Jump to content

Agresywna psycho loszka próbowała manipulować ekspertem ze "Sprawy dla reportera", istne kino, a zarazem dramat i żenada

Recommended Posts

Wrzucam z komentarzem, jak chcecie od momentu samej akcji, bez wstępu, to trzeba przewinąć do 2 minuty 38 sekundy.

Histeria, obłęd w oczach, nieudolne próby zawstydzania i wpieranie myślozbrodni.

Pożyteczny społecznie materiał w tv, pewnie części osób się oczy otworzą na taką spychologię, bo ciężko to nazwać psychologią.

absolute-cinema-v0-ga7pdod2xwhf1.jpg?wid

Edited by Dworzanin.Herzoga
  • Like 4
  • Thanks 2

Na końcu jak go trzy obsiadły to są jaja kobiety górą ha ha zakrzyczały gościa  ale utrzymał ciśnienie do końca. Program pokazuje jak można podjąć z babą logiczną dyskusje na argumenty 😁  

• Like 7

Trudno to jednoznacznie ocenić, bo jest to tylko fragment programu. Bez szerszego kontekstu. Ale panna słabo reaguje na stawiania granic i jeszcze słabiej na słuchanie.

• Like 3

W dniu 29.01.2026 o 14:29, Atanda napisał(a):

Trudno to jednoznacznie ocenić, bo jest to tylko fragment programu. Bez szerszego kontekstu. Ale panna słabo reaguje na stawiania granic i jeszcze słabiej na słuchanie.

Znalazłem całość.

https://vod.tvp.pl/informacje-i-publicystyka,205/sprawa-dla-reportera-odcinki,273713/odcinek-943,S01E943,1246805

Od 18 minuty ładna wymiana. 

• Like 2

4 latek wychodzi ponoć z socjalizacją i wie chyba więcej na temat sprawiedliwości i prawdy niż te 7 kobiet razem wzięte. Fałszywym oburzeniem, sztucznymi łzami i darciem gęby chcą nam powiedzieć jedno: prawda, sprawiedliwość i dobra opinia jest tam, gdzie my sobie tego życzymy. Doskonały materiał o tym, jak sprzecza się kobieta.

• Like 4

Jeśli życie czegoś mnie nauczyło to:

- z idiotami się nie dyskutuje,

- z babami tym bardziej, bo nie dość że są idiotkami do kwadratu to jeszcze są aroganckie w swojej głupocie (oceniam jakieś 95% młodych kobiet, stare mnie nie obchodzą xD).

Z logiką one nie są kompatybilne, i dlatego nie ma co z nimi dyskutować, bo to zawsze obracanie kota ogonem.

:) 

One tylko rozumieją emocje i nic więcej, a jak się babie nie spodobasz, to możesz intelektualnie poszorować nią podłogę, a ona i tak będzie uważać że ty nic nie wiesz.

Ale jak te same słowa powie chad.... o to nagle zrozumienie i jeszcze ci powie jaki mądry jesteś xD

One kompletnie nad sobą nie panują.... i one mają często czelność prowadzić dyskusje i udawać autorytet w psychologii gdzie poziom nauczania w tym kierunku jest znikomy, a one same są zaburzone xD

Takie wściekłe dziecko xD

Wrażliwość dla chada i zwięrzątek max, a dla reszty 0 xD

Emocje, geny, natura.

Śmiechu warte.

W dniu 29.01.2026 o 15:52, Piter_1982 napisał(a):

To była próba zaszczucia, ale się na dał. 

A co miał zrobić? Sprać ją?

W dniu 29.01.2026 o 14:46, I1ariusz napisał(a):

4 latek wychodzi ponoć z socjalizacją i wie chyba więcej na temat sprawiedliwości i prawdy niż te 7 kobiet razem wzięte. Fałszywym oburzeniem, sztucznymi łzami i darciem gęby chcą nam powiedzieć jedno: prawda, sprawiedliwość i dobra opinia jest tam, gdzie my sobie tego życzymy. Doskonały materiał o tym, jak sprzecza się kobieta.

Kobiety od wieków wymuszały swoje racje płaczem, wrzaskiem, wymuszeniem i innymi szantażami.

Kiedyś myślałem że to tylko mit, albo margines, ale:

Przypadek 1: Moja siostra +30 lat co jakiś czas wymusza na ojcu lub swoim mężu różne rzeczy awanturami albo płaczem xD

Przypadek 2: na studiach jakaś wredna profesorka męczyła moją koleżankę (uczciwie ją traktowała, a ta i tak uważała inaczej) - jej rozwiązanie? 

- pójdę popłakać do kierownika kierunku i on mi wszystko załatwi xD - takie rozwiązanie podała 24 letnia studentka xD

Myślałem że żartuje... ten raz się pomyliłem xD

Jak kobietom nie podoba się rzeczywistość, to gorzej dla rzeczywistości, bo i tak nasze wspaniałe społeczeństwo je uratuje, mimo że ich sytuacja to 100% zasługa wcześniejszej wspomnianej ich głupoty i arograncji. Szkoda że kobiety BARDZO RZADKO płacą (a nie tylko PŁACZĄ) za swoje błędy, nawet większość nigdy nie ma żadnych konsekwencji ich wyborów - bo cuckoldy zawsze uratują.

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 11

6 godzin temu, Zły_Człowiek napisał(a):
11 godzin temu, Piter_1982 napisał(a):

To była próba zaszczucia, ale się na dał. 

A co miał zrobić? Sprać ją?

Obronił się werbalnie, spokojnie i stanowczo, gdy został publicznie zaatakowany, tyle wystarczy.

W takich historiach nie chodzi o przekonanie wariata do swoich racji, tylko by nie dać sobie przypisać łatki w oczach obserwujących zdarzenie, a najlepiej

wypunktować pieniacza, żeby był mniej wyrywny w przyszłości, w próbach podgryzania nogawki.

• Like 4

2 godziny temu, Dworzanin.Herzoga napisał(a):

Obronił się werbalnie, spokojnie i stanowczo, gdy został publicznie zaatakowany, tyle wystarczy.

Wystarczy zignorować, przemilczeć, robić swoje. Jak baba szczeka nie olać, wrócić gdy skończy wrzucić jej decyzje odejść. 

9 godzin temu, Zły_Człowiek napisał(a):

Kobiety od wieków wymuszały swoje racje płaczem, wrzaskiem, wymuszeniem i innymi szantażami.

Kiedyś myślałem że to tylko mit, albo margines, ale:

Przypadek 1: Moja siostra +30 lat co jakiś czas wymusza na ojcu lub swoim mężu różne rzeczy awanturami albo płaczem xD

Przypadek 2: na studiach jakaś wredna profesorka męczyła moją koleżankę (uczciwie ją traktowała, a ta i tak uważała inaczej) - jej rozwiązanie? 

- pójdę popłakać do kierownika kierunku i on mi wszystko załatwi xD - takie rozwiązanie podała 24 letnia studentka xD

Myślałem że żartuje... ten raz się pomyliłem xD

Jak kobietom nie podoba się rzeczywistość, to gorzej dla rzeczywistości, bo i tak nasze wspaniałe społeczeństwo je uratuje, mimo że ich sytuacja to 100% zasługa wcześniejszej wspomnianej ich głupoty i arograncji. Szkoda że kobiety BARDZO RZADKO płacą (a nie tylko PŁACZĄ) za swoje błędy, nawet większość nigdy nie ma żadnych konsekwencji ich wyborów - bo cuckoldy zawsze uratują.

Cuckoldy to problem, trzeba ich piętnować. Ostatecznie nie ruchają, może czasem popatrzą jak ich Pani jest ruchana. 

Z płaczką trzeba krotko, ten obłęd w oczach gdy pojawia się świadomość ze manipulacja nie działa bezcenne. Jak baba zaczyna jakkolwiek podkopywać pozycje mężczyzny, coś pierdolnie bez sensu obgaduje by pchać swój potok slow. Szybka weryfikacja i gaszenie peta, nie zdazy się rozpędzić i stworzyć obrazu po którym może tańczyć i banialukowac. 

6 godzin temu, JedeNzNich napisał(a):

Cuckoldy to problem, trzeba ich piętnować. Ostatecznie nie ruchają, może czasem popatrzą jak ich Pani jest ruchana. 

Niestety, dopóki jest taka demografia, to zawsze będzie masa spermiarzy i cuckoldów którzy za nadzieję potrafią sprzedać swoje dusze.

My możemy sobie ich piętnować, ale liczebnie i tak nas przewyższają, więc panie i tak będą dalej to robić, bo mają większe prawdopodobieństwo że to zadziała.

6 godzin temu, JedeNzNich napisał(a):

Z płaczką trzeba krotko, ten obłęd w oczach gdy pojawia się świadomość ze manipulacja nie działa bezcenne.

Jak baba zaczyna jakkolwiek podkopywać pozycje mężczyzny, coś pierdolnie bez sensu obgaduje by pchać swój potok slow.

Szybka weryfikacja i gaszenie peta, nie zdazy się rozpędzić i stworzyć obrazu po którym może tańczyć i banialukowac. 

Ale one i tak to oleją, bo jak wspomniałem wyżej, i tak one znajdą obrońców w kilka milisekund.

Oczywiście że ona będzie miała większy szacunek do atakowanego niż jej obrońców no ale dalej jest lipa.

I można sobie je gasić jak peta, ale i tak u nich nie ma znaczenia co odpowie atakowany, bo i tak podświadomie go ocenia pod geny i przemawia za nią emocjonalność a nie rozum.

• Like 1

Psychologia to najbardziej antyludzka, antypolska, antyspołeczna nauka humanistyczna. Dno i wodorosty. Obracałem się w kręgu akademickim tego typu ludzi. Na palcach jednej ręki mógłbym policzyć, ile z tych spotkanych osób miało poglądy propolskie albo jakieś trzeźwe podejście do rzeczywistości. 95% z nich to wielkomiejskie półgłówki, oderwane od rzeczywistości, o dziecinnych umysłach. Oni promują każdy debilizm, od lewizny gospodarczej po tęczowe ogłupienie. 

• Like 4

Pięknie się obnażyła przed całą Polską😏

Brawo dla Mecenasa za cierpliwość, merytoryczne argumenty.

Natomiast w przypadku psycholożki to festiwal manipulacji, gierek, shamingu, gaslightingu.

Histeryczne zachowanie, agresja, niestabilność emocjonalna świadczy o jej problemach z psychiką.

I taka kobieta ma pomagać innym ludziom? śmiechu warte🤡

Kobiety już tak daleko zabrnęły w świat fantazji, urojeń, własnej buty i pychy, że straciły kontakt z rzeczywistością.

Jakieś odzywki per ty, próby zaszczucia, wywołania poczucia winy, wstydu czy rugania mężczyzny, że śmiał się odezwać.

A skoro robi to znana psycholożka, to co dopiero dzieje się w społeczeństwie zwykłych kobiet.

Stracone pokolenia kobiet, które już nie panują nad sobą, a mężczyzn traktują jak służących, niewolników.

• Like 2
  • Thanks 1

• Iceman84PL pinned and featured this topic
48 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

Kobiety już tak daleko zabrnęły w świat fantazji, urojeń, własnej buty i pychy, że straciły kontakt z rzeczywistością.

Jakieś odzywki per ty, próby zaszczucia, wywołania poczucia winy, wstydu czy rugania mężczyzny, że śmiał się odezwać.

A skoro robi to znana psycholożka, to co dopiero dzieje się w społeczeństwie zwykłych kobiet.

I niestety będzie coraz gorzej.

Jak w taki sposób zaatakowała przeciętnego gościa, to pomyślcie co by zrobiła jakby gość był niski i brzydki xD

I dlatego zawsze piszę, żeby faceci poniżej 6/10 nawet nie zaczynali dyskusji z kobietami, bo na 90% to się tak właśnie skończy XD

One nie szanują prawa, logiki, honoru, tylko emocje i geny, a społeczeństwo ZAWSZE będzie za kobietami, bo to banda kobiet i spermiarzy.

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.