Jump to content

Pan z Rosji pokazuje, jak to jest być egzotycznym w Afryce (Ghana)

WoLe

Recommended Posts

Chłop dzień przed walentynkami wrzucił do sieci wideo ze swoich 112 podbojów w Ghanie i chyba Kenii. Panów murzynów ch.. strzela, bo w większości to mężatki. Podryw polegał na przedstawieniu się, zapytaniu o wiek, wypowiedzenie komplementu, a na sam koniec zaproszenie na chate.

Zastanawiam się, czy w Afryce mają własny onet, albo wyborcza, chodzi mi o media, które piorą tamtejszym kobitom banie, czy jak to sie modnie mówi kręcą im korbą.

Nie wiem, co ten chłop gada, polecam komentarze pod filmem.

Edited by WoLe
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

Gender Ministry w Ghanie go potępiło:

https://atinkaonline.com/gender-ministry-condemns-alleged-digital-sexual-exploitation-assures-support-for-victims/

Jeżeli się szybko nie ulotni[ł] to drapną go jak tego RUS youtubera Vitalija na Filipinach i może mieć lipę.

https://immigration.gov.ph/infamous-russian-youtuber-vitaly-zdorovetskiy-transferred-to-bjmp-custody/

Edited by Dworzanin.Herzoga
  • Like 2

Murzynki często urodą nie grzeszą, a jeszcze są łysawe i muszą sztuczne włosy doczepiać.

Lokalna flepiara (przyp. dr Analconda) własną nerkę lub rodzinę sprzeda za kutangę białego chada.

• Like 3

11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

W listopadzie miałem Murzynkę

11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

pochodziła z Oslo

Jak i gdzie poderwałeś?

14 godzin temu, WoLe napisał(a):

Panów murzynów ch.. strzela, bo w większości to mężatki.

A co my mamy powiedzieć? Prawda jest taka, że biały stoi dużo wyżej od czarnego, czarni zawsze byli, są i będą gorsi od białych pod każdym względem. Są głupsi, prymitywniejsi, mniej rozgarnięci, nigdy nie dojdą do takiego poziomu rozwoju jak biali. Więc tak naprawdę dla tych murzynek to jest wyróżnienie i skok cywilizacyjny. A jak byle bambus przyjeżdża do Polski i nasze gwiazdy puszczają się z nim? To jest degeneracja i brak szacunku do własnej rasy, genów, narodu. Później wychodzą takie kwiatki jak sprawa simona mola itp.

• Like 2
  • Thanks 1

2 godziny temu, HermannBrunner napisał(a):

Prawda jest taka, że biały stoi dużo wyżej od czarnego, czarni zawsze byli, są i będą gorsi od białych pod każdym względem. Są głupsi, prymitywniejsi, mniej rozgarnięci, nigdy nie dojdą do takiego poziomu rozwoju jak biali.

Przesada, ogół to nie jednostka.

• Like 1

6 minut temu, HermannBrunner napisał(a):

A jakimi wybitnymi jednostkami mogą się pochwalić czarni? Takimi, którzy dokonali przełomowych odkryć, naukowych albo coś w kulturze i sztuce?

Masz chociażby czarnych lekarzy, ktorych jest sporo w Polsce. Nie kazdy czarny to ameba.

• Like 2

5 godzin temu, Brat Jan napisał(a):

Jak i gdzie poderwałeś?

Byłem w Warszawie służbowo. Szedłem ze swojego hotelu na Nowy Świat. Widziałem ją przez witrynę jak siedziała przy barze w swoim hotelowym lobby. Jak wracałem (jakieś 2h później, wyszedłem tylko na jednego drinka bo chciałem się oszczędzać) ona nadal tam siedziała. Wszedłem do tego hotelu/lobby. Usiadłem obok niej, po 5 minutach już wiedziałem, że będzie akcja. Wypiliśmy tam po drinku, powrót na Nowy Świat a później spędziłem noc u niej (tyle są warte nasze plany i postanowienia). Bardzo fajna, one są zupełnie inne: inna skóra, inny dotyk i mają w sobie taką fajną uległość. Sprawiła, że poczułem się dzięki niej jak król. Nigdy wcześniej nie miałem takiego uczucia z Polką. To mnie uświadomiło, że podryw ma charakter sytuacyjny, gdy ona tego chce, oczekuje, szuka to pozwoli facetowi na więcej. Trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie. Inaczej możesz strugać pawiana do woli i na nic się to zda. Wystarczyłoby, żeby jakiś inny typ tam usiadł i efekt byłby ten sam. To nie była moja zajebistość (bo nie jestem zajebisty). Byłem tylko w dobrym miejscu i czasie. 

Edited by Roman Ungern von Sternberg
  • Like 4
  • Thanks 2

9 minut temu, EmseyXYZY napisał(a):

Masz chociażby czarnych lekarzy, ktorych jest sporo w Polsce. Nie kazdy czarny to ameba.

Ja wiem, że gdzieś tam są ogarnięte jednostki. Nadal jednak osiągnięcia czarnej rasy wypadają bardzo blado w porównaniu do naszej. 

• Like 2

To tylko dowodzi - o czym już wielokrotnie tu pisałem - że nie ma niewinnego geomaxingu. Zawsze są szkody społeczne. A biedny pimpuś, który musi szukać miłości za granicą, sam staje się szkodnikiem i niechcianym intruzem.

A kobiety wszędzie są takie same - nielojalne wobec plemienia. I tylko odpowiedni system społeczny może je trzymać w ryzach.

Swoją drogą, jakiś czas temu natknąłem się na nagranie jakiegoś czarnego z Afryki, który oglądał i komentował warszawski event, w którym Polki tańczyły z czarnymi jakieś ciabaty/kizomby. A pod nagraniem wkurwione murzynki pisały, że białe kobiety podbierają im facetów, i ogólnie zazdroszczą im poziomu melaniny. :)

Ależ ten świat jest przewrotny. :)

17 godzin temu, Dworzanin.Herzoga napisał(a):

Gender Ministry w Ghanie go potępiło:

https://atinkaonline.com/gender-ministry-condemns-alleged-digital-sexual-exploitation-assures-support-for-victims/

Jeżeli się szybko nie ulotni[ł] to drapną go jak tego RUS youtubera Vitalija na Filipinach i może mieć lipę.

https://immigration.gov.ph/infamous-russian-youtuber-vitaly-zdorovetskiy-transferred-to-bjmp-custody/

I bardzo dobrze. Właśnie tak powinno się postępować z ludźmi zakłócającymi porządek społeczny (bo czym innym jest nagabywanie kobiet, zwłaszcza zamężnych?). Życzyłbym sobie również, aby odpowiednie konsekwencje spotkały te bezwstydnice.

17 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

W listopadzie miałem Murzynkę. Miała na imię Nasrin (sic), kazała się tytułować Empress

Niegdyś na stancji miałem sąsiadkę z Mozambiku, nazywała się Violet Queen. ;) I też głowy nie zadzierała, czego nie dało się powiedzieć o Polkach i ruskich korniszonach nawiedzających regularnie naszą melinę.

Edited by dziadul
  • Like 7

4 godziny temu, HermannBrunner napisał(a):

A jakimi wybitnymi jednostkami mogą się pochwalić czarni? Takimi, którzy dokonali przełomowych odkryć, naukowych albo coś w kulturze i sztuce?

https://pl.euronews.com/2025/11/27/namibia-imiennik-adolfa-hitlera-po-raz-piaty-z-rzedu-triumfuje-w-wyborach-lokalnych

Ma chyba zmniejszyć podatki. 

@Iceman84PL wrzucał kiedyś filmik, jak białego napadła mudzina (fajne mięso swoją drogą z tego co pamiętam) a jej mąż był obok, a ona się na tym białym uwieszała. 

7 godzin temu, HermannBrunner napisał(a):

Później wychodzą takie kwiatki jak sprawa simona mola itp.

Za Simona Mola liczba HIV i p0lek była wyższa.

11 minut temu, DOHC napisał(a):

https://pl.euronews.com/2025/11/27/namibia-imiennik-adolfa-hitlera-po-raz-piaty-z-rzedu-triumfuje-w-wyborach-lokalnych

Ma chyba zmniejszyć podatki. 

@Iceman84PL wrzucał kiedyś filmik, jak białego napadła mudzina (fajne mięso swoją drogą z tego co pamiętam) a jej mąż był obok, a ona się na tym białym uwieszała. 

Za Simona Mola liczba HIV i p0lek była wyższa.

p0lki stawiające swoim rodakom sprzeczne ze sobą i zawyżone kilkukrotnie wymagania nagle dostają amnezji, gdy w pobliżu pojawi się kolorowy. Może być bezzębny, cuchnąć, nie znać języka a i tak wyrwie. Wtedy nagle znikają wymagania, wystarczy sama obecność. Serio, potrzebne jest jakieś sympozjum psychiatrów albo innych lekarzy, żeby wyjaśnić ten fenomen.

• Like 4
  • Thanks 1

1 godzinę temu, HermannBrunner napisał(a):

p0lki stawiające swoim rodakom sprzeczne ze sobą i zawyżone kilkukrotnie wymagania nagle dostają amnezji, gdy w pobliżu pojawi się kolorowy. Może być bezzębny, cuchnąć, nie znać języka a i tak wyrwie. Wtedy nagle znikają wymagania, wystarczy sama obecność. Serio, potrzebne jest jakieś sympozjum psychiatrów albo innych lekarzy, żeby wyjaśnić ten fenomen.

"Niedługo dla p0lek małpa z drzewa będzie lepsza od rodaka" cytat @Czarny91PL

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 2

Na tym profilu na x ktoś wrzuca shoty z tych "podbojów" (trzeba przewinąć trochę w dół):

https://x.com/osama_novara

Wspomniany Rusek wywołał niezłą aferę w Kenii i Ghanie. Oczywiście "pokrzywdzone" murzynki, które chętnie wskakiwały mu do łóżka, teraz grają wielce poszkodowane. Choć po części słusznie, bo podobno nagrywał jak się z nimi zabawia.

W dniu 15.02.2026 o 15:21, EmseyXYZY napisał(a):

ale każdy Czarny bez Białego to ameba. Masz idealny przykład co się dzieje z RPA, jak pociemniała karnacja władzy.   Kazda rasa rozwinęła swoja cywilizacje i kulturę poza czarna, chcesz ich doceniać za to ze jednostki kształcą się na fundamentach Białych? Przez takie miękkie poglądy jak twoje wymieramy i za naszego życia zobaczymy mordy na nas o znacznie większej skali niż zamach na kilkadziesiąt osób. 

Pakole w Anglii pokazały wybitny brak integracji i ich cele cywilizacyjne. Setki lat cywilizowania Czarnych w USA niewiele dały. Przestępcy i najgorszy sort społeczny to głownie oni. Długo chciałem wierzyc ze wykształcenie i praca dla tych ludzi, może zrównać ich z nami. Myliłem się w chuj. 

Ci co ruchają te egzotyki, na prawdę chcecie podzielić geny przypadkiem z czymś takim? Troche szacunku do Siebie. 

Edited by JedeNzNich
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.