Drago Posted January 7 Share Posted January 7 Tak na marginesie jego krzyk od 3 minuty . Czy on jest normalny drze tą japę nie pierwszy raz i wali w biurko łapami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted January 7 Share Posted January 7 Ten ziomek jest odklejony, do tego jakość tych fachowców wszelakiej maści których zaprasza delikatnie mówiąc nie powala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted January 7 Share Posted January 7 On jest wzorcowym przykładem kukolda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted January 7 Share Posted January 7 Co by nie mówić o prowadzącym to trzeba mu przyznać, że w mediach głównego ścieku nagłaśnia pewne sprawy, artykułuje w sposób ekspresyjny, robiąc to świadomie bądź nie otwiera oczy co niektórym. Tak czy inaczej temat relacji damsko-męskich, potencjalnych konsekwencji przebija się do mainstreamu. System zaczyna rozumieć, że ze związkami, demografią jest coraz gorzej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 7 Share Posted January 7 Ten prowadzący to dla mnie klasyczny showman od patologicznej ekspresji, a nie ktoś, kto wnosi wartość merytoryczną. Darcie japy i walenie w biurko to nie pasja, tylko tani teatr pod kliki. Jak nie masz argumentów, to podkręcasz głośność, żeby przykryć braki. To jest styl ja mam rację, bo krzyczę – emocjonalne szantażowanie odbiorcy, żeby kupił narrację bez weryfikacji. Wychodzi z tego wizerunek odklejonego frustrata, który buduje autorytet na agresji, a nie na spójnej analizie. Najgorsze, że takim zachowaniem ośmiesza temat. Kto ma wątpliwości, zobaczy te wybuchy i powie: kolejny internetowy krzykacz, zamiast skupić się na sednie. Do tego dobór ekspertów często wygląda jak zaciąg z łapanki – ważne, żeby ktoś przytaknął i nabił dramaturgię, a nie żeby wniósł wiedzę. Krótko: to nie jest gość od rozmowy, tylko od show. Jeśli musisz robić cyrk, żeby utrzymać uwagę, to znaczy, że treść sama się nie broni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted Saturday at 03:25 PM Share Posted Saturday at 03:25 PM (edited) W dniu 7.01.2026 o 20:04, Drago napisał(a): Tak na marginesie jego krzyk od 3 minuty Clown 🤡 w garniaku udający dziennikarza- eksperta. Przecież gdyby zaprosił Romana Warszawskiego - ten w starciu na merytoryczne argumenty zgniótł by go jak kiepa na chodniku.🤷 W dniu 7.01.2026 o 22:38, Iceman84PL napisał(a): w sposób ekspresyjny, robiąc to świadomie bądź nie otwiera oczy co niektórym Proszę Cię xD. Zarówno tu jak i na plusujemy były wrzucane jego wywiady/ odcinki programów. Przeklikałem co prawda, bo szkoda mi nerwów na wku** nie się na coś na co nie mam wpływu. Typ reprezentuje ultrakukoldzki punkt widzenia - idź do wojska, zmień pracę, weź kredyt i urośnij chociaż do tego 1.9m.🤮 Oczywiście kilku forumowych kuków, speców od terapii i innych deluzji mu przyklaskuje, wszak wina leży niemal wyłącznie po naszej, męskiej stronie. Edited Saturday at 03:31 PM by Kiroviets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted Saturday at 04:03 PM Share Posted Saturday at 04:03 PM (edited) 38 minut temu, Kiroviets napisał(a): Clown 🤡 w garniaku udający dziennikarza- eksperta. Przecież gdyby zaprosił Romana Warszawskiego - ten w starciu na merytoryczne argumenty zgniótł by go jak kiepa na chodniku.🤷 Przecież wiadomo, że takich ludzi nie zaprosi. Wygodniej klepać w kółko to samo, mężczyźni źli, mieszkań brak, kobiety wykształcone i odjechały mężczyznom. 😆 Tyle tylko, że to odjechanie to w wielu przypadkach niestety gówno kierunki, po których klepią coś w korpo, albo na kasie w marketach, no, ale przecież hydraulik, mechanik czy stolarz z 10-15k na łapę to za niskie progi, zawody które realnie rozwiązują jakieś problemy rynkowe. Szkoda strzepić ryja ogólnie. Jednak mam wrażenie, że zaczyna się coś dziać w tematach problematycznych dla mężczyzn tj. męskie emocje, męskie depresję, męskie wylogowania i w ostatnim czasie zmiany w prawie rodzinnym, głównie pod kątem alienacji. Coraz więcej przebija się do mainstreamu. Już w SM dupy niektórym paniom pękają ze strachu. Gdzieś w Stanach ponoć wprowadzili opiekę naprzemienna i liczba rozwodów spadła o 25%, już nie dało się interesów na dziecku robić. Sporo to mówi o mentalności "puć pięknej". Edited Saturday at 04:04 PM by Jorgen Svensson 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietryło Posted Saturday at 04:15 PM Share Posted Saturday at 04:15 PM (edited) 19 minut temu, Jorgen Svensson napisał(a): Jednak mam wrażenie, że zaczyna się coś dziać w tematach problematycznych dla mężczyzn Tak to widać. Jednak moim zdaniem już za późno. Niektóre zmiany są już nieodwracalne, a za nim zacznie być widoczna zmiana w kontaktach damsko męskich, a co za tym idzie poprawa demografi trochę lat upłynie. Moim zdaniem pod tym względem jesteśmy skończeni. Niż demograficzny będzie rodził niż, propaganda obrzydzenia rodzin wciąż działa, coraz mniejsza liczba kobiet i napływ obcokrajowców. Do tego problemy z oddziałami położniczymi, myślę że takich dobrych będzie ubywać z wielu powodów... Zresztą nawet w Warszawie ostatnio kobietę zabili... Świetlanej przyszłości pod tym względem nie widzę. Generalnie wystarczy wejść w niektóre komentarze kobiet na YouTube czy fb. Nie ma możliwości do nich przemówić. Edited Saturday at 04:23 PM by Pietryło 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted Saturday at 04:59 PM Share Posted Saturday at 04:59 PM Jankowski to zwykły krzykacz. Warto przypomnieć, że w latach 2020-2022 ten osobnik popierał terror, zamordyzm, łażenie w szmacie na gębie i paszporciki. Za takie coś powinien dostać nieodwracalnego faka od widzów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde Posted Saturday at 05:23 PM Share Posted Saturday at 05:23 PM Ten fachowiec w okularach wcale nie lepszy. Rozpowiada wszędzie, że kobiety odrzucają facetów, bo mamy za niskie wykształcenie. Wygląd, pewność siebie, zaradność - wcale nie są ważne, ważne, żeby mieć koniecznie magistra. Gdzieś to już pisałem, więc napisze i tutaj - Większość kobiet wybierze atrakcyjnego z wyglądu typa po zawodówce, a nie niskiego, otyłego magistra z zakolami. Ale trzeba nie mieć ograniczonego pola widzenia, żeby tego nie widzieć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadul Posted Saturday at 08:07 PM Share Posted Saturday at 08:07 PM Jankowski, zjedz snickersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted Sunday at 08:53 AM Share Posted Sunday at 08:53 AM Z jednej strony może i dobrze, że coś tam w przestrzeni publicznej jest poruszane. Z drugiej jednak strony, jakże inaczej, wina jest szukana nie tam, gdzie trzeba. Za rozwalenie rynku matrymonialnego, rozwody, zdrady, niską dzietność w przeważającej większości odpowiadają zepsute i zdegenerowane, współczesne "damy". To jest w 90% ich wina. Ale nie, winny jest przeciętny gostek, który ciężko pracuje bo za mało zarabia, za mało pracuje, nie ma papiera. Ciekawe, kto by ogarniał utrzymanie infrastruktury, kto opłaca w podatkach edukację tych tępych dzid, które potem wybrzydzają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted Sunday at 12:41 PM Share Posted Sunday at 12:41 PM @verde Chodzi raczej o status społeczno-ekonomiczny. Wydaje mi się (ale nie chce mi się przeszukiwać innych jego wypowiedzi), że mówił gdzieś, że status ten jest zazwyczaj skorelowany/skojarzony z wykształceniem. Zważ też, że on zwykle skupia się na stałych, czy wręcz sformalizowanych związkach a te zawierane są na innych zasadach niż kolejny gość w serii "monogamii seryjnej" danej kobiety. W Polsce średni wiek zawarcia małżeństwa to coś koło 27-29 lat, a więc docelowy status społeczno-ekonomiczny mężczyzny nie jest jeszcze znany i dana kobieta musi opierać się o to jak taki kandydat rokuje. Faktem jest, że posługiwanie się wykształceniem w tych programach to duże nadużycie i odwracanie kota ogonem. Szczególnie, że widzowie z problemami z wejściem w jakiekolwiek relacje, widzą, że to nie o wykształcenie chodzi a właśnie tak jak napisałeś - o wygląd, charyzmę, ekstrawertyzm. Inna kwestia to potem utrzymanie związku, ślub i dzieci. Nawet w jednym z tych programów Jankowskiego, czytał rzekomy mail od widzki, że ona woli skakać po hiszpańskich knagach dwa razy do roku niż wiązać się z (ha tfu) Polakami. To wtedy Jankowski darł japę, że "co ty se myślisz!?". Samo mieszkanie, BMW i kasa na koncie nie wystarczą żeby ZDOBYĆ kobietę! Innym razem była pani ekspertka (wiek 25 lat), która na pytanie co te ambitne i nowoczesne kobiety robią po pracy jak wracają same do domu, to zaczęła dukać coś o edukacji: "edukują się, idą na dodatkowe zajęcia edukacyjne, douczają się". Ta edukacja to trochę taki wytrych jak "pasje" na naszym forum. Każdy giga czad musi je mieć ale nikt nie wymieni nic konkretnego, a nawet jeśli to okazuje się, że chodzi o siłkę (czyli wygląd) albo zagraniczne wakacje co dwa miesiące (czyli kasę i wolny czas), albo coś co tak naprawdę nie jest pasją bo robi się to z 5 razy do roku (motur, narty, skoki ze spadochronem, itp.). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted Monday at 08:36 PM Share Posted Monday at 08:36 PM W dniu 7.01.2026 o 22:38, Iceman84PL napisał(a): Tak czy inaczej temat relacji damsko-męskich, potencjalnych konsekwencji przebija się do mainstreamu. System zaczyna rozumieć, że ze związkami, demografią jest coraz gorzej. I dlatego wrzucam tego Jankowskiego i ja na forum. Najczęściej jest miernie. Ale jest. Niech ktoś do niego napisze jak będzie NA ŻYWO - że więcej na braciasamcy.pl Może w ferworze/emocjach przeczyta na antenie. A najgorsze, że w tych programach nie ma nic o tym co potrafią dziś odjebać kobiety i o prawie jebiącym facetów. Ktoś mięsny tam wejść i powiedz konkretnie dwa zadania. Wystarczy by poseł Liroy. Ale on znów był na ślubnym kobiercu 🤦 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts