Lenno Posted January 19 Share Posted January 19 Z tego co wiem i jak głosi regulamin oraz wpisy, by stać uzyskać uprawnienia starszego użytkownika, wystarczy napisać ponad 250 postów. Dawno już przekroczyłem ten limit, a wcale takich uprawnień nie mam. Mimo kolejnych logowań na koncie, więc to nie wina przeglądarki. Dlatego zwracam się tu z otwartym zapytaniem do Moderacji oraz innych Starszych Użytkowników jak i zwykłych userów oraz czytelników... Czego tak się stało? Wystarczy napisać 250 postów jako wkład w działanie forum, warunek został spełniony, a relutatów nie mam. Normalne wytłumaczenie takie sytuacji, szanowni Moderatorzy i Starsi Moderatorzy? A może @Iceman84PL Mi coś odpowiesz? Zwykli użytkownicy, też macie ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Temat nie jest prowokacją, nikt po prostu mi nie odpowiedział, więc zwracam się tu z otwartym zapytaniem.Licze na sensowne odpowiedzi, ewentualnie na dyskusje. Z góry dziękuję. @Lenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted January 19 Share Posted January 19 10 minut temu, Lenno napisał(a): Wystarczy napisać 250 postów jako wkład w działanie forum, warunek został spełniony, a relutatów nie mam. Nie wystarczy. Zajrzyj do regulaminu pkt. 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenno Posted January 19 Author Share Posted January 19 Podrzucić link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted January 19 Share Posted January 19 https://braciasamcy.pl/index.php?/announcement/19-struktura-użytkowników-i-uprawnienia/ Starszy użytkownik - osoba zarejestrowana, która złożyła dotację na rzecz forum za pomocą odpowiedniego modułu, w kwocie 25 PLN i uzyskała poziom dodanej zawartości powyżej 250 (czyli w uproszczeniu zamieściła więcej niż 250 postów). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocztowy Posted January 19 Share Posted January 19 5 minut temu, Piter_1982 napisał(a): Starszy użytkownik - osoba zarejestrowana, która złożyła dotację na rzecz forum za pomocą odpowiedniego modułu, w kwocie 25 PLN i uzyskała poziom dodanej zawartości powyżej 250 (czyli w uproszczeniu zamieściła więcej niż 250 postów). Też nie mam starszego mimo że to spełniam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted January 19 Share Posted January 19 @Pocztowy - pytałeś, kogoś z administracji? @Lenno - napisałeś na maila. Skąd wiesz, że ktoś odczytał, z dnia na dzień też nikt nie odpisuje tym bardziej jeśli sprawa nie jest pilna (co nie znaczy, że nie ważna). Może warto zapoznać się ze sposobem składania zapytań i zażaleń, zamiast ... no właśnie: Wszelkie "publiczne" zażalenia na działania moderacji/administracji, podważanie uczciwości modów/adminów, podważanie wartości forum, taktowane są jako celowy atak, wątki są zamykane i ukrywane a autor traktowany jako potencjalny troll i blokowany do czasu wyjaśnienia sprawy na PW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy_siek Posted January 19 Share Posted January 19 (edited) Wydaje mi się że admini "ręcznie" co jakiś czas weryfikują komu ustawić Starszego. Nie dzieje się to z automatu. Z tego co pamiętam sprzed dawnych dyskusji to też chyba kwestia "uznaniowa", czyli nie tylko zrealizowanie 250 postów tylko ogólna ocena aktywności i treści jakie się udziela. Ale mogę się mylić (regulamin tego nie określa co napisałem) Edited January 19 by krzy_siek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted January 19 Share Posted January 19 Na przyszłość proszę pisać na skrzynkę moderacji lub na PW do odpowiednich osób. Jestem tylko moderatorem a nie człowiekiem od spraw technicznych. Wszelkie info u Marka bądź Reda. Już kiedyś ten temat był wałkowany, pewne rzeczy spełniłeś, jednak dalej nie wpłaciłeś dotacji na forum, dodatkowo masz dwa warny, w pewnej kwestii to forma uznaniowa, za wartościowy wkład w forum. Może też być problem z aktualizacją statusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenno Posted January 19 Author Share Posted January 19 15 minut temu, Iceman84PL napisał(a): przyszłość proszę pisać na skrzynkę moderacji Pisałem 15 minut temu, Iceman84PL napisał(a): Wszelkie info u Marka Pisałem 15 minut temu, Iceman84PL napisał(a): bądź Reda. Właśnie on pisał o warunku 250 postów. 16 minut temu, Iceman84PL napisał(a): masz dwa warny, w pewnej kwestii to forma uznaniowa Tak, warny to kwestia uznaniowa. 16 minut temu, Iceman84PL napisał(a): Może też być problem z aktualizacją statusu. Robiłem kilka razy, dalej tego nie mam. @Iceman84PL To powiadom, zaczep kogoś, właściwego, niech to ręcznie ustawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts