Jump to content

Recommended Posts

Kilka miesięcy temu, mieliście rację żeby, najpierw pracować nad sobą a później brać się za dziewczyny zacząłem od dupy strony. I tak wpadłem w to co jest w tytule #Frendzone #Związki
Panowie, wpadłem we frendzone. Dobrze, że wcześniej dawała mi sygnały, żebym działał, a ja nie podołałem. Z jej strony wyglądało to tak: najpierw mówiła „nie mam czasu się spotykać”, a po 2 tygodniach była w górach albo innym kraju. Dawała powody do zazdrości – wstawiała, z kim pisze na SM, jakieś serduszka pod odpowiedziami, mówiła, że ostatni raz uprawiała seks z Ryanem 6 miesięcy wcześniej i czuje się jak zakonnica, a za parę miesięcy będzie z nim znowu. Pokazywała wyzywające zdjęcia w social mediach, grała w przyciąganie i odpychanie, odpisywała zdawkowo albo dopiero na drugi dzień. Kiedy byliśmy w restauracji ze znajomymi, wysłała mnie po rachunek, a gdy proponowałem wspólny film, mówiła, że nie ma czasu, jest zajęta.
To trwało 4,5 miesiąca. Przez ten czas wszystko serduszkowałem na SM. Ostatnio na TikToku w trakcie live powiedziała, że jest w związku z Ryanem, ale szczerze mówiąc nie wierzę w to – dzieli ich odległość, a ona ma jeszcze 2 dzieci z poprzedniego związku. W końcu przestałem jej serduszkować i wylogowałem się ze SM całkowicie. Teraz nie wiem, co robić – napisać do niej, czy nie? Bo kompletnie nie idzie mi pisanie. Na wszystko z jej strony w ogóle nie reagowałem.

• Haha 7
  • Sad 1

I Ty nadal siedzisz i zastanawiasz się od miesięcy, czy dupa z dwójką bachorów jest realnie z Brajanem i co z tym zrobić ? 😂

Na chwilę obecną nie nadajesz się totalnie do relacji z kobietami. 

Zjedzą Cię, wchłoną w całości i wyplują.

Zajmij się czymś sensownym w życiu.

Jest jeszcze jedna możliwość. Zamiast wysyłać serduszka do dupy z dwójką dzieci napisz do Brajana, on może udzieli Ci cenniejszych wskazówek niż całe forum razem wzięte.

• Like 3

7 minut temu, facundo napisał(a):

I Ty nadal siedzisz i zastanawiasz się od miesięcy, czy dupa z dwójką bachorów jest realnie z Brajanem i co z tym zrobić ? 😂

Na chwilę obecną nie nadajesz się totalnie do relacji z kobietami. 

Zjedzą Cię, wchłoną w całości i wyplują.

Zajmij się czymś sensownym w życiu.

Jest jeszcze jedna możliwość. Zamiast wysyłać serduszka do dupy z dwójką dzieci napisz do Brajana, on może udzieli Ci cenniejszych wskazówek niż całe forum razem wzięte.

To jest dla mnie lekcja, przecież już nie serduszkuje nic jak simp itd

@GallAnnonim999 

szanuj się stary, lepiej być samemu niż w rękach lampuciary.

Po co ci jej dzieci?

Po co ci mamusia?

Chcesz przewijać cudzego kaszojada? 

A mamuśka dupskiem komuś przed oczami rusza?  

Poszedłeś po rachunek? Pani nóg nie miała? 

Czy akurat wtedy przed rajanem je rozkładała?

Znaki to są na niebie a nie dawane przez samice, ona załatwi sobie bolca jak będzie miała chcice...

W co ty wierzysz kolego? Disnej ci przewodzi?

Weź dwa głęboki wdechy... Uciekaj z tej łodzi ...

Stara , przeruchana, z dwoma bombelkami

To nie jest dobra żona tak między wierszami 

Wyszła mi rymowanka , przeczytaj z uwagą, życie mamy jedno, nie zmarnuj go lataniem za babą...

• Like 3

5 minut temu, Dzingolo napisał(a):

@GallAnnonim999 

szanuj się stary, lepiej być samemu niż w rękach lampuciary.

Po co ci jej dzieci?

Po co ci mamusia?

Chcesz przewijać cudzego kaszojada? 

A mamuśka dupskiem komuś przed oczami rusza?  

Poszedłeś po rachunek? Pani nóg nie miała? 

Czy akurat wtedy przed rajanem je rozkładała?

Znaki to są na niebie a nie dawane przez samice, ona załatwi sobie bolca jak będzie miała chcice...

W co ty wierzysz kolego? Disnej ci przewodzi?

Weź dwa głęboki wdechy... Uciekaj z tej łodzi ...

Stara , przeruchana, z dwoma bombelkami

To nie jest dobra żona tak między wierszami 

Wyszła mi rymowanka , przeczytaj z uwagą, życie mamy jedno, nie zmarnuj go lataniem za babą...

To dało, Mi lekcje dlatego pierwsze co to we wtorek daję wypowiedzenie w pracy i jadę za granicę się zbudować bo naprawiać nie ma czego 

Na jego miejscu spuściłbym ostry wpierdol temu Ryanowi za to, że mi taki towar odbił. Następnie ponownie zacząłbym wszystko jej "serduszkować", aby potem napisać, mimo że pisanie nie idzie: hej piękna, co tam, jak tam?

Równe pięć lat na forum od czwartku i cały czas w tym samym miejscu albo i gorzej. Musi to być niezłe uczucie.

Edited by Krugerrand
  • Like 1

Przede wszystkim kolego życie nie polega tylko na zakładaniu rodziny i spełnianiu potrzeb kobiet. Wyjdź z tego schematu a będzie ci się żyć lepiej, ja sram na komentarze że nie mam żony, dzieci, co wiem o życiu... Śmieje się z tego bo to mówią osoby co stanęły w bagnie i nie mają ruchu.. bo kobieta będzie zła itp. 

Ja walczę o siebie, wiadome za dupa się ogladniesz, to biologia ale coraz mocniej idę w mgtw. Ja i tylko ja 💪

• Like 1

35 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

serduszkować

Jak widać to Antonim czasownika " peklować".

"Gall Anonim serduszkuje a BrajanuSh pekluje".🤣🤣🤣🤣

35 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

wysłała mnie po rachunek,

Mam nadzieję że nie opłaciłeś go blikiem z konta kolegi?

Edited by Kiroviets
  • Haha 1

40 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

przestałem jej serduszkować

Serduszkować...

41 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

Teraz nie wiem, co robić – napisać do niej, czy nie?

Cipa Żeś Pan jest.

• Thanks 2

ah-shit-here-we-go-again.gif

Godzinę temu, GallAnnonim999 napisał(a):

Dawała powody do zazdrości – wstawiała, z kim pisze na SM, jakieś serduszka pod odpowiedziami,

Serio uważasz, ze to było wymierzone w Ciebie? Żebyś poczuł zazdrość?

Typie, do Ciebie NIC nie dociera. Już na samym początku tej "relacji" pisaliśmy, że nic z tego nie będzie. Tylko Ty sobie ubzdurałeś jakąś romantyczną historię z koleżanką ze szkolnych czasów. 

5 minut temu, Magos Dominus napisał(a):

ah-shit-here-we-go-again.gif

Serio uważasz, ze to było wymierzone w Ciebie? Żebyś poczuł zazdrość?

Typie, do Ciebie NIC nie dociera. Już na samym początku tej "relacji" pisaliśmy, że nic z tego nie będzie. Tylko Ty sobie ubzdurałeś jakąś romantyczną historię z koleżanką ze szkolnych czasów. 

A czemu uważasz, że nie we Mnie ja tak zareagowałem, bo ona w przeszłości jak i w wakacje dawała mi wtrazbe zainteresowanie żebym działał 

Mnie się wydaje, że właśnie w Ciebie. 

Pokazałeś twardy charakter, nieustępliwość i to, że jestes prawdziwym Alfa samcem nie serduszkując przez taki okres.

Nie jeden by nie dał rady.

A Brajan to typowy beciak.. Ona tak na prawdę myślami, każdą relacją i zdjęciem jest mentalnie przy Tobie.

• Thanks 1
  • Haha 1

21 minut temu, facundo napisał(a):

Pokazałeś twardy charakter, nieustępliwość i to, że jestes prawdziwym Alfa samcem nie serduszkując przez taki okres.

A Brajan to typowy beciak.. Ona tak na prawdę myślami, każdą relacją i zdjęciem jest mentalnie przy Tobie.

Dokładnie uważam tak samo jak kolega wyżej. 
Nie odpuszczaj na ostatniej prostej. Pokaż na co Cię stać i postaraj się jeszcze trochę!

Ci Bracia co Ci piąty rok ją odradzają to pewnie zazdrośni, że taką sztukę masz na wędce. 

Edited by Spellman71
  • Haha 1

33 minuty temu, facundo napisał(a):

Ja też, ani razu jej nie błagałem, czemu nie odpisuje odrazu m, ani jej nie męczyłem o spotkania itd 

A ja, gdyby nie to że to się zaczyna robić nudne, znowu bym zapłakał.

Baba z dwojgiem dzieci opowiada ci o drugim gościu a ty się zastanawiasz czy do niej napisać.

Nie chce mi się szukać więc spytam.

4.5 miesiąca wszelkiego piruetów.

Bzyknąłeś ją choć raz?

Raczej nie sądząc po tytule wątku.

Kontunuuj.

Może za rok da ci się potrzymać za cycek.

• Like 1

Godzinę temu, JoeBlue napisał(a):

A ja, gdyby nie to że to się zaczyna robić nudne, znowu bym zapłakał.

Baba z dwojgiem dzieci opowiada ci o drugim gościu a ty się zastanawiasz czy do niej napisać.

Nie chce mi się szukać więc spytam.

4.5 miesiąca wszelkiego piruetów.

Bzyknąłeś ją choć raz?

Raczej nie sądząc po tytule wątku.

Kontunuuj.

Może za rok da ci się potrzymać za cycek.

Ona, była wtedy ze mną w pokoju nie wiedziałem co mam robić stres itd wiem muszę najpierw ogarnąć łep

19 godzin temu, GallAnnonim999 napisał(a):

Teraz nie wiem, co robić – napisać do niej, czy nie? Bo kompletnie nie idzie mi pisanie. Na wszystko z jej strony w ogóle nie reagowałem.

Napisz koniecznie! Nie daj o sobie zapomnieć. Zapytaj „kochana myszeczko, jak tam mija Ci dzionek? ;**** Przepraszam, że nie reagowałem, odpisz proszę, poprawię się!”

wszystko serduszkowałem na SM

I już nie serduszkujesz? Ojej, czemu? No musisz swojego skarbeczka doceniać! Loffciaj i komciaj swoją pamcię, to będzie Cię koffciała, misiaczku.

mówiła, że ostatni raz uprawiała seks z Ryanem 6 miesięcy wcześniej i czuje się jak zakonnica, a za parę miesięcy będzie z nim znowu.

Czuje się, jak zakonnica, bo nie podrywasz i nie starasz się! Więcej starania, musisz pisać i serduszkować, trust me. Tylko jeszcze wyglądaj, jak Ryan.

Koleś, jesteś kompletnie antyatrakcyjny z tym zachowaniem.

35 minut temu, wolnystrzelec napisał(a):

Napisz koniecznie! Nie daj o sobie zapomnieć. Zapytaj „kochana myszeczko, jak tam mija Ci dzionek? ;**** Przepraszam, że nie reagowałem, odpisz proszę, poprawię się!”

I już nie serduszkujesz? Ojej, czemu? No musisz swojego skarbeczka doceniać! Loffciaj i komciaj swoją pamcię, to będzie Cię koffciała, misiaczku.

Czuje się, jak zakonnica, bo nie podrywasz i nie starasz się! Więcej starania, musisz pisać i serduszkować, trust me. Tylko jeszcze wyglądaj, jak Ryan.

Koleś, jesteś kompletnie antyatrakcyjny z tym zachowaniem.

Wiem, dlatego robię krok w tył, na jesieni jeszcze byłem w emocjach, zrobiłem od cholerny głupot żeby jej się przypodobać, itd teraz odchodzę w Cień, jadę za granicę się zbudować, jak kiedyś będzie szansa to czemu nie 

20 godzin temu, GallAnnonim999 napisał(a):

, a ona ma jeszcze 2 dzieci z poprzedniego związku.

20 godzin temu, GallAnnonim999 napisał(a):

powiedziała, że jest w związku z Ryanem

4 minuty temu, GallAnnonim999 napisał(a):

jak kiedyś będzie szansa to czemu nie 

Co?

10 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

jadę za granicę się zbudować

Jakoś trudno mi w to uwierzyć patrząc na Twój mental, ale chciałbym, żeby było tak, jak piszesz. Buduj się. Ale czekaj:

11 minut temu, GallAnnonim999 napisał(a):

jak kiedyś będzie szansa to czemu nie 

Ale weź Ty sobie odpuść to babsko!

Pierwsza sprawa jest taka, że zainteresowanie jej jest już praktycznie niemożliwe. Jeśli ona Cię już zlała, a Ty jej nadskakiwałeś - nie odbudujesz szacunku do siebie. A szacunek od kobiety to PODSTAWA relacji damsko-męskiej. Kobieta nie szanuje chłopa = nie ma wizji na związek.

Druga i ważniejsza sprawa - w gruncie rzeczy jest to bardzo kiepska kandydatka na partnerkę. Madka z dwójką dzieci i wątpliwą przeszłością seksualną, która skacze po jakichś Ryanach? Pokazująca za dużo w social mediach, robiąca live’y na tiktoku? To brzmi na jakieś karynowo. To NAWET LEPIEJ, że ona Cię zlała. Śmieci same się wyniosły. Nie szukaj wśród takich lasek, odpuść ją, zapomnij, wykasuj namiary, fap folder czy cokolwiek Cię z nią łączy. Zbuduj się, a potem szukaj NORMALNEJ, rokującej kobiety. 

• Like 1

Żeby szukać rokującej kobiety trzeba wiedzieć jak wygląda.

To nie jest pierwsza, która się do ciebie uśmiechnie.

Kiedy już się wie trzeba umieć też zostawić tę, która nie odpowiada wymaganiom.

Do tego trzeba umieć postawić wymagania i nie bać się, że ją to wkurzy.

A do tego trzeba przepuścić przez ręce i łóżko przynajmniej 10 kobiet, czy to rokujących czy nie.

Każdy z was zanim kupi komórkę, buty czy zegarek obejrzy i przymierzy 10 czy 20 modeli, ale kobietę na całe życie bierzecie pierwszą, która da się potrzymać za cycek albo i to nie, w dodatku czasami nawet wiedząc z góry, że się nie nadaje.

• Like 2

31 minut temu, wolnystrzelec napisał(a):

Jakoś trudno mi w to uwierzyć patrząc na Twój mental, ale chciałbym, żeby było tak, jak piszesz. Buduj się. Ale czekaj:

Ale weź Ty sobie odpuść to babsko!

Pierwsza sprawa jest taka, że zainteresowanie jej jest już praktycznie niemożliwe. Jeśli ona Cię już zlała, a Ty jej nadskakiwałeś - nie odbudujesz szacunku do siebie. A szacunek od kobiety to PODSTAWA relacji damsko-męskiej. Kobieta nie szanuje chłopa = nie ma wizji na związek.

Druga i ważniejsza sprawa - w gruncie rzeczy jest to bardzo kiepska kandydatka na partnerkę. Madka z dwójką dzieci i wątpliwą przeszłością seksualną, która skacze po jakichś Ryanach? Pokazująca za dużo w social mediach, robiąca live’y na tiktoku? To brzmi na jakieś karynowo. To NAWET LEPIEJ, że ona Cię zlała. Śmieci same się wyniosły. Nie szukaj wśród takich lasek, odpuść ją, zapomnij, wykasuj namiary, fap folder czy cokolwiek Cię z nią łączy. Zbuduj się, a potem szukaj NORMALNEJ, rokującej kobiety. 

Poprostu, nie będę do niej nic pisał, totalne zero i tak mi to pisanie idzie fatalnie 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.