Jump to content

Witam szanownych Braci

wojakowy

Recommended Posts

Witam wszystkich Braci. Śledzę forum już kilka lat, w tym również jako posiadajacy status "czytelnika", jednak postanowiłem zrobić kolejny krok i dołączyć do tej Społeczności. Mam nadzieję na wartościową i merytoryczną wymianę poglądów oraz dyskusję. 🙂

• Like 1

Witaj!

11 godzin temu, wojakowy napisał(a):

Mam nadzieję na wartościową i merytoryczną wymianę poglądów oraz dyskusję. 🙂

Też mam taką nadzieję. Zapraszamy do podzielenia się swoją historią, jak trafiłeś na forum (parę lat temu) i dlaczego dopiero teraz wbijasz do aktywnych? :)

59 minut temu, Spokojnie napisał(a):

Zapraszamy do podzielenia się swoją historią, jak trafiłeś na forum (parę lat temu) i dlaczego dopiero teraz wbijasz do aktywnych? :)

Generalnie o forum powiedział mi tata, który również posiada tu konto. 😉 A czemu dopiero teraz wbiłem do aktywnych? Po prostu wcześniej nie miałem takiej pilnej potrzeby wypowiedzenia się, a dodatkowo trochę mnie odstraszyła ta opłata 25 zł, potem jakiś czas tu nie zaglądałem, aż w końcu uznałem, że to dobry moment, żeby zacząć się udzielać. Jak to mówią: "Lepiej późno niż później". 🙂

• Thanks 1

No Elunia!

1 godzinę temu, wojakowy napisał(a):

Generalnie o forum powiedział mi tata, który również posiada tu konto. 😉 A

Poćwiczcie razem angielski.🤣

Edited by Kiroviets
  • Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.