WoLe Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Chłop dzień przed walentynkami wrzucił do sieci wideo ze swoich 112 podbojów w Ghanie i chyba Kenii. Panów murzynów ch.. strzela, bo w większości to mężatki. Podryw polegał na przedstawieniu się, zapytaniu o wiek, wypowiedzenie komplementu, a na sam koniec zaproszenie na chate. Zastanawiam się, czy w Afryce mają własny onet, albo wyborcza, chodzi mi o media, które piorą tamtejszym kobitom banie, czy jak to sie modnie mówi kręcą im korbą. Nie wiem, co ten chłop gada, polecam komentarze pod filmem. Edited February 14 by WoLe 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Gender Ministry w Ghanie go potępiło: https://atinkaonline.com/gender-ministry-condemns-alleged-digital-sexual-exploitation-assures-support-for-victims/ Jeżeli się szybko nie ulotni[ł] to drapną go jak tego RUS youtubera Vitalija na Filipinach i może mieć lipę. https://immigration.gov.ph/infamous-russian-youtuber-vitaly-zdorovetskiy-transferred-to-bjmp-custody/ Edited February 14 by Dworzanin.Herzoga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted February 14 Share Posted February 14 Murzynki często urodą nie grzeszą, a jeszcze są łysawe i muszą sztuczne włosy doczepiać. Lokalna flepiara (przyp. dr Analconda) własną nerkę lub rodzinę sprzeda za kutangę białego chada. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) W listopadzie miałem Murzynkę. Była spoko. Lepsza niż przeciętna Polka. Miała na imię Nasrin (sic), kazała się tytułować Empress (sic) i pochodziła z Oslo (znów sic). Edited February 14 by Roman Ungern von Sternberg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted February 15 Share Posted February 15 11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): W listopadzie miałem Murzynkę 11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): pochodziła z Oslo Jak i gdzie poderwałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted February 15 Share Posted February 15 W tym kontekście jakoś mi pasuję Polacy to murzyni Europy. Czarny niech do nas przyjedzie to od razu sobie ulży. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 15 Share Posted February 15 14 godzin temu, WoLe napisał(a): Panów murzynów ch.. strzela, bo w większości to mężatki. A co my mamy powiedzieć? Prawda jest taka, że biały stoi dużo wyżej od czarnego, czarni zawsze byli, są i będą gorsi od białych pod każdym względem. Są głupsi, prymitywniejsi, mniej rozgarnięci, nigdy nie dojdą do takiego poziomu rozwoju jak biali. Więc tak naprawdę dla tych murzynek to jest wyróżnienie i skok cywilizacyjny. A jak byle bambus przyjeżdża do Polski i nasze gwiazdy puszczają się z nim? To jest degeneracja i brak szacunku do własnej rasy, genów, narodu. Później wychodzą takie kwiatki jak sprawa simona mola itp. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 15 Share Posted February 15 2 godziny temu, HermannBrunner napisał(a): Prawda jest taka, że biały stoi dużo wyżej od czarnego, czarni zawsze byli, są i będą gorsi od białych pod każdym względem. Są głupsi, prymitywniejsi, mniej rozgarnięci, nigdy nie dojdą do takiego poziomu rozwoju jak biali. Przesada, ogół to nie jednostka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 15 Share Posted February 15 55 minut temu, EmseyXYZY napisał(a): Przesada, ogół to nie jednostka. A jakimi wybitnymi jednostkami mogą się pochwalić czarni? Takimi, którzy dokonali przełomowych odkryć, naukowych albo coś w kulturze i sztuce? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 15 Share Posted February 15 6 minut temu, HermannBrunner napisał(a): A jakimi wybitnymi jednostkami mogą się pochwalić czarni? Takimi, którzy dokonali przełomowych odkryć, naukowych albo coś w kulturze i sztuce? Masz chociażby czarnych lekarzy, ktorych jest sporo w Polsce. Nie kazdy czarny to ameba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) 5 godzin temu, Brat Jan napisał(a): Jak i gdzie poderwałeś? Byłem w Warszawie służbowo. Szedłem ze swojego hotelu na Nowy Świat. Widziałem ją przez witrynę jak siedziała przy barze w swoim hotelowym lobby. Jak wracałem (jakieś 2h później, wyszedłem tylko na jednego drinka bo chciałem się oszczędzać) ona nadal tam siedziała. Wszedłem do tego hotelu/lobby. Usiadłem obok niej, po 5 minutach już wiedziałem, że będzie akcja. Wypiliśmy tam po drinku, powrót na Nowy Świat a później spędziłem noc u niej (tyle są warte nasze plany i postanowienia). Bardzo fajna, one są zupełnie inne: inna skóra, inny dotyk i mają w sobie taką fajną uległość. Sprawiła, że poczułem się dzięki niej jak król. Nigdy wcześniej nie miałem takiego uczucia z Polką. To mnie uświadomiło, że podryw ma charakter sytuacyjny, gdy ona tego chce, oczekuje, szuka to pozwoli facetowi na więcej. Trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie. Inaczej możesz strugać pawiana do woli i na nic się to zda. Wystarczyłoby, żeby jakiś inny typ tam usiadł i efekt byłby ten sam. To nie była moja zajebistość (bo nie jestem zajebisty). Byłem tylko w dobrym miejscu i czasie. Edited February 15 by Roman Ungern von Sternberg 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 15 Share Posted February 15 9 minut temu, EmseyXYZY napisał(a): Masz chociażby czarnych lekarzy, ktorych jest sporo w Polsce. Nie kazdy czarny to ameba. Ja wiem, że gdzieś tam są ogarnięte jednostki. Nadal jednak osiągnięcia czarnej rasy wypadają bardzo blado w porównaniu do naszej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadul Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) To tylko dowodzi - o czym już wielokrotnie tu pisałem - że nie ma niewinnego geomaxingu. Zawsze są szkody społeczne. A biedny pimpuś, który musi szukać miłości za granicą, sam staje się szkodnikiem i niechcianym intruzem. A kobiety wszędzie są takie same - nielojalne wobec plemienia. I tylko odpowiedni system społeczny może je trzymać w ryzach. Swoją drogą, jakiś czas temu natknąłem się na nagranie jakiegoś czarnego z Afryki, który oglądał i komentował warszawski event, w którym Polki tańczyły z czarnymi jakieś ciabaty/kizomby. A pod nagraniem wkurwione murzynki pisały, że białe kobiety podbierają im facetów, i ogólnie zazdroszczą im poziomu melaniny. Ależ ten świat jest przewrotny. 17 godzin temu, Dworzanin.Herzoga napisał(a): Gender Ministry w Ghanie go potępiło: https://atinkaonline.com/gender-ministry-condemns-alleged-digital-sexual-exploitation-assures-support-for-victims/ Jeżeli się szybko nie ulotni[ł] to drapną go jak tego RUS youtubera Vitalija na Filipinach i może mieć lipę. https://immigration.gov.ph/infamous-russian-youtuber-vitaly-zdorovetskiy-transferred-to-bjmp-custody/ I bardzo dobrze. Właśnie tak powinno się postępować z ludźmi zakłócającymi porządek społeczny (bo czym innym jest nagabywanie kobiet, zwłaszcza zamężnych?). Życzyłbym sobie również, aby odpowiednie konsekwencje spotkały te bezwstydnice. 17 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): W listopadzie miałem Murzynkę. Miała na imię Nasrin (sic), kazała się tytułować Empress Niegdyś na stancji miałem sąsiadkę z Mozambiku, nazywała się Violet Queen. I też głowy nie zadzierała, czego nie dało się powiedzieć o Polkach i ruskich korniszonach nawiedzających regularnie naszą melinę. Edited February 15 by dziadul 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted February 15 Share Posted February 15 4 godziny temu, HermannBrunner napisał(a): A jakimi wybitnymi jednostkami mogą się pochwalić czarni? Takimi, którzy dokonali przełomowych odkryć, naukowych albo coś w kulturze i sztuce? https://pl.euronews.com/2025/11/27/namibia-imiennik-adolfa-hitlera-po-raz-piaty-z-rzedu-triumfuje-w-wyborach-lokalnych Ma chyba zmniejszyć podatki. @Iceman84PL wrzucał kiedyś filmik, jak białego napadła mudzina (fajne mięso swoją drogą z tego co pamiętam) a jej mąż był obok, a ona się na tym białym uwieszała. 7 godzin temu, HermannBrunner napisał(a): Później wychodzą takie kwiatki jak sprawa simona mola itp. Za Simona Mola liczba HIV i p0lek była wyższa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 15 Share Posted February 15 11 minut temu, DOHC napisał(a): https://pl.euronews.com/2025/11/27/namibia-imiennik-adolfa-hitlera-po-raz-piaty-z-rzedu-triumfuje-w-wyborach-lokalnych Ma chyba zmniejszyć podatki. @Iceman84PL wrzucał kiedyś filmik, jak białego napadła mudzina (fajne mięso swoją drogą z tego co pamiętam) a jej mąż był obok, a ona się na tym białym uwieszała. Za Simona Mola liczba HIV i p0lek była wyższa. p0lki stawiające swoim rodakom sprzeczne ze sobą i zawyżone kilkukrotnie wymagania nagle dostają amnezji, gdy w pobliżu pojawi się kolorowy. Może być bezzębny, cuchnąć, nie znać języka a i tak wyrwie. Wtedy nagle znikają wymagania, wystarczy sama obecność. Serio, potrzebne jest jakieś sympozjum psychiatrów albo innych lekarzy, żeby wyjaśnić ten fenomen. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted February 15 Share Posted February 15 1 godzinę temu, HermannBrunner napisał(a): p0lki stawiające swoim rodakom sprzeczne ze sobą i zawyżone kilkukrotnie wymagania nagle dostają amnezji, gdy w pobliżu pojawi się kolorowy. Może być bezzębny, cuchnąć, nie znać języka a i tak wyrwie. Wtedy nagle znikają wymagania, wystarczy sama obecność. Serio, potrzebne jest jakieś sympozjum psychiatrów albo innych lekarzy, żeby wyjaśnić ten fenomen. "Niedługo dla p0lek małpa z drzewa będzie lepsza od rodaka" cytat @Czarny91PL 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted February 16 Share Posted February 16 Na tym profilu na x ktoś wrzuca shoty z tych "podbojów" (trzeba przewinąć trochę w dół): https://x.com/osama_novara Wspomniany Rusek wywołał niezłą aferę w Kenii i Ghanie. Oczywiście "pokrzywdzone" murzynki, które chętnie wskakiwały mu do łóżka, teraz grają wielce poszkodowane. Choć po części słusznie, bo podobno nagrywał jak się z nimi zabawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 17 Share Posted February 17 jest taki gość na twitterze Polak, który w zabawny sposób informuje, że dyma murzynki w Afryce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted February 17 Share Posted February 17 7 minut temu, EmseyXYZY napisał(a): jest taki gość na twitterze Polak, który w zabawny sposób informuje, że dyma murzynki w Afryce. Z buta dookoła świata - jakoś mnie nie przekonał, ale widziałem kilka jego starych twittów na X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedeNzNich Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) W dniu 15.02.2026 o 15:21, EmseyXYZY napisał(a): Masz chociażby czarnych lekarzy, ktorych jest sporo w Polsce. Nie kazdy czarny to ameba. ale każdy Czarny bez Białego to ameba. Masz idealny przykład co się dzieje z RPA, jak pociemniała karnacja władzy. Kazda rasa rozwinęła swoja cywilizacje i kulturę poza czarna, chcesz ich doceniać za to ze jednostki kształcą się na fundamentach Białych? Przez takie miękkie poglądy jak twoje wymieramy i za naszego życia zobaczymy mordy na nas o znacznie większej skali niż zamach na kilkadziesiąt osób. Pakole w Anglii pokazały wybitny brak integracji i ich cele cywilizacyjne. Setki lat cywilizowania Czarnych w USA niewiele dały. Przestępcy i najgorszy sort społeczny to głownie oni. Długo chciałem wierzyc ze wykształcenie i praca dla tych ludzi, może zrównać ich z nami. Myliłem się w chuj. Ci co ruchają te egzotyki, na prawdę chcecie podzielić geny przypadkiem z czymś takim? Troche szacunku do Siebie. Edited February 17 by JedeNzNich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted February 17 Share Posted February 17 Powiedziałbym, że to niebezpieczne hobby biorąc pod uwagę liczbę chorób wenerycznych w Afryce - w tym HIV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 17 Share Posted February 17 22 minuty temu, JedeNzNich napisał(a): Przez takie miękkie poglądy jak twoje wymieramy O czym Ty do mnie opowiadasz, ja o niebie, Ty o chlebie...zbadaj teścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted February 17 Share Posted February 17 W dniu 15.02.2026 o 20:21, DOHC napisał(a): "Niedługo dla p0lek małpa z drzewa będzie lepsza od rodaka" cytat @Czarny91PL Ciekawe kto kreci korba aby tak bylo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts