Corgi Posted January 5 Share Posted January 5 Nie napiszę "Dzień dobry", bo nie jest dobry, no ale w każdym razie witam się z Wami. 35 lat, ciekawe, czy jest tu lepszy zawodnik, już wiecie pewnie, o czym będę już niedługo pisał. Myślę sobie tak: a chuj, jak tu mi nie pomogą z moim problemem (i nie polecą dobrej dziweczki w Warszawie lub okolicy), to już nigdzie mi nie pomogą 🙂 No to jestem. Pewnie za jakiś czas utworzę gdzieś swój wątek. Dobrej współpracy sobie i Wam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted January 5 Share Posted January 5 Hej, myslę, że większość tu Ci właśnie w ten sposób pomoże, bo to jest najlepsze wyjście, kwestia jedynie odromantyzowania Ci głowy. Jak pojdziesz na dziwki, to Twoǰ najwiekszy kompleks bedzie za Tobą. Zostanie jedynie tradycyjne wyrwanie dupy, ale to juz bedzie wtedy latwiejsze, bez swiadomosci ze cipka to cud. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu25 Posted January 5 Share Posted January 5 Witamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted January 5 Share Posted January 5 Siema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted January 5 Share Posted January 5 Elunia!👊👊 11 godzin temu, Corgi napisał(a): 35 lat, ciekawe, czy jest tu lepszy zawodnik, już wiecie pewnie, o czym będę już niedługo pisał Ja też późno zapeklowałem, nie ma co narzucać sobie presji z tego powodu. Również lektura kilku tematów na forum pomogła mi przełamać ta barierę. Także czytaj i wszystko w Twoich rękach. I nie tylko.🤣 9 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a): wyjście, kwestia jedynie odromantyzowania Ci głowy 9 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a): swiadomosci ze cipka to cud. Oby tylko wahadło w drugą stronę się nie przechyliło i się nie zakochał.🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted January 5 Share Posted January 5 Sieeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 6 Share Posted January 6 Cześć ") 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted January 6 Share Posted January 6 Cześć. Zanim zaczniesz się rozkręcać przeczytaj to: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted January 7 Share Posted January 7 Szalom🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysean Posted Monday at 12:58 PM Share Posted Monday at 12:58 PM Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts