Jump to content

Stary prawiczek wita się

Recommended Posts

Nie napiszę "Dzień dobry", bo nie jest dobry, no ale w każdym razie witam się z Wami.

35 lat, ciekawe, czy jest tu lepszy zawodnik, już wiecie pewnie, o czym będę już niedługo pisał. Myślę sobie tak: a chuj, jak tu mi nie pomogą z moim problemem (i nie polecą dobrej dziweczki w Warszawie lub okolicy), to już nigdzie mi nie pomogą 🙂 No to jestem. Pewnie za jakiś czas utworzę gdzieś swój wątek.

Dobrej współpracy sobie i Wam!

• Like 1

Hej, myslę, że większość tu Ci właśnie w ten sposób pomoże, bo to jest najlepsze wyjście, kwestia jedynie odromantyzowania Ci głowy. Jak pojdziesz na dziwki, to Twoǰ najwiekszy kompleks bedzie za Tobą. Zostanie jedynie tradycyjne wyrwanie dupy, ale to juz bedzie wtedy latwiejsze, bez swiadomosci ze cipka to cud.

• Like 1

Elunia!👊👊

11 godzin temu, Corgi napisał(a):

35 lat, ciekawe, czy jest tu lepszy zawodnik, już wiecie pewnie, o czym będę już niedługo pisał

Ja też późno zapeklowałem, nie ma co narzucać sobie presji z tego powodu. Również lektura kilku tematów na forum pomogła mi przełamać ta barierę. Także czytaj i wszystko w Twoich rękach. I nie tylko.🤣

9 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a):

wyjście, kwestia jedynie odromantyzowania Ci głowy

9 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a):

swiadomosci ze cipka to cud.

Oby tylko wahadło w drugą stronę się nie przechyliło i się nie zakochał.🤣

• Like 1
  • Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.