Jump to content

No i gdzie teraz ta słynna "przemoc merytoryczna"?

SolidSnake

Recommended Posts

Typ z DSM się sam zaorał. Jednym durnym komentarzem. Pod jego filmem o czterdziestkach powracających na rynek matrymonialny zawitał słynny wojfer - jeżeli ktoś nie żyje pod kamieniem to typa nie trzeba przybliżać. Podam tylko fragment jaki sam umieścił w opisie swojego kanału jestem samotnym, płaczącym wilkiem. Płaczącym nad swoją sylwetką i samotnością. W tej swojej samotni od ponad 20 lat wykuwam swoje ciało na coś, co mam nadzieję będzie mnie satysfakcjonować. Myślę, że nie będzie naciągane stwierdzenie że facet ma zapewne 38-39 lat. Tak więc do brzegu - na kanale DSMa zawitał ten mityczny facet 35-40 i głośno powiedział, że teorie DSM nie działają. Ja wiem, dowód anegdotyczny (tym razem odwrotny do tych które obśmiewa @Zły_Człowiek) i w ogóle. Ale DSM zamiast uciec się do tej słynnej "przemocy merytorycznej" nad którą się ciągle spuszcza jakie to super sformułowanie, po prostu postanowił w niezbyt lotny sposób spuścić na bambus typa który przeczy jego mądrościom. I o to się rozbija, nie wyśmiewam autora komentarza - chodzi mi tu o odpowiedź od samego mędrca-rp. Paweł-DSM skonfrontowany, z tym że nie ma racji zamiast wypluć elaborat ewolucujno-darwinistyczny po prostu wyszedł ze stwierdzeniem, które ma zerową wartość. btw - @Zły_Człowiek again. Jak dla mnie wojfer87 jest podręcznikowym przypadkiem tego co Ty nazywasz plusikiem albo zakładaniem spojlera do trabanta i efektów jakie to daje. Zrobił formę? Zrobił, chociaż najlepsze lata ma już za sobą. I co mu to dało? Odsyłam do opisu od głównego zainteresowanego.

91zqZfC.png

24 minuty temu, EmseyXYZY napisał(a):

Mnie interesuje jak wyglądają dupy DSMa i Frywolnego, jak wygląda Musisz Wiedzieć, bo Moda Wysoka chyba się swoją chwalił.

Musisz wiedzieć przystopował z filmami, co mnie martwi a jego wygląd pal licho ważny jest przekaz merytoryczny i głos. DSM wydaje się mega pewny siebie, generalnie z częścią jego wypowiedzi się zgodzę a z częścią nie. 

Co do wojfera ja tam lubię jego filmy bo chłop ewidentnie podpuszcza ludzi a oni łykają jak pelikany. Kasa mu wleci z YT i bardzo dobrze. 

W dniu 23.02.2026 o 21:46, SolidSnake napisał(a):

@Zły_Człowiek again. Jak dla mnie wojfer87 jest podręcznikowym przypadkiem tego co Ty nazywasz plusikiem albo zakładaniem spojlera do trabanta i efektów jakie to daje. Zrobił formę? Zrobił, chociaż najlepsze lata ma już za sobą. I co mu to dało? Odsyłam do opisu od głównego zainteresowanego.

To wychodzę z pod kamienia jak karaluch, bo o gościu kompletnie nie słyszałem.

Nie oglądam jakiś pato ludzi, bo po ludzku nie mam czasu (ledwie mam czas na granie i odpisywanie wam XD, bo cały czas jadę na samorozwoju i obowiązkach domowych xD).

Zakładam że to gość, brzydal niski, który robi rzeźbę.

To klasyczny przykład tzw. gym-cella, czyli właśnie przegrywa który właśnie sądzi że muskulaturą poprawi swoją sytuację matrymonialną.

Niestety, o ile w latach 80-90' może miałby szansę na jakąś zdesperowaną średniawkę, to dzisiaj to nie wystarcza.

Jakby poszedł na typową siłownię, to by został bardzo brutalnie zmoggowany przez nawet średnich normików.

Jeśli nie spełnia się wymagań genetycznych, to żadne dodatki nie pomogą, jego sława też jest dość słaba skoro sam o nim pierwsze słyszę.

Podsummując, fajnie że znalazłeś dowód popierający moje tezy, ale każdy kto umie obserwować i logicznie myśleć, wie doskonale że bez genów to sobie można najwyżej podetrzeć sobie tyłek tymi samorozwojami - i robić je dla siebie.

Gość stanowi doskonały przykład że redpill to kłamstwo, alfą się nie zostaje jak się nie ma genetycznie predyspozycji, tylko nim się rodzi, a kobiety mają w nosie wszelką pracę nad sobą facetów - albo spełnia wymogi albo bez zapłaty nie dostanie sexu. Fajnie jak ktoś z genami oferuje coś więcej, ale to geny stanowią wszelką postawę do pożądania, nie żadna praca, nie żaden samorozwój.

I jak gość po 30' sam na to nie wpadł to źle o nim świadczy. Na jego miejscu bym nawet nie narzekał bo to samopogrążanie się xD Ukazuje słabość, która jeszcze bardziej niweczy jakąkolwiek nadzieje xD

Tu po prostu trzeba zejść ze sceny i pogodzić się z rzeczywistością.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.