Jump to content

Prawiczek 35 lat – prośba o pomoc

Recommended Posts

42 minuty temu, JedeNzNich napisał(a):

@Zły_Człowiek Ja nie rozumiem? Ty nie rozumiesz, dla mnie większość kobiet jest tak bezwartościowa, że uważam DIVE za  wyższy poziom niż one. Zwłaszcza, gdy dostaje propozycje wieczoru w cenie godziny. 

A no tak, zapomniałem że jesteś chadem to masz trochę inne spojrzenie na świat :) 

• Like 1

W dniu 14.03.2026 o 00:26, Corgi napisał(a):

Pytanie: czym różnią się (przede wszystkim w dotyku) piersi sztuczne od naturalnych? Czy można odróżnić jedne od drugich? Czy któreś z nich są "lepsze"?

Pytam o to w kontekście wyboru tego masażu nuru i/albo dziweczki.

W dniu 11.03.2026 o 10:12, Corgi napisał(a):

Chłopy, ale tak na szybko, jak to jest z tym wyrachowaniem u wschodnich jak pytałem? Które najbardziej, które najmniej? To dla mnie ważne.

A do tego też wracam mimo wszystko. Nie chcę się nadziewać na jakieś księżniczki, co dużo wymagają, a gówno od siebie dają. Po prostu bym w swoim opisie na portalu randkowym wpisał, że nie spotykam się np. z Ukrainkami. Może pojawi się tu swego rodzaju reguła niedostępności, że niby nie tak łatwo mnie "dostać", bo niektóre od razu odrzucam itd. No i to może niektóre laski wkurzyć (a może i zaciekawić), więc przy okazji jestem "ciekawszym" okazem ;) 

57 minut temu, HeadBolt napisał(a):

ktoś już opisywał na forum tą zasadę niedostępczości,

XD

To żeś dał przykład. I niedostępności jak już, nie kaleczmy tak języka. Ta zasada nie ma zastosowania przy braku dowodu społecznego.

• Like 2

11 godzin temu, Corgi napisał(a):

Nie chcę się nadziewać na jakieś księżniczki, co dużo wymagają, a gówno od siebie dają. Po prostu bym w swoim opisie na portalu randkowym wpisał, że nie spotykam się np. z Ukrainkami. Może pojawi się tu swego rodzaju reguła niedostępności, że niby nie tak łatwo mnie "dostać", bo niektóre od razu odrzucam itd. No i to może niektóre laski wkurzyć (a może i zaciekawić), więc przy okazji jestem "ciekawszym" okazem ;)

Prędzej niż to że będziesz "ciekawszym okazem", wyjdzie coś w stylu profili kobiet, które w opisie mają wylistowaną litanię wymagań i obiekcji do mężczyzn.

I tak jak wyżej @EmseyXYZY wspomniał, to tutaj taka reguła może nie zadziałać. 

Wyobraź sobie np. Twoje nieatrakcyjne koleżanki, z którymi nie chcesz mieć kontaktu - czy gdyby któraś w rozmowie wplotła że nie ma czasu dla Ciebie, sprawiłoby, że zacząłbyś za nią gonić? Skoro i tak nie jesteś nią zainteresowany?

Taka "reguła" może działać gdy kobieta już jest wstępnie zainteresowana i chce Cię poznać - wtedy dobrze by widziała, że nie jesteś na każde jej skinienie i masz swoje sprawy, swoje życie, nie przytłaczasz ją potrzebą nieustannego kontaktu tym bardziej gdy jeszcze nie jesteście w związku. Bo są mężczyźni tak samotni i wyposzczeni, że gdy "dorwą" się już do jakiejś samicy, to ją przytłaczają potrzebą bliskości, kontaktu, robią presję. Po części dlatego wiele kobiet z portalu z początku jest skryta, prywatnych rzezczy o sobie dużo nie mówią, czasem podają na portalu nie-swoje imię itd. - by uniknąć takiego stalkingu, latania za nią gdy ona niezainteresowana.

Ja tak widzę tę "regułę niedostępności".

I w ogóle to Twoje obawy o to że uwikłasz się w związek z Ukrainką/Białorusinką są z dupy za przeproszeniem. Raz że będziesz to wiedzieć po jej imieniu albo też konwersacji tekstowej, dwa nawet jak się z nią umówisz i na randkę wyjdzie to nie musisz się z taką od razu żenić i taka randka to i tak dobry trening.

• Like 3

2 minuty temu, krzy_siek napisał(a):

I w ogóle to Twoje obawy o to że uwikłasz się w związek z Ukrainką/Białorusinką są z dupy za przeproszeniem.

Mnie to w ogóle śmieszy taka generalizacja, nie chcę nikogo obrażać, ale ona świadczy o bardzo powierzchownym myśleniu:

-Karol Nawrocki i Michał Piróg to Polacy, Putin i Kasparow to Rosjanie;

-Dzierżyński to Polak czy Rosjanin, Unrug to Polak czy Niemiec?

-Mandela potrafi rapować bo jest czarny?

-Edyta Górniak kradnie towary pod spódnicą w supermarkecie?

Jezu, że takie rzeczy trzeba tłumaczyć. Pojedyncza osoba to nie mentalność narodu, to jest tak głupie, że aż mnie to denerwuje. Bliźniacy potrafią się od siebie różnić, a Ty sie pytasz jaka jest losowa Ukrainką, z którą jeszcze nie gadałeś.

To tak jakbyś pojechał do Brazylii i od losowej osoby oczekiwał, że zrobi 100 żonglerek głową. A ta osoba może być akurat geekiem, która się potyka o piłkę.

• Like 3

5 godzin temu, krzy_siek napisał(a):

Wyobraź sobie np. Twoje nieatrakcyjne koleżanki, z którymi nie chcesz mieć kontaktu - czy gdyby któraś w rozmowie wplotła że nie ma czasu dla Ciebie, sprawiłoby, że zacząłbyś za nią gonić? Skoro i tak nie jesteś nią zainteresowany?

A nie tak to widziałem. Chodziło o to, że jak napiszę, że nie chcę Ukrainek, to inne kobiety - siłą rzeczy przede wszystkim Polki - zobaczą, że "nie jestem dla każdego". To, o czym piszę, miałoby zadziałać więc nie na te (odrzucane przeze mnie Ukrainki), a na wszystkie pozostałe inne kobiety. A Ukrainki idą oczywiście w odstawkę.

5 godzin temu, krzy_siek napisał(a):

I w ogóle to Twoje obawy o to że uwikłasz się w związek z Ukrainką/Białorusinką są z dupy za przeproszeniem. Raz że będziesz to wiedzieć po jej imieniu albo też konwersacji tekstowej, dwa nawet jak się z nią umówisz i na randkę wyjdzie to nie musisz się z taką od razu żenić i taka randka to i tak dobry trening.

Oczywiście, zgadzam się. Jakby napisała Ukrainka, to z chęcią bym sobie poszedł, jak najbardziej, tak dla treningu chociażby. Mi chodziło o taki dłuższy horyzont: "poświęcam" Ukrainki, w zamian za co inne kobiety będą na mnie patrzeć bardziej łaskawym okiem, dzięki czemu zyskam więcej. Taki był tu zamysł mniej więcej w tym pomyśle.

7 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a):

To żeś dał przykład. I niedostępności jak już, nie kaleczmy tak języka. Ta zasada nie ma zastosowania przy braku dowodu społecznego.

Hmmm,, a czy na takim portalu randkowym, np. Badoo, istnieje jakaś możliwość pozyskania takiego dowodu społecznego? Bo generalnie no to widzimy tam zdjęcie / profil jednej osoby, więc nijak (chyba) nie uświadczymy grupy. Czy może jest to do zrobienia?

A to zasada niedostępności serio nie może działać bez dowodu społecznego?

5 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a):

Mnie to w ogóle śmieszy taka generalizacja, nie chcę nikogo obrażać, ale ona świadczy o bardzo powierzchownym myśleniu:

Zgadza się, co do zasady nie można postrzegać i oceniać drugiego człowieka przez pryzmat narodowości. Może być dobry i zły Polak, puszczalska i wierna Ukrainka.

Tu chodziło mi o to, że na Forum ileśtam razy spotkałem się z opinią, że właśnie np. Ukrainki są takimi księżniczkami niby, żeby wszystko za nie robić, wszystko fundować, a same nic, nawet nie posprzątają. Ze to brudasy jakich mało, w mieszkaniach i wszędzie rozpierdol robią. I wyrachowane w chuj. Wierności - brak. No i puszczalskie, czy to będąc u siebie w kraju, czy to u nas w Polsce, czy to jeszcze gdzieś za granicą. Sprawdzone info. Nawet ja z pierwszej ręki słyszałem ostatnio od jednego Hindusa programisty, że ukry tuzinami do niego piszą, że mogą się poruchać, jak kupisz telefon. Ze zamieszkamy razem, ty będziesz wszystko robił i za wszystko płacił, a ja czasem dam ci dupy. Więc bardziej pod tym kątem pisałem.

A, no i spójrzcie na statystyki HIV / AIDS w Europie. Gdzie jest najwięcej zachorowań? A jakże, Ukraina i Rosja.

Dobra, widzę, że chyba na jedna kwestię sobie odpowiedziałem.

• Haha 1
  • Confused 1

@Corgi kombinujesz niepotrzebnie.

29 minut temu, Corgi napisał(a):

"poświęcam" Ukrainki, w zamian za co inne kobiety będą na mnie patrzeć bardziej łaskawym okiem

Tak? Ile napalonych na Ciebie ukrainek dziś "poświęciłeś" odrzucając?

Więcej w tej kwestii się nie rozpisuję xd 

• Haha 1

55 minut temu, facundo napisał(a):

Ciupnąłeś coś w końcu czy nadal rozkładasz materię na czynniki pierwsze?

Oczywiście, że nie. Nie ciupnąłem. Materię czasem rozkładam.

3 godziny temu, krzy_siek napisał(a):

Tak? Ile napalonych na Ciebie ukrainek dziś "poświęciłeś" odrzucając?

Zero. Dlatego mogę je poświęcać w opór.

1 godzinę temu, Upadły Romantyk napisał(a):

Napisz, że jesteś gejem i nie interesują Cię kobiety. Idąc tym tropem zainteresowanie wybije ponad skale.

Hmm, a robiłeś tak kiedyś? Działało?

• Haha 1

Corgi ale Ty masz najebane w bani. Poziom rozkmin to sobie zostaw jak juz cos bedziesz mial blizej z laską, zostaw te apki w pizdu i wyjdz do ludzi. Nie umiesz ? Jasne, trzeba sie spalić w procesie i tyle. Bedzie boleć, ale ma kurwa boleć bo rozwoj to nie przesuwanie profili w lewo i prawo

W dniu 18.03.2026 o 16:40, SilentAssassin napisał(a):

Poziom rozkmin to sobie zostaw

Heh, no ale ja mam tak z natury. Sporo zastanawiania, z działaniem problem. Jak się okazuje, nawet tutaj jest to dla ludzi widoczne.

zostaw te apki w pizdu i wyjdz do ludzi.

Ale dzięki tym apkom w ogóle zacząłem spotykać się z kobietami, nawet jeśli finalnie nic z tego nie wychodziło. Wcześniej było w zasadzie absolutne zero.

No ale jakbyś to widział, w sensie to takie moje wyjście do ludzi? Gdzie, jak i co zrobić, jak to ma wyglądać?

W dniu 17.03.2026 o 21:45, facundo napisał(a):

@Corgi Widzę, że poziom świadomości coraz większy ale przejdę do meritum. 

Na razie takie jakieś najprostsze, w zasadzie bezkosztowe dla mnie zabiegi mam zamiar stosować, tak jak potencjalnie z tymi ukrainkami. Po trochu może jakieś kolejne i kolejne, a nuż coś się z tego ulepi :) 

2 godziny temu, Corgi napisał(a):

Heh, no ale ja mam tak z natury. Sporo zastanawiania, z działaniem problem.

Też tak miałem i dalej w dużym stopniu mam, tylko że coraz częściej jestem w stanie zrobić sobie autodiagnozę że obecnie niepotrzebnie już analizuję

Ja na przykład mało towarzysko działałem, bo od dziecka rodzice

- narzucali mi presję na wyniki w nauce, na bycie przykładnym dzieckiem itd.

- jak gdiześ wychodziłem to kazali szybko wracać by pomóc na gospodarstwie

- zapraszać kolegów rzadko mogłem bo przeszkadzali rodzicom, no i zamiast ja pracować to siedziałem z kolegami co rodziców denerwowało (swoją drogą trochę ten punkt rozumiem ale oni poszli w ekstremum)

Robiłem sobie analizy siebie, dzieciństwa, czytałem książki psychologiczne i słuchałem podcastów, i w skrócie to cała ta psychologia u mnie na przykład rozbija się o to że chuj w to jakie są przyczyny że ciężko mi się zrelaksować, i towarzysko otworzyć, to nie ma znaczenia bo trzeba po prostu swój komfort stopniowo poszerzać. Można ubierać różne rzeczy w elaboraty ale koniec końców trzeba stopniowo działać i korygować działanie. Tak jak @SilentAssassin Ci napisał:

trzeba sie spalić w procesie i tyle. Bedzie boleć, ale ma kurwa boleć

2 godziny temu, Corgi napisał(a):

zostaw te apki w pizdu i wyjdz do ludzi.

Ale dzięki tym apkom w ogóle zacząłem spotykać się z kobietami, nawet jeśli finalnie nic z tego nie wychodziło. Wcześniej było w zasadzie absolutne zero.

Do ludzi wyjdź jak najbardziej, sam zawsze pisze że apki to dodatek. Apek jednak nie kasuj, bo masz realne działanie z tego. Zdaje się że @SilentAssassin napisał Ci żebyś je usunął w pizdu bo już zdzierżyć nie mógł Twoich @Corgi rozkmin xd

• Like 1

Dobra Chłopy, umówiłem się na masażyk na jutro. Trzymajcie kciuki, żebym nie speniał albo się nie rozchorował.

Pytanie: całowalibyście pipkę, jakby się Wam spodobała? Pytałem: można tak po całym ciele całować poza ustami. No i nie jakoś dziko. Co jeszcze byście na takim masażyku robili?

Macie może jakieś porady / wskazówki / cokolwiek?

Prośba o jak najszybsze odpowiedzi.

Cycki ma ona sztuczne, po to pytałem kiedyś :) 

• Like 1

1 godzinę temu, Corgi napisał(a):

Pytanie: całowalibyście pipkę, jakby się Wam spodobała? Pytałem: można tak po całym ciele całować poza ustami. No i nie jakoś dziko. Co jeszcze byście na takim masażyku robili?

https://share.google/C6hQnLOxzORQgo47F

Myślę że po takim lizaniu ona ci się oświadczy, a brochy tak czystej nigdy nie będzie już miała. 

Edited by Dzingolo
  • Haha 3
  • Sad 1

12 godzin temu, Corgi napisał(a):

umówiłem się na masażyk na jutro.

12 godzin temu, Corgi napisał(a):

Macie może jakieś porady / wskazówki / cokolwiek?

Umyj się🙃

• Haha 1

Spoko @Corgi że w końcu się przemogłeś. 

15 godzin temu, Corgi napisał(a):

Jak jesteś "świeży" w temacie to ja bym proponował dać na luz i nie starać się zrobić tam jak najwięcej się da. Samo to że idziesz na masaż i będziesz pierwszy raz w życiu widzieć i dotykać się z nagą kobietą, jest ogromnym postępem. Nawet płatna usługa, bo same czynności których nie doświadczałeś najprawdopodobniej sprawią, że coś Ci się w głowie przełączy na plus, i inaczej będziesz patrzeć na kobiety i relacje.

Także może zbytnio nie kombinuj co by tam jak najwięcej ugrać. Rób to, co normalnie robi się na takim masażu. Zacznij tam bardzo spokojnie, powoli, tylko leż i może delikatnie ją miziaj po strefach, na początek, mniej erogennych, z czasem intensywność będzie naturalnie rosnąć, to wtedy rób więcej (np. dotykanie piersi), ale w granicach tego co usługa obejmuje.

Cipki takiej lasce bym nie lizał, nie orientuję się jakoś super jakie choroby przez to mogą się przenieść ale sama myśl o lizaniu laski co za pieniądze dotyka setki facetów mnie odstręcza. 

Edited by krzy_siek
  • Like 1

No dobra. Byłem, zobaczyłem, nie zwyciężyłem.

W takim razie przemogłem się faktycznie, poszedłem na ten masaż. Ale na wszelki wypadek wziąłem wcześniej leki uspokajające, żeby jakoś bardzo nie drżeć albo za szybko nie skończyć.

Generalnie sam masaż ok, masowała dłońmi i gołym ciałem, na macie, z oliwką. Cycki sztuczne. Ładna dziewczyna, pewnie ze 40 lat, ale spoko z wyglądu.

Podotykać mogłem tylko lekko i nie wszystko co bym chciał i jakbym chciał, mimo tego, że jak się umawiałem, to miała być taka możliwość.

Ostatecznie nie doszedłem. Dziewczyna jakaś wkurzona, zirytowana. Myślała, że jakieś pretensje do niej mam, a nie miałem. Mówiłem, że jeszcze bym przyszedł, ale powiedziała, że nie chce. Czyli pośrednio zostałem wyjebany z salonu masażu erotycznego, ale jajca :) 😂

Wiecie co? Taki masaż jednak, to rzeczywiście dobry wstęp do tego, żeby iść do prostytutki, tak coś czuję.

W każdym razie - jakiś pierwszy większy krok wykonany.

A, no i jeśli znacie w Warszawie jakąś dobrą dziweczkę, to dajcie cynk koniecznie, może mi się przydać.

26 minut temu, Corgi napisał(a):

Podotykać mogłem tylko lekko i nie wszystko co bym chciał i jakbym chciał, mimo tego, że jak się umawiałem, to miała być taka możliwość.

Ostatecznie nie doszedłem. Dziewczyna jakaś wkurzona, zirytowana. Myślała, że jakieś pretensje do niej mam, a nie miałem. Mówiłem, że jeszcze bym przyszedł, ale powiedziała, że nie chce. Czyli pośrednio zostałem wyjebany z salonu masażu erotycznego, ale jajca :) 😂

Czekaj, zastanówmy się dlaczego płatna masażystka powiedziała, że nie chce żebyś więcej przychodził. Zaznaczyłem boldem rzeczy co budzą zastanowienie.

- próbowałeś ją dotykać może, jakoś "znienacka"? Od razu ni z gruchy ni z pietruchy za cipkę? Bez budowania napięcia? Albo, musiała Cię dużo stopować? Jak reagowała na dotyk?

- Po czym mogła stwierdzić, że masz pretensje? Jakie Twoje zachowania mogły jej to zasugerować?

- opisz pokrótce jak po kolei spotkanie wyglądało, przeprowadź przez proces.

Ja myślę że ona w takich salonach ma dużo klientów i tych klopotliwych, źle "współpracujących" ucina, bo może.

Dasz więcej info to powiemy co mogłeś zrobić źle.

Edited by krzy_siek
  • Like 1

Jako, że cały czas pytasz o te namiary, których i tak nie zostawię, to jednak mogę podesłać jeszcze kilka propozycji. 

Z tego co zauważyłem dość ważny jest dla Ciebie cała otoczka, ten... nazwijmy to klimatem. Poniżej mam dwie specjalistki od tworzenia najlepszego klimatu:

Paulina Hennig-Kloska - Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Portal Gov.pl

Ta pani z tego co wiem jest mężatką, ale to chyba nie powinno przeszkadzać. Jest dojrzała oraz doświadczona.

Natomiast gdyby to Tobie przeszkadzało, poniżej przesyłam jej "prawą rękę". Z tego co wiem stanu wolnego:

Urszula Zielińska

Weź pod uwagę, że obydwie panie są aktualnie przy władzy, więc gdybyś się pospieszył, jest szansa na to, że skapną CI jakieś frukty.

Edited by Krugerrand
  • Haha 2

Gro pań to że nie doszedleś może odbierać jak sygnał że nie są dla cb atrakcyjne, niby masaż niby płacisz ale w jej głowie jest sygnał, nie stoi mu, nie spuscił się. 

Mogłeś też za bardzo inicjować dotyk, to tak jak z koniem jak do niego podchodzisz i chcesz np. pogłaskać to od nóżki w górę .  

Może też być prozaicznie , byłeś inny od typowych klientów i jej się rozwalił system

5 hours ago, Corgi said:

1. Ale na wszelki wypadek wziąłem wcześniej leki uspokajające, żeby jakoś bardzo nie drżeć albo za szybko nie skończyć.

2. Ostatecznie nie doszedłem.

3. A, no i jeśli znacie w Warszawie jakąś dobrą dziweczkę, to dajcie cynk koniecznie, może mi się przydać.

1 więc 2.

Za szybko nie skończyłeś, to fakt.

Tak chciałeś(!) a los jest złośliwy i czasami spełnia pragnienia.

3. Użyj głowy i pomyśl co by było gdyby ktoś tu podał kontakt do jakiejś dobrej dziweczki.

Jutro zaj*bałaby ją cała Warszawa.

Takie rzeczy się zdarzały.

Z kolei żeby prywatnie dostać dobry kontakt trzeba dać coś w zamian. Inny dobry kontakt.

Masz taki? (Pytanie retoryczne).

Podsumowując.

Owszem. Wreszcie zrobiłeś cos prócz dywagowania.

Długa droga do przejścia przed tobą, ale może wyjdziesz na ludzi.

Edited by JoeBlue
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.