WhiteRabbit99 Posted February 6 Share Posted February 6 Witam się, kłaniam uniżenie, pozdrawiam życzliwie jak w regulaminie przeczytane wnikliwie. Ściskam Panie, kiwam Panom Ku piątkowym idę tanom ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted February 6 Share Posted February 6 Miło poznać, rymujemy? W Braciach Samcach gustujemy? W naszych progach cię witamy , do rozmowy zapraszamy. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedeNzNich Posted February 6 Share Posted February 6 6 minut temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Witam się, kłaniam uniżenie, pozdrawiam życzliwie jak w regulaminie przeczytane wnikliwie. Ściskam Panie, kiwam Panom Ku piątkowym idę tanom Kłaniam się nisko, kapelusz zdejmuję, tę rymowaną formę w mig aprobuję! Skoro piątkowe plany już w toku, niech parkiet płonie w każdym kroku. Regulamin znany, wnikliwość doceniam, więc do miłego – bez do widzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 4 minuty temu, Dzingolo napisał(a): Miło poznać, rymujemy? W Braciach Samcach gustujemy? W naszych progach cię witamy , do rozmowy zapraszamy. Pozdrawiam Szukam innego środowiska Trafiłam na ciekawe forum Poważne tutaj są ludziska I całkiem pełne kworum Chętnie poczytam o mądrych Ochoczo zabiorę też głos Liczę na kompanów dobrych I że nikt nie da mi w nos ❤️🍺 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted February 6 Share Posted February 6 Elunia, widzę nowe konto — witaj w progu, Bracie, ale spokojnie, bez pośpiechu, tu się gra na zasadzie. Na start odstawka — tak działa symetria, najpierw obserwacja, potem dopiero inicjacja. Ja tu trzymam ramę, Ty na razie z boku, na bajerę podklejaj do mnie, bez zbędnego tłoku. Sprawdzimy w praniu, co naprawdę masz w tle, czy jest w Tobie spokój — czy tylko piany mgłę. Czy kuk z natury, czy poza na chwilę, czy fundament z betonu, czy karton po pizzy. Bez napinki, bez spiny, test prosty jak drut: czas, konsekwencja, rama — reszta to ch* j. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu25 Posted February 6 Share Posted February 6 Witam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 (edited) 😊 15 minut temu, Kiroviets napisał(a): Elunia, widzę nowe konto — witaj w progu, Bracie, ale spokojnie, bez pośpiechu, tu się gra na zasadzie. Na start odstawka — tak działa symetria, najpierw obserwacja, potem dopiero inicjacja. Ja tu trzymam ramę, Ty na razie z boku, na bajerę podklejaj do mnie, bez zbędnego tłoku. Sprawdzimy w praniu, co naprawdę masz w tle, czy jest w Tobie spokój — czy tylko piany mgłę. Czy kuk z natury, czy poza na chwilę, czy fundament z betonu, czy karton po pizzy. Bez napinki, bez spiny, test prosty jak drut: czas, konsekwencja, rama — reszta to ch* j. Kolejność dziobania się prosi Zrozumiane przyjęte Choć entuzjazm ponosi Pokorne usta zamknięte Dziękuję za rady i powitanie Widzę żeś seniorat ważki Radośnie skacze na wezwanie Zwal na nowość me porażki Edited February 6 by WhiteRabbit99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted February 6 Share Posted February 6 Cześć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted February 6 Share Posted February 6 witamy, a może jakieś kilka słów więcej o sobie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted February 6 Share Posted February 6 Godzinę temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Kolejność dziobania się prosi Zrozumiane przyjęte Choć entuzjazm ponosi Pokorne usta zamknięte Dziękuję za rady i powitanie Widzę żeś seniorat ważki Radośnie skacze na wezwanie Zwal na nowość me porażki Chyba mam się romans szykuje @Kiroviets, żebyś nie skończył jak @castillo20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 (edited) 41 minut temu, Zły_Człowiek napisał(a): witamy, a może jakieś kilka słów więcej o sobie? Nie chcę pokazywać kucyka pomponem 😅 Nie wiem może ...folklorystka, miłośniczka baśni i legend...ideologicznie badam historię chłopów czując z nimi podobieństwo ekonomiczne 😊 Żyje wolontariatem. Dużo humoru, dużo entuzjazmu i zdecydowanie za dużo kawy i gadulstwa. Żółwik nie taki jak w przyrodzie? 🤜🤛❤️ Edited February 6 by WhiteRabbit99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 6 Share Posted February 6 6 minut temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Nie chcę pokazywać kucyka pomponem 😅 Nie wiem może ...folklorystka, miłośniczka baśni i legend...ideologicznie badam historię chłopów czując z nimi podobieństwo ekonomiczne 😊 Żyje wolontariatem. Dużo humoru, dużo entuzjazmu i zdecydowanie za dużo kawy i gadulstwa. Żółwik nie taki jak w przyrodzie? 🤜🤛❤️ Chuja rozumiem z tego 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 2 minuty temu, EmseyXYZY napisał(a): Chuja rozumiem z tego Ahhh 😅 trochę pojechałam. Wyobraźmy sobie takie małe, podskakujące radośnie, gadulskie coś, które studiuje co chłopi w XIX w. jedli na obiad i w jakie smoki wierzyli ...to ja 😁🤗 nieskromnie ale szczerze. A Pan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) 24 minuty temu, Dzingolo napisał(a): Chyba mam się romans szykuje @Kiroviets, żebyś nie skończył jak @castillo20 Kuuuurła, dopiero skleiłem, że to w rezerwacie.🤦🤦🤷 ---------------------------- Edit Elunia @WhiteRabbit99, witaj w naszej sali, ja tu świeżaków testuje trochę śmiechu i dali. Na start odstawka — trochę patrzysz z boku, na bajerę masz podklejać do mnie, w rytmie i z uroku. Pogadajmy lekko, z humorem i błyskiem, bo chcemy sprawdzić, czy nie jesteś trolem z Discorda w tym zgrywie. A żeby weryfikacja była jasna i szybka, nudesy możesz wysłać do mnie — taki żart, taka zabawa w prywatną misję. Flow, luz, energia — to pierwsze testy, reszta przyjdzie sama, jeśli pokażesz swoje besty. Rozgość się, baw się, gra trwa bez dramy, tu pokażemy, kto naprawdę zna horyzonty i plany 😉 2 minuty temu, WhiteRabbit99 napisał(a): nieskromnie No proszę, jak szybko bajerę klei.🤔😻 Edited February 6 by Kiroviets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted February 6 Share Posted February 6 11 minut temu, EmseyXYZY napisał(a): Chuja rozumiem z tego Nie ćpij tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 3 minuty temu, Kiroviets napisał(a): Kuuuurła, dopiero skleiłem, że to w rezerwacie.🤦🤦🤷 ---------------------------- Edit Elunia @WhiteRabbit99, witaj w naszej sali, tu świeżaków testuje trochę śmiechu i dali. Na start odstawka — trochę patrzysz z boku, na bajerę masz podklejać do mnie, w rytmie i z uroku. Pogadajmy lekko, z humorem i błyskiem, bo chcemy sprawdzić, czy nie jesteś trolem z Discorda w tym zgrywie. A żeby weryfikacja była jasna i szybka, nudesy możesz wysłać do mnie — taki żart, taka zabawa w prywatną misję. Flow, luz, energia — to pierwsze testy, reszta przyjdzie sama, jeśli pokażesz swoje besty. Rozgość się, baw się, gra trwa bez dramy, tu pokażemy, kto naprawdę zna horyzonty i plany 😉 Jak się język zmienił do damy Podziwiam i klaszcze Trochę śmieję, bez dramy Na trole mam dreszcze Więc niech nie ma obawy Nudesow nie będzie Za to piona Panie Klawy 🖐️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted February 6 Share Posted February 6 Coś czuję po tym dziwnym przymilaniu się, że będzie prośba o jakąś ankietę czy inne badania na studia... Żadna panna z obecnych czasów nie pisze w takim stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 1 minutę temu, Brat Jan napisał(a): Coś czuję po tym dziwnym przymilaniu się, że będzie prośba o jakąś ankietę czy inne badania na studia... Żadna panna z obecnych czasów nie pisze w takim stylu. Już dawno po studiach 😅 a jeśli nie jest Pan podstarzałym Mazurem z przedwojennego rocznika nie będę Pana gonić z notesem i ołówkiem. Może jestem troszkę przedpotopowa, ale zrzucam to na karb złego wychowania. Książka życzeń i zażaleń leży w rodzinnej biblioteczce zapraszam 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 6 Share Posted February 6 Czołem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 6 Share Posted February 6 21 minut temu, WhiteRabbit99 napisał(a): A Pan? A ja nie 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) 48 minut temu, Brat Jan napisał(a): inne badania na studia... Niezbędne dane zostały wymienione drogą prywatnej korespondencji.🤣 Rozmiar pliku ofc 21.37kb.😛 48 minut temu, Brat Jan napisał(a): że będzie prośba o jakąś ankietę Czyżby to ta słynna siorka?🤔 Edited February 6 by Kiroviets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted February 6 Share Posted February 6 43 minuty temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Pan 43 minuty temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Pana Przyjęło się, że my tu wszyscy to "Bracia" i "Siostry". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted February 6 Share Posted February 6 Godzinę temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Nudesow nie będzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteRabbit99 Posted February 6 Author Share Posted February 6 9 minut temu, Brat Jan napisał(a): Przyjęło się, że my tu wszyscy to "Bracia" i "Siostry". Ahhh taki wewnętrzny savoir - vivre... Nie zauważyłam 😅 Zawsze mówię bezpośrednio tylko Pan/Pani, dopóki nie dostanę zgody na mówienie po imieniu. Zatem Bracie poprawiam ☺️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted February 6 Share Posted February 6 Nowa samica na forum, 3 godziny temu, WhiteRabbit99 napisał(a): Szukam innego środowiska Trafiłam na ciekawe forum Poważne tutaj są ludziska I całkiem pełne kworum Chętnie poczytam o mądrych Nice Try, ale dzień dobry. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts