Magos Dominus Posted February 27 Share Posted February 27 Jaką bieżnię kupić do zwykłego chodzenia/biegania? Mówię od razu, że jestem kompletnie zielony w tym temacie i nie interesuję mnie jakiś mega profesjonalny sprzęt ze wspomaganiem treningu AI. Z drugiej strony nie chcę też kupić badziewia, które zepsuje się za miesiąc. Przy okazji czy potrzebne do tego jakieś specjalne buty? Czy warto jeszcze dorzucić jakieś obciążniki? Za wszelakie rady będę wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brat mniejszy Posted February 27 Share Posted February 27 Ja mam Zipro Notus, w sam raz do chodzenia. Do biegania nie wiem czy w ogóle bieżnie się nadają, ale niech się wypowie ktoś kto ma pojęcie. Buty są potrzebne, ja mam jakieś skeczersy miękkie, z grubą podeszwą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted February 27 Author Share Posted February 27 11 minut temu, brat mniejszy napisał(a): Zipro Notus Ten model? Bieżnia elektryczna Zipro Notus – 20 km/h, 15 poziomów nachylenia,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brat mniejszy Posted February 27 Share Posted February 27 Tak, spoko sprzęt, zadowolony jestem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted February 27 Share Posted February 27 Biegam zimą na siłowni na bieżniach. W sumie na większości jest podobnie. Niektóre są węższe, co daje mniejszy komfort. Nie badam funkcji. Ustawiam prędkość i biegnę trzymając tempo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts