Jump to content

Jak służby specjalne rządzą Polską, opowiada ktoś, kto z nimi trzymał - być może najlepszy wywiad od 30 lat. Co sądzicie?

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Mocny materiał, wiele zaskakujących informacji, teraz wiem, czemu te sieci marketów nie płacą podatków jak polscy sklepikarze. Wszędzie służby, loże i Eskimosi. Gość twardy typ. Wypiera się agenturalnej przeszłości, no ale każdy wie; ) Polecam odsłuchać, żeby zobaczyć, jak media kłamią i jakie majątki porobili cwaniaki, jak zepsuty jest wymiar sprawiedliwości.

Edited by Śnieżnobiały

Bracia aktualizuję. Gość siedział za oszustwa i kradzieże, jakoś ponad 100 udowodnionych. Ile było realnie, od kiedy tak się dorabiał?

Bogdan Gasiński z zawodu jest zootechnikiem po szkole średniej. Zdobył także wykształcenie wyższe na uczelni Al-Azhar w Kairze, gdzie zdobył dyplom z arabistyki. Przeszedł na islam i przybrał jako drugie imię Mohammed. Po szkole najpierw pracował w dziale przewozów pasażerskich w PKS Warszawa, skąd był oddelegowany do różnych miast. W latach 1994-2001 pracował w spółce Inter Commerce na stanowisku dyrektora. Od października 2003 r. odbywa karę w zakładach karnych w różnych częściach Polski.

Podając się za dziennikarza TVN, miał meldować się w hotelach w całej Polsce i okradać je m.in. z telewizorów.

"To była moja zemsta na nierzetelnych dziennikarzach, piszących o mnie bzdury, robiących ze mnie wariata od talibów w Klewkach" - tłumaczy dzisiaj Bogdan Gasiński.

Piszą o filmie, że nie ujawnia tam nic, czego nie wiadomo z mediów.

Zauważcie, że w filmie pada, ze ktoś uważa go za "mitomana". Potem znowu to jest poruszone, a on, że był badany i jakby był chory to by nie wygrywał konkursów fotograficznych w więzieniu.

Uważa, że agentem nie był, bo nie podpisał dokumentów... kradnie telewizory, szprzęt rtv... Wyłudzenia i niezapłacenia drobnych kwot... Wygląda, ze takie maił źródło dochodu. Za mniejsze rzeczy ludzi kasowali, a on żyje. W więzieniu dochodziły mu kolejne wyroki, tak złodziejaszkom zbierają się dłuuugie wyroki i tak jest w jego przypadku.

Wg mnie o Chlewkach czy innych sprawach, mógł mieć dobre info ale co do zasady raczej kręt, bo ok, ukradłby dwa razy telewizor z hotelu na konto TVN ale ponad sto wyroków za różne kradzieże? U kradnących jest tak, że wychodzi tylko ułamek tego co nakradli. Musiał się dobrze w tym wyspecjalizować plus w oszustwach. Ciekawe jakich bo nie mogę dokładnie odszukać.

No i konwersja na Islam. Może religia pozwala mu oszukiwać i okradać nas?

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.