wojakowy Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Witam wszystkich Braci. Śledzę forum już kilka lat, w tym również jako posiadajacy status "czytelnika", jednak postanowiłem zrobić kolejny krok i dołączyć do tej Społeczności. Mam nadzieję na wartościową i merytoryczną wymianę poglądów oraz dyskusję. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Dzień dobry o tak wcześniej porze 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Witaj! 11 godzin temu, wojakowy napisał(a): Mam nadzieję na wartościową i merytoryczną wymianę poglądów oraz dyskusję. 🙂 Też mam taką nadzieję. Zapraszamy do podzielenia się swoją historią, jak trafiłeś na forum (parę lat temu) i dlaczego dopiero teraz wbijasz do aktywnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojakowy Posted December 22, 2025 Author Share Posted December 22, 2025 59 minut temu, Spokojnie napisał(a): Zapraszamy do podzielenia się swoją historią, jak trafiłeś na forum (parę lat temu) i dlaczego dopiero teraz wbijasz do aktywnych? Generalnie o forum powiedział mi tata, który również posiada tu konto. 😉 A czemu dopiero teraz wbiłem do aktywnych? Po prostu wcześniej nie miałem takiej pilnej potrzeby wypowiedzenia się, a dodatkowo trochę mnie odstraszyła ta opłata 25 zł, potem jakiś czas tu nie zaglądałem, aż w końcu uznałem, że to dobry moment, żeby zacząć się udzielać. Jak to mówią: "Lepiej późno niż później". 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 34 minuty temu, wojakowy napisał(a): trochę mnie odstraszyła ta opłata 25 zł, Przecież w tych czasach to tylko pół dniówki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
facundo Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted December 22, 2025 Share Posted December 22, 2025 (edited) No Elunia! 1 godzinę temu, wojakowy napisał(a): Generalnie o forum powiedział mi tata, który również posiada tu konto. 😉 A Poćwiczcie razem angielski.🤣 Edited December 22, 2025 by Kiroviets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysean Posted December 23, 2025 Share Posted December 23, 2025 Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts