Jump to content

Przyjmijcie, proszę, życzenia świąteczne ode mnie. Miłe nie będą, za co przepraszam

Marek Kotoński

Recommended Posts

Dobry wieczór,

Jak co roku, jako właściciel forum a właściwie współwłaściciel, bo bez was to byłoby tylko puste miejsce, składam życzenia. Głównie - życzenia szczęścia, sukcesów, wszystkiego co każdy z nas lubi.

Oczywiście życzę wam szczęścia i sukcesów szczerze, bo wasz sukces to parę złotych dla mnie, więc mam jak najbardziej interes w waszym szczęściu. Niestety, wielu z was i na 99% ja, tego szczęścia nie zaznamy w za dużej ilości.

Polska ma ponad 3 biliony długu, w Polsce jest kilka milionów Ukraińców, którzy jak nie wszyscy wiedzą, już z nami mieszkali - były zabójstwa polityczne, bunty, zdrada w 1939 roku, więc to nie tylko Wołyń. Ja do Ukraińców nic nie mam, politycy dają nasze pieniądze, to biorą, czemu trudno się dziwić. Środowiska Żydowskie żądają za zniszczenia Niemieckie w Polsce, prawie 400 miliardów dolarów, a że nie mamy możliwości mieć takich pieniędzy, ani pożyczyć, będziemy musieli oddawać lasy, terytorium i inne, temu podobne bogactwa.

Ponieważ jest coraz biedniej, ludzie tracą pracę, coraz więcej mężczyzn nie jest w stanie spełnić żądań kobiet - demografia jeszcze spadnie, ludzie staną się jeszcze bardziej sfrustrowani.

I najgorsze diabelstwo - chcą nas wciągnąć w Ukraiński konflikt z Rosją, co zakończy się masakrą młodych Polaków, powracających z frontu w trumnie albo bez nóg i rąk. A Niemcy zaczynają zbrojenia, co oficjalnie ogłosili. Nasz udział  w cudzej wojnie, prawdopodobnie byłby końcem Polski.

Niestety, sytuacja jest bardzo nieciekawa. Uważam, może mylnie, że lepiej podjąć jakieś działania, coś wiedzieć, niż słodko popierdywać o szczęściu i sukcesach, gdy utrzymujemy drugi kraj, coraz bardziej roszczeniowy wobec nas.

Uważam że skoro nas bezustannie oszukują, mówiąc i pisząc że mamy poziom Szwajcarii a niebawem prześcigniemy technologicznego giganta, Japonię, umożliwiają ludziom życie w jakiejś formie halucynacji, co jest zrozumiałe - przykładowy chłop robi na dwa etaty, żeby rodzina jakoś funkcjonowała, nie ma czasu nawet na sen, a tu się dowie że i tak to wszystko będzie prawdopodobnie zniszczone, a on być może zabrany na front. Takich ludzi jest miliony, i nawet gdy na forum rozmawiamy o kobietach, to już jest powód do plucia na nas. Ludzie się boją prawdy, bo oznacza ona wyjście ze strefy komfortu, instynktownie więc poniżają tych, którzy prawdą mogą zniszczyć ich cukierkowy obraz świata. To trzeba zrozumieć, nie odpowiadać złem na zło, bo za wszystkim stoi strach. Często wśród tych "plujących", są porządne i uczciwe osoby, bojące się stracić coś, na co tak długo harowali. Plucie jednak im nie pomoże, im też wszystko zabiorą.

Jedyne czym możemy się bronić, to mieć dostęp do informacji prawdziwych. Wiedzieć co się dzieje. Oceniać życie i sytuację dzięki prawdziwym informacjom, a nie rzygowinom że zadłużony po uszy kraj bez własnej marki samochodów, prześcignie mocarstwa gospodarczo.

Ci którzy chcą nas okraść, bo do tego w sumie się wszystko sprowadza, bardzo nie chcą byśmy znali prawdę, orientowali się w tym, co się aktualnie dzieje w Polsce i na świecie. Właśnie oglądałem na kanale Bądź na bieżąco wywiad z Panem Sumlińskim - który mówił o Jedwabnym, Żydach, wydał książkę na ten temat. Co mu zrobili? Stracił dwa kanały na YouTube, a wczoraj zablokowali mu sprzedaż książki chyba na allegro.

Ja sam po kilku latach nagrywania, po donosach Sławka i jego "kolegów", straciłem kanał z kilkunastoma tysiącami subskrypcji. Nie jest miłe stracić kilka lat pracy - ponad tysiąc nagrań. Przypominam że były procesy sądowe, wszystkie wygrałem. Mimo że wyroki były zabawne, a jeden z nich (włosimierz) nie wykonał ponad trzy lata prawomocnego wyroku Sądu, satysfakcja była i jest niesamowita.

Obecnie mam kanał na YouTube Radio Samiec2, ale co o wiele ważniejsze, mam forum i Was, ludzi z jajami którzy nie bali się przyjechać do Wrocławia na procesy, mimo wielu gróźb, oraz Plusujemy.pl. Te dwie platformy opłacam, nie jestem u nikogo petentem. Zniszczyć to na pewno się da, ale nie tak łatwo jak YouTube. Mamy więc możliwość doświadczenia prawdy o tym, co się naprawdę dzieje w polityce, gospodarce itd. Nawet mam e sklep, gdzie sprzedaję swoje i napisane z Redem książki (strefasamca.pl).

Dlatego apeluję do rozumnych ludzi - bądźmy jak najczęściej nie tylko na forum, które głównie skupia się na związkach, ale też na Plusujemy.pl. Zakładasz konto i za darmo korzystasz. Reklam żadnych nie ma, tak jak na forum. Wszystko śmiga jak ta lala. Oj, nie spodoba się to wielu, którzy najpierw oszukują, a później zabiorą Ci ostatnią koszulę.

Siła jest w grupie. Zobaczcie sobie na Plusujemy.pl, jest miło, przyjemnie, wklejamy same najnowsze ciekawostki z każdego możliwego tematu, polityka, motoryzacja, zwierzaki, kobietki, co kto chce, byle nie łamać prawa.

Więc nadal życzę szczęścia, ale też sugeruję, byśmy temu szczęściu pomogli. Oddałem temu całe swoje życie, a obecnie jestem trochę wyżej niż na dnie. Mimo tego, wszystko działa, jest opłacane w terminie, gotowe do korzystania, głównie też dzięki wam i waszym finansom. Zapraszam, korzystajcie, bo wielu z was się do tego dołożyło, zobaczcie gdzie są wasze darowizny, zobaczcie jak pięknie te pieniądze zostały wydane, by pomagać innym, a nie przechlane i przejedzone.

Przy okazji, mam prośbę. Poproszono mnie o pomoc dla dobrego człowieka, którego życie złamało na pół, jak suche drewno. Śmiertelna choroba, już się sam nie porusza, oczywiście w związku stało się tak, jak to uczycie na forum małolatów i ludzi nie znających prawdy, o prawnej umowie zwanej żartobliwie ślubem :)

Nie musicie dawać ani grosza, chodzi o ten 1% podatku rocznie - proszę was, żebyście zadysponowali ten 1% na fundację Helpful Hand z dopiskiem "Maciej Kempa". Te pieniądze i tak do was nie wrócą, a więc wpłaci się je komuś, albo pójdą do budżetu, np. na socjal dla Ukraińców. Jeśli ktoś tak zrobi, to serdecznie mu dziękuję. Zamiast czekać na szczęście, sami je daliście komuś, kto doświadczył straszliwych rzeczy - stwardnienie rozsiane. 

A więc szczęścia i sukcesów! :) I dziękuję za waszą aktywność biologiczną :) i umysłową na forum i Plusujemy.

• Like 21
  • Thanks 18

Najlepszego, przede wszystkim zdrówka, bo bez niego nic nie ma, spełnienia marzeń, celów, kochanych pieniążków,

które dają wolność, niezależność, ułatwiają funkcjonowanie, sukcesów na polu zawodowym, rozwojowym, ale także

tym najbardziej przez mężczyzn pożądanym czyli relacji damsko-męskich. 

Niech ten czas będzie dla was odpoczynkiem od znoju życia codziennego, które serwuje nam co rusz opresyjny system.

Spędźcie ten czas tak jak chcecie, lubicie, macie na to ochotę🙂

• Like 7
  • Thanks 7

Zdrówka i pieniążków, bo mając jedno i drugie poradzimy sobie z przeciwieństwami losu. 

Co do złych newsów - nie będzie nielegalnych imigrantów, będą legalni. Sam mam chęć zarabiać ile się da, i uciec z europejskiego syfu. W ostatnich latach wszystko mocno przyspiesza, zaciskają pętlę na jajach gojów, które zajęte walką między sobą w chlewie, mają je skurczone jak orzeszki laskowe, a smród nie wywożonego gnoju przewyższa woń kwasu masłowego, którego z uśmiechem na twarzy rozlewają piwniczaki pod lokalem🫤🤔

• Like 5
  • Thanks 3
  • Haha 1

E tam, w 2027 roku na pewno Polacy będą mądrzejsi i nie wybiorą do rządzenia tych samych oprawców i nieudaczników. Wszak jesteśmy w swojej masie mądrym narodem, nie damy się naciągnąć ani zmanipulować prostymi technikami. Tak będzie. Amen.

P.S.

Żartowałem, Polak lubi być pomiatany więc w 2027 popis znowu 70-80% i karuzela kręci się dalej 😄 Tak czy siak, tym świadomym forumowiczom (a tacy są zacni ludzie na tym portalu) wszystkiego najlepszego, przede wszystkim cierpliwości do tego świata. Jednak trzeba być optymista, nawet na Titanicu grali koncert do samego końca 😁

• Like 5
  • Thanks 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.