-Lubawicz. To jeden z odłamów Judaizmu. Szalom Dow Ber Stambler to taki ojciec Rydzyk. Rabę co wsławił się tym, że powiedział "ale, to nie dobre jest" (mówić o żydach szmalcownikach). Kluby Radia Maryja nie reprezentują katolików. Jeśli ktoś, przypisuje Braunowi antysemityzm, to warto takiej osobie uświadomić, że gość, który w sejmie organizuje zapalanie świeczek to właśnie taki ojciec Tadeusz Rydzyk. Biznesmen co wyciera sobie gębę wartościami, a zbija kasę na organizowaniu wycieczek do Polski. Ma swoją fundację Shalom. Chyba jego brat organizuje sentymentalne wycieczki i dodatkowo, każe sobie słono płacić za ochronę. Odradza samodzielne zwiedzanie, bo wg. niego Polska to kraj, gdzie żyd może życie na ulicy stracić. Braun nie przerwał żadnego obrzędu religijnego, co najwyżej wywalił stragan tandeciarzowi. 

ps. Braun jest bardzo inteligentny, ruch z poproszeniem o wyłączenie neosędziego. Dla mnie szachy w pięciu wymiarach. No bo co mają lewacy teraz powiedzieć. 

ps2.  @zuckerfrei Geremek wprost mówił (chyba w wywiadzie rzece), że zmienił nazwisko bo musiałby wyjechać z PRLu. Jego brat wyjechał. Trochę na wyrost, więc mówienie tu o zatajonej tożsamości. On urodził się w Polsce. Myślę, że lepiej to normalizować. Bo przecież to byli obywatele polscy tylko wyznania mojżeszowego. Nie było wtedy też państwa Izrael. Gdyby w świadomości międzynarodowej opinii oni funkcjonowali właśnie jako nasi współobywatele, Izrael nie miałby argumentów do gadania o mieniu bezspadkowym. Jakoś mam też wewnętrzny opór, żeby negatywnie oceniać fakt zmiany nazwiska przez kogoś kto uciekł z getta, a jego ojciec zginął w Auschiwitz. 

• Like 2
  • Thanks 1

Ja do Geremka i UW nic nie mam, nawet do AWS nic nie mam, do nikogo nic nie mam. 

Lecz, @Piter_1982 spróbuję “wrzucić Ci piłkę trochę za” plecy, mianowicie:

to jak to jest, że to tacy ludzie są gdzieś przy/u władzy w naszej RP? Jaki ten proces działa, skąd się bierze? Dlaczego? 

Pamietam dziewięćdziesiąte, jako że jedyny hiphopowiec w załodze punkowców, laliśmy się ze skinheadami i pamiętam ich ziny, a w nich artykuły właśnie na ww temat… (chyba trochę przekolorowane) pamiętam wtedy mój dysonans poznawczy… i wewnętrzne pytania.

Dlatego powtarzam w centralnej Europie, Gruzin z wąsem po wojence narysował kwadrat, dał flagę, hymn i język. To wszytko. 

ps. Tak wiem Geremek zmarł chyba w 2008 roku. I tak nietuzinkowa postać. 

to chyba Dmowski miał:

wpierw jem Polak, później… i tu wpisz już co chcesz. 

ps2 ostatnio na 11 listopada wpadł mi na fb filmik jak Polski Rom stoi z naszą flagą i świętuje święto niepodległości. Lecz opis był chyba Rom, Polak. Dla mnie takie coś to element podejrzany. 
Wpierw Polak później Rom. To Ok. 

PS3. I jeśli tacy ludzie idą do/po władzę gdzie stawia to rdzenną ludność, czyli nas. Teoria Slavic-slave się potwierdza? 

Pytam, nie twierdzę!

• Like 1

59 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

to jak to jest, że to tacy ludzie są gdzieś przy/u władzy w naszej RP? Jaki ten proces działa, skąd się bierze? Dlaczego? 

Bo oni w to umieją. Zamiast pluć, kształćmy się jak oni. U nas była nie tak dawno, akcja "ratujmy maluchy", żeby przedszkole trwało dłużej. U nich 4 lata i do szkoły. 13 lat uważa się człowieka za dorosłego i wymaga od niego odpowiedzialności za własne czyny. To się potem kumuluje. U nas 30 latki to przedszkolaki albo i dłużej. Poza tym żydów w Polsce było około 10% przed wojną, ale np. wśród lekarzy 50% to byli żydzi. Mają kult nauki i cały czas każdy pracuje, żeby mu było lepiej. Wiele jest czynników. Powtórzę zamiast pluć powinniśmy pracować nad polepszeniem naszego losu. Zrozumieć, że siłą narodu będzie im lepiej każdemu z nas indywidualnie będzie, zamiast tego jeden patrzy na drugiego, jakby tu nażreć się z cudzej miski. Jak mogą to wskakują na lepsze miejsce, ale na szanse potrafią pracować całe życie.

• Thanks 1

6 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Dziwnym trafem, najświeższy materia

Warto zwrocic uwage na "komunistyczna partie zachodniej ukrainy" w ktorej byli czlonkowie zarowno Dornbauma (trzeci blizniak) jak Szechtera - dokladnie niby po drugiej stronie barykady. To rzuca sporo swiatla na to co sie obecnie dzieje.

2 godziny temu, Piter_1982 napisał(a):

Bo oni w to umieją. Zamiast pluć, kształćmy się jak oni

Bardzo szkodliwe myslenie.

Tak, ta nacja opanowala pewne zawody - a sprobuj tam zaistniec jako goj - powodzenia Ci zycze, ucz sie ucz! pracuj, pracuj!

Po latach parskam smiechem czytajac takie brednie. A to siega duzo glebiej niz tylko ten szklany sufit (wlaczajac w to tworzone lub powtarzane historyjki o niebywalej inteligencji czy pracowitosci - moze ja tez otwrze knajpe w warszawie a urzad miasta polapie sie po 10 latach ze za wynajem nie place a potem odstapi od skutecznego dochodzenia dlugu? Bede wtedy mial leb do interesow co?).

• Thanks 1

@Tyrion też w szoku byłem, dlaczego wielu znajomych jest tak "krytycznych" wobec Polski. Potem odkrywałem, że to osoby pochodzenia ukraińskiego, żydowskiego, niemieckiego... Oni z domu mają takie podejście, wyuczoną nienawiść do nas i Polski. Żadne projekty multikulti się nie udają. Jedyna opcja dla takich to asymilacja, no ale...

Po IWŚ weterani zaczęli mówić, że w okopach nie spotykali Żydów, a po wojnie Żydzi stanowili 80% ludzi u władzy. Nawet Putin mówił o tym odsetku u władzy ZSRR.

@Piter_1982Geremek to ten co miał wypadek w trakcie gorącej podróży z prostytutką? Nazwiska zmieniali, bo zwyczajnie nie chcieli żeby ludzie wiedzieli o ich pochodzeniu, jak wiadomo Poliniaki to antysemitniki, więc...

Trzeba zauważyć, że Żydzi odznaczają się umiejętnością dojścia do władzy, wygrania wyborów, objęcia ważnych funkcji, wypracowania bogactwa ale z czego to wynika?

Sprawa pierwsza, Europejczycy najlepszych synów i córki dawali do zakonów, dobre geny zatem nie miały potomstwa, w tym czasie Żydzi...

Sprawa druga, najlepsi Europejczycy z honorem oddawali swoje życie w walce o ojczyznę, więc ich geny tez przepadły, w tym czasie Żydzi...

Sprawa trzecia, władcy pozwalali Żydom na aktywność ekonomiczną i różne przywileje, jakie były zabronione Europejczykom, np. lichwa, więc ogromne koszty kredytu. Wiele mówią zarzuty, ubolewania Ukraińców w Rzeczypospolitej Obojga Narodów, że Polacy oddali/sprzedali ich w niewolę żydowską. Bo szlachta do zarządzania majątków wyznaczała Żydów, których chłopstwo nie lubiło za złe traktowanie, chytrość i przekręty.

Sprawa czwarta, Żydzi otrzymywali nazwiska tytuły od władzy, czasem za wyjawienie konspiratorów, przejmowali ich majątki i herby. Niektórzy nawet zarzucają Żydom, którzy otrzymali tytuły, że celowo zrywali sejmy, stosowali liberum veto, za pieniądze od przyszłych zaborców. Mało znam ten wątek.

Sprawa piąta, u Poliniaków młoda Polka robi co chce, sypia z kim chce, żyje jak chce, w tym czasie Żydzi... (jak ktoś nie wie, to aranżują małżeństwa, a Żydówki nie mają chlamydii)

Żydzi rozpijali chłopstwo prowadzili pijalnie, potem przejmowali majątki. Było to tak destruktywne, że po rozbiorach zaborcy ucięli im prowadzenie takich przybytków, żeby chłopi mogli wypracowywać coś dla cesarzy.

Trzeba pamiętać, że Żydzi robili zmowy cenowe i obniżali ceny poniżej opłacalności, jeśli Polacy chcieli wejść na ich teren, albo w działkę rynku.

Żydzi bardzo popierali Bolszewię i byli często jej agenturą. Z tego powodu podczas obrony Warszawy wojsko usunęło ich z Armii.

Podczas IIWŚ byli Żydzi, polscy patrioci w polskiej partyzantce, nawet czasem zostawali dowódcami zgrupowań. To jednak wyjątkowe przypadki, większość jeśli chwyciła za broń, dbała o swoje interesy, Niemców nie zwalczali, a nawet okradali Polaków i dokonywali mordów na Polakach.

Trzeba sobie uzmysłowić, że człowiek innej cywilizacji np. żydowskiej, inaczej widzi świat, a jeszcze w jego religii, jesteśmy kimś gorszym. Osoba z takim balastem traktuje nas gorzej i uważa, ze może oszukiwać wykorzystywać. Stąd tyle antagonizmów, nie jesteśmy w stanie współegzystować z innymi ludźmi na tym samym terenie, zawsze będzie konflikt. Tym bardziej, że w naszej cywilizacji, otwartość, dobrotliwość, honor są wdrukowane. W momencie zderzenia takiego podejścia, nie tylko z cywilizacją Żydowską, ale niech będzie i ludźmi ze Świata Islamu, zawsze będzie zgrzyt. Ich zasady i kodeksy na innych warunkach wyrastały i inaczej się zachowują.

Na koniec dodam, że Żydzi sprawujący władzę nad systemem finansowym świata, realnie mają władzę nad wszystkimi. A z tego wpisu się śmieją;)

Są Żydzi przyjaźni Polsce, ujawniający kłamliwość narracji Izraela, czy niektórych środowisk żydowskich wobec Polski. środowisko Żydowskie nie jest jednorodne i nie wszyscy są be. Historycznie jednak Polacy raczej narzekali na współżycie z nimi.

Jeszcze chciałem dodać, ze AK podczas wojny nie zalecała, czy nawet zakazała ukrywania Żydów. Wynikało to z tego, że schwytani Żydzi ujawniali kto im pomagał, więc skazywali te osoby na śmierć. I to często ujawniali bez torturowania, a na dodatek podawali niekiedy osoby, które wcale im nie pomagały, albo jeśli chcieli się zemścić! W związku z tym AK widząc jakie są szkody, wydała takie zarządzenie.

Ta ostatnią informację wyczytałem na żydowskiej stronie piszącej o stosunku Polaków do Żydów podczas wojny. Szok, że o tym napisali.

Jeszcze na koniec dodam, że jeśli Polak pojedzie do Indii, Chin, Eskimosów... i nie dostosuje się do lokalnych standardów współżycia, to będzie nielubiany. Na tej samej zasadzie Żydzi z innego świata cywilizacyjnego, nie mieli szansy, żeby być u nas lubiani.

Dlatego multikulti, ściąganie imigrantów do pracy się nie sprawdza.

Edited by Śnieżnobiały
  • Like 4
  • Thanks 3

UE właśnie odpaliła pakt śródziemnomorski, 42 miliardy ojro wydadzą na sprowadzania arabskojęzycznych dżentelmenów z Afryki Północnej, oczywiście jak zwykle mają to być wyedukowani absolwenci uniwersytetów xD

I widzicie niedowiarki, nie będzie już nielegalnej migracji, bo ją zalegalizowali.

Da się? Da się! 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.