Kiczort Posted February 2 Share Posted February 2 Witam, pomysł jest taki, aby po taniości zrobić reklamę forum poza internetem, a udział w tym mógłby mieć każdy z nas. Na pewno znajdzie się tutaj jakiś grafik komputerowy, który wykonałby prosty rysunek, grafikę, ramkę i wpisał tam parę słów np. "Nie układa Ci się w związku i nie wiesz dlaczego? Zajrzyj na forum BraciaSamcy.pl" (to tylko przykład-ostatnie słowo miałby Marek, ewentualnie zrobić kilka wersji). Zmieścić to wszystko na kartce A4 (najlepiej w odcieniach szarości i tak żeby nie było "za bogato", żeby toner czy atrament nie skończył się po kilku stronach), każdy kto chciałby pomóc, mógłby to wydrukować i porozwieszać (pineski czy pistolet na zszywki) po swojej okolicy na tablicach ogłoszeń/przystankach/ itd. itp. tak aby trafić do innych ludzi, którzy może mniej czasu spędzają w internecie. Czy to samochodem porozwozić, czy przespacerować się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 3 Share Posted February 3 To zły pomysł, wkurwimy jakieś baby, spermiarzy, straz miejską, nasza tresc trafi w niepowolane ręcę. Potrzebujący zawsze tu trafi. Z tego co wiem już probowali zcancelować @Marek Kotoński 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted February 3 Share Posted February 3 @Kiczort w sumie brzmi mało legitnie ta propozycja jak na kogoś kto oprócz tej przysługi z reklamowaniem forum napisał jeden post. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted February 3 Share Posted February 3 @Kiczort od czarta? Jaki czort? Najpierw daj post w świezakowni, opowiedz nam o sobie, daj się poznać 👍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted February 3 Share Posted February 3 Temat zalatuje prowokacją. Niech inni zrobią, poświęcą czas, energię, zasoby, swoiste niech ktoś coś zrobi co😏 Druga sprawa w jakim celu mamy robić bilbordy i je rozwieszać? Skoro mamy forum, portal newsowy i tam przekazujemy info, wiedzę. Kto będzie chciał to skorzysta, my nie zamierzamy nikogo do siebie przekonywać, uświadamiać czy budzić z matrix, to człowiek sam musi chcieć zmian. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Robiłeś taką akcję kiedykolwiek? Jakakolwiek? Ten pomysł jest zły na tak wielu poziomach, że aż trudno nie podejrzewać prowokacji. Większość czasu ludzie spędzają teraz w necie. Nie czytają plakatów. Widziałeś w realnym świecie gdziekolwiek reklamę miejsca w sieci? Jak już to mały qrcode (plus adres i jedno maksymalnie dwa zdania) rozklejany po męskich ubikacjach na uczelniach, mógłby być ciekawym pomysłem. Wielkość wlepki "kibicowskiej". Chociaż i tak nie jestem przekonany. Edited February 3 by Piter_1982 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted February 3 Share Posted February 3 Można ewentualnie pomyśleć o jakimś anonimowym programie reklam, coś na zasadzie: "Mężczyzno szanuj się w związku!" "Mężczyzno wymagaj od kobiet" czy jakieś hasła odnośnie problemu samobójstw mężczyzn. Nie trzeba podpinać się pod forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolnystrzelec Posted February 3 Share Posted February 3 Nawet jeśli intencje autora są dobre (załóżmy, że tak), to jednak forum nie jest miejscem dla każdego. Trzeba przez pewne rzeczy w życiu przejść i coś na temat działania świata oraz kobiet zrozumieć, by tutaj trafić i z tej wiedzy skorzystać. Nazwałbym to pewnego rodzaju stoicyzmem. Ja sam wiele lat temu buntowałem się przed tą wiedzą. Przypadkowy odbiorca, do którego trafi reklama, może zrobić więcej szkody, niż pożytku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts