Jump to content

Starszy Użytkownik

Recommended Posts

Z tego co wiem i jak głosi regulamin oraz wpisy, by stać uzyskać uprawnienia starszego użytkownika, wystarczy napisać ponad 250 postów. Dawno już przekroczyłem ten limit, a wcale takich uprawnień nie mam. Mimo kolejnych logowań na koncie, więc to nie wina przeglądarki. 

Dlatego zwracam się tu z otwartym zapytaniem do Moderacji oraz innych Starszych Użytkowników jak i zwykłych userów oraz czytelników... 

Czego tak się stało? 

Wystarczy napisać 250 postów jako wkład w działanie forum, warunek został spełniony, a relutatów nie mam. 

Normalne wytłumaczenie takie sytuacji, szanowni Moderatorzy i Starsi Moderatorzy? 

A może @Iceman84PL

Mi coś odpowiesz? 

Zwykli użytkownicy, też macie ten problem? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi. 

Temat nie jest prowokacją, nikt po prostu mi nie odpowiedział, więc zwracam się tu z otwartym zapytaniem.Licze na sensowne odpowiedzi, ewentualnie na dyskusje. 

Z góry dziękuję. 

@Lenno

5 minut temu, Piter_1982 napisał(a):

Starszy użytkownik - osoba zarejestrowana, która złożyła dotację na rzecz forum za pomocą odpowiedniego modułu, w kwocie 25 PLN i uzyskała poziom dodanej zawartości powyżej 250 (czyli w uproszczeniu zamieściła więcej niż 250 postów).

Też nie mam starszego mimo że to spełniam.

@Pocztowy - pytałeś, kogoś z administracji?

@Lenno - napisałeś na maila. Skąd wiesz, że ktoś odczytał, z dnia na dzień też nikt nie odpisuje tym bardziej jeśli sprawa nie jest pilna (co nie znaczy, że nie ważna).

Może warto zapoznać się ze sposobem składania zapytań i zażaleń, zamiast ... no właśnie:

Wszelkie "publiczne" zażalenia na działania moderacji/administracji, podważanie uczciwości modów/adminów, podważanie wartości forum, taktowane są jako celowy atak, wątki są zamykane i ukrywane a autor traktowany jako potencjalny troll i blokowany do czasu wyjaśnienia sprawy na PW.

• Like 1

Wydaje mi się że admini "ręcznie" co jakiś czas weryfikują komu ustawić Starszego. Nie dzieje się to z automatu. Z tego co pamiętam sprzed dawnych dyskusji to też chyba kwestia "uznaniowa", czyli nie tylko zrealizowanie 250 postów tylko ogólna ocena aktywności i treści jakie się udziela. Ale mogę się mylić (regulamin tego nie określa co napisałem)

Edited by krzy_siek
  • Like 1

Na przyszłość proszę pisać na skrzynkę moderacji lub na PW do odpowiednich osób.

Jestem tylko moderatorem a nie człowiekiem od spraw technicznych.

Wszelkie info u Marka bądź Reda.

Już kiedyś ten temat był wałkowany, pewne rzeczy spełniłeś, jednak dalej nie wpłaciłeś dotacji na forum,

dodatkowo masz dwa warny, w pewnej kwestii to forma uznaniowa, za wartościowy wkład w forum.

Może też być problem z aktualizacją statusu.

15 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

przyszłość proszę pisać na skrzynkę moderacji

Pisałem 

Wszelkie info u Marka

Pisałem 

bądź Reda.

Właśnie on pisał o warunku 250 postów. 

16 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

masz dwa warny, w pewnej kwestii to forma uznaniowa

Tak, warny to kwestia uznaniowa. 

16 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

Może też być problem z aktualizacją statusu.

Robiłem kilka razy, dalej tego nie mam. 

@Iceman84PL

To powiadom, zaczep kogoś, właściwego, niech to ręcznie ustawi. 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.